2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman bosver ev kirli daginik olsun, giden gunler geri gelmicek, cocuklarimiz 1kez buyuyor, istesek bi daha yenidogan halleri olmayscak mesela , iyi ki varlar:)

Kocanı tebrik ediyorum canım benimki tuvalete giderken ne zaman gelicen diye soruyo Hadi git bakalım cici ol gel güzellik :)

Sanırım o da bıktı artık benim sacımı yukardan gelişi guzel bağlanmış halı ve bıyıklarımin kendisi ile es deger miktarda olmasından :) evden kovar nitelikteydi nerdeyse yalnız kızı uyutup çıkıyordum ki çığlık sesleri geldi arkamdan ikisinin saglıgı icin endişe ediyorum :)

Tabi ya yalovacim uzmanlar bebekler ile babaların arada tamamen yalnız kalıp birbirleri ile nitelikli vakit geçirmesi gerektiğini söylüyor.
Bence yavaş yavaş bunu uygulamaya almalıyız. Valla kendimiz icin değil hersey bebisler icin dımı :)

öğretmen arkadaşlara bişey soracağım....
ben 2 ağustosta doğum yaptım 5 haftalık çalışabilir raporumuda almıştım dr. rapaoruma 104 gün yazmış benim hesaplarıma göre ise daha az olması gerek çünkü 2 hafası yaz tatilinde gidiyordu birde 38 haftalık doğurduğum için kalan 2 haftayıda eklemiş sanırım ve benim iznim 18 ekimde biteceğine olmuş 14 kasım okulu aradım nezaman balıycam dye biz dr ne rapor yazmışsa onu girdik yani 14 kasımda dediler bu benim işime gelir ama sonra sıkıntı çıkar diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce ..
dr. öğretmen olduğumuda biliyor hatta biz yazalım okulun ayarlar nasılsa dedi anlamadımm

canım ilköğretim mi lisemi hesabını yapayım:)

Dün gece 12de pohacalar yapıp evi toparladim
Sabah mükellef bir kahvaltı sofrası hazırlayıp 4 yetişkin 3 çocuk ağırladım
Örgü öremesemde bende hamarat sınıfına girebilirmiyim?

Tabi bunları sürekli gel sen barısa bak ben hazirlarim diyen bir koca ile yaptım.10dk.ancak tutabiliyor.Bahanede hazır acikti...

lise canım 15 temmuza kadar ını kullanabiliyorum 20 haziranda 32 yi doldurdum

canım benim gibi sende lisedesin 15 temmuza kadar çalışmış görünüyorsun sonrasından itibaren iznin başlıyor doğum anı 2 ağustos perşembe günü olmuş. öyle yazmışsın bu durumda 25 ekim cuma günü işbaşı yapman gerekiyor doktor raporuna aldanma onlar öğretmen olarak hesaplamıyor. normal memur olarak hesap yapıyorlar bu durmda yanlış oluyor doktor raporuna göre benimde farklı çıktı ama okul kendi hesaplayıp bildirdi.

pardon 2 ağustos cumaya geliyormuş bu durumda 25 ekim cuma değilde 28 ekim pazartesi günü işbaşı yapman gerekiyor. senle aynı durumdayız bende 8 ağustosta doğum yaptım 1 kasımda başlıyorum

Kuaförden geldim kızlar . Üstelik sacımı bile kestirdim . Eve geldigimde Esimin yüzü gayet gülüyordu . Ben yokken hep uyumuş. Sen bu kıza mı bakmak zor dıyorsun dedi . Sınır oldum.

5 dk geçmedi kiz ağlamaya başladı . Ben bu 5 dk da boş durmadım tabi çamaşır astım . Sanırım dışarısı 30 derece var.

Hemde ne ağlama gaz sancısı tuttu . 5 dk geçmedi ben ter icinde sac bas dağıldı fon kalmadı .

