2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslına bakarsan bende aynı fikirdeyim canım, üzülüyorum bir yandan onun için, artık desteğe ihtiyacı var bencede
ile kavramı onun iççin çok farklı oldu...evlendi hemen hamile kaldı. eşi şehirdışında çalışıp iki haftada bir haftasonu geliyordu. hamilelik, lohusalık hepsini annemlerin yanında geçirdi. makina mühendisi, iyi bir firmada çalışıyordu, işi bıraktı. 1 yıl oldu.şimdide eşinden harçlık almak zoruna gidiyor.
aslına bakarsan sorun hırsları...herşeyin en iyisini o yapmalı çocukluğundan beri...nezaman benim durumum kötüleşse iyi oluyoruz. ama ondan bir tık öne geçsem hırçınlaşıyor. şimdi takıntısı ben çocuğumla annemlerin yanındaysam sende gelmelisin
artık her konuda sağlıklı düşünmeyi bıraktı, geçen bu yüzden babamlada kavga etmişler. babam çocuğunu da al kocanın evine git demiş.sonuçta çocuk 2 yaşında özlüyor babayı

Kizlar sizin bebisler sureklimi agliyor.. eger oyle ise benim kuzumun masallahi var hic aglamiyor degil ama is yaparken azcik aglatiyorum hemen gitmiyorum basina.. kendimi suclu hissettim yav…

Canım senin ve bebeğin için hayırlısı olsun inşallah. Belki ayrı kalmanız daha farklı kararlar almanıza sebep olur.

Bu arada sen Türkiye'de misin hala?

Bende almistim o buhar makinesindan, kutusundan bile cikmadi, kaloriferin uzerine bi kap su koydum bir gece kizin agzini. Kurudugu u farkedince, oylede kaldi birdaha buhar makinesine gerek olmadi :)

Canım senin ve bebeğin için hayırlısı olsun inşallah. Belki ayrı kalmanız daha farklı kararlar almanıza sebep olur.

Bu arada sen Türkiye'de misin hala?

Cok tesekkurler canim, hayirlisi diyelim... Evet Turkiyedeyim, keyfim yerine geldi buraya gelince :)

kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı

canım çok geçmiş olsun inş. çabuk atlatır.. seni çok mrk ediyordum napıyorsun diye aklımdan geçtin yarım saat önce ..

Geçmiş olsun canım benim de eşim hastaydı bana bulaştırdı bugün boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor umarım bebeğime bulaşmaz

kızım 6 gündür kaka yapmıyor.. gaz çıkartıyor ama kaka yok.. keyfide yerinde..
uzman tvde izledim şimdi yalancı kabızlıkmış 15 gün bile kaka yapmadıkları olurmuş keyfi yerindeyse endişe etmeyin diyor..
bi yerdede okudum böyle bebeklere baba ve çevre dostu bebek deniyormuş az bez kirlettiği için..
başına böyle bir durum gelen var mı?

bizz varızzz:))bugün 5.gün hala tık yok kızımda:)...benimkininde keyfi yerinde ıkınma filanda yok...geçenlerde yine böyle olmuştu kendiliinden yaptı..kakası sertde değil cıvık oluyo yine...aynen yalancı kabızlık sanırım...zeytin yagı içirdim bugün birazcık ama yapmadı

:))) evet canım geçen haftada olmuştu 5 günde yaptı kendiliğinden ve cıvıktı dediğin gibi... aman bişey olmasında

:))) evet canım geçen haftada olmuştu 5 günde yaptı kendiliğinden ve cıvıktı dediğin gibi... aman bişey olmasında

aynen bebeğe sıkıntı vermedikten sonra sorun yok..sağlık ocağındaki hemşire emen bebeklerde 5 güne kadar normal demişti..5 günü geçerse doktorunumu aramalıki bilemedim..fitil filanda vermek istemiyorum çünkü yapınca normal çıkıyo kakası karışık bi durum:))yada en iyisi bekleyelim birazcık daha:)

Geçmiş olsun hepimiz aynı tehlikeyi taşıyoruz şu geçiş dönemlerinden nefret ediyorum. Biran önce burnu açılır da rahat rahat emer inş. grip denen illet de 1 haftadan önce gitmiyo

yarın tam bir hafta olacak dr arayıp sormak en iyisi kafam rahat eder en azından..

Hemşom geçmiş olsun,keşke hiç hasta olmasalar.olmuşsada artık ve daha kötüsünü engellemek için antibiyotik kullanmak gerekiyorsa için el vermesede kullanmak zorundayız.inşallah hemencecik atlatır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…