- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.881
Kizlar Caniniz sigara istiyor mu
Kizlar gunde kan bez kullaniyorsunuz? Biz 10 - 12 bez degistiriyoruz gunde, bugun bir yakinim gunde 6 bez kullandigini soyledi. Acaba ben abartiyor muyum bu alt acma isini? Kizimda alismis, gazla bezini krletse bile huzursuz oluyor.
Kizlar gunde kan bez kullaniyorsunuz? Biz 10 - 12 bez degistiriyoruz gunde, bugun bir yakinim gunde 6 bez kullandigini soyledi. Acaba ben abartiyor muyum bu alt acma isini? Kizimda alismis, gazla bezini krletse bile huzursuz oluyor.
Onceden de mi gunde 2 tane iciyondun?Tuu kaka olacagim belki ama, emzirme gorevim bitince, kizimin gozu onunde olmayacak sekilde keyif sigarami icmeye devam edecegim ben, gunde 1 adet sabah kahvesiyle aksam 1 adet icersem sarabimla... Seyahatte tatilde veya alkollu eglencedeysemse icerim diye tahmin ediyorum.
Böyle anne babalar olmamak dileğiyle....
-alıntı -
en çok uyuyunca seviyorsun onu
sessizliğini sakinliğini,yaramazlık yapamayışını,sana karşı gelemeyişini, ağlayıp sızlanamayışını seviyorsun
gün içinde çok kez bağırıyor, kızıyor,görmezden geliyorsun onu. sözlerine aldırmıyor, şakalarına gülmüyor,çok kereler gülümsemelerine karşılık vermiyorsun
asık bir suratla karnını doyuruyor,hızlı hareketlerle çekiştirerek üstünü çıkarıp giydiriyorsun.
asla hata kabul etmiyorsun. sıkça eleştiriyor, mütemadiyen konuşuyor, güya öğüt veriyorsun.
ard arda sıraladığın yığınla sözü hemen anlasın, unutmasın istiyorsun.
belki elinle değil ama, dilinle bakışlarınla,sözlerinle dövüyor, eziyet ediyorsun
gün boyu çekişmeler, mücadeleler.yapma,etme,bırak,dokunma, dağıtmalar
hiçbir yer bozulmasın, kirlenmesin, çekmeceler hep düzenli kalsın, yerler daima temiz olsun istiyorsun.
tezgahın üzerinde bir boya kalemine, mutfak masasının üzerinde bir çift küçük ve kirli çoraba tahammülün yok senin. duvara çizilmiş masum bir resim,pencerede,sehpada el izlerine, saklanmış çikolatayı ararken kırdığı tabağa tahammülün yok
bir gün temiz,düzenli ama yalnız bir eve sahip olacağını unutuyor, onun büyürken ellerinden nasıl kayıp gittiğini farketmiyorsun
yatma vaktine kadar harp ediyorsun onunla. en son başından gitsin, uğraştırmadan uyusun istiyorsun.
uyuyor ya en nihayet işte o zaman bir sızı düşüyor,bütün bir günün pişmanlığı oturuyor içine. yapmasaydım,etmeseydim,kızıp bağırmasaydım,eyvah! ne çok kırdım kalbini gidip başını okşuyor, yanağına bir öpücük konduruyorsun
nasılda masum şimdi,nasılda tatlı yarın diyorsun,yarın başka olacak.daha çok ilgileneceğim, daha çok oynayacağım onunla. gözlerinin içine bakarak,gülümseyerek konuşacağım tıpkı psikoloji kitaplarında anlatıldığı gibi davranacağım
sabah oluyor nihayet.her zamanki gibi erken kalkıyor.geceden kalan vicdan azabı sabaha sirayet ediyor.tüm planladıklarını uygulama yolunda hareket ediyorsun.ama bu en çok iki saat sürüyor.yine unutuyor aynılaşıyorsun
farkettin mi sen onu en çok uyuyunca seviyorsun.
Canim paylasimin icin cook saol supermis...