Sen mısın bakıma giren süslenmek bir annenin neyine :)

ah cnm inş. başarırsın, arabayla gezdirrse rahat eder, ben perş. kuaföre gidip hafifledim (babaanneye bıraktım) ama hala bi icraat başaramadık, bebiş fırsat vermio sarılıp bile uyuyamadık da...kuaföre gtmek bile çk mutlu etti beni..

bnm daha çok işim var inaann :)) dağ gibi ütüyü ancak yarıladım. daha yemeğim yok yatak odam düzensiz yatağın üzerine nevresimi düzelttim bebişin eşyaları yerlerde...bnde kakalı durumları aynen yaşadım battaniye dahil değiştirdim.face e bile grmedim 2gündür inanamıyorum. hiç fırsat vermedi Furkan..şimdi emip karıın üstü yatırdım ama mık mık yapıyo bakalım dalar mı..kalkar mı...ii bayram dilklerine aynen katılıyorum. herkese kazasız hızsız yolculuklar...

pardon 2 ağustos cumaya geliyormuş bu durumda 25 ekim cuma değilde 28 ekim pazartesi günü işbaşı yapman gerekiyor. senle aynı durumdayız bende 8 ağustosta doğum yaptım 1 kasımda başlıyorum

ya arkadaşlar bende lisede öğretmenim.2 ağustosta doğum yaptım. ama benim izinim 27 eylülde bitti.milli eğitimdeki muşmula suratlı memur 2 ağustos yaz tatili bile olsa,izinli olarak sayılırsın dedi.sinir oldum şimdi ben raporla idare etmeye çalışıyorum ya acaba şu dakikadan sonra yapabileceğim bişey varmı.offffff

canım sen 37ye kadar çalışabilir raporunu almadın mı şikayetçi olabilirsin okul bu hesabı yanlış yapmış diye sonuçta mevzuat belli öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta 15 temmuza kadar çalışmş sayılacağın için o tarihe kadar olanı aktarabiliyorsun. bizim yeni memura da milli eğitim sana söylenilen gibi söylemiş memur kıza anlattım sonra müdürle konuştum hocam hesabı böyle değilmi diye evet dedi sonra müdür hesapladı ve benim dediğim gibi oldu bence bu olayın üzerine düş öylece bırakma şimdiden rapor alırsan dönemi bitiremeden işbaşı yapman gerekecek yada ücretsiz izin almak zorunda kalacaksın

beni gaza getiriyorsunuz, kıskanıp başlıycam bende örgüye..ama başlamadan önce öğrenmemgerek

Kız sanki ben çok mu biliyorum. Videodan izledim de yaptım şişte bi düz bi ters biliyorum, tığla da batıp batıp çıkıyoz işte öyle çiçekmiş böcekmiş yapamam yani

Ahahah kıyamam kuzum yaa. Neyse en azından eve gelene kadar dışardakiler bakımlı gördü seni. Güle güle kullan saçını da tam bayramlık oldun. Biz de iplikçiye gittik allam ne alıcağımı da bilmiyom neyse aldım 1-2 bişey çıktım. Kurdele filan da aldım bakalım bandana da tasarlıycam Zeki Triko gibi Arasta Triko olaraktan adım adım ilerliyorum

çok teşekkürler ilgin için.çalışabilir raporu aldım ama okul kapandığı andan itibaren tatile girmiş oluyormuşuz.15 temmuza kadar liseli öğretmen çalışır gözükür dediğimde müdür yardımcısı olsun yine de izinli sayılmazsın dedi.gaziantep nizipteyim ben. şu anda raporluyum zaten.acaba geeriye dönük bişeyler yapabilirmiyim

çanım akademik takvimi göster ve söyle 15 temmuz diye ayrıca okul kapanınca 1 hafta ara dilekçeler için sonrasında oys ve sorumluluk sınavları var onların 15 temmuza kadar süresi var izinliysen nasıl sınav yapıyorsun görev alıyorsun saçmalamış sizinkiler mahkemede dava açsan kazanırsın. aynı şeyleri banada dediler peki dedim temmuzda yaptığım sınavlar ne oluyor görevliyken nasıl izinli oluyorum sonra 15 temmuza kadar çalışıyor diye gösterdiler. ki daha önce yazın doğm yapan arkadaşlarada aynısı olmuş bence hakkını ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…