2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nice senelere canım :)

Burdaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lamasinin-anlamlari-videolu.html#post32106957
:))

Ben de varım

çoooookk teşekkürler kediciğimm

imdadıma yetiştin valla

sağolasın canım... allah sizede bir an önce şifa versin bir an önce iyileşsin bebişin huzur diliyorum..

ummak,küsmektir.. çok doğru demiş kim demişse

hayırlı olsun eee sen hala buralardasın git hazırlan kızz :)

bende her akşam aynısını düşünüyorum bu akşam olur diyorum amaa eşim geldiğinde yatıp uyuyorum :)

çok beğendim,kullanışlı birşeye benziyor gerçektende hangi marka canım ben istanbuldayım bulurum belki :S

Ya kızlar birşey sorcam . Dogum yaptıgım günden beri kesik kesik oksurmem hala geçmedi . Söylenesi ayıp balgamda çıkıyor. 35 liralık motor gibi otuyorum resmen. Sizde var mı böyle bir durum? Özellikle sigarayı hamilelikle bırakanlar acaba hala sigaranın derdini mı çekiyorum . Yoksa terledik ter kurudu falan ondan mı ?

Son düzenleme:

Ben de hamilelikle beraber sigarayi biraktim ama Ben de oksuruk olmadi

O öksürük bende de var parmişim. Ara ara geliyor gün içinde. Sigaradan sanırım.

Kendi kızın diye söylemiyorum valla bu İnci cok uyanık . Ağlamaktan kendini parçalarken hiçbirşey onu susturamaz iken emzirme minderini kucağıma alıp sutyeni açınca sabırla beni bekliyor emzirmem icin . Uckagitci şey :)

ben bu konusmanızı kaçırmısım galıba tuluma bayıldım elifimiz güle güle giysin canım.. banada önerirmisin nerden aldın hangi marka

çok beğendim,kullanışlı birşeye benziyor gerçektende hangi marka canım ben istanbuldayım bulurum belki :S

baby boum markası. nette satışı var canım. mağaza çok az ve istanbulda yok :) yurtdışı çalışıyor firma sadece. türkiyede de net satışı genelde.

Ahahah bak sn açıkgöze :) Arasta teyzesinin kuzusu o

Oh güle güle kullan. Kayra bebek gayet ısınmış görünüyor . Dur bakalım bende alıyim bari Özellikle uzun yolculuklarda iyi olur.

Baby Boum a ne para kazandırdım haa Hayatımsın haklı komisyon almalıyım. Kendi elemanları bu kadar sattıramamıştır

baby boum markası. nette satışı var canım. mağaza çok az ve istanbulda yok :) yurtdışı çalışıyor firma sadece. türkiyede de net satışı genelde.

istanbul'da yoksa baya iyi bişey heralde :) sen netten aldın memnunsan bende alıcam daha önce netten kıyafet almadım güvenilir gelmiyordu bana teşekkürler bu arada :)

kızlaaar uzuuuuuun bir aradan sonra merhaba :))

biz izindeydik eşimle memleketteydik...hiç okuyamadm ne war ne yok bakmaya çalışıyorumm...

bizim ufaklık büyüyoo gülüo agu dio ama uykudayken sağ sol sağ sol yapıo kafasını nefes alamıo gibi korkuyorum dr a sorucam...hırıltıda war....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…