2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aybikecim açıklamalarına teşekkürler sen okulöncesi öğretmenimisin onlar hep o tarz oyuncaklar hazırlarda..

luboyf bende kestm azıcık bebeğimin derisini..çook ağladı çok üzüldmmm acile götürdüm bişi olmas dedi ama ben bidaha kesemiyorum...

bnim kızım da 2. aşısını olduğunda 5.300 grdı. bir bebek daha vardı o da 2 aylık ama 6.500kilo tombik bişeyyy onu görünce şüphelendimm sordum hemşireye biz az mı kilo almışız diye, o da yok dedi her ay 1 kilo almak gerekiyr zaten dedi. sizinki gayet normal o bebek çok önde giidyr demiştii..merak etme yanii eğer ay 1 kilo alıursa sorun yok demektir.

hadi yaa bak çok merak ettim şimdi senin Arduşu canım :) mutlaka bir yolunu bul ve yükle bir fotosunu

Bizde gecen yil oralardaydik. Cok guzeldi. Bu yil hic bir yere gidemedik. Canim yine kaynanan gorumcen yaninda. Benim ne biir arkadasim ne bir komsum nede aileden kimse yok. Cok sikiliyorum. Mersinden Nevsehire tasindik. Sen Edirne taraflarindaydin galiba.

Anaa ne güzel olmuş 8 uğurlu sayımdır aslında ama bugün bana pek uğur getirmedi. O değil de ne çabuk geçti zaman 8. yılımız bitmek üzere. Vay be.

Masallah :)

Ehi

tşk ederim arkadaşım bkalım onu deneyeyim,annem burnuna süt sağ dyo olur my ki

Ben sıkmıyorum bilemedim

bunun kızbebek tablosu varmııııı

Benimki erkek diye bitek onu kaydetmistim ama gerideki sayfalsrda vardi cooook oncedir ama

daha çooook 8 yılları mutlu mesut görün...
bizimde düğün tarihimiz 08.08.08

Oy eski sevgilimin evlenelim dedigi tarihti tabkki hicbizaman gerceklesmedi

Aaaa ne iyi ourdu tüh yaa. Zaten arkadaşlar gelcekti gelemediler isabet olurmuş:)

evet canım lüleburgazdayım burada olsaydın komşu olurduk :)

Sende saol canim.. 2 yada 3 gunde duzenee girmisti ama kizim mama yedogi icin mamasinida degstrmisti dr. Aptamil ar kullaniyoruz halla reflusu olan bebekler icin ozel mama belki onunda etkisi olmus olabilir..

Ben yeni atandim ve atandigim gibi dogum iznine ayrildim. Ucretsiz izin onaylanincaya kadar calisacakmiyiz. Izinde iken dilekceyi versem olur mu? Iznin bitmesini mi beklemeliyim. Kimseyi tanimiyorum burda calismam gerekirse kizi kime birakacam.((
Yok canım iznin bitmeden dilekçeni ver, onlar yazdırıyor zaten su tarihten itibaren başlamak üzere .. Ay ücretsiz izin talep ediyorum diye , sisteme giriyo , çalısmaya başlamadan izne devam ediyorsun
İsyeri sana yol gösterir , sıkma canını memursan devlet cok kolay veriyor izni,2 yıla kadar hakkın var. özelde calisanlar icin sıkıntı çıkıyor

Yok canım ziraatten alınacakmış
6 yıl önce kızımda PTT den almıştım

Canım bence içgüdüsel olarak davranmalı biraz
Cocuk meme isteyince 3 saat nasıl bekleteceğiz makine mı bu, asıl ozaman emzik vermeli ki emzirmeyesin degilmi
Dr larda kitap bilgisi söylüyor haklı olarak, öğrendikleri bu , ama her bebege uymayabilir :))
sana emzik ver rahat olur diyenin cocuğu vardır bence :))
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Oyy maşallah size , ne kadar tatlısınız :)
Eki Görüntüle 835960

büyüdüler de elbise giyiyorlar artık :))

Prensesler gibi olmus annesi, maşallah size Allah nazardan saklasın

:))yok canım benim meslek tamamen alakasız, makina mühendisiyim
ama üniversite biteli 14 sene oldu, hala güzel sanatlar okuma aşkı yatar içimde

Kurtuldum canım kurtuldum.Melisim bütün gün fosur fosur uyudu,bir anormallik var zannettim,2 saat önce bir uyandı pir uyandı.şu an yerde saç baş dağınık,pijamanın düğmeleri açık,elimde telefon,puset itekliyom.gözlerimde ayrı yönlere bakıyor.sen bu saatte düşmezdin buralara fındığım :)))))Arda nöbet mi yazdı yoksa sana bu akşam?Melisimin bana yazdığı gibi :))))

yalovacm

yok canım benimki uyuyor şu an saat 9 buçukta yatırdım normalde 11 buçuk 12 gibi uyanırdı emmek için ama bu gece saati şaştı galiba. hala ses yok böcükten. ben de bekliyorum işte uyansın da emzireyim diye :))

Son düzenleme:
KiZlar su an kan beynime sıçramış durumda. Kocama avazım çıktığı kadar bağırmak ısıtıyorum.
Bebegim icin korkmasın die susuyorum .
Ev kredisi çektiğimiz icin anca kendi yağımıza kavruluyoruz ve ben mis kokan Yavrumun gelecegi icin onu gözüm yaşla evde bırakıp ise başlayacağım essek gibi calisicam. Dogum iznim bitmek üzere ;( Ve bizim bunca borcumuz varken benim gerikafali mı dersiniz artık aptal mı dersiniz kocam bir is arkadaşına 1000 tl nakit avans cekiP vermiş hem de tam 8 ay önce . Ve ben bu gece tesadüfen mailine gelen ekstreye bakınca gördüm. Tabi hormonlar hamilelik derken sekiz aydır görmeMisim. Birde uyanık geçinirim . Ama bu uyaniklikliktan değil güvenden yaptıgım bir aptallikmis.

Erkeğin sözüne bebegin götune güvenilmemiş bu sozude yeni ogrendim doğruymuş

Ve bana ne dese beğenirsini yardım söylenmezmiş ondan söylememiş ay bu yalana benim ikibicuk aylık yavrum inanamaz.
İsin kötüsü İnan bir gram güvenim kalmadı. Belkide yalandır napti o parayla birde 24 ay vadeli çekmiş salak şey.Toplam 1200 olmus borç.
Gücüme giden ondan gizli bir tl para atmadım köşeye ben . Ne maas aldimsa getirdim eve. Bir de sunun yaptığına bak. Yedi kat yabancıya yardım etmiş sanki genel müdür işyerinde.

Ay ben sacımı boyanmadım ordan burdan kıstım bu yardım etmiş. Simdi annesi ve babası bizde sustum misafir var diye
İcimde kaldı hersey. Ay bizim paramız varmis ta bide elaleme veriyormuşuz .

Su an kocamdan buzzzzz gibi soğuduğum andır. Yalancı.
Bı de uyuyor fosur fosur bende sabahın köründe ise gidiyor diye aciyOrdum. Bu kafayla daha çokkkk yorulur salak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…