- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.901
Canım sen süper anne olmussun , maşallah sana. Allah kolaylık versinöncelikle belirteyim ki sabahtan beri ayaktayım tahmin edersiniz kioğlum akşamdan sonra çok huzursuzlandı gaz derdinden omuzlarım ağrıdı bayram öncesi maaşlar yatırılacak onları hesapladım kızımın ödevlerine yardım ederken beynim zonklamaya başladı onları yatırdım biraz buraya bakayım dedim eger aşağıda yazacağım isimler arasında unuttuklarım olursa lütfen kusuruma bakmasınlar önceki satırlarda anlattıklarımdan ne halde yazdığımı anlayacaksınızdır atladıklarım olursa lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar yorgunluğuma verin
hepinizin bebeğine kocaman bi maşallah diyorumRabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepsine bayıldım ve kardeşmişçesine nasılda birbirlerine benziyorlar resimlerine bakarken dişlerimi öyle bi sıkmışımki çenem ağrıyor yerim ben onları öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri
Ne guzel mutlu huzurlu bi bebek Demekki , maşallah kuzuya , Hep boyle Neseli huzurlu olur insallahYastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba onaSabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle
Canım benzer seyleri annemle yasadım , insanlar inanmıyor öz anne boyle olamaz diyesize bir konuda danışmam lazım...psikoloji zaten bozuk, bide söz konusu kardeş olunca hiç sağlıklı bakamıyorum olaylara. ama uzatırsam anlatırken şimdiden kusuruma bakmayın
kardeşim eşimi tanıştığımız günden beri tanıyordu ve araları çok iyiydi. nezaman biz evlenmeye karar verdik ,bir problem oldu aralarında. annemle babam eşimi doğru dürüst tanımıyorlardı, kardeşim kıyameti koparttı "ben senelerdir tanıyorum, evlenilecek adam değil o" falan diye..o ailemle yaşıyordu bende babamın daha önce kardeşimle bana aldığı evde yalnız (bu onun seçimiydi) annemde kardeşimin dolduruşuyla evlenmenizi istemiyorum diye kıyameti kopardı. tabi iki kadın bastırınca babamda resti çekti. sonuçta onları dinlemedim ve evlendik.3 sene ailemle görüşmedim, kardeşimin doğumunda barıştık. ama ne evime geldiler ne bişey, eşimle karşılaşmadılar birdaha. eşim istemedi bize gelsinler gitsinler. yine huzurumuz bozulacak dedi
doğumdan bir gün sonra bana geldiler. eşim torunlarını görmek hakları,gelsinler kalsınlar ben otelde kalırım dedi. herşey çok güzeldi. oğlumun ismini dedesi okudu, kardeşim oğluyla geldi. o gece güle oynaya geçti ertesi gün yola koyuldular herşey yolunda. bu arada teyzemle yengemde gelmek istedi annemlerle. eşimde onlarla geleceklerse gelsinler ben yokken dedi.sonuçta düğünümüze davet etmiştik gelmediler, tebrik için bile aramadılar
annemler gittikten 3 sonra biz geliyoruz dediler, eşim de "istemiyorum,onların gönlüne göre mi program yapıcaz, zten düğün günüde seni ağlattılar" dedi. bende arayıp anneme söyledim teyzemle konuşurmusun diye. kardeşim yine çocuğu alıp evi terketmiş annemlerin yanında. iki dkka sonra beni aradı, nasıl bağırıyor telefonda "annemi sinir krizine soktun, senin yüzünden babamla boşanıyor mutlu musun...aileni perişan ettin, şimdi koş o serseri kocanın kollarına kendini teselli et" bu konuşmalar geçerken ben 5 günlük lohusayım, markette alışveriş yapıyorum ve dli gibi ağlarak konuşuyorum. oğlum 2 gün önce sarılık olmuş, iyi beslenmesi lazım ve kardeşim 2 yaşında çocuğu olan bir anne olarak sütün önemini çok iyi biliyor...
neyse 1 hafta sonra özür diledi. ama kocamla ilgili söyledikleri iiçin değil,sadece sesini yükselttiği için. eşimde geçen kızdı artık görüşmeni istemiyorum dedi."senelerdir aramızda problem yaratıyor, sana bağırıp çağırıyor sende karaktersiz gibi her seferinde gülüyorsun yüzüne"dedi
evet kardeşim kıskançtır ve herzaman kendini benimle mukayese eder. evim, işim, kazancım hep kendininkiyle kıyaslama konusu oldu onun için.ama biryandan da kardeşim sonuçta
eşimde sen tavrını koymadıkça daha çok s...ağzına diyor
sizce gerçekten tavır koymamakla hata mı yapıyorum
Aynen senin gibi evlendikten ve cocuktan sonra değişti hersey , ki bizimkilerin istediği bi evlilik benimki
Neyse sen de bilirsin nasıl davranacağını ama ben mesafeni koru ve kardeşin de olsa sana ve ailene zarar vermesine izin verme derim.
Tabiki ailen , tamamen bağlarını koparamazsin ama mesafeli ol, iyiliğine bisey söylese bile 2 kere düşün dinlemeden önce.
Seninde dedigin gibi senin önceliğin esin ve cocuğun , onlar 2. Planda
Ben boyle yapmaya çalışıyorum , seninle de paylaşayım dedim
Hakkımızda hayırlısı olsun..
Benim ki 5 istiyodu , simdi 3 tane yapmakla hata mı ettik acaba diyorBnmki bi ara asla diyodu..smdide 2.yi eylulu krese vernce yaparz bilmem ne diyo...birinin hakkndan geldk yaaa...kocama klsak futbol takimi kurarz heralde
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
Gecmis olsun canım , insallah iyileşir bi an önce
Dr a gittiğinde ateşi var miydi , ateş yeni birşeyse yarın bi daha Dr a göster istersen , bebisler kucuk oldugu icin hastalıklar çabuk ilerleyebiliyor , insallah hemen atlatirsiniz , antibiyotik de hemen fayda eder insallah
İyilestik diye yazarsın bize de
Son düzenleme: