- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.461
2gündür gaz sorunumuz tavan yaptıdün gece 3ten 7ye kadar ayaktaydım, çk yorgun uykusuz çökmüş bi vaziyetteyim, oysa gece uykumuz baya düzene girmişti ..
bayram için yola çıkanlara hayırlı yolculuklar, biz 3.gün annemlere gdceğiz inş. foto yükleyenleri bi ara incelerim, şimdi kahvaltı yapmaya çalışacağım emzirmiştim,sızdı garibim
evim berbat kirli,çamaşırlar dağ oldu ütülenecek..yüzüm asık, moralim bozuk...
ama bebeğim iyiki var iiki doğurmuşum..herşey güzel olacak..
Kocanı tebrik ediyorum canım benimki tuvalete giderken ne zaman gelicen diye soruyoHadi git bakalım cici ol gel güzellik :)
Şimdiden sıhhatler olsun canım Bayram temizliğin :)))))eşinede bol şans dilerim,bırak baksın tabi,anlasın emek neymiş eşinde,hemde aralarındaki iletişim içinde iyi olur.herkes memeyi bahane edip bebekler biraz susmayınca anneye veriyorlar.zor geliyor tabi s pışpışlamak.eşlerde öyle,biraz ağlasın aç bu bahanesiyle anneye verip çok önemli işlerine geri dönüveriyorlar.böyle zorunlu olunca iyi olur bence parmecim
öğretmen arkadaşlara bişey soracağım....
ben 2 ağustosta doğum yaptım 5 haftalık çalışabilir raporumuda almıştım dr. rapaoruma 104 gün yazmış benim hesaplarıma göre ise daha az olması gerek çünkü 2 hafası yaz tatilinde gidiyordu birde 38 haftalık doğurduğum için kalan 2 haftayıda eklemiş sanırım ve benim iznim 18 ekimde biteceğine olmuş 14 kasım okulu aradım nezaman balıycam dye biz dr ne rapor yazmışsa onu girdik yani 14 kasımda dediler bu benim işime gelir ama sonra sıkıntı çıkar diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce ..
dr. öğretmen olduğumuda biliyor hatta biz yazalım okulun ayarlar nasılsa dedi anlamadımm
Günaydın kızlar var gücümle örgü örüyorum, çok yazamıyorum bu yüzden ama okuyorum. Gözüm üstünüzde ona göre :82::82:
canım ilköğretim mi lisemi hesabını yapayım:)
lise canım 15 temmuza kadar ını kullanabiliyorum 20 haziranda 32 yi doldurdum
lise canım 15 temmuza kadar ını kullanabiliyorum 20 haziranda 32 yi doldurdum
canım benim gibi sende lisedesin 15 temmuza kadar çalışmış görünüyorsun sonrasından itibaren iznin başlıyor doğum anı 2 ağustos perşembe günü olmuş. öyle yazmışsın bu durumda 25 ekim cuma günü işbaşı yapman gerekiyor doktor raporuna aldanma onlar öğretmen olarak hesaplamıyor. normal memur olarak hesap yapıyorlar bu durmda yanlış oluyor doktor raporuna göre benimde farklı çıktı ama okul kendi hesaplayıp bildirdi.
HerKese günaydın,
Bugun sacımı boyatmaya ve kıl tüy gibi istenmeyen maddelerden uzaklaşmaya kuaföre gidicem . Bir nevi Bayram temizliği yani .
