- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.921
Herkese günaydın ,
10 gun sonra tekrar düzgün bir uyku uyuyabildim sonunda . Aman dilimi ısırayım nazar değmesin :)
Günaydın canım , neyse canım soğuk kış geceleri geliyor:)!Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)
Kizlarrrr nasılsınız?1 haftadır annemdeydik barış kuzuylabir yandan eşim,bir yandan kv özledik diye arayinca geldik.Bende özlemisim evimi. Zaten habire annemin evlilik muhabbeti geçti ben yine bunalimlardaydim.
Yarın saçlarımı boyatacagim bayram için kendime kıyafet alacağım bakalım oglustan bu kadar süre ayrı kalabilecekmiyim.
Sizler nasilsiniz?
Ang dünürüm neler okudum ben öyle sonunda halvet olacakmışsiniz hemde bebisin uyanma riski olmadanayyyy çok imrendim kocis yanodada annem yanımda o bana ben ona hasret
Sabah sabah angy i merakımdan geldim:))) inşallah herşey yolundadır
Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)
Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)
kızlar günaydın. size birşey sorucam. nazar değmesin kızım 1 haftadır gece hiç kalkmıyor. ben 12 gibi doyurup yatırıyorum. sabah 7-8 arası kalkıyor bir daha. sizce gece 1 kere kaldırıp doyurmalımıyım? aç kalıyor mudur?
Heracım günaydın,seni sen sormuştun yanlış hatırlamıyorsam,bizim tulumumuz geldi 6ay yazıyordu sitede 3-6 aylık oluyormuş haber vereyim dedim seni görmüşken. Bu arada benim kızımda aynı özellikle mama verip yatırırsam 6-7 gibi uyanıyo, artık düzene giriyor sanırım uykuları.kızlar günaydın. size birşey sorucam. nazar değmesin kızım 1 haftadır gece hiç kalkmıyor. ben 12 gibi doyurup yatırıyorum. sabah 7-8 arası kalkıyor bir daha. sizce gece 1 kere kaldırıp doyurmalımıyım? aç kalıyor mudur?
kızlar günaydın. size birşey sorucam. nazar değmesin kızım 1 haftadır gece hiç kalkmıyor. ben 12 gibi doyurup yatırıyorum. sabah 7-8 arası kalkıyor bir daha. sizce gece 1 kere kaldırıp doyurmalımıyım? aç kalıyor mudur?
Yook artik ya bu firsati nasi kacirdin :)))) süt sagmaya kalktiginda devam etseydiniz bari)
Buarada angy ben sanirim seni ruyda gordum soyle ki; benimle biseyler konustun filan ama ne oldugunu hatirlamiyom ama ama hizman kalmis aklimda. (Muhtemelen) Ruyadan hemen sonra kocam uyandirdi hadi cocugu emzir diye( o uyumamisti) zar zor uykulu kalktim emzirirken dedim ki kocama; hizmani taktin mi?? Hizma taktigini annene soyledin mi aradin mi anneni dedim :)))) o da iyi misin ne hizmasi filan dedi o ara bana dank etti anas ruyaydi o dimi diye:))))
Canım benimkide 12-1 gibi uyuyor doyuruyorum yatiriyorum 4-5 gibi kalkıp tekrar biraz mama yiyor miktarı herzaman farklı sonra 9 gibi tekrar yiyor bizim gece düzenimiz böyle bazen gece kendi kalkmio ben biberonu ağzına veriyorum uykuda yiyor bence sende böyle dene derim kan sekeri uyku yaparmış düştüğü içinde uyanmak istemeyebilir.
Heracım günaydın,seni sen sormuştun yanlış hatırlamıyorsam,bizim tulumumuz geldi 6ay yazıyordu sitede 3-6 aylık oluyormuş haber vereyim dedim seni görmüşken. Bu arada benim kızımda aynı özellikle mama verip yatırırsam 6-7 gibi uyanıyo, artık düzene giriyor sanırım uykuları.
Öncelikle maşallah. Bence ac olsa uyanır. Annem hep uyku da bir besindir der ama sen doktoruna sor yine de
Hera'cım gece 12 de mamamı veriyorsun anne sütü mü? Anne sütü ise kaç dakika emiyor?
Bizim oğlana bir sistem oturtmamız lazım ne yapacağımı şaşırdım her 45 Dk da bir uyanıyor. Artık gücüm kalmadı
bu yazdıklarından sonra yani kardeşinin söylediği şeylerden sonra onun psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm nedense çünkü sana söylediği sözler çok yalnış geldi bana ne demek sorunun olmadığı halde evini bırakıp annenlerin yanına dönmek falan üstelikte eşinle bi problemin yokken ...teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için..
sorun şu ki konuşmayı defalarca denedim, 7 yıldır böyle...hep cevabı aynı "bana kızacağına kocana kız" yada "ben yapmıyorum onun yüzünden oluyor"... o hafta söyledim sen öyle yapınca sütüm kesildi hemde oğlum sarılıkken dedim..hatalı olan benmişim, kocamı dinleyip teyzemle yengemi istememişim, burası benim evim sana ne oluyor demem gerekirmiş
aile hayatta en önemli şeydir, onlar için kocadan bile vazgeçebilmelisin diyor. bende dedim senin yanlış olduğun yer burası, kocam ve oğlum benim ailem, sen böyle düşündüğün için evlendiğin günden beri ayrılıcam diyip diyip annemlerin yanına gidiyorsun dedim
ne dese beğenirsiniz? benim yapmam gerekende oymuş, oğlumu alıp gidecekmişim yanlarına. biz iki dul çocuklarıyla baba evinde yaşıyacakmışız. iyi de benim bi sorunum yokki evimde, sorun yapan sensin her defasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?