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ateşte başladı ama bir türlü fitili atmayı beceremedim popsunu sıkıyorum bir müddet ama nafile ne yapıp edip çıkardı her iki denememde de sıvı kaka ile yarı erimiş yarı erimemiş fitili çıkardı ne kadarı kana karıştı bilemediğimden tekrar denemek için bikaç saat daha bekleyeceğim sadece kucakta uyuyor yerine koyduğum anda ağlamaya başlıyor daha çok küçük yavrum yaa
bebeğimin ateşi 38 di sonra 38,3 e çıktı en son 38.6 idi giderek yükselirken eşimde klimayı açıp bebeği kadife battaneye sarmıştı bende ateşi var yapma öyle diyince 38 ateşmiymiş dedi bebeğin kucağında bana bağırmaya başladı bende bebek kucağındayken neden bağırıyorsun dedim onun üzerine yine bağırdı bu sefer kendimi tutamadım bende bağırdım nefret ediyorum bu durumdan sonzamanalrda bıktırdı beni herşeye muhalefet üzerimde söz geçirme denemesi mi yapıyor anlamadım bende cahil bi kadın yok karşında ateşli bebek sarılır mı dedim kaldı ki 2. çocuğumuz saçma bi inatlaşma içine girdi sıkıldım artık böyle inatlaşmasından hiç düşünmüyor bu kadın emzikli üzmeyeyim sütü falan gider diye son ses o ses türküyeyi izliyor bana inat
Sen kolay gelsn de cnm yinede :-D
oh maşallah planlar hazırlanmış bilee :) :)
evet canım kv olayını atlatamadık hala istemediğim şeyleri kafasınca yapmaya kalkıyor ama benım kullandıgım haplar sayesınde cok fazla sinirlenmiyorum sanırım çünkü usandım bezdim hayattan sayesinde hap bile kullanıyorum.. canım benim sende hep mutlu ol inşallah çok öpüyorumm
Merhaba kizlar, bebekler kucaklardayken okumak kolaya yazmak iskence oluyor, azcik enerjim var onuda ipadi tutmaya calismakla haramayim diyorum ve erteliyorum.
Yeni resimler eklenmis, masallahhh tum agustos guzellerine...
Ben kayinvalideyle yasamanin huzuru icindeyim :)) yanlis duymadiniz :)) saolsun kizima ve bana evinde 2 oda verdi, temizlik ve yemegimiz icin yardimcimiz var zaten, rahat rahat bebegimle ilgilenecegim bir sure ve tabiiki kendimle de... 12 kg fazlam olsada alisveristen geri kalmiyorum, kilo vericem nasilsa diye bekledim 2 ay, kis sezonu acildi ben hala renksiz,bakimsiz... Simdi kuaforden cikmiyor alisverislere doymuyorum :))) benim stresim gidince kizimda rahatladi sanirim, uykusu guzel, huysuzlugu bitti...
Daha once yazmistim, esimle aramiz hamile oldugumu ogrenmeden az once bozulmustu, gereksiz bir kavga sonrasinda ikimizde olayi uzattik sonrasinda ikimizde birdaha birbirimize ayni olmadik. Esim karnim iyice buyuyene kadar bebekten bahsetmedi bile, yok saydi. Bende onu o zamandan sonra yok saydim, tamamen sogudum simdi zaten 2 yabanci gibiyiz... Bebek birazbuyusun bende turkiyeye tasinayim bosaniriz diye karar almistik, ama bir sure ayri yasamaya karar verdik once. Onumuzdeki ay kendi evime tasiniyorum, kizimla yanliz...heyecanliyim...
Allah hepimize bebeklerimizle huzurlu gunler versin.
huhuuuuu umarım herşey istediğin gibi olur güzel bi akşam geçirirsiniz canım
Evettt ah bu hıçkırık bırakmadı bir türlü yakamızıYarın doktora gidiyoruz sorucam yine
Yıllardır salata yemiyormuşum gibi geliyor ya normalde çok severim ama onca yeşilliği falan yıkamaya doğramaya vakit mi var akşam nasıl oluyo anlamıyorum.
Evettt evet evet kesinlikle ikincilerde de hep beraber toplaşalımYalnız dediğin gibi yazı hamile geçirmeyelim mümkünse...
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ateşte başladı ama bir türlü fitili atmayı beceremedim popsunu sıkıyorum bir müddet ama nafile ne yapıp edip çıkardı her iki denememde de sıvı kaka ile yarı erimiş yarı erimemiş fitili çıkardı ne kadarı kana karıştı bilemediğimden tekrar denemek için bikaç saat daha bekleyeceğim sadece kucakta uyuyor yerine koyduğum anda ağlamaya başlıyor daha çok küçük yavrum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?