2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyy.... Ben birak 3 cesit yemek pisirmeyi cocuguma tek basima bakmaya cesaret edip annemi gonderemedim daha ewine (

tatlım kardeşini eleştirmek bana düşmez. ama bu yazından sonra şaşkınlık içerisindeyim. tamam eşinle anlaşamıyor olabilir. ama senin yuvanı dağıtmanı istemesi bana pek sağlıklı gelmiyor. artık bu hazımsılığı geçmiş bence psikolojik bir soruna dönüşmüş gibi. gerçi dışardan yorum yapmak kolay ama ne bileyim insan kardeşinin yuvasında mutlu olmasını istemez mi? sanırım mutsuzluğunu sizden çıkarıyor belki farkında belki değil ama yardım alsa iyi olur diye düşünüyorum.

pişirmek neysede bu yemek yeme konusunda çok dertliyim,kızım kaşık sesine programlanmış gibi yemeğe oturduğumuz anda mızlanmaya başlıyor. artık çok hızlı yemek yiyorum ve verdiğim kilolarımı tekrar almaya başladım

Cogu zaman bir çeşit yapiyorum bazen de dışardan söylüyoruz. Yanlarında bakan birileri vardır yalnız olcak is değil

Valla Ben daha 1 kere pisirebildim yemek onda da esim evdeyim cocukla o ilgilendi. Ben iyice beceriksiZim herhalde

Aynen canım yemek yapmayı bırak bazen yemek bile lüks yani

Neyy.... Ben birak 3 cesit yemek pisirmeyi cocuguma tek basima bakmaya cesaret edip annemi gonderemedim daha ewine (

günlük yemek kavramını unuttum bennnnn haftalık pişiricem bu gidişle kazanla falan ısıtır ısıtır yeriz kaldıki zaten 3 gün aynı yemeği yiyoruz böyle uzata uzata boooolll bollll pişiriyorum fırsatım oldukça. misal dolmamızın 3 günü bugün hayırlı olsun

Sen kolay gelsn de cnm yinede :-D

valla açlıktan midem sırtıma yapıştı artık kucagımda masal bi elimle bir dilim ekmeğe salça sürüp yiyebiliyorsam ne mutlu bana..

Cnm bni anlatmisn...bn ac kalmayi gctim..wc ye gdemiyrmm...normalde cok sk gderm tuvalete..herkes alay eder sen oraya bi duzen kur gdip gelmek zor oluyo diye..smdi gdrmiyrm catlasamda..

canm benim eşimde istemiyor hatta çok büyük konuşuyor.. benimde doğumdan sonra zor geçti normal dogumdan sezeryana girdim aglayarak sonrasında tekrar hastaneye yattım eee karışanalr falan piskolojim cok bozuldu eşimde bu durumlardan çok bunalıp yoruldu şuanda aman aman bir tane yeter onu büyütelim değip duruyor.. hiç mi istemişcez 2. cocugu diyorum hayır diyor.. etrafımda 10 aylık bebeği olup 2.hamıle 2 tanıdıgm var ve yenı haberlerını aldık eşimm onalrı duydukça hepten aslaaaa 2. cocuk ıstemıyorum diyor ( zamana bıraktım bende

bugün uyku tulumumuz geldi. hem de 2 gün içinde süper hızlı bir teslimat oldu. çok beğendim valla arastacım ne kadar teşekkür etsem azdır. o içi elyaflı, bebeğin kütük gibi kaldığı tulumlar beni hiç cezbetmiyordu bu markayla tanışmama vesile olduğun için teşekkür ederim.

Pasaklı ve tembellerin hepsi mi burda yahu?????? Galiba hepimiz seçilmiş özel insanlarız ))) aslında biraz daha deşsek hepimizden kim bilir ne pespayelikler çıkar.şimdi eşimin kuzeni nişanlısıyla ziyarete gelecekmiş,kayınvalide arayıp söyledi,türkçesi kı.ını topla misafir geliyor.rezil durumdayız çünkü,kızımı 1 haftadır banyo yaptırmıyoruz(bahanemiz var biliyorsunuz,alçının ıslanması yasak,siliyoruz kızımı)ben zaten 4 gündür yıkanmıyorum,kızımla bitlenmezsek iyidir.evin durumundan bahsetmiyeyim bi de :)))) ev de Melis'imin alçısı ile yaşıt

Bnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde

Beğenmene sevindim güle güle kullan :)Bununla çok rahat edeceksin hem sen hem de bebeğin. Ben çok memnun kaldım. Üstüne battaniyeyi çekip nefessiz kaldı mı, tekme atıp üstünü açtı mı derdi yok. Çok güvenli bir uyku sağlıyor küçüldüğü zaman bi tane daha alıcam.

YaLova cok hossun ya :) ben haftasonları esın ile birlikte yapıyorum temizlik o supurup siliyor ben toz alma mutfak ve banyodan sorumluyum .

bugun bizim babamız ewde o cocuga baktı ben temızlıgı yaptım yenı bıtirdim her taraf batmıs kır toz utandım kendımden her taraf mis gibi oldu ama yemek yapmaya hal kalmadı

gerçekten çok zor zamanlar yaşadın canım farkındayım. özellikle şu kv faktörü seni deli etti. yavaş yavaş düzeliyoruz gibi geliyor. seni hep mutlu görmek istiyorum canım gözlerinden de öpüyorum.

Bnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde

canım haberleşelim öyle yapalım ikincileri topicte yalnız kalmayız hahaha. özellikle nisan anneleri ya da mayıs anneleri olabilir bir daha yaza doğum ıhhhhhhhhhhhh

maşallah taze annelere ve bebişlere:) darısı başıma inşallah.
arkadaşlar ocakta doğumum var ve buhar makinesi konusu gündemimde... siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kendiniz için buhar mak/oda nemlendirici almalı mıyız? daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa

oh maşallah planlar hazırlanmış bilee :) :)

evet canım kv olayını atlatamadık hala istemediğim şeyleri kafasınca yapmaya kalkıyor ama benım kullandıgım haplar sayesınde cok fazla sinirlenmiyorum sanırım çünkü usandım bezdim hayattan sayesinde hap bile kullanıyorum.. canım benim sende hep mutlu ol inşallah çok öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…