Daha once esimle kızım hic yalnız kalmadı basarabilirmiyiz bilmiyorum bize şans dileyin :)
Herkese öncelikle günaydın canlar.uykusuz bir geceden sonra yine buralardayım ve yapılacak çoooook iş var daha.Narin'cim inşallah kontrolünüzden güzel haberlerle dönersiniz,bi de yola çıkacakmışınız,sana kolay gelsin canım.yıka,ütüle,bavul hazırla zor walla.Meltowskicim bir bavul hazırlayanda senmişsin ama senin 3 çocukla bitmiş bile.valla nasıl becerdiğini hala anlamış değilim.Melis'im 1,5'ta uyuyup 2,5'ta uyanıp emdi biraz.sonrada 7'de kalkıp yine emdi ve kaka yaptı,tabi yine taşmış bezden.komple üst baş değiştirip zorla uyuttum.heran uyanacak ama.hareketlenmeye başladı bile.bende bu arada kahvaltı yapıp,kakalı kıyafetleri arıtıp çamaşırları topladım.şimdi uzanıp size bir bakayım dedim ama her bebek gibi kızımda bunu anlayıp uyanmaya çalışıyor.kolların dermanı iyice azaldı valla.1 kupa çayı bitirebilmeyi yada sıcak içebilmeyi özledim ama olsun yaaaa,Melis'im mutlu ve sağlıklı olsun ve hep yanımda olsunda varsın içmiyeyim.bu arada bende karar veremedim Bursa'ya annemlere gitsem mi diye?sizinkilerin yanında bizimkisi şehir içi sayılır.1 saatlik yol ama gidicem galiba.emzirirken memelerimi bi de bursadakiler görsün bakalım :))) ben artık rahatsız oluyorum ya başkaları yanında emzirirken,ilk günler memelerin kamuya açık olmasından hiç rahatsız değildim ama artık rahatsız oluyorum.bayram için yola çıkacak bütün arkadaşlarıma iyi yolculuklar,kazasız belasız varsın inşallah herkes kayınvalideciklerine ve anneciklerine
Günaydın tatlı melek , elbiseni de yerim senin
Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar , arabada yoldayiz . Bayramda kalabalıkta fazla giremeyebilirim ama kalbim sizinle .
Sorunsuz guzel bi Bayram geçirelim hepimiz insallah :)
pardon 2 ağustos cumaya geliyormuş bu durumda 25 ekim cuma değilde 28 ekim pazartesi günü işbaşı yapman gerekiyor. senle aynı durumdayız bende 8 ağustosta doğum yaptım 1 kasımda başlıyorum
ya arkadaşlar bende lisede öğretmenim.2 ağustosta doğum yaptım. ama benim izinim 27 eylülde bitti.milli eğitimdeki muşmula suratlı memur 2 ağustos yaz tatili bile olsa,izinli olarak sayılırsın dedi.sinir oldum şimdi ben raporla idare etmeye çalışıyorum yaacaba şu dakikadan sonra yapabileceğim bişey varmı.offffff
beni gaza getiriyorsunuz, kıskanıp başlıycam bende örgüye..ama başlamadan önce öğrenmemgerek
Kuaförden geldim kızlar . Üstelik sacımı bile kestirdim . Eve geldigimde Esimin yüzü gayet gülüyordu . Ben yokken hep uyumuş. Sen bu kıza mı bakmak zor dıyorsun dedi . Sınır oldum.
5 dk geçmedi kiz ağlamaya başladı . Ben bu 5 dk da boş durmadım tabi çamaşır astım . Sanırım dışarısı 30 derece var.
Hemde ne ağlama gaz sancısı tuttu . 5 dk geçmedi ben ter icinde sac bas dağıldı fon kalmadı .
Sen mısın bakıma giren süslenmek bir annenin neyine :)
canım sen 37ye kadar çalışabilir raporunu almadın mı şikayetçi olabilirsin okul bu hesabı yanlış yapmış diye sonuçta mevzuat belli öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta 15 temmuza kadar çalışmş sayılacağın için o tarihe kadar olanı aktarabiliyorsun. bizim yeni memura da milli eğitim sana söylenilen gibi söylemiş memur kıza anlattım sonra müdürle konuştum hocam hesabı böyle değilmi diye evet dedi sonra müdür hesapladı ve benim dediğim gibi oldu bence bu olayın üzerine düş öylece bırakma şimdiden rapor alırsan dönemi bitiremeden işbaşı yapman gerekecek yada ücretsiz izin almak zorunda kalacaksın
çok teşekkürler ilgin için.çalışabilir raporu aldım ama okul kapandığı andan itibaren tatile girmiş oluyormuşuz.15 temmuza kadar liseli öğretmen çalışır gözükür dediğimde müdür yardımcısı olsun yine de izinli sayılmazsın dedi.gaziantep nizipteyim ben. şu anda raporluyum zaten.acaba geeriye dönük bişeyler yapabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?