2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Narincm cok gcmis olsun. Bu gip salgini hepimize tehlike..biraz bogazm agrisa ryvah diyorm minik oglun en kisa zamnda iyilesr ins cnm

Cnm vla cok isterdm guzel hber vermeyi...iyi uyumusm ama..aksaraydasn dimi bnde nigdedeyim cok yakinizz al furkiyi gel ;-)

Heracım çok müZdaribim o yüzden sorularım devam ediyor kusura bakma. mama ne marka kullanıyorsun? Bît de 12 de mama verdiğinde kac cc veriyorsun ? Gündüzde mi mama veriyorsun?

Son soru; eşine gerçekten odunum mu diyorsun ?

ne demek canım.. istediğin kadar sor cevaplarım. birazcık faydam dokunursa çok sevirinirim. aptamil kullanıyorum canım.. farmasanl diye bir site var. 900gr markette 48 lira. o sitede 1200 gr mı 48 lira. konyada bir eczane. mama kullananlar ordan alabilir. tavsiye ederim. hep 90 cc yiyor canım 2 saatte bir. artık az gelmeye başladı günde 1-2 kez 120 lik vermeye başlıcam. malesef gündüzde mama veriyorum. sağ göğsümdeki süt tuzlu onu hiç almıyor .. sağ göğsümden emiyor onda da dediğim gibi öğürmekten maffoluyor boğazı yırtılıyor resmen. 2 gündür emzirmiyorum çok mutlu ve huzurlu. napim benden alacağı kısmet bu kadarmış. anne sütü vericem diye kızıma zarar verdim uzun süre. olmadı. karnı doysun mutlu olsun ben kalbim kırıla kırıla mama vermeye razı oldum artık.. canım evet odunum diyorum bazen öküzüm olarak da değişebiliyor. çünkü ilk evlilik yıldönümümüzü tv başında çekirdek çitleyerek geçirdik.. pek önem vermez yada unutur.. napim ben onu böle de seviyorum

aa niğde mii yakınız valla, hiç görmedim niğdeyi ben belki bi gün kısmet...hbr ederim o zmn

merhaba chenn ben sayfanın takipçisiyim diyebilirim. yazmıyordum pek ama muhabbet çok güzel artık katılmaya karar verdim. bu arada bende aksaray dayım kızım 16 ağustos doğumlu.

sizleri çok sevdim. paylaşımlar çok güzel. bende kızımın fotosunu ekleyerek başlayım muhabbete diyorum ne dersiniz?

Birkaç gundur aklımda. Belki bayram için ailesinin yanına gitmiştir.

evet dün benim de aklıma geldi.. birde ırmak hiç uğramadı doğurduğundan beri. umarım herşey yolundadır. hele ırmağın doğum haberini bile alamadan kayboldu. yada ben mi kaçırdım acaba ? o da benim dünürüm olacaktı

Günaydın kızlar.
ne zamandır giremedim. uyku düzenimiz bozulmultu çok şükür toparlandık. bu seferde grip gibi hırıltısı bitmiyo.
burun damlası damlatıyorum geçmiyo üzülüyorum ben bebeğime bakamıyomuyum diye
bu arada Diyarbakırdayım merkezi sistem hala kaloriferler yanmadı. 24 saat ufo açık ne zaman yancak yaaa sinir oluyorum. bu ayın sonunu bulurmuş böle saçmalık mı olur yaaaa

Cnm hosgldnn aramiza..bebisn cok tatli masallh..bnm kizmda 16 agustos dogumluu

hoşbulduk. hmm ne güzel tesadüf. niğdedemi oturuyorsunuz. bizde aksaraydayız.

hoşbuldum. teşekkür ederiz teyzesi. amin. cümlemizin evlatlarının inşallah. bu arada benim kızımda gece 12:30 gibi yatıp sabah 6:30 gibi kalkıyor. bebeğin normal zamanında doğduysa yani prematüre değilse gece kaldırmana gerek yok. acıkınca uyanır zaten. hiç uykusunu bölüp rahatsız etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…