- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.481
Tam olarak oynuyor sayılmaz canım :) ben sağa sola atıyorum o takip ediyor. Kafası yorulunca da yatıyor üzerine :)masallah cok seker top da oymaya baslamıs yerım senı :)
Canım bızde 3 Ekim'de olduk çok minik bir kırmızı nokta vAr canım bizde 😉[/QU
slmm.. bizde 7 ekimde olmuştuk. bizim belli değil hala. o zamn tutmadı mı acaba. ne yapmalıyız pekii..
Telas yapma canim ins 2.gerek Kalmaz daha vakit varmis
Yerim Ben o cok baligini cok sseker suloz ya bende PC den girsem resim yuklicem AMA firsat yok tlf dan idare ediyorum takipteyim :)
Evet emerken oyun yapiyo bizim bicirik. Cok ac degilse ozellikle gozleri hep bende bi gulusumu bekliyoo bende dayanamayip guluyorum bi kahkakalar atiyo :)bide son gunlerde gidisini aciyo kokluyorum Ayy bi Hosuna gidiyo :) Benim kizim gunde 1kez Sabah 6:30 gibi yapiyo Bazen sarkiyo Sabah 10 u buluyo dun 2 jez yapti ikincisi azdi.
peki bebeğin pamukçuk olduğunda huzursuzmuydu emiyormuydu benimkinin huzursuzluğu yok emiyorda.
ama karbonatlı su ile kötü oldu bende tülbenti karbonatlı suya batırıp siliyordum küçük parmağım ile ama geçmedi daha beyazladı nedense dili.
Kizlar bi suredir annem evine gitti esim de ise gidiyor biz yavrumla basbasa kaliyoruz ama ben bizi herkes talniz birakti gibi dusunuyorum cok yalniz hissediyorumsizde de var mi bu gibi seyler? Ya da ben hala lohusa modunda miyim (
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. eşim az önce iş görüşmesi için evden çıktı.. benim psikolojim çok kötü. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanki eşimle aramda aşılması güç bir duvar var. ve biz onu aşamıyoruz. birbirimize çok uzağız.. soruyorum ne oluyor diye herşey yolunda diyor.. daha halvete giremedik. geçen gün ima ettim bana zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.. sizce bu ne anlama geliyor? kendini hazırlayacakmış.. doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse. ve biz 5 ayı aşkın birbirimize dokunmayı bırakın ne sarıldık ne öpüştük. hiç birine yanaşmadı. artık beni sevmiyor mu?ne yapmalıyım ne düşünmem gerekiyor gerçekten bilmiyorum.. dün gece uzun bir aradan sonra yanyana yatalım dedim. olur dedi. gittik kızın beşiğini odaya taşıdık. yattık.. sabah kalktığımda yanımda yoktu salonda uyuyordu. ne oldu dedim kız uyurken çok ses çıkardı uyuyamadım dedi. ne olur bana bir yol gösterin? ben kocamı istiyorum.. çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi.. konuşmayada yanaşmıyor
Canım yalnız değilsin işte bebeğin var yanında, burda da biz varız. Hepimiz evde bebeklerimizle başbaşayız. Anneler devamlı başımızı bekleyemez ki bizim, eşlerde işe gitmese aç kalırızKizlar bi suredir annem evine gitti esim de ise gidiyor biz yavrumla basbasa kaliyoruz ama ben bizi herkes talniz birakti gibi dusunuyorum cok yalniz hissediyorumsizde de var mi bu gibi seyler? Ya da ben hala lohusa modunda miyim (
Tam olarak oynuyor sayılmaz canım :) ben sağa sola atıyorum o takip ediyor. Kafası yorulunca da yatıyor üzerine :)
Kizlar bi suredir annem evine gitti esim de ise gidiyor biz yavrumla basbasa kaliyoruz ama ben bizi herkes talniz birakti gibi dusunuyorum cok yalniz hissediyorumsizde de var mi bu gibi seyler? Ya da ben hala lohusa modunda miyim (
Bizimki anca donencesine kahkaha atiyo ya.. Siz nekadarlik oldunuz cNim ne zaman dogum yapmistin hatirlayamadim?
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. eşim az önce iş görüşmesi için evden çıktı.. benim psikolojim çok kötü. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanki eşimle aramda aşılması güç bir duvar var. ve biz onu aşamıyoruz. birbirimize çok uzağız.. soruyorum ne oluyor diye herşey yolunda diyor.. daha halvete giremedik. geçen gün ima ettim bana zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.. sizce bu ne anlama geliyor? kendini hazırlayacakmış.. doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse. ve biz 5 ayı aşkın birbirimize dokunmayı bırakın ne sarıldık ne öpüştük. hiç birine yanaşmadı. artık beni sevmiyor mu?ne yapmalıyım ne düşünmem gerekiyor gerçekten bilmiyorum.. dün gece uzun bir aradan sonra yanyana yatalım dedim. olur dedi. gittik kızın beşiğini odaya taşıdık. yattık.. sabah kalktığımda yanımda yoktu salonda uyuyordu. ne oldu dedim kız uyurken çok ses çıkardı uyuyamadım dedi. ne olur bana bir yol gösterin? ben kocamı istiyorum.. çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi.. konuşmayada yanaşmıyor
29 Temmuz canım :)cok fazla konus biz oyle yapiyoruz babamiz gelincede konusuyo oda cvp verir gibi sesler cikariyo agular sonra bi guluyo .bi Fasil gaz sancisi 20 dk kadar Aksam 7 gibi sonra geciyo altimizi aciyotuz konusa konusa karnimizida doyurup uyku ya geciyoruz 8 - 8:30 gibi simdilik Boyle .senin ne kadarlik Oldu bebisin
Canim cogumuz ayri yatiyoruz aslinda halvet olayi da cogumuzda olmadi belki kendini kotu hissetme onun psikolojisini de dusun morali bozuktur kendine guveni sarsilmistir is yuzunden.. Zamana birak duzelir insallah.
bende zaten kitap hastalığı olduğu için hamileliğimde yazarların kalitesini bilmeden gerekli gereksiz fazla kitap okudum...
aşağıdakiler aralarında en iyi olanlar ve mutlaka kitaplığınızda bulunsun dediklerim
bebeklerin hastalıkları ile ilgili;
Dr Erhan Ateş-Modern Bebek bakımı-doğan kitap
eğitici oyunlar;
Christopher Clouder-Waldorf yöntemiyle harika bebek nasıl yetiştirilir-kaktüs aile kitaplığı
bebek masajı;
Dr Alan Heath-bebek masajı-alfa yayınları
eğitim;
Tracy Hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler-gün yayıncılık
Ayşe öner-hamilelik doğum ve bebek bakımı-klan yayınevi
Sevda Salihoğlu Dursun-çocuk bakımı ve eğtimi-hayat yayın
Her bebeğin gelişimi eşit ilerlemiyor canım. Benim oğlumda çok fazla kahkaha atmıyor. Ufak gülücükler, agulamalar fazla. Kahkahalar çok az. Birde bu ara çığlık atmaya başladı.ne güzel özendm bak sımdı benım kı yüz ustu yatmayı sevmıyor yada ben yatırmayı beceremıyorum durmuyo hemen aglamaya baslıyove hiç daha kahkaha atmadı herkes kahkaha attıgından bahesıyo bnm kı guluyo agucuklar werıyo ama kahkaha yok
Benim de agustos 6.Ben de cok konusuyorum aslinda ama o donencesini tercih ediyor sanirsam. Dur biraz daha gevezelik edeyim babasina da soyleyeyim en iyisi. Alt acarken cok konusmuyorum onu arttirayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?