2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen süper anne olmussun , maşallah sana. Allah kolaylık versin

Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba ona Sabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle
Ne guzel mutlu huzurlu bi bebek Demekki , maşallah kuzuya , Hep boyle Neseli huzurlu olur insallah

Canım benzer seyleri annemle yasadım , insanlar inanmıyor öz anne boyle olamaz diye
Aynen senin gibi evlendikten ve cocuktan sonra değişti hersey , ki bizimkilerin istediği bi evlilik benimki
Neyse sen de bilirsin nasıl davranacağını ama ben mesafeni koru ve kardeşin de olsa sana ve ailene zarar vermesine izin verme derim.
Tabiki ailen , tamamen bağlarını koparamazsin ama mesafeli ol, iyiliğine bisey söylese bile 2 kere düşün dinlemeden önce.
Seninde dedigin gibi senin önceliğin esin ve cocuğun , onlar 2. Planda
Ben boyle yapmaya çalışıyorum , seninle de paylaşayım dedim
Hakkımızda hayırlısı olsun..
Bnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde
Benim ki 5 istiyodu , simdi 3 tane yapmakla hata mı ettik acaba diyor

Gecmis olsun canım , insallah iyileşir bi an önce
Dr a gittiğinde ateşi var miydi , ateş yeni birşeyse yarın bi daha Dr a göster istersen , bebisler kucuk oldugu icin hastalıklar çabuk ilerleyebiliyor , insallah hemen atlatirsiniz , antibiyotik de hemen fayda eder insallah
İyilestik diye yazarsın bize de

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun sıkma canını yuhhh çocuğa havale gecirtcek inat uğruna bu erkekler bazen saçmasapan bişe oluolar valla. inş hemen düzelir yavrun kıyamam ona ben

cnm bende seni düşünüodum nasıl oldu acaba die daha iisin demi şu kadını uzak tut kendinden cnm.

kızım uyu lütfen artık bebeğim ev yine aldı başını gidio babanla 10 dk yalnız kalalım dedik bırakmadın yemeği zor yaptık ama bi aguu diosun yaa yüzüne bakınca gözlerin gülüp ağzını açıosun beni tanıosun yaa kalbimden parçalar sökülüo yavrummm iiki doğurmuşum iiki vermiş Rabbim seni bize kuzum İKRA'm hayatımıza hoş geldin annen seni herseye rağmen çooook sevio ve hep sevecek meleğim.RABBİM hepimizin bebişlerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallaahhh

canım artık bana hiçbirşey imkansız gelmiyor, kardeş yaparsa annede yapar...aslına bakarsan bizim hikayenin başını da kardeşimle annem birlikte bu hale getirdiler...
aslında hepiniz benim düşündüğüm ama "acaba doğru mu yapıyorum" dediğim şeyi söylüyorsunuz. sadece kardeşimle arama mesafe koymak kararı vicdanımı rahatsız ediyordu. ama artık görüyorum ki en doğrusu bu..
sonuçta bundan sonra sadece evliliğime zarar vermeyecek, en çok zararı oğluma verecek.onu mutsuz bir yuvada yetiştiremem, heleki bu mutsuzluğun kaynağı anne babası değilken. bu bebeğime haksızlık olur
saol canım desteğin için..

Eminim hepimizin her an dediği şeyi ne güzel yazmışsın "iyi ki doğurmuşum" dediğin gibi bir bakışları ömre bedel,insanın içi eriyor.Rabbim hiç kötü günlerini göstermesin hiçbirinin

Hemşom Allah hem eşinle hem de oğlunun hastalığıyla uğraşacak güç versin sana inşallah.taaaaaa içimde hissettim yazdıklarını ve endişelerini.merak etme fitil çabucacık rahatlatır oğlunu,ateş düşer epey.inşallah sonrada güzelce uyur.bak lütfen uygun olduğun sürece bizi haberdar et,malum gece nöbetlerimizdede buradayız.Allah şifa versin

Kizlarrrr nasılsınız?1 haftadır annemdeydik barış kuzuyla bir yandan eşim,bir yandan kv özledik diye arayinca geldik.Bende özlemisim evimi. Zaten habire annemin evlilik muhabbeti geçti ben yine bunalimlardaydim.

Yarın saçlarımı boyatacagim bayram için kendime kıyafet alacağım bakalım oglustan bu kadar süre ayrı kalabilecekmiyim.

Sizler nasilsiniz?

Ang dünürüm neler okudum ben öyle sonunda halvet olacakmışsiniz hemde bebisin uyanma riski olmadan ayyyy çok imrendim kocis yanodada annem yanımda o bana ben ona hasret

Ya genisliyor da gazi cikarirken midesindekileri de cikariyor yavrum

Cok gecmis olsun canim biz de dun avmye gittik salgindan korktum haftaici olmasina ragmen nasi kalabalikti gunduz gunduz..

Calpol verseydinn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…