2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim sekerim deplasmana gideceğiz bayramda azıcık bakımlı olalım dedim :)

Valla Ne kadar zevkli olduğunu idosun odasından tüm site gördü . Neler çıkarırsın şimdi sen bu istekle . Merakla bekliyoruz . İdos çanakkalenin en sık kızı olcak bu gidişle :)

Oy oy oy olmuşum ne demek :) onun donunuda kuyruğunuda severim ben. Cok seker olmuş gercekten 10 numara 5 yildiz :)

Teşekkür ederim parmişkom beğenmen beni çok mutlu etti. 5 yıldız da aldım tutmayın beni

Topiğimizin ruhuna ters şekerim bu kadar hamaratlık ayrıca çok kötüsün,kıskandım valla,anne elinden çıkmış giysi kadar güzeli var mı?ne şanslı İda,anneni becerikli olduğunu bilmeyen beceriklilerden.Melisime bende öreyim bişey ya küçücükte olsa.arkı örmeyi biliyorum,dümdüz nasılsa,bari onu öreyimde yapamıyorum diye yarım bırakmamış olurum.ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim.İda'nın ördükletinle çekilmiş resminide eklersin di mi?takipteyim seni

wuuuuuu süpperrrrrr harikasın cnm ellerine sağlık kızın çok şanslı becerikli bi anneciği var, ne hamaratsınız ben elime şiş ip almadım hiç:26:

Sağol canım bu tığ ile örülüyo ve inan bana acemi şansına güzel oldu
ya kıskançlıktan çatlayacam şaka şaka bu ne marifet keşke bende kızıma örebilsem böyle şeyler :)))

Çok sevdiğim bir dostumun dediği gibi anne olmak sanki bana beceri kazandırdı. Zamanında keçeleri yapamamıştım :)) Eline iplik al emin ol yaparsın :)

Sağol canım benim becerim kızım doğurunca geldi, kendimi keşfettim. Annelik nelere kadirmiş. Mutlaka resimlerini koyucam Ama ben de Melisin istiyorum ona göre

Canım oyun halısını sormuşsun oğlum bir aylıkken aldık şimdi 50 günlük içinde çok güzel vakit geçiriyor 45 dakika durduğu oluyor içnde ellerini ayaklarını öyle güzel hareket ettiriyor ki alacaksan şimdi al emeklemeye başladı mı içinde durmaz markası tiny love dokuz ödül almış tavsiye ediyorum

Neden sadece beğen butonu var cok beğendi,bayıldı,cok mutlu oldu falan yok :)

günde ikikezgaz çıkarma görevini üstüne yıkmanın dışında hergün en az 1 saat oyun oynamaları için yalnız bırakıyorum ben. kesinlikle ilerleyen yaşlarda baba ile ilişkisinde etkisi oluyor

aman canım traifkte dikkat edin...mutlu bir bayram diliyorum size

bizim topic komple öğretmen sanırım...ne güzel, ileride özel ders problemimiz olmayacak

heh tamam ozaman, onu bende biliyorum :)) battaniye mi örsem bende
ya o değilde küçükken babaannem bana kanaviçeden dikişe dantele ne varsa öğrettiydi, ne diye tembellik yapıp unutmuşum hepsini..bazen canım çekiyor cicili bicili bişeyler yapmayı ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…