2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)

Günaydın canım , neyse canım soğuk kış geceleri geliyor:)!
Güzel bi gece geçirmişsin. İyi gelmiştir sana.

Boyat dunurum saclari iyi geliyo vla...damadm nasil bu arada sifira sifir elde var sifirr dunurun fosur fosir uyudu seker;-)

Yook artik ya bu firsati nasi kacirdin :)))) süt sagmaya kalktiginda devam etseydiniz bari)

Buarada angy ben sanirim seni ruyda gordum soyle ki; benimle biseyler konustun filan ama ne oldugunu hatirlamiyom ama ama hizman kalmis aklimda. (Muhtemelen) Ruyadan hemen sonra kocam uyandirdi hadi cocugu emzir diye( o uyumamisti) zar zor uykulu kalktim emzirirken dedim ki kocama; hizmani taktin mi?? Hizma taktigini annene soyledin mi aradin mi anneni dedim :)))) o da iyi misin ne hizmasi filan dedi o ara bana dank etti anas ruyaydi o dimi diye:))))

Yook artik ya bu firsati nasi kacirdin :)))) süt sagmaya kalktiginda devam etseydiniz bari)

Buarada angy ben sanirim seni ruyda gordum soyle ki; benimle biseyler konustun filan ama ne oldugunu hatirlamiyom ama ama hizman kalmis aklimda. (Muhtemelen) Ruyadan hemen sonra kocam uyandirdi hadi cocugu emzir diye( o uyumamisti) zar zor uykulu kalktim emzirirken dedim ki kocama; hizmani taktin mi?? Hizma taktigini annene soyledin mi aradin mi anneni dedim :)))) o da iyi misin ne hizmasi filan dedi o ara bana dank etti anaaaa ruyaydi o dimi diye:))))

Valla bütün topic seni merak ediyorduk. E canım kusura bakma ama gezmek canlı müzik senîn neyine?

kızlar günaydın. size birşey sorucam. nazar değmesin kızım 1 haftadır gece hiç kalkmıyor. ben 12 gibi doyurup yatırıyorum. sabah 7-8 arası kalkıyor bir daha. sizce gece 1 kere kaldırıp doyurmalımıyım? aç kalıyor mudur?

Öncelikle maşallah. Bence ac olsa uyanır. Annem hep uyku da bir besindir der ama sen doktoruna sor yine de

Hera'cım gece 12 de mamamı veriyorsun anne sütü mü? Anne sütü ise kaç dakika emiyor?

Bizim oğlana bir sistem oturtmamız lazım ne yapacağımı şaşırdım her 45 Dk da bir uyanıyor. Artık gücüm kalmadı

Heracım günaydın,seni sen sormuştun yanlış hatırlamıyorsam,bizim tulumumuz geldi 6ay yazıyordu sitede 3-6 aylık oluyormuş haber vereyim dedim seni görmüşken. Bu arada benim kızımda aynı özellikle mama verip yatırırsam 6-7 gibi uyanıyo, artık düzene giriyor sanırım uykuları.

cnmmm hepimiz hbrlerini bekliyoduk hayırlı..sen bzm umudumuzdunbaşka bahara kaldı desenize...ii uyuyup dinlenmekte çk güzel buna şükür

bnmde paşam bu gece çk gzl uyudu emdi uyudu, sbhta 9da uyandı,kendi kendine pustte mırıldanıyo inanamıyorummm

bu arada bnm adet çk kısa sürdü kızlar 2 gün kanama oldu, sonra yine sarı-beyaz kokulu akıntı:18::18:dr a mı gtsem kii:26:

Canım benimkide 12-1 gibi uyuyor doyuruyorum yatiriyorum 4-5 gibi kalkıp tekrar biraz mama yiyor miktarı herzaman farklı sonra 9 gibi tekrar yiyor bizim gece düzenimiz böyle bazen gece kendi kalkmio ben biberonu ağzına veriyorum uykuda yiyor bence sende böyle dene derim kan sekeri uyku yaparmış düştüğü içinde uyanmak istemeyebilir.

kızlar alıntı yapamıyorum tek elle yazıyorum diğer kolumda oğlum hepnize çok çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için iyi ki varsınız bunu gerçekten yürekten söylüyoum iyiki sizlerle burada karşılaşmışım oğlum biraz daha iyi gibi bikaç kere yeşil kaka yaptı ilaçtan sanırım ateşi daha fazla yükselmedi ama hala var .çok şükür burnu biraz akmaya başladı inşallah rahatlar

Cnm gce uyandigmda kocam horluyodu cok geci artik :-D hayir olsn kuzum ruyan..toton acik kalmis ;-) cok sk uyannca ruyayla gercegi karistiriyo insan.bnde oyle abuk subuk konusuyrm uyannca gce bazen ama esinle diyalogunuza koptmm gce gce

angycim sevincimizi kursağımızda bıraktın olsun yine de güzel bir gece geçirmişsiniz eğlenerek :)

uykusunda ne emiyor ne biberon alıyor. uyandırdığımda da çok huysuzluk yapıyor.. puffff

evet canım ben sormuştum.. teşekkür ederim. ben 9 ay alayım o zaman kış ortasına gelir iyi olur. tekrar sağol.. :)

canım mama veriyorum.. meme verdiğimde 10 dk sonra tekrar istiyor. çok huysuzlanıyor. çünkü sütüm yaramıyor. üstüne morarak kusuyor çırpına çırpına. koca insan gibi öğürtü sesi çıkartıyor. sonra boğazı acıyor başlıyor yine ağlamaya. pes ettim diyebilirim.. ama meme verirken de geceleri mama veriyordum daha iyi ve uzun uyuyor diye. 1 kere sende verebilirsin. o da dinlenir uzun uyursa..

bu yazdıklarından sonra yani kardeşinin söylediği şeylerden sonra onun psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm nedense çünkü sana söylediği sözler çok yalnış geldi bana ne demek sorunun olmadığı halde evini bırakıp annenlerin yanına dönmek falan üstelikte eşinle bi problemin yokken ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…