- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.501
Teşekkür ederim sekerim deplasmana gideceğiz bayramda azıcık bakımlı olalım dedim :)
Valla Ne kadar zevkli olduğunu idosun odasından tüm site gördü . Neler çıkarırsın şimdi sen bu istekle . Merakla bekliyoruz . İdos çanakkalenin en sık kızı olcak bu gidişle :)
günde ikikezgaz çıkarma görevini üstüne yıkmanın dışında hergün en az 1 saat oyun oynamaları için yalnız bırakıyorum ben. kesinlikle ilerleyen yaşlarda baba ile ilişkisinde etkisi oluyor
hadeee ben odanın resmini kaçırmışımmerak ettim şimdi
Supet olmuss cnm.donunu yerim onu flan nasi ordun harika..cok yakisicak idosa
kaç aylık oldu canım senin kız sanırım benimkinden büyük
Neden sadece beğen butonu var cok beğendi,bayıldı,cok mutlu oldu falan yok :)
heh tamam ozaman, onu bende biliyorum :)) battaniye mi örsem bende
ya o değilde küçükken babaannem bana kanaviçeden dikişe dantele ne varsa öğrettiydi, ne diye tembellik yapıp unutmuşum hepsini..bazen canım çekiyor cicili bicili bişeyler yapmayı ama nerdeee
hadeee ben odanın resmini kaçırmışımmerak ettim şimdi
10 üzerinden 10 :) bilmiyorum diyenden korkacaksın :)))
o guzelim sapkayla eteğe bir turlu alıntı yapamadım delırdm resmen keske bı kızm olsaydı ogluma yapck sey bulamyrm bı tek bebek bezlerınden pasta yaptım dogdugunda az cok elımden gelyo bna akıl vrsende oglusuma guzel bısey yapsam?
Oo Sen cok şey kaçırmışsin o zaman hayatimsinin el emegi göz nuru odasi ve arastanin dekorasyon dergilerinden fırlamış zarif huzurlu siradisi odasi cok ilgi görmüştü topicte o zamanlar.
Belki arkadaslar sayfa numarasını biliyorlarsa söylerler sana bakarsın :)
Su ana kadar cok küçük diye yapmadım ama bundan sonra bende yapıcam. Ancak her gun bir saat bizim icin cok Esım yogun calisiyor haftada 2 kere 1 saat olabilir .
bayıldım cok saol sapkayı hemen yapıcam
Arkadaşlar Türkiye'nin havası çarptı bizi çok kötü hastayım
Beril de çok gazlandı
Ona geçmemesi için elimden geleni yapıyorum
Hasta olanlar nasıl atlattınız
Bol bol ıhlamur içiyorum
Başka da bi şey içermiyorum ilaç falan
çok sağol canım doğru diyorsun emekledilermi gidip çekmeceleri karaştıroyrlar oyun hala ilgisini çekmez artıkben de oylum eğlesin oylansın diye almak istiyorum zavalı bırakıyorum beşiğine öyle boşa bakınıyor üzülüyorum daynamıyorum alıyorum hemen.Canım oyun halısını sormuşsun oğlum bir aylıkken aldık şimdi 50 günlük içinde çok güzel vakit geçiriyor 45 dakika durduğu oluyor içnde ellerini ayaklarını öyle güzel hareket ettiriyor ki alacaksan şimdi al emeklemeye başladı mı içinde durmaz markası tiny love dokuz ödül almış tavsiye ediyorum
Cok sekef olmus ellerine saglik. Hadi tum kizlar orguye:) bende orgu bagimlilik yapiyor elimden birakamiyorum.
Melege sonra kim bakar.
canım illa agu diye ses çıkarması germiyor bambaşka sesler de olabiliyor.eğer sizin konuşmanıza tepki veriyorsa ve bişey söylmeye deniyorsa herşey yolunda.Gunaydin, kizim 2.5 aylik oldu ama net olara agu, aaa gibi sesler cikarmiyor. Yani sesler cikariyor ama hem cok sik degil hemde net degil. Surekli konusuyoruz agzini aciyor bisi solemek ister gibi ama yok( sizinkiler basladimi ne zaman basladi. Poff uzuluyorum.
sizin dr beğendim ben çok da doğru söylemiş.bazı aylar çok alırlar bazen az bu çok normla bişey canını hiç sıkma.bbeğin mutlu huzurlu ise bir sorun yok.eğer endişeleniyorsan sağlık ocağın aiki haftada bir götğrebilirsin kl kontrol etmek için.Merhaba guzel anneler... Oncelikle resim koyan butun arkadaslarimin meleklerine kocaman bir massallah
Bugun 2.ay kontrolumuze gittik.kizim 1 ayda 600 gr almis 4 cm uzamis.doktorumuz alt sinir 500 gr onun icin mama takviyesine gerek yok birdahaki ay tekrar bakariz gerekirse takviye verirsin dedi ama benim moralim cok bozuldusizce napiyim???
kızlar bugün bir arkadaşım söyledi ilk kez duydum ve şok oldum.. bebeklerimizin sırtında gözle görülmeyen siyah sert kıllar varmış ve bunlar sırtına batıyormuş. anne karnında oluşuyormuş.. bana bebek yağınla sırtına sertçe masaj yap ve siyah sert nokta gibi çıktıgını göreceksin o çok rahatlatıyor kızım çok rahatladı dedi. inanmadım ve yaptım avucuma bebek yağı döktüm sırtını hafif bastırara masaj yaptım gerçekten de çıktı.. sırtına batıyormuş ve çoğu bebek buyüzden huzursuz oluyormuş.. bende sizlerle paylaşmak istedim. belki biliyorsunuzdr ama ben ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?