- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.821
bugün uyku tulumumuz geldi. hem de 2 gün içinde süper hızlı bir teslimat oldu. çok beğendim valla arastacım ne kadar teşekkür etsem azdır. o içi elyaflı, bebeğin kütük gibi kaldığı tulumlar beni hiç cezbetmiyordu bu markayla tanışmama vesile olduğun için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 826114
Beğenmene sevindim güle güle kullan :)Bununla çok rahat edeceksin hem sen hem de bebeğin. Ben çok memnun kaldım. Üstüne battaniyeyi çekip nefessiz kaldı mı, tekme atıp üstünü açtı mı derdi yok. Çok güvenli bir uyku sağlıyor küçüldüğü zaman bi tane daha alıcam.
merhaba anneler nasılsınız iyisiniz inşallah bende iyiyim bu battaniyeyi nerden aldınız adres yazarmısınız bende istiyorum güzele beniyor :)
Baby boum canım googleda arat
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
Bugun oglum beni sasirtiyor ve kisa kisa da olsa oglen uyuyor. Fakat soyle bir sorun var, kucagimda uyuyor yatagina veya koltuga koydugumda uyaniyor ve basliyor aglamaya. Napicam Ben koala gibi yasanmaz ki Boyle
Beğenmene sevindim güle güle kullan :)Bununla çok rahat edeceksin hem sen hem de bebeğin. Ben çok memnun kaldım. Üstüne battaniyeyi çekip nefessiz kaldı mı, tekme atıp üstünü açtı mı derdi yok. Çok güvenli bir uyku sağlıyor küçüldüğü zaman bi tane daha alıcam.
teşekkür ederim canım
Arasta'cim benim de uyku tulumu ve araba kundagi bugun geldi. Cok tesekkur ederim.
Parme'cim sen mi istemistin araba kundagini? Bugun Kayra'yı arabası ile dışarı çıkaracağım. Kundağı da koyacağım arabaya. Resmini cekîp gösteririm
ahhh gardaşım onlar sallıyodur valla, imkanı var mı aynen kızların dedi gibi ne wc ne duş ne temizlik mümkün tek başına:26: şuraya iki satır yazmak için bile 10 oturup kalkıyorum. bulaşıkları makineye koymak bi soğan doğramak da öle...eşim gelince bi koşu wc ye gidiyorum. 1çeşit yemeği bebiş uyursa yapıyorum. salatayı yine eşim gelip bebeği tutunca..duş ve temizlikde öle..misafir gelecekse eşim ders aralarında eve gelip bebeği tutuyo ki ben mutfağa girebileyim. çoğu zaman birlikte yemek bile yiyemiyoruz birimiz tutarken öbürü yemeği yiyor maalesef..
hah işte bnm gündüz uykusu dediğim bu pusette yada kucakta dalması için yarım saat pışpışladığım, sonra karın üstü bıraktığım, sırt üstü bırakınca ağlıyo, bi de sen dene cnm inş. uyur.
Rica ederim :)
Rica ederim canım güle güle kullan umarım memnun kalırsın :)
Arasta'cim benim de uyku tulumu ve araba kundagi bugun geldi. Cok tesekkur ederim.
Parme'cim sen mi istemistin araba kundagini? Bugun Kayra'yı arabası ile dışarı çıkaracağım. Kundağı da koyacağım arabaya. Resmini cekîp gösteririm
Kızlar yüzüstü uyku bebek için hiç güvenli değil yapmayın
canım sen siteyle anlaşma yap sana müşteri gönderiyorum ona göree de :) bu arada o sitede kartla taksit imkanı varmı ödeme yapa kadar geldim ama taksit sunmadı kaldım orda
Ben bugun aksam eylulu anneme birakayim.kocise suprz yapayim diyorm..bn senn koca bebeginm diyip duruyo oyle derdm bn ona.sanirm kiskaniyo bi parcasevdgi yemekleri ypayim sikir sikir giyineyim beraber vakit gevirirz..snunda halvet olurmu koyver gitsn akisina birakicm...cesaretlenirsemmm tbi
Kizlar sizin bebeklerde de sık sık hickirik oluyor mu?? Donenceyle yatakta oynarken, uzun sure sirt ustu yatinca veya biseye heyecanlanip agu yapinca,ana kucaginda bile yatarken, hatta kucagimizda dik tuttugumuzda bile hickirik oluyor hala. Ben anlamadim yaa, gecen hickirirken agzindan sütü de cikariverdien cok donence canimi sıkıyor, ne guzel oynarken bi anda hık hık hık!
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
canım haberleşelim öyle yapalım ikincileritopicte yalnız kalmayız hahaha. özellikle nisan anneleri ya da mayıs anneleri olabilir bir daha yaza doğum ıhhhhhhhhhhhh
gerçekten çok zor zamanlar yaşadın canım farkındayım. özellikle şu kv faktörü seni deli etti. yavaş yavaş düzeliyoruz gibi geliyor. seni hep mutlu görmek istiyorum canım gözlerinden de öpüyorum.
canım haberleşelim öyle yapalım ikincileritopicte yalnız kalmayız hahaha. özellikle nisan anneleri ya da mayıs anneleri olabilir bir daha yaza doğum ıhhhhhhhhhhhh
huhuuuuu umarım herşey istediğin gibi olur güzel bi akşam geçirirsiniz canım
Evettt ah bu hıçkırık bırakmadı bir türlü yakamızıYarın doktora gidiyoruz sorucam yine
Yıllardır salata yemiyormuşum gibi geliyor ya normalde çok severim ama onca yeşilliği falan yıkamaya doğramaya vakit mi var akşam nasıl oluyo anlamıyorum.
Evettt evet evet kesinlikle ikincilerde de hep beraber toplaşalımYalnız dediğin gibi yazı hamile geçirmeyelim mümkünse...
Ahahah komisyon alayım di miCanım taksit olayını bilmiyorum ben butikbebeye kampanyalı olarak girdiği zaman almıştım, seçtim ayırdım ödemeyi eşim yaptı. Tek çekim mi taksit mi yaptı hiç bilmiyorum.
kesinlikle almalısın canımanladım kendi sitesi taksit yapmıyor peşin çekim yapıyor.. ama napim eşim al dedi aldım gitti :) önerin için tşk ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?