- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.941
kızlar alıntı yapamıyorum tek elle yazıyorum diğer kolumda oğlum hepnize çok çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için iyi ki varsınız bunu gerçekten yürekten söylüyoum iyiki sizlerle burada karşılaşmışım oğlum biraz daha iyi gibi bikaç kere yeşil kaka yaptı ilaçtan sanırım ateşi daha fazla yükselmedi ama hala var .çok şükür burnu biraz akmaya başladı inşallah rahatlar
cnmmm hepimiz hbrlerini bekliyoduk hayırlı..sen bzm umudumuzdunbaşka bahara kaldı desenize...ii uyuyup dinlenmekte çk güzel buna şükür
bnmde paşam bu gece çk gzl uyuduemdi uyudu, sbhta 9da uyandı,kendi kendine pustte mırıldanıyo inanamıyorummm
bu arada bnm adet çk kısa sürdü kızlar 2 gün kanama oldu, sonra yine sarı-beyaz kokulu akıntı:18::18:dr a mı gtsem kii:26:
Bz cok dolasirdk esimle hamileligmde zor gctgnden disari hc cikamadk..firsat bulunca gdelim degisiklik olsn dedi...Valla bütün topic seni merak ediyorduk. E canım kusura bakma ama gezmek canlı müzik senîn neyine?
angycim sevincimizi kursağımızda bıraktınolsun yine de güzel bir gece geçirmişsiniz eğlenerek :)
uykusunda ne emiyor ne biberon alıyor. uyandırdığımda da çok huysuzluk yapıyor.. puffff
evet canım ben sormuştum.. teşekkür ederim. ben 9 ay alayım o zaman kış ortasına gelir iyi olur. tekrar sağol.. :)
canım mama veriyorum.. meme verdiğimde 10 dk sonra tekrar istiyor. çok huysuzlanıyor. çünkü sütüm yaramıyor. üstüne morarak kusuyor çırpına çırpına. koca insan gibi öğürtü sesi çıkartıyor. sonra boğazı acıyor başlıyor yine ağlamaya. pes ettim diyebilirim.. ama meme verirken de geceleri mama veriyordum daha iyi ve uzun uyuyor diye. 1 kere sende verebilirsin. o da dinlenir uzun uyursa..
Cnm vla cok isterdm guzel hber vermeyi...iyi uyumusm ama..aksaraydasn dimi bnde nigdedeyim cok yakinizz al furkiyi gel ;-)
Heracım çok müZdaribim o yüzden sorularım devam ediyor kusura bakma. mama ne marka kullanıyorsun? Bît de 12 de mama verdiğinde kac cc veriyorsun ? Gündüzde mi mama veriyorsun?
Son soru; eşine gerçekten odunum mu diyorsun ?
Cnm vla cok isterdm guzel hber vermeyi...iyi uyumusm ama..aksaraydasn dimi bnde nigdedeyim cok yakinizz al furkiyi gel ;-)
aa niğde mii yakınız valla, hiç görmedim niğdeyi ben belki bi gün kısmet...hbr ederim o zmn
aaaaaaaaaaaa
canım benim eşim de niğdeli:) hatta bayramda niğde deyiz. sen merkezde misin?
Heracım çok müZdaribim o yüzden sorularım devam ediyor kusura bakma. mama ne marka kullanıyorsun? Bît de 12 de mama verdiğinde kac cc veriyorsun ? Gündüzde mi mama veriyorsun?
Son soru; eşine gerçekten odunum mu diyorsun ?
aa niğde mii yakınız valla, hiç görmedim niğdeyi ben belki bi gün kısmet...hbr ederim o zmn
merhaba chenn ben sayfanın takipçisiyim diyebilirim. yazmıyordum pek ama muhabbet çok güzel artık katılmaya karar verdim. bu arada bende aksaray dayım kızım 16 ağustos doğumlu.
sizleri çok sevdim. paylaşımlar çok güzel. bende kızımın fotosunu ekleyerek başlayım muhabbete diyorum ne dersiniz?
Eki Görüntüle 826768
Evt cnm merkezdeyimmm..sz merkezemi geliceksnz...cikin gelinn sekerimm;-)
merhaba chenn ben sayfanın takipçisiyim diyebilirim. yazmıyordum pek ama muhabbet çok güzel artık katılmaya karar verdim. bu arada bende aksaray dayım kızım 16 ağustos doğumlu.
sizleri çok sevdim. paylaşımlar çok güzel. bende kızımın fotosunu ekleyerek başlayım muhabbete diyorum ne dersiniz?
Eki Görüntüle 826768
Birkaç gundur aklımda. Belki bayram için ailesinin yanına gitmiştir.Kizlar emelbahadan haberi olan var mı ? Hergün topikteydi bir süredir yok galiba. Umarım iyilerdir .
Birkaç gundur aklımda. Belki bayram için ailesinin yanına gitmiştir.
Cnm hosgldnn aramiza..bebisn cok tatli masallh..bnm kizmda 16 agustos dogumluu
aramıza hoşgeldin diyerek biz de başlangıç yapalım o zaman. meleğin çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın. bahtı da gönlüde yüzü kadar güzel olsun miniğimizin.. Allah analı babalı ve hiç ayrılmadan büyütmek nasip olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?