- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.401
ikinci aydan sonra oyun bebekler için çok önemli...ama illa öyle paralar vermene gerek yok
en önemlisi hergün şekilleri göstererek oyun oynaman. aman öyle çok uzun değil, her şekilde en fazla 1dk odaklanabiliyor ve yorulmaması için en fazla 6-7 şekil kullan derim. bizim oyun kartlarımız var ama sen kendinde hazırlayabilirsin. beyaz bir zemin üzerine siyah belirgin şekiller. kare, üçgen, yuvarlak olabilir yada bizdeki gibi bu kaba geometrik şekiller kullanılarak çizilmiş havyan figürleri
birde kulak gelişimi için kendim hazırladığım çıngıraklar var...biri tahta kutu, biri karton, diğeri metal...renklerini dikkatini çeksin diye parlak boyadım ve içine herbiri ayrı ses çıkartacak boncuk nohut gibi şeyler koydum. yalnız aman kutuyu çok iyi yapıştır, sakın açılmasın
el hareketleri için yünden değişik büyüklüklerde ponpon yaptım. birde renkli kurdelaları bağlayıp tutması için sallıyorum
bütün bu oyunları uykudan uyanıp karnı tokken oynuyoruz ve oyun süresini 15-20 dk ile sınırlı tutuyorum. yoksa yoruluyor ve uykuya dalamıyor tekrar
babası bebeğimin tırnaklarını keserken başparmağının ucunu kesti
içim gitti bayılacaktım
eşimde çok korktu bi daha kesemem ben dedi,
çok kanadı çok korktuk ama ağlamadı allahtan
bugünde baktım kabuk bağlamış
aman dikkat edin
sözde chicco nun bebek makasıyla kesiyoruz ama çok hareketli olunca tırnak kesmek çk zor oluyor
arkadaşlar dün 2. ay aşımızı olduk geldik eve gelince hemen calpol verdim hiç ateşi olmadı sanki hiç aşı yapılmamış gibi kızım bir de boyunu kilosunu ölçtüler tabi bu ay 7 cm uzamış kızım 62 cm olmuş ve 5 kilo 300 gr olmuş sizce kilosu iyi mi öyle tombul durmuyor kolları bacakları sanırım boyu biraz uzun ondan mı
fundacım fotolara bakınca şaştım kaldım çok güzel çıkmışsınız o ayrı da aynen benim ardamı çekmişsiniz sanki.benzerlik bu kadar olur.ben foto koyamıyorum bilgisayarda sorun var ama görsen ikizi dersin o kadar yani
Hoşbuldum canım evet güzel geçti girdik canım sıcaklık 32 derece idi :) kızımında ayaklarını soktuk sadece ilk defa :)
Nerede oturuyorsun canım bende kayınvalidem ve görümcemden başka kimseyi tanımıyorum yaşadığım yerde :)
tatilde idim canım giremedim nete birde operatör değiştirdim hat almam gerekti yeniden filan.
Çok şükür iyiyim sende maşallah çok iyisin annendeymişsin çok sevindim :)
Anaa ne güzel olmuş8 uğurlu sayımdır aslında ama bugün bana pek uğur getirmedi. O değil de ne çabuk geçti zaman 8. yılımız bitmek üzere. Vay be.
Kardes kardes oturmak böyle oluyor tatlım bizde Dalasmadan duramayız ben süt liman geçinen kardes daha görmedim :)
Anaa kedicige bak neye dikkat etmiş :)
Kiz siz baya eskiymissiniz ya :) Allah bir ömür boyu mutlu olun ins
tşk ederim arkadaşım bkalım onu deneyeyim,annem burnuna süt sağ dyo olur my ki
bunun kızbebek tablosu varmııııı
daha çooook 8 yılları mutlu mesut görün...
