- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.461
Canım bızde 3 Ekim'de olduk çok minik bir kırmızı nokta vAr canım bizde 😉[/QU
slmm.. bizde 7 ekimde olmuştuk. bizim belli değil hala. o zamn tutmadı mı acaba. ne yapmalıyız pekii..
Kızlar verem aşısı yeri belli oldu mu bebişlerin kollarında. Kabuk filan tuttu mu bizde hala belli değil de. Aşı yapıldıktan 1 ay sonra filan belli oluyomuş. Bebekleri 3 aylık olanlar sizde durumlar ne?
arkadaşlar ben hala adet olmadım ve 3 gündür uykum nasıl ağır nasıl ağır anlatamam gözlerimden uyku akıyor en son minik zuzuma hamile olduğumda böyle tatlı uykum gelmişti. yani yaklaşık 9-10 ay öncetırsmaya başladım ya yeniden hamilysem. aslında ilişki bazında dikkat ettik ama amaa işte amalar öldürüyor beniiiii... test yapcam çok korkuyorum ya pozitif çıkarsa.kızıma ihanet etmiş olurum. 63. günüm inşallah süt koruyordurda ondan adet olmuyorumdur ama şu uyku hali neden acep ::::::::::: (((
Uyarmakla iyi yapmışsın canım, şimdi gidip gönlünü alabilirsin
Bilmiyim ki doğru aya baktın di mi? Doldurduğu ayı baz almak gerekiyor 2 ay = 60 gün ve sonrası gibi
Yok canım iznin bitmeden dilekçeni ver, onlar yazdırıyor zaten su tarihten itibaren başlamak üzere .. Ay ücretsiz izin talep ediyorum diye , sisteme giriyo , çalısmaya başlamadan izne devam ediyorsun
İsyeri sana yol gösterir , sıkma canını memursan devlet cok kolay veriyor izni,2 yıla kadar hakkın var. özelde calisanlar icin sıkıntı çıkıyor
Yok canım ziraatten alınacakmış
6 yıl önce kızımda PTT den almıştım
Canım bence içgüdüsel olarak davranmalı biraz
Cocuk meme isteyince 3 saat nasıl bekleteceğiz makine mı bu, asıl ozaman emzik vermeli ki emzirmeyesin degilmi
Dr larda kitap bilgisi söylüyor haklı olarak, öğrendikleri bu , ama her bebege uymayabilir :))
sana emzik ver rahat olur diyenin cocuğu vardır bence :))
Oyy maşallah size , ne kadar tatlısınız :)
Prensesler gibi olmus annesi, maşallah size Allah nazardan saklasın
Canım biz 27 eylülde olduk çok ufak bir kırmızı nokta var ama kabuk vs yok.
bu arada kızlar doktorumuz kızımın ağzının hafif pamukçuk olmaya başladığını söylemişti karbonatlı su ile sil dedi ama şimdi daha beyazladı kızımın ağzı ve dudaklarının iç kısmında böyle dudak derisi beyaz beyaz olmuş yani karbonat yaramadı. sizler ne kullandınız yarın anasağlığa gideceğiz orada soracağım bir şey demezseler doktorumuza gidicem.
selam kızlar benım bebeğim 3 ayını geçti kolunda bı kırmızılık yok henüz ama aşıyı yapan hemşire 2-3 ay sonra kabuk bağlayacak ve irin akacak demişti hemen yani daha zamanı var telaş etmeyin
canımm bizde de olmuştu pamukçuk böle parça parça.. bende karbonatlu suylas sildim pek geçmedi ama deneyimli anneler sıksık emzirmem gerektiğini söylediler. ben hem sık sık emzirip hemde karbonatlı suyla sildim şimdi geçti gibi bizimki sadece bir parça kaldı o da geride üst damağında olduğu için zorlamak istemiyrm..
birde göğüsünü de sil karbonatllı suyla geçer inş... ve her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı şekerli su verirsek pamukçuk olmazmış hiç. hala deneyemedim ama ben... artık günlük göğüsümü karbonatlı suyla siliyorum ki hiç olmasın..göğüsümüze sürünce emdikçe ağzını temizliyrmuşş. deneyip görcezz.
Tam 103 sayfa geçmişokumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum
Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
canım benim parça parça değil dili beyaz sadece dudaklarının iç kısmı karbonatla sildikten sonra beyaz oldu. ağrısı acısı yok olsa emmez yada durmaz çok şükür duruyor emiyorda.
amma emme süremiz 10 15 dk iken 5 10 dakikaya düştü. gün içinde saat başı ve 2 saatte bir emiyor ama 5 dk. gece 10 dk emiyor 3 - 4 saat uyuyor sende durum nasıl.
canım benim parça parça değil dili beyaz sadece dudaklarının iç kısmı karbonatla sildikten sonra beyaz oldu. ağrısı acısı yok olsa emmez yada durmaz çok şükür duruyor emiyorda.
amma emme süremiz 10 15 dk iken 5 10 dakikaya düştü. gün içinde saat başı ve 2 saatte bir emiyor ama 5 dk. gece 10 dk emiyor 3 - 4 saat uyuyor sende durum nasıl.
biz 10-15 bazen de 20 dk. bile buluyor emme süresi bazen 2 satte bir bazen de daha sık emzirym. bizimki çok gazlı bir bebiş olduğu için ilk başlarda her ağladığında her sancısı tuttuğun da emziriyrdmm bu yüzden aç gözlü oldu galibaa. dakika başı bile versem hiç yok demez emer valla.:)
hazır fırsat bulmuşken iki satır yazıyım yahu :)bebekler 3.ayından sonra sosyalleşmeye başladığı için emzirmek zorlaşıyor ve bi çok anne artık bebeğim emmek istemıyor gibi bir yanılgıya düşüp emzirmekten vazgeçiyormuşbizdde de durum bu günlerde öyle ama ben onu alıp karanlık ve son derece sessiz bir odada emziriyorum sorun yok şimdilik
birde her gece uyumak için bebeğim saat 2 yi beklıyordu artık yavaş yavaş aşağıya çekmeye başladık mesela dün gece ilk defa 11'de gece uykusuna geçti şaştım kaldım burada okuyorum sizinkiler 8'de gece uykusuna geçiyor ne şasnslısınız maşallah bebişlerinize:)
ben emzikte verıyorum kızıma hem sakinleşiyo hemde uyku moduna geçiyo emziği alınca bir anlamda uyku eşleştirmesi yaptı ama napalım zamanla herşey değişiyo bir düzen oluşur elbette:)
Bide bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo kızlar benımkı hergün 3-4 kez yapıyo bazı günler günde bi kere yapıyo çok endişelenıyorum
ama büyüdükçe hayat daha eğlenceli olmaya başladı benı görünce bir gülüşü var gözlerinden yıldızlar saçıyo resmen yavrum paha biçilemez allah uzun ömürler versin hepsine her yeni gün yeni bir heyecan bir yenilik getiriyor hayatımıza hepinizi öpüyorum annecikler
cnm bnm oglanda pamukcuk oldu karbonatlı suyla sıl dedıler ben pamukla hafıf degdırıyodum meger parmagınla kazır gıbı yapcakmıssın tabı cok bastırıp tahrıs etmeden.gazlı bezı karbonatlı suya batırdım temizledım dınlene dınlene bı gunde hepsını temzledm sonra annem kup sekeri ezip diline azıcık septı bidaha tekrarlamadı.ben bu seker olayını onaylamadım anane usulu annem ısrar edınce bısey olmaz deyince izin verdim yoksa bana kalsa yapmazdm bunuda sölıyeyım artık sıldım demı gectı sekerın etkısı oldumu bılemıyorum ama tekrarlamadı bı kerede gectı.
Yerim Ben o cok baligini cok sseker suloz ya bende PC den girsem resim yuklicem AMA firsat yok tlf dan idare ediyorum takipteyim :)Tam 103 sayfa geçmişokumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum
Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
hazır fırsat bulmuşken iki satır yazıyım yahu :)bebekler 3.ayından sonra sosyalleşmeye başladığı için emzirmek zorlaşıyor ve bi çok anne artık bebeğim emmek istemıyor gibi bir yanılgıya düşüp emzirmekten vazgeçiyormuşbizdde de durum bu günlerde öyle ama ben onu alıp karanlık ve son derece sessiz bir odada emziriyorum sorun yok şimdilik
birde her gece uyumak için bebeğim saat 2 yi beklıyordu artık yavaş yavaş aşağıya çekmeye başladık mesela dün gece ilk defa 11'de gece uykusuna geçti şaştım kaldım burada okuyorum sizinkiler 8'de gece uykusuna geçiyor ne şasnslısınız maşallah bebişlerinize:)
ben emzikte verıyorum kızıma hem sakinleşiyo hemde uyku moduna geçiyo emziği alınca bir anlamda uyku eşleştirmesi yaptı ama napalım zamanla herşey değişiyo bir düzen oluşur elbette:)
Bide bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo kızlar benımkı hergün 3-4 kez yapıyo bazı günler günde bi kere yapıyo çok endişelenıyorum
ama büyüdükçe hayat daha eğlenceli olmaya başladı benı görünce bir gülüşü var gözlerinden yıldızlar saçıyo resmen yavrum paha biçilemez allah uzun ömürler versin hepsine her yeni gün yeni bir heyecan bir yenilik getiriyor hayatımıza hepinizi öpüyorum annecikler
Maşallah :) bizim azaldı nedense emme süreleri emerken bırakıyor memeyi bana bakıyor filan sonra tekrar emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?