2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu konusmanızı kaçırmısım galıba tuluma bayıldım elifimiz güle güle giysin canım.. banada önerirmisin nerden aldın hangi marka

merhaba anneler nasılsınız iyisiniz inşallah bende iyiyim bu battaniyeyi nerden aldınız adres yazarmısınız bende istiyorum güzele beniyor :)

ahhh gardaşım onlar sallıyodur valla, imkanı var mı aynen kızların dedi gibi ne wc ne duş ne temizlik mümkün tek başına:26: şuraya iki satır yazmak için bile 10 oturup kalkıyorum. bulaşıkları makineye koymak bi soğan doğramak da öle...eşim gelince bi koşu wc ye gidiyorum. 1çeşit yemeği bebiş uyursa yapıyorum. salatayı yine eşim gelip bebeği tutunca..duş ve temizlikde öle..misafir gelecekse eşim ders aralarında eve gelip bebeği tutuyo ki ben mutfağa girebileyim. çoğu zaman birlikte yemek bile yiyemiyoruz birimiz tutarken öbürü yemeği yiyor maalesef..

Bugun oglum beni sasirtiyor ve kisa kisa da olsa oglen uyuyor. Fakat soyle bir sorun var, kucagimda uyuyor yatagina veya koltuga koydugumda uyaniyor ve basliyor aglamaya. Napicam Ben koala gibi yasanmaz ki Boyle

hah işte bnm gündüz uykusu dediğim bu pusette yada kucakta dalması için yarım saat pışpışladığım, sonra karın üstü bıraktığım, sırt üstü bırakınca ağlıyo, bi de sen dene cnm inş. uyur.

Arasta'cim benim de uyku tulumu ve araba kundagi bugun geldi. Cok tesekkur ederim.

Parme'cim sen mi istemistin araba kundagini? Bugun Kayra'yı arabası ile dışarı çıkaracağım. Kundağı da koyacağım arabaya. Resmini cekîp gösteririm

Merhaba kizlar, bebekler kucaklardayken okumak kolaya yazmak iskence oluyor, azcik enerjim var onuda ipadi tutmaya calismakla haramayim diyorum ve erteliyorum.

Yeni resimler eklenmis, masallahhh tum agustos guzellerine...

Ben kayinvalideyle yasamanin huzuru icindeyim :)) yanlis duymadiniz :)) saolsun kizima ve bana evinde 2 oda verdi, temizlik ve yemegimiz icin yardimcimiz var zaten, rahat rahat bebegimle ilgilenecegim bir sure ve tabiiki kendimle de... 12 kg fazlam olsada alisveristen geri kalmiyorum, kilo vericem nasilsa diye bekledim 2 ay, kis sezonu acildi ben hala renksiz,bakimsiz... Simdi kuaforden cikmiyor alisverislere doymuyorum :))) benim stresim gidince kizimda rahatladi sanirim, uykusu guzel, huysuzlugu bitti...

Daha once yazmistim, esimle aramiz hamile oldugumu ogrenmeden az once bozulmustu, gereksiz bir kavga sonrasinda ikimizde olayi uzattik sonrasinda ikimizde birdaha birbirimize ayni olmadik. Esim karnim iyice buyuyene kadar bebekten bahsetmedi bile, yok saydi. Bende onu o zamandan sonra yok saydim, tamamen sogudum simdi zaten 2 yabanci gibiyiz... Bebek birazbuyusun bende turkiyeye tasinayim bosaniriz diye karar almistik, ama bir sure ayri yasamaya karar verdik once. Onumuzdeki ay kendi evime tasiniyorum, kizimla yanliz...heyecanliyim...

Allah hepimize bebeklerimizle huzurlu gunler versin.

teşekkür ederim canım

Rica ederim :)

Rica ederim canım güle güle kullan umarım memnun kalırsın :)

Tamam bi de yuzustu yatırayım

Rica ederim :)

Rica ederim canım güle güle kullan umarım memnun kalırsın :)

canım sen siteyle anlaşma yap sana müşteri gönderiyorum ona göree de :) bu arada o sitede kartla taksit imkanı varmı ödeme yapa kadar geldim ama taksit sunmadı kaldım orda

Evet Canim Teşekkür ederim unkullanışlı.
kullanışlımi güzel mı yorumlarını bekliyorum :)

Kızlar yüzüstü uyku bebek için hiç güvenli değil yapmayın

Benim yanımda canım bebek. Bir de eve gelen bebek hemşiresi söylemişti. Sezeryan ile doğan bebekler akciğer gelişimini tamamlamadıklatı için henüz nefes kontrollerini yapamıyorlarmış. normal doğum ile doğan bebekler akciğer gelişimini tamamlıyorlarmış ve nefes alımlarını biliyorlarmış. O yüzden sezeryan ile doğan bebeklerin yüZüstü yatması tehlikeliymiş ama normal doğum ile doğanlarda sorun olmuyormuş. Bu bebek hemşiresinin söylediği. Bu ay sonunda 2. Ay kontrolumuz var bebegın doktoruna da soracagım

canım sen siteyle anlaşma yap sana müşteri gönderiyorum ona göree de :) bu arada o sitede kartla taksit imkanı varmı ödeme yapa kadar geldim ama taksit sunmadı kaldım orda

Ahahah komisyon alayım di mi Canım taksit olayını bilmiyorum ben butikbebeye kampanyalı olarak girdiği zaman almıştım, seçtim ayırdım ödemeyi eşim yaptı. Tek çekim mi taksit mi yaptı hiç bilmiyorum.

huhuuuuu umarım herşey istediğin gibi olur güzel bi akşam geçirirsiniz canım

Evettt ah bu hıçkırık bırakmadı bir türlü yakamızı Yarın doktora gidiyoruz sorucam yine

Yıllardır salata yemiyormuşum gibi geliyor ya normalde çok severim ama onca yeşilliği falan yıkamaya doğramaya vakit mi var akşam nasıl oluyo anlamıyorum.

canım haberleşelim öyle yapalım ikincileri topicte yalnız kalmayız hahaha. özellikle nisan anneleri ya da mayıs anneleri olabilir bir daha yaza doğum ıhhhhhhhhhhhh

Evettt evet evet kesinlikle ikincilerde de hep beraber toplaşalım Yalnız dediğin gibi yazı hamile geçirmeyelim mümkünse...

Bncede...topikten bi duyuru yaparz bebis isteyenler calismalara bslasin diye :-D bda cayir cayir sicaktaa hamilelik dogum ve lohusalik istemiyorzzz.

Belkide yemegimizi yer masum masum otururrzz tv izlerken yorgunluktan uyurzzz ayyy ne hayal kirikligi olur ama ;-)

Kizlar o bsey degilde suanda bzi takip eden bu 6 ziyaretci kadin lohusaliktn cikmiss akli fikri oynasta el kdr bebegi annesine birakiyoo tuuuu bu da anne olucak diyolrdr :-D ayyy uyandm kndmden...

kesinlikle almalısın canım anladım kendi sitesi taksit yapmıyor peşin çekim yapıyor.. ama napim eşim al dedi aldım gitti :) önerin için tşk ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…