2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de. Aşı yapıldıktan 1 ay sonra filan belli oluyomuş. Bebekleri 3 aylık olanlar sizde durumlar ne?
 
Son düzenleme:
Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de.



Yok CANIM biz ayın 7 şinde yaptırdık bisey belli olmadı. Kabuk tutmadı.
Yavruma batan o iğneleri benim kocama batırmak lazimmis catİr catir
 
Haklisin canım ya çakma Kahraman bunlar
Ben kısmaya çalıştıkca akrabalarına ese dosta hediye alır bizimki de, bayramda deli etti beni
Bi de karıştırmaz beni hic , laf söyletmez
Ne diyimki Allah kolaylık versin , insallah konuşur aranizda halledersiniz meseleyi
Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de.
Yok canım bizimki de belli degil daha
İda dan 2 gün kucuk benim oglan
 

Dur kiz hemen bu kadar sinirlenme belki cok acil bir seye lazım olmuştur hamile iken sinirlenip üzülme diye soyleyememistir
 

İyi ki bu topik var da stres atıyoruz :)) Canım öncelikle yerden göğe kadar haklısın. Sana söylemesi gerekirdi sonuçta evi beraber geçindiriyorsunuz. Lakin belki de gerçekten çok darda olan bir arkadaşına yardım etti. Belki yardım etmezse vicdanı rahat etmeyecekti ve senin karşı çıkacağını bildiği için söyleyemedi.

Bizimki de bir arkadaşına kefil olmuştu, gerçi bana söylemişti. Çok güvenilirdir öder merka etme dedi. Olma boşver dedim dinlemedi. Sonra biz İzmire askere gittik, orda baya maaş düştü asteğmen maaşı azdı birikimimizden harcıyoduk ve bir gün bi baktık kartımız bloke olmuş. Ödemiyomuş çok güvendiği arkadaşı! Meğer kumarla yapmış onca borcu paramızı alana kadar baya uğraştık Şimdi görüşmüyolar.
 


Ay yeni evimize daha geçmedik inanın su an perde alabilecek ekstra masraf yapacak durumumuz yok. Kredi kartları olmus kol gibi
Artık sinirden gülüyorum .
Bunun yardımseverliği tutmuş cocuk askere gidecekmiş, töbe yarabbim .



Bol bol olsa anlayacağım. Ama cok sıkışık bir durumdayız anca döndürüyoruz birde benim maas yatmıyor tabi iznindeyken babamdan borç aldık
Salak biz borç alıyoruz bizimki bizimki hibe ediyor. Babam parasi olmadıgından gitti kredi çekti verdi anca bı emekli maasi;(Hamilesin kizim bunlara üzülme dedi düşünme dedi.cunku o parayı çekmese kredimizi ödeyemeecektik. Simdi izin bitince alacağım toplu parayı babama vericez
Bizimkide elaleme versin. Valla isyaannnnnn

O donem hatırlıyorum arkas askere gitcek durumu yok ben biraz fazla para veririm digerlerine gore dedi işten para topluyorlardi cocuk giderken.50 100 tl veriyorlardı. Ama ben de o civarda verir sandim ay ne bileyim bôyle yapacagını. Tabikide bilsem asla izin vermezdim.
Birde biz o zman dogum iznindeyken maas yatacak saniyorduk
Ne olursa olsun gizli kapaklı olmamalıydı.
Valla İyiki topik var kiZlar azcik stres atıyorum.
Bebisten daha cok gazlandim valla.
Bı de gelmiş yanağımı sıkıyor aksam ay böle suçluyken sevmiyormu uyuz oluyorum.
Normal zamanda gel sev.
Kimbilir paryı çekip verdigi gun bana evde ne iyi davranmistir
Bende aaa CANIM kocam deyip bir de opmüsumdur
Ay tutulacak diye burda kocalarla kavga etmeyn diye uyardım sizi meğer bizim evdeymis asıl bomba
 
Son düzenleme:

Bir hafta oldu oyun halısı alalı çok sevdi kızım. Çok fazla olmasa da gün içerisinde farklı zamanlarda 10-15 dk kadar içinde duruyor. Tavsiye ederim :)
 

Uf bu erkekler bazen gercekten cok saftirik oluyorlar :)
 
Dur kiz hemen bu kadar sinirlenme belki cok acil bir seye lazım olmuştur hamile iken sinirlenip üzülme diye soyleyememistir



Eve ankastre firin alacağımız icin eski fırınımı eskide değil tertemiz firin anneme verdirmedi bana . Sattı benim anamadan esirgiyor elaleme yediriyor. Şimdi bunların hepsi birleşince bu adama uyuz olmamak elde değil.
Annemin cok şükür maddi gücü var alır ama varken bosuna masrafa gerek yok verecektim . 300 Tlye sarttik. Yine bişeyimizi kapattı o para ama böle yapması cok ayıp oldu çokkkk.
Böle sıkışık olmasak ben onu anneme verirdim ama önce kendi hanemi düşündüm . Oysa elalemi düşünsün.
İnsan kocasına konduramiyir aileme karsı cimri elaleme versin
 
Son düzenleme:

Bak bu sefer bende sınır oldum . Yangına körükle gitmek istemem ama o zaman cidden ayıp etmiş
 
Bak bu sefer bende sınır oldum . Yangına körükle gitmek istemem ama o zaman cidden ayıp etmiş

Bundan bôyle bende kendi paramin. Kursunun hesabını verimicem. Maddi durumlar duzelincede annemde firin Alicam .
Bı tanede buz dolabi alayim beğenmiyor kendisini
 
Son düzenleme:

Ayıp etmiş gerçekten
 

Canim sana "sen aşmışsın okeye dönüyorsun" diyen oldu mu? Ben anca konuşuyorum. Ya bizim oğlan erken konuşacak ya da geveze olacak :)
 


hayallah gerçekten çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum keşke gizli saklı yapmasaydı sana anlatsaydı belki de orta yol bulacatiniz.
ah bu erkekler

Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de. Aşı yapıldıktan 1 ay sonra filan belli oluyomuş. Bebekleri 3 aylık olanlar sizde durumlar ne?

bugün giydirirken ben bir bakayım canım unutmuştum onu iyi hatırlattın

ufft gözlerim kapanıyo yaaa bileydim ben de uyurdum 9 buçuktan tee bu saatlere kadar :// şimdi yatsam kesin uyanır ama Arda paşa :)

acaba sizin de artık uyanmama gecelerinizin zamanı geldi mi ne dersin


zaten bi arkadaşınla aranızı bozmak istiyorsan kesinlikle borç vermelisin.
Bkz: ben
 
Son düzenleme:

Amaaaaan erkekler iste... Allah yardimcin olsun canim ya.,belki sen hamilesin uzulmeyesin diye soylememistir ne bileyim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…