- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.861
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nice senelere canım :)
Burdaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lamasinin-anlamlari-videolu.html#post32106957
:))
Ben de varım
öncelikle belirteyim ki sabahtan beri ayaktayım tahmin edersiniz kioğlum akşamdan sonra çok huzursuzlandı gaz derdinden omuzlarım ağrıdı bayram öncesi maaşlar yatırılacak onları hesapladım kızımın ödevlerine yardım ederken beynim zonklamaya başladı onları yatırdım biraz buraya bakayım dedim eger aşağıda yazacağım isimler arasında unuttuklarım olursa lütfen kusuruma bakmasınlar önceki satırlarda anlattıklarımdan ne halde yazdığımı anlayacaksınızdır atladıklarım olursa lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar yorgunluğuma verin
bebeğinin resmini paylaşmış arkadaşlar
suloz
arasta
mutluluk
cucu
kedicik
parme
gribeyaz
gencannecik
rabarbaa
aybike77
anneolucamben
minkm
tondora
sevo24
hepinizin bebeğine kocaman bi maşallah diyorumRabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepsine bayıldım ve kardeşmişçesine nasılda birbirlerine benziyorlar resimlerine bakarken dişlerimi öyle bi sıkmışımki çenem ağrıyor yerim ben onları öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri
birisi bana büyük beklenti büyük hayal kırıklığı getirir, o yüzden hiçbişey bekleme demişti. sinir oluyorum bu lafa ama doğru. pif
Ben alcam onuuuuuuu
Ahahahaoohohohohohhahahahahah sesli güldüm
Ben bugun aksam eylulu anneme birakayim.kocise suprz yapayim diyorm..bn senn koca bebeginm diyip duruyo oyle derdm bn ona.sanirm kiskaniyo bi parcasevdgi yemekleri ypayim sikir sikir giyineyim beraber vakit gevirirz..snunda halvet olurmu koyver gitsn akisina birakicm...cesaretlenirsemmm tbi
bugün uyku tulumumuz geldi. hem de 2 gün içinde süper hızlı bir teslimat oldu. çok beğendim valla arastacım ne kadar teşekkür etsem azdır. o içi elyaflı, bebeğin kütük gibi kaldığı tulumlar beni hiç cezbetmiyordu bu markayla tanışmama vesile olduğun için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 826114
Ya kızlar birşey sorcam . Dogum yaptıgım günden beri kesik kesik oksurmem hala geçmedi . Söylenesi ayıp balgamda çıkıyor. 35 liralık motor gibi otuyorum resmen. Sizde var mı böyle bir durum? Özellikle sigarayı hamilelikle bırakanlar acaba hala sigaranın derdini mı çekiyorum . Yoksa terledik ter kurudu falan ondan mı ?
Ben de hamilelikle beraber sigarayi biraktim ama Ben de oksuruk olmadi
Ya kızlar birşey sorcam . Dogum yaptıgım günden beri kesik kesik oksurmem hala geçmedi . Söylenesi ayıp balgamda çıkıyor. 35 liralık motor gibi otuyorum resmen. Sizde var mı böyle bir durum? Özellikle sigarayı hamilelikle bırakanlar acaba hala sigaranın derdini mı çekiyorum . Yoksa terledik ter kurudu falan ondan mı ?
O öksürük bende de var parmişim. Ara ara geliyor gün içinde. Sigaradan sanırım.
O zaman kahrolsun bagzi seyler arastam :)
Kizlar Caniniz sigara istiyor mu
Parmecim
Araba kundagi Resimdeki gibi. Yumusacik ve kalin. Sogukta iyi korur
ben bu konusmanızı kaçırmısım galıba tuluma bayıldım elifimiz güle güle giysin canım.. banada önerirmisin nerden aldın hangi marka
çok beğendim,kullanışlı birşeye benziyor gerçektende hangi marka canım ben istanbuldayım bulurum belki :S
Kendi kızın diye söylemiyorum valla bu İnci cok uyanık . Ağlamaktan kendini parçalarken hiçbirşey onu susturamaz iken emzirme minderini kucağıma alıp sutyeni açınca sabırla beni bekliyor emzirmem icin . Uckagitci şey :)
Oh güle güle kullan. Kayra bebek gayet ısınmış görünüyor . Dur bakalım bende alıyim bari Özellikle uzun yolculuklarda iyi olur.
baby boum markası. nette satışı var canım. mağaza çok az ve istanbulda yok :) yurtdışı çalışıyor firma sadece. türkiyede de net satışı genelde.
kızlar dünde sordum kimse cevap vermedi fotoğra koyduğumuzda tekrar kaldırabilir miyiz? nasıl kaldırabilirz?
Baby Boum a ne para kazandırdım haa Hayatımsın haklı komisyon almalıyım. Kendi elemanları bu kadar sattıramamıştır
Sİmdi sana bir is teklifinde bulunuyorum kuralım bebek urunleri satan bir site pazarlama müdürü sen olursun :)
tamam seninle herşeye varım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?