- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.841
tatlım kardeşini eleştirmek bana düşmez. ama bu yazından sonra şaşkınlık içerisindeyim. tamam eşinle anlaşamıyor olabilir. ama senin yuvanı dağıtmanı istemesi bana pek sağlıklı gelmiyor. artık bu hazımsılığı geçmiş bence psikolojik bir soruna dönüşmüş gibi. gerçi dışardan yorum yapmak kolay ama ne bileyim insan kardeşinin yuvasında mutlu olmasını istemez mi? sanırım mutsuzluğunu sizden çıkarıyor belki farkında belki değil ama yardım alsa iyi olur diye düşünüyorum.
Kızlar yüzüstü uyku bebek için hiç güvenli değil yapmayın
Belkide yemegimizi yer masum masum otururrzz tv izlerken yorgunluktan uyurzzz ayyy ne hayal kirikligi olur ama ;-)
Merhaba kizlar, bebekler kucaklardayken okumak kolaya yazmak iskence oluyor, azcik enerjim var onuda ipadi tutmaya calismakla haramayim diyorum ve erteliyorum.
Yeni resimler eklenmis, masallahhh tum agustos guzellerine...
Ben kayinvalideyle yasamanin huzuru icindeyim :)) yanlis duymadiniz :)) saolsun kizima ve bana evinde 2 oda verdi, temizlik ve yemegimiz icin yardimcimiz var zaten, rahat rahat bebegimle ilgilenecegim bir sure ve tabiiki kendimle de... 12 kg fazlam olsada alisveristen geri kalmiyorum, kilo vericem nasilsa diye bekledim 2 ay, kis sezonu acildi ben hala renksiz,bakimsiz... Simdi kuaforden cikmiyor alisverislere doymuyorum :))) benim stresim gidince kizimda rahatladi sanirim, uykusu guzel, huysuzlugu bitti...
Daha once yazmistim, esimle aramiz hamile oldugumu ogrenmeden az once bozulmustu, gereksiz bir kavga sonrasinda ikimizde olayi uzattik sonrasinda ikimizde birdaha birbirimize ayni olmadik. Esim karnim iyice buyuyene kadar bebekten bahsetmedi bile, yok saydi. Bende onu o zamandan sonra yok saydim, tamamen sogudum simdi zaten 2 yabanci gibiyiz... Bebek birazbuyusun bende turkiyeye tasinayim bosaniriz diye karar almistik, ama bir sure ayri yasamaya karar verdik once. Onumuzdeki ay kendi evime tasiniyorum, kizimla yanliz...heyecanliyim...
Allah hepimize bebeklerimizle huzurlu gunler versin.
Bncede...topikten bi duyuru yaparz bebis isteyenler calismalara bslasin diye :-D bda cayir cayir sicaktaa hamilelik dogum ve lohusalik istemiyorzzz.
Angy'cim ben annene ne diyip bebeği bıraktın ben onu merak ediyorum:)
maşallah taze annelere ve bebişlere:) darısı başıma inşallah.
arkadaşlar ocakta doğumum var ve buhar makinesi konusu gündemimde... siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kendiniz için buhar mak/oda nemlendirici almalı mıyız? daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa
Canım senin ve bebeğin için hayırlısı olsun inşallah. Belki ayrı kalmanız daha farklı kararlar almanıza sebep olur.
Bu arada sen Türkiye'de misin hala?
ilk bebiş bu akşam senden geliyor da bize şimdiden ayağını mı yapıyorsun
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
kızım 6 gündür kaka yapmıyor.. gaz çıkartıyor ama kaka yok.. keyfide yerinde..
uzman tvde izledim şimdi yalancı kabızlıkmış 15 gün bile kaka yapmadıkları olurmuş keyfi yerindeyse endişe etmeyin diyor..
bi yerdede okudum böyle bebeklere baba ve çevre dostu bebek deniyormuşaz bez kirlettiği için..
başına böyle bir durum gelen var mı?
bizz varızzz:))bugün 5.gün hala tık yok kızımda:)...benimkininde keyfi yerinde ıkınma filanda yok...geçenlerde yine böyle olmuştu kendiliinden yaptı..kakası sertde değil cıvık oluyo yine...aynen yalancı kabızlık sanırım...zeytin yagı içirdim bugün birazcık ama yapmadı
:))) evet canım geçen haftada olmuştu 5 günde yaptı kendiliğinden ve cıvıktı dediğin gibi... aman bişey olmasında
aynen bebeğe sıkıntı vermedikten sonra sorun yok..sağlık ocağındaki hemşire emen bebeklerde 5 güne kadar normal demişti..5 günü geçerse doktorunumu aramalıki bilemedim..fitil filanda vermek istemiyorum çünkü yapınca normal çıkıyo kakası karışık bi durum:))yada en iyisi bekleyelim birazcık daha:)
yarın tam bir hafta olacak dr arayıp sormak en iyisi kafam rahat eder en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?