- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.481
Kız sanki ben çok mu biliyorum. Videodan izledim de yaptım şişte bi düz bi ters biliyorum, tığla da batıp batıp çıkıyoz işte öyle çiçekmiş böcekmiş yapamam yani
Ahahah kıyamam kuzum yaa. Neyse en azından eve gelene kadar dışardakiler bakımlı gördü seni. Güle güle kullan saçını da tam bayramlık oldun. Biz de iplikçiye gittik allam ne alıcağımı da bilmiyom neyse aldım 1-2 bişey çıktım. Kurdele filan da aldım bakalım bandana da tasarlıycamZeki Triko gibi Arasta Triko olaraktan adım adım ilerliyorum
Teşekkür ederim sekerim deplasmana gideceğiz bayramda azıcık bakımlı olalım dedim :)
Valla Ne kadar zevkli olduğunu idosun odasından tüm site gördü . Neler çıkarırsın şimdi sen bu istekle . Merakla bekliyoruz . İdos çanakkalenin en sık kızı olcak bu gidişle :)
Oy oy oy olmuşum ne demek :) onun donunuda kuyruğunuda severim ben. Cok seker olmuş gercekten 10 numara 5 yildiz :)
wuuuuuu süpperrrrrrharikasın cnm ellerine sağlık kızın çok şanslı becerikli bi anneciği var, ne hamaratsınız ben elime şiş ip almadım hiç:26:
ya kıskançlıktan çatlayacam şaka şaka bu ne marifet keşke bende kızıma örebilsem böyle şeyler :)))
Topiğimizin ruhuna ters şekerim bu kadar hamaratlık ayrıca çok kötüsün,kıskandım valla,anne elinden çıkmış giysi kadar güzeli var mı?ne şanslı İda,anneni becerikli olduğunu bilmeyen beceriklilerden.Melisime bende öreyim bişey ya küçücükte olsa.arkı örmeyi biliyorum,dümdüz nasılsa,bari onu öreyimde yapamıyorum diye yarım bırakmamış olurum.ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim.İda'nın ördükletinle çekilmiş resminide eklersin di mi?takipteyim seni
anam bu ne güzel bişey böyle maşallah sana bunu giyen minnoşada maşallah giyince bi resmini görmek isterim oğluma göstericem
Heheh sağol Zerrecim biz kızı kerttik ama haberin olsun :))
bir kızı bin kişi ister bi kişi alır ben şansımı sonuna kadar zorlarım ya nassib
Sağol canım bu tığ ile örülüyo ve inan bana acemi şansına güzel oldu
Çok sevdiğim bir dostumun dediği gibi anne olmak sanki bana beceri kazandırdı. Zamanında keçeleri yapamamıştım :)) Eline iplik al emin ol yaparsın :)
Sağol canım benim becerim kızım doğurunca geldi, kendimi keşfettim. Annelik nelere kadirmiş. Mutlaka resimlerini koyucamAma ben de Melisin istiyorum ona göre
Sanırım o da bıktı artık benim sacımı yukardan gelişi guzel bağlanmış halı ve bıyıklarımin kendisi ile es deger miktarda olmasından :) evden kovar nitelikteydi nerdeyse yalnız kızı uyutup çıkıyordum ki çığlık sesleri geldi arkamdan ikisinin saglıgı icin endişe ediyorum :)
Tabi ya yalovacim uzmanlar bebekler ile babaların arada tamamen yalnız kalıp birbirleri ile nitelikli vakit geçirmesi gerektiğini söylüyor.
Bence yavaş yavaş bunu uygulamaya almalıyız. Valla kendimiz icin değil hersey bebisler icin dımı :)
Günaydın tatlı melek , elbiseni de yerim senin
Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar , arabada yoldayiz . Bayramda kalabalıkta fazla giremeyebilirim ama kalbim sizinle .
Sorunsuz guzel bi Bayram geçirelim hepimiz insallah :)
ya arkadaşlar bende lisede öğretmenim.2 ağustosta doğum yaptım. ama benim izinim 27 eylülde bitti.milli eğitimdeki muşmula suratlı memur 2 ağustos yaz tatili bile olsa,izinli olarak sayılırsın dedi.sinir oldum şimdi ben raporla idare etmeye çalışıyorum yaacaba şu dakikadan sonra yapabileceğim bişey varmı.offffff
Kız sanki ben çok mu biliyorum. Videodan izledim de yaptım şişte bi düz bi ters biliyorum, tığla da batıp batıp çıkıyoz işte öyle çiçekmiş böcekmiş yapamam yani
Ahahah kıyamam kuzum yaa. Neyse en azından eve gelene kadar dışardakiler bakımlı gördü seni. Güle güle kullan saçını da tam bayramlık oldun. Biz de iplikçiye gittik allam ne alıcağımı da bilmiyom neyse aldım 1-2 bişey çıktım. Kurdele filan da aldım bakalım bandana da tasarlıycamZeki Triko gibi Arasta Triko olaraktan adım adım ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?