2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yanlıs anlamada neden esınızle ayrı yatıyosunuz bi kac arkadastan daha duydum da merak ettım ben mı cok aceleci davrandım ben dogum yaptım 3, gün esımle yatmaya basladım hala beraber yatıyoruz

İll gunlerde ayri yatmioduk ama bebek odamizda ve horlama gibi bi sorun var:) ilk zamanlar anlamiyordu ama gitgide uykusu bolunmeye basladi

Hahhh iste deli gibi hisseden biri daha:) neyse delirmeye devam yeter ki yavrumun gelisimi iyi olsun:))

Kızