- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.801
Neyy.... Ben birak 3 cesit yemek pisirmeyi cocuguma tek basima bakmaya cesaret edip annemi gonderemedim daha ewineKızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için..
sorun şu ki konuşmayı defalarca denedim, 7 yıldır böyle...hep cevabı aynı "bana kızacağına kocana kız" yada "ben yapmıyorum onun yüzünden oluyor"... o hafta söyledim sen öyle yapınca sütüm kesildi hemde oğlum sarılıkken dedim..hatalı olan benmişim, kocamı dinleyip teyzemle yengemi istememişim, burası benim evim sana ne oluyor demem gerekirmiş
aile hayatta en önemli şeydir, onlar için kocadan bile vazgeçebilmelisin diyor. bende dedim senin yanlış olduğun yer burası, kocam ve oğlum benim ailem, sen böyle düşündüğün için evlendiğin günden beri ayrılıcam diyip diyip annemlerin yanına gidiyorsun dedim
ne dese beğenirsiniz? benim yapmam gerekende oymuş, oğlumu alıp gidecekmişim yanlarına. biz iki dul çocuklarıyla baba evinde yaşıyacakmışız. iyi de benim bi sorunum yokki evimde, sorun yapan sensin her defasında
Aynen canım yemek yapmayı bırak bazen yemek bile lüks yani
Vaaaaaaay bacım olaylar olaylar,Allah er meydanında Muzaffer eylesin sizi)))))) bütün gün ve gece aklımda olacaksın :)))) dualarım sizinle
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
Cogu zaman bir çeşit yapiyorum bazen de dışardan söylüyoruz. Yanlarında bakan birileri vardır yalnız olcak is değil
Üzülme canım sen,sanal ortamda atması bedava.tabi hepsi için demiyorum.size bişey diyim mi,tam 4 gündür duş almadım.kafam kaşınmaktan mahfoldu.kayınvalide gündüz evinde Bayram temizliği yapıyor,eşim işte,Kızımda mama da içtiği için kusunca fena kusuyor.gözümün önünden uzun süreli ayıramıyorum o yüzden.zaten uykularıda hep kısa kısa.boşver yani sen onları,çoğunun çocuğu ya uslu ve bizimkilerden büyüktür ya çocuklarına ayıracakları vakitten kırpıyorlardır ya yardımcı olan birileri vardır ya da son şık süper hamarat annedirler.yine de okuyunca insanın bir morali bozuluyordur eminim.sen okuma onları boşver,bak burda hepimizi al birini vur ötekine durumundayız.
arastacım hiç dert etme valla öyle anneler varsa bebeği çok küçük ve yalnız helal olsun diyorum ama imkansız valla aferdesin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum gidersem koşa koşa hemencik çogu zaman kocam gelince gidiyorum valla.. kızım sürekli kucağımda yada ayagımda zaten gündüz hiç uykusuz yok sürekli yanındayım ayagımdan bıraksam 5 dk. uykusunu bile uyumuyor. nerde 3 çeşit yemek yapmakk ooooo çok lüks bence
Valla Ben daha 1 kere pisirebildim yemek onda da esim evdeyim cocukla o ilgilendi. Ben iyice beceriksiZim herhalde
Neyy.... Ben birak 3 cesit yemek pisirmeyi cocuguma tek basima bakmaya cesaret edip annemi gonderemedim daha ewine(
Sen kolay gelsn de cnm yinede :-Dmidesi genişliyor annesi.. müdahale etme genişlesin :) büyüyor :)
halamın kızında oldu. karbonatı krem kıvamına getirdi az su ile. kafasına sıvadı onu tülbetide taktı dursun diye. yarım saat 1 saat bi saat bekletip yıkadı. istersen küçük ağız tülbentleriyle yıka kafasını. inş geçer.
canım eşinde bence fazla tepki vermiş.. benim eşim ne kadar sevmiyor olsada ben üzülmeyeyim diye katlanır. hem kocan hem kardeşinin arada bırakmış seni. kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz. araya resmiyet koy derim. ama görüşmeden de olmaz. ileride insanın başına ne geleceği belli olmaz.. ben kendi aileme laf söyletmem. eşimde kendi ailesine laf söyletmez. kızma ama eşine fazlaca vermişsin ipini. kardeşin haklı demiyorum yanlış anlama. o da çok hatalı. ama en azından kocan seni arada bırakmasın.. bu çok kötü.. inş herşey gönlünce olur..
vayyy angy cim.. hayırlı olsun mu diyim kolay gelsin mi bilemedimdarısı benim başıma inş canım.. vallahi benim nerden baksan bir 20 günüm daha var
valla açlıktan midem sırtıma yapıştı artık kucagımda masal bi elimle bir dilim ekmeğe salça sürüp yiyebiliyorsam ne mutlu bana..
valla açlıktan midem sırtıma yapıştı artık kucagımda masal bi elimle bir dilim ekmeğe salça sürüp yiyebiliyorsam ne mutlu bana..
günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.
dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...
canm benim eşimde istemiyor hatta çok büyük konuşuyor.. benimde doğumdan sonra zor geçti normal dogumdan sezeryana girdim aglayarak sonrasında tekrar hastaneye yattım eee karışanalr falan piskolojim cok bozuldu eşimde bu durumlardan çok bunalıp yoruldu şuanda aman aman bir tane yeter onu büyütelim değip duruyor.. hiç mi istemişcez 2. cocugu diyorum hayır diyor.. etrafımda 10 aylık bebeği olup 2.hamıle 2 tanıdıgm var ve yenı haberlerını aldık eşimm onalrı duydukça hepten aslaaaa 2. cocuk ıstemıyorum diyor( zamana bıraktım bende
bugün uyku tulumumuz geldi. hem de 2 gün içinde süper hızlı bir teslimat oldu. çok beğendim valla arastacım ne kadar teşekkür etsem azdır. o içi elyaflı, bebeğin kütük gibi kaldığı tulumlar beni hiç cezbetmiyordu bu markayla tanışmama vesile olduğun için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 826114
Pasaklı ve tembellerin hepsi mi burda yahu?????? Galiba hepimiz seçilmiş özel insanlarız))) aslında biraz daha deşsek hepimizden kim bilir ne pespayelikler çıkar.şimdi eşimin kuzeni nişanlısıyla ziyarete gelecekmiş,kayınvalide arayıp söyledi,türkçesi kı.ını topla misafir geliyor.rezil durumdayız çünkü,kızımı 1 haftadır banyo yaptırmıyoruz(bahanemiz var biliyorsunuz,alçının ıslanması yasak,siliyoruz kızımı)ben zaten 4 gündür yıkanmıyorum,kızımla bitlenmezsek iyidir.evin durumundan bahsetmiyeyim bi de :)))) ev de Melis'imin alçısı ile yaşıt
gerçekten çok zor zamanlar yaşadın canım farkındayım. özellikle şu kv faktörü seni deli etti. yavaş yavaş düzeliyoruz gibi geliyor. seni hep mutlu görmek istiyorum canım gözlerinden de öpüyorum.canm benim eşimde istemiyor hatta çok büyük konuşuyor.. benimde doğumdan sonra zor geçti normal dogumdan sezeryana girdim aglayarak sonrasında tekrar hastaneye yattım eee karışanalr falan piskolojim cok bozuldu eşimde bu durumlardan çok bunalıp yoruldu şuanda aman aman bir tane yeter onu büyütelim değip duruyor.. hiç mi istemişcez 2. cocugu diyorum hayır diyor.. etrafımda 10 aylık bebeği olup 2.hamıle 2 tanıdıgm var ve yenı haberlerını aldık eşimm onalrı duydukça hepten aslaaaa 2. cocuk ıstemıyorum diyor( zamana bıraktım bende
Bnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde
Bnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde
gerçekten çok zor zamanlar yaşadın canım farkındayım. özellikle şu kv faktörü seni deli etti. yavaş yavaş düzeliyoruz gibi geliyor. seni hep mutlu görmek istiyorum canım gözlerinden de öpüyorum.
canım haberleşelim öyle yapalım ikincileritopicte yalnız kalmayız hahaha. özellikle nisan anneleri ya da mayıs anneleri olabilir bir daha yaza doğum ıhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?