- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.441
Evet cnm bndm telden giriyor um wifi her odada cekmiyorcanım kimin sorduğundan emin olamamış sen mi sordun diye özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım...
akşam bakıp işe yarar elinin altında bulunması gerekenleri yazarım topicte, kusuruma bakma pek bir geç cevap vermiş oldum
verem aşısı hangi koldan yapılmıştı hatırlayamadım ben eğer sağ kolsa minicik bir leke gibi bir şey var sol kolsa tutmamış sanırım hiçbir şey yok
verem aşısı hangi koldan yapılmıştı hatırlayamadım ben eğer sağ kolsa minicik bir leke gibi bir şey var sol kolsa tutmamış sanırım hiçbir şey yok
Evet cnm bndm telden giriyor um wifi her odada cekmiyorgecmisi okuyorum yetisemiyorum esim laptopu annemlere getirmeme ızin vermedi bebekle ilgilen annenle sohbet et die uzaklastim muhabbetlerden ancak okuyorum cvplayamiyorum szi..herşey e ragmen annede olmak harika..dinleniyorum ekmek elden su göl den...
Oyun halisi banada bi ark.verdi saolsun playgro nun ck sevdi Furkis baya oyalaniyodu.
Bnde 2kez tirnak keserken derin kesip kanattim.bebegim az agladi bn cok agladim bi daha hic kesmedim
Kocis ben emzirirken kesti kolay oldu
Ayiplayacaksiniz belki ama daha eldivenliyiz biz arada cikarsamda genelde takilielleri üşüyor soguk soguk sanki.
Firsat bulmusken yazim dedim kafanizi sisiriyorumdun kalca ultrasonuna gttk.hast.bashekimi prof cocuk dr uydu babaminda ark. Olunca odasinda detayli muayene yapti ck ilgilendi.hamileyken böbreklerinde su birilmesi cikiyodu furkis in onu demistim.kalca usg i ne bakarken bobreklere de bakilsin dedi.oysa aksaray da cocuk dr. Bakip sorin yok demisti.ii dedik gelmisken bakilsin.sira beklerken acikti pasam agladi bide ona emzirecek yer aradik bos bi usg odasini açtılar felan..neyse ultrasonda 2 böbrek te de su birikmesi cikti ( dr takip edelim 3ay snra usg bi da cekilsin dedi.solda daha cokmus artarsa cerrahi müdahale gerekebilir dedi (( ama azaladabilirmis.. bekleyecekmisiz.. ..kucuk yerde saglik sorunlari hafife mi aliniyo mie umursan mio anlamiyorum. Dr madem goremedi sevk et ne olur ne olmaz die..devlet degil özel hast. Bide..tesadüfen ogrenmesek belki en son kötü seylerle ogrenecektik
Muayene ve ultrasonda agucuklar sacan yavrum aksam sanci krizi yasadi napcamizi sasirdik annem babam panik oldu.allahtan cok uzun sürme di 2de uyudu.sanırım bmmde yedigim kisirdan oldu dayanadim cok ozledim die yedim baharati mi yaptı ne? Esim telde aglarken duydu.hemen ne yedin die sordu ama soylemedim
Canım sen monozebrayı nerden almıştın? internet sitesinde ikisini birden alamıyordum oradaki telefonu aradım biz artık satış yapmıyoruz dediler, anlamadım ben
Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de. Aşı yapıldıktan 1 ay sonra filan belli oluyomuş. Bebekleri 3 aylık olanlar sizde durumlar ne?
kardeşim 2 sene önce oğluna almıştı, o kartları verdi bana ....
gittigidiyor a bak istersen, satışı biten şeyler genelde orada bulunuyor
arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 3 gündür uykum nasıl ağır nasıl ağır anlatamam gözlerimden uyku akıyor en son minik zuzuma hamile olduğumda böyle tatlı uykum gelmişti. yani yaklaşık 9-10 ay öncetırsmaya başladım ya yeniden hamilysem. aslında ilişki bazında dikkat ettik ama amaa işte amalar öldürüyor beniiiii... test yapcam çok korkuyorum ya pozitif çıkarsa.kızıma ihanet etmiş olurum. 63. günüm inşallah süt koruyordurda ondan adet olmuyorumdur ama şu uyku hali neden acep ::::::::::: (((
-ALINTI-
Verem aşısının tuttuğunu nasıl anlarız?
Aşılamadan 2-3 hafta sonra aşı yerinde bir kızarıklık gelişir, daha sonra aşı yerinde kabarıklık gelişir. 2. ayda kabuk oluşur ve 2.5 ayda iyileşip iz kalır.
-ALINTI-
bizim soldan yapıldı canım
Sola yapılıyo kedicikim yaa. Kimsede hiç bişey yok acaba Tr'ye gelen seride mi sorun vardı off ya işin yoksa tekrarla. Ya da daha geç etki gösteriyo. Biraz daha bekliycez bakalım.
sol koldan yapılmıştı benimkinde de bişi yok
arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 3 gündür uykum nasıl ağır nasıl ağır anlatamam gözlerimden uyku akıyor en son minik zuzuma hamile olduğumda böyle tatlı uykum gelmişti. yani yaklaşık 9-10 ay öncetırsmaya başladım ya yeniden hamilysem. aslında ilişki bazında dikkat ettik ama amaa işte amalar öldürüyor beniiiii... test yapcam çok korkuyorum ya pozitif çıkarsa.kızıma ihanet etmiş olurum. 63. günüm inşallah süt koruyordurda ondan adet olmuyorumdur ama şu uyku hali neden acep ::::::::::: (((
cnm adet olan warmıki..benim bilidğim baya sonra olunuo adet...bende daha olmadm...
Asa ne dıyosun canım en korktuğum şey su sıralar.tek sorun adet olamansa 6 aya kadar normalmiş sanırım uyku halini bilemicem en iyisi bi test yapıp rahatlamak 😉arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 3 gündür uykum nasıl ağır nasıl ağır anlatamam gözlerimden uyku akıyor en son minik zuzuma hamile olduğumda böyle tatlı uykum gelmişti. yani yaklaşık 9-10 ay öncetırsmaya başladım ya yeniden hamilysem. aslında ilişki bazında dikkat ettik ama amaa işte amalar öldürüyor beniiiii... test yapcam çok korkuyorum ya pozitif çıkarsa.kızıma ihanet etmiş olurum. 63. günüm inşallah süt koruyordurda ondan adet olmuyorumdur ama şu uyku hali neden acep ::::::::::: (((
Ben oldum 2 gün oldu canım 😊cnm adet olan warmıki..benim bilidğim baya sonra olunuo adet...bende daha olmadm...
Benim kızımda 90-100 arası yiyor ama anne sütüde alıyo aralarda sütüm çok az bi türlü artmadı süt yapan ne varsa yememe rağmen 3litre su yesillik rezene anason Cayi isirgan Cayi tAtli Tuzlu ne varsa meyve sut olcagina bana kilo olarak Geri donuyo napalm hic icmemesinden iyidir vitaminini Alsin kuzucum :)kızlar bebekleriniz günde kaç cc mama yiyor bizim kızın iştahı pek fazla yok doktor 120cc çıkar dedi ama anca 90-100 cc yiyor sizinkiler kaçıncı ayda nekadar tüketiyor?
kızlar bebekleriniz günde kaç cc mama yiyor bizim kızın iştahı pek fazla yok doktor 120cc çıkar dedi ama anca 90-100 cc yiyor sizinkiler kaçıncı ayda nekadar tüketiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?