bizimde düğün tarihimiz 08.08.08
Aaaa ne iyi ourdu tüh yaa. Zaten arkadaşlar gelcekti gelemediler isabet olurmuş:)
Bizde gecen yil oralardaydik. Cok guzeldi. Bu yil hic bir yere gidemedik. Canim yine kaynanan gorumcen yaninda. Benim ne biir arkadasim ne bir komsum nede aileden kimse yok. Cok sikiliyorum. Mersinden Nevsehire tasindik. Sen Edirne taraflarindaydin galiba.
hadi yaa bak çok merak ettim şimdi senin Arduşu canım :) mutlaka bir yolunu bul ve yükle bir fotosunu
çookk teşekkürler kuzularkocaman öpüyoruz sizi oğlumla
almıştır inşallah canım merak etme.. senin kuzu 2 buçuk civarı doğmuştu yanılmıyorsam o yüzden gayet güzel kilo almış maşallahben de çok takılmamaya çalışcam artık yoksa saplantı haline getircem bu kilo olayını..
sağ ol canımm.. size de geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız çok sevindim valla..
şurubu 6 saatte bir veriyorum.. bugün deliler gibi kustu yine.. benim sinirler laçka oldu iyice.. ilaç sizde ne kadar sürede etkisini göstermişti??
Yok canım iznin bitmeden dilekçeni ver, onlar yazdırıyor zaten su tarihten itibaren başlamak üzere .. Ay ücretsiz izin talep ediyorum diye , sisteme giriyo , çalısmaya başlamadan izne devam ediyorsunBen yeni atandim ve atandigim gibi dogum iznine ayrildim. Ucretsiz izin onaylanincaya kadar calisacakmiyiz. Izinde iken dilekceyi versem olur mu? Iznin bitmesini mi beklemeliyim. Kimseyi tanimiyorum burda calismam gerekirse kizi kime birakacam.((
Yok canım ziraatten alınacakmışkızlar doğum parasını nerden aldınız.bizm muhasebe postaneden dedi.bunu nasıl kontorl edeceğim ilal postaneye mi gitmem lazım.bide ayrıcı süt parasını bereber mi aldınız yoksa ayrı mı istememiz lazım.
Canım bence içgüdüsel olarak davranmalı birazKızlar biz bugün 68.günlüğüz oğlumun kilosu 7.100 yani 7.450 çıktı ama hem kıyafet hemde bezi vardı hemşire 7.100 olarak not aldı. dünde doktor dedi çok fazla çok sık emzirme dedi 3 saat geçsin dedi .. emzik verme dedi biz emziklemi büyüdük ben çocuklarımıda öyle büyüttüm dedi.. eee bir önceki doktorda memede uyuyorsa emzik ver sana kolaylık olur dedi emziğide alıyor ve çok alıştı. bu ne şimdi doktorlardaki düşünce farklılığı o halde en iyisi biz anneler kendi düzenimizi sağlamalıyız diye düşünüyorum..
Oyy maşallah size , ne kadar tatlısınız :)bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
aybikecim açıklamalarına teşekkürler sen okulöncesi öğretmenimisin onlar hep o tarz oyuncaklar hazırlarda..
luboyf bende kestm azıcık bebeğimin derisini..çook ağladı çok üzüldmmm acile götürdüm bişi olmas dedi ama ben bidaha kesemiyorum...
Masallah :)
Ehi
Ben sıkmıyorum bilemedim
Benimki erkek diye bitek onu kaydetmistim ama gerideki sayfalsrda vardi cooook oncedir ama
Oy eski sevgilimin evlenelim dedigi tarihti tabkki hicbizaman gerceklesmedi
kısmet kocacığınaymışkıymetini bilsin
size bahsettiğim bizdeki oyun kartları aşağıdaki linkte...
ben onlara kendimce yenileri de ekledim
Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti
Hmmmm bu degisik biseye benziyo. Sanirim resimleri bata farkli. Taratip koyabilir misin kartlari? Cok nerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?