2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin kayınvalide ile sorun yaşayan gelinler arasına tatlım o zaman :)

İyi niyetli biri ise ilk söylediği şeyi kötülükten soylememistir takılma ona. Sut hakkında konuşmayani dövüyorlar biliyorsun . Esım şimdiden uyardı bir kulağından girsin ötekinden çıksın gerilme diye bana :)

İkinci olaya bende kıl oldum . Senin yapmak istemediğin bir seyi neden yapar ki . Birşey deniycem ne ya neyi neden deniyor . Olmamış bu .

Ah kıyamam sıkıntılı bebiş İda da tutmuyo aslında var ya örüyorum işte yine de

Kedicik kv şişe takıp bişey deniycem

canım raporu 5+5 gün olarak mı alıyosun 10+10 olarak mı?
bi de hastalık olarak ne yazıyolar?

nefis olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

afferin güzelim ya tebrik ederim
o kuyruğu da yerim

Ah Canim cok sekermiş şapka takmak bizde de imkansız . Ortalığı yıkıyor .

Yaaa bi de parmaklarında romatizma var ellerini tam kullanamıyo bi kaysa elinden 6 kilo çocuk yani kuş gibi hafif de değil ki

2 saat geçmiş aradan, gayet normal acıkması. Yorum "sütün kesilmiş demek ki" pifff sinir oluyorum hatırladıkça
kimbilir ne maceralar yaşicaz bizde kalmaya başladığında

Ah kıyamam sıkıntılı bebiş İda da tutmuyo aslında var ya örüyorum işte yine de

Kedicik kv şişe takıp bişey deniycem

Hahahaha iyiydi

kızlar moralim sıfır...bebeğimm hastaa..dünden beri öksürük war hemde balgamlı gibi böyle boğazı göğsü dolu dolu öksürüyor öksürürken kuscak gibi oluo sinirlenio bağırıo ağlıo (( hatta inlio uyuyamıo gece her saat uyandı az az emdi..sabah gittik dr a...şurup werdi 3 tane...umarım geçer..yoksa hatsaneye bile yatırılır bronşite çewirebilir iyileşmezse dedi( nolur dua edin iyileşsin bebeğimm..onu öyle üzgün hasta görünce mafoluyorum elimden hiçbişey gelmio

dr grip aşısı olun..bebekler hassas hemen mikrobu alır dedi..

Ay birde sizde kalacaktı dımı . Şimdiden Allah sabır versin kedicik sinirlendikte kendini buraya atarsın Canim biz sana terapi yaparız

5+5 alıyorum şimdilik.bayraamdan sonra heyet raporu almayı denicem.hastalık olarak ne yazıyorlar valla hiç bilmiyorum.rastgele alıyoruz bakalım sonu neye varacak

Geçmiş olsun ah bu mevsimler yaa. İnş. en kısa zamandasağlığına kavuşur kuzucuk

Geçmiş olsun ah bu mevsimler yaa. İnş. en kısa zamandasağlığına kavuşur kuzucuk

Allah korusun hepimizin bebişlerini..hastalık çok kötü ( umarım iyileşir...2 aylıkken başladık ilaçlara ya...

arasta bu arada örgüler harika olmş...maşallah sanada...ben daha yeni yalnız kaldım alışamadm zor gelio bide hastalık olunca iyice kötü oldu...tek yaptığım yemek...buna şükür diyorum...zamanla alışırım heralde..

Canim nasil yani senin bebis gece 13-14 saat araliksiz mi uyuyor.isine karismak istemem ama bu kadar ac kalmamasi lazim acliktan kan sekeri duser ve bu yuzden de cok uyur bunu doktoruna sor bence.rutin konusuna gelince sana katiliyorum hatta tracy hogg adli bir yazar var onun kitabi var elimde bebek bakimiyla ilgili o da rutinden bahsediyor cok faydali bilgiler var.bizim de rutinimiz olustu sayilir.

bayıldımmmmmm ellerine sağlık canımcım Arduş İdoşunu bunların içinde görmek için sabırsızlanıyorr

bir kızı bin kişi ister bi kişi alır ben şansımı sonuna kadar zorlarım ya nassib

cık cık cıkkk Zerrecim azıcık kertiğe saygı canım yaaa :)))

ohh miss valla sıhhatler olsun şekerimm yeni saçların da hayırlı olsun

yerim ben seniiii güzel melekkk

Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar , arabada yoldayiz . Bayramda kalabalıkta fazla giremeyebilirim ama kalbim sizinle .
Sorunsuz guzel bi Bayram geçirelim hepimiz insallah :)

kuzucuklarınla sana da iyi bayramlar süper annecik meltowski :))

selam fıstıklar

ilk kv vakamı yaşamış bulunmaktayım kayıtlara geçsin

eyvah eyvahh hakikaten yandın sen kedicik ön sinyalleri vermiş senin kv.
valla istedikleri kadar iyi niyetli olsunlar konu torunları olunca hiç anlamadığım bir şekilde gayet güzel saçmalamayı biliyolar tabiatları bozuluyo resmen yaa

canım çok çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de rahatlar kuzucuğun :/

valla paylaşırsan mutlu olurum kuzum, parme merakımı zirve yaptı :))

yok canım uyuyor dediysem 2-3 saatte bir emiyor...ama uykusunun arasında emip tekrar dalıyor, bezi falan da öyle uyku arasında değiştiriyorum. sabah 7 ile 10 arası bazen sık emiyor saat başı gibi. sanırım o ara sütüm azalıyor
bende hogg un kitaplarını takip ediyorum, gerçekten beğendim bende

Cok gecmis olsun canim...

Kizlar benimde oglum hasta bugun doktora gittik doktor cok salgin var kucaga vermeyin opturmeyin dedi aman bayramdq geliyor dikkat edin kizlar bu kadar kuciklerken hastalik cok zor bütün düzenleri bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…