2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadeee ben odanın resmini kaçırmışım merak ettim şimdi

o guzelim sapkayla eteğe bir turlu alıntı yapamadım delırdm resmen keske bı kızm olsaydı ogluma yapck sey bulamyrm bı tek bebek bezlerınden pasta yaptım dogdugunda az cok elımden gelyo bna akıl vrsende oglusuma guzel bısey yapsam?

günde ikikezgaz çıkarma görevini üstüne yıkmanın dışında hergün en az 1 saat oyun oynamaları için yalnız bırakıyorum ben. kesinlikle ilerleyen yaşlarda baba ile ilişkisinde etkisi oluyor

Su ana kadar cok küçük diye yapmadım ama bundan sonra bende yapıcam. Ancak her gun bir saat bizim icin cok Esım yogun calisiyor haftada 2 kere 1 saat olabilir .

Oo Sen cok şey kaçırmışsin o zaman hayatimsinin el emegi göz nuru odasi ve arastanin dekorasyon dergilerinden fırlamış zarif huzurlu siradisi odasi cok ilgi görmüştü topicte o zamanlar.

Belki arkadaslar sayfa numarasını biliyorlarsa söylerler sana bakarsın :)

Supet olmuss cnm.donunu yerim onu flan nasi ordun harika..cok yakisicak idosa

Şapka kalfalık eserimdi, etek ustalık Ahaha 2 tane şey ördüm diye Mimar Sinan sandım kendimi Sağol canım benim Heleniko büyüyünce annem benim için bişeyler yapmış desin, mutlu olsun istiyorum:)

kaç aylık oldu canım senin kız sanırım benimkinden büyük

2.5 aylık canım ellerinden öper:)

Neden sadece beğen butonu var cok beğendi,bayıldı,cok mutlu oldu falan yok :)

Delü

Ör valla nette neler var. O değil de millet ne yaratıcı yav gezerken neler buluyorum.

Silmişim resimleri kaçıncı sayfada bilmiyorum ama senin için en güncel haliyle çekip paylaşıcam. O zaman duvar rafı, kapı süsü eksikti şimdi onlar da var :))

10 üzerinden 10 :) bilmiyorum diyenden korkacaksın :)))

Anam yıldızlar 10 lar havada uçuşuyor eyv. arzular şelale :))

Canım ben Helene şapkalar örücem malum önümüz kış sen de renk renk desen desen örebilirsin hatta eldivenli kaşkollu takım düşünüyorum. Büyük parçalar beni sıkıyor biraz büyüsün öremem de şimdi minik olunca çabucak bitiyor :))

Ahey nasıl da övmüş beni canımsın

Son düzenleme:
Arkadaşlar Türkiye'nin havası çarptı bizi çok kötü hastayım
Beril de çok gazlandı
Ona geçmemesi için elimden geleni yapıyorum
Hasta olanlar nasıl atlattınız
Bol bol ıhlamur içiyorum
Başka da bi şey içermiyorum ilaç falan

evet evet bı battanıye oreyım dedım dantel yarım kaldı neyse kı baska bıtaneck ordum cocugun 3 paket bezını harcayıp pasta yaptım mevlutten sonra kullanırım dedım ama bozmaya elım gıtmedı aman bska bez alırım dedım sımdı n orduk kar buyuyunce ınsan sıkılıyor canım

Su ana kadar cok küçük diye yapmadım ama bundan sonra bende yapıcam. Ancak her gun bir saat bizim icin cok Esım yogun calisiyor haftada 2 kere 1 saat olabilir .

canım bence paylaştıkları süre önemli değil ama rutin oluştur...bebekler için yaptığın herşeyin rutin olması gelişimleri için çok önemli...mesela sabah uyandığında 5-10 dk babasının günaydın demesi, yada akşam uykusuna geçmeye hazırlanırken 10 dk onunla vakit geçirmesi..
doktorların genel olarak söylediği bebek nezaman ne olacağını bilsin..örneğin uyku alışkanlığını oluştururken önce babayla kısa bir vakit geçirilecek, karın doyurulacak, masaj yapılacak, uyunacak şeklinde...siz evinizin koşullarına göre programı şekillendirebilirsiniz. biz daha 2 aylık ama şimdiden uyku düzeni oturttuk gibi, akşam 7buçuk 8 gibi uyuyor sabah 10 gibi kalkıyor. ama akşam uyuturken aman uyusun yeterki diyip her seferinde başka bişey yapmıyorum. 15 gündür yaptıklarımız hep aynı...bazen saat 10 nu bile bulsa aynı yöntemle uykuya dalmasına özen gösteriyorum

canım benim oğlum anaokulundan virüsler getiri bize ailece sümüklü gezdik.ben ballı ıhlamur ve tarçınlı salep içtim hep onlar iyileştirdi beni.bide nar ve sırmsak yedim ikisi doal antibiotiktik.ve muz yedim içinde bir madde varmış iyileşmemize yardım ediyormuş.hem de ıhlmaır bal salep tarçın nar muz bunlar hepsi anne sütü artırıcı olark biliniyor.yalnız nar gaz yapabilir bebğine onu az yersin.

çok sağol canım doğru diyorsun emekledilermi gidip çekmeceleri karaştıroyrlar oyun hala ilgisini çekmez artıkben de oylum eğlesin oylansın diye almak istiyorum zavalı bırakıyorum beşiğine öyle boşa bakınıyor üzülüyorum daynamıyorum alıyorum hemen.

Agustos bebekleri cok seker.. masallah hepsine. Benimki ne eldiven ne sapka takmayi sevmiyor. Gecen size ozendim sapkali cekim benim cimcimeyi dedim. Bas bas bagirdi. Istiyor ki hic birsey giymesin ciplak dursun. Daha elbise bile giymedi

selam fıstıklar

ilk kv vakamı yaşamış bulunmaktayım kayıtlara geçsin

eltimlere gittik kv, diğer eltim, yeğenler falan cümbürcemaat ordayız. biz yemek geç yenir diye düşündüğümüz için tok gitmiştik sofraya oturmadık. yenildi içildi güzel, çay vakti çay ve tatlıya eşlik ettik. o ara emzirmiştim ben, emzirmemin üzerinden 2 saat geçti barış gene acıktı. kv geldi yanıma usulca "yemek yemedin ya sütün kesilmiş demek ki çocuk doymamış" dedi
çok iyi sessiz sakin bir insandır nasıl böyle bişey söyledi anlamadım. iyi niyetle söyledi muhtemelen ama beynimden vurulmuşa döndüm çıldırdım. zor tuttum kendimi. yooo sütüm çok var benim gayet iyiyim dedim sadece.

2. vaka da oğlumun penye battaniyesini istedi eşimden bişey denicem diye. (barış da eşimin kucağında) eşim gene ne denicen al bakalım dedi ben de merakla izliyorum uzaktan. koltuğa serdi, ucundan tutturdu eşime, barışı da alıp üzerine yatırıverdi başladı sallamaya eşim düşer anne dur diye durdurmaya çalışıyo ben hem düşecek diye öldüm dirildim hem sallamıyorum özellikle, alışmadı şimdiye kadar huyu bozulacak tam da 3 aylık kritik zaman

offffffffffffffff

çok işim var benim gelmesin bize yaaaaaaaaa

sinirden gazdan çatladım bütün gece

hayırlı olsun vatana millete

Bizede doktor bugun 2ay asilariyla ayni gun yaptir yoksa etkisi olmaz dedi. Mersindeki doktorda bir ay arasi olsun dedi. Kime inanacagimizi sasirdik. Bizim kiz 12 agustosta dogdu asilari bayram sonrasina 21 ine kaldi. Bu surede de grip falan olursa yandik. Daha gecikirse yapilmaz asilari.
Kizim 4900 grm olmus. Boyuda 57 cm . Gazi olmuyor diye gaz ilacini kestim kesmez olaydim. Gazdan uyuyamadi ikinip durdu gozu kizardi. Fazla ikinmadan olmus. Suan damla aptamilin cayiyla daha iyi.

canım illa agu diye ses çıkarması germiyor bambaşka sesler de olabiliyor.eğer sizin konuşmanıza tepki veriyorsa ve bişey söylmeye deniyorsa herşey yolunda.

sizin dr beğendim ben çok da doğru söylemiş.bazı aylar çok alırlar bazen az bu çok normla bişey canını hiç sıkma.bbeğin mutlu huzurlu ise bir sorun yok.eğer endişeleniyorsan sağlık ocağın aiki haftada bir götğrebilirsin kl kontrol etmek için.

evet canım biizm orda doğdu zamandan geliyor nineler onlar biliyor tam nerde var öyle kıllar.amcamın kzı çok ağlyıordu kucağına alsan çığlık atıyordu.şimdi hatırlamıyorum ama o zmana belli bir ağaçtan kül yaptılar ve zeytin yağla karıştırdılar tüm sıretında yapmadılar ama en yüste.ve iki tane siyah ama resmen diken giib sert çıktılar.başka çıkmadı ve gerçekten rahatladı yvaru.büyük oğluma çok masaj yapmıştım ama hiç çıkmadı her bebeğe çıkmazmış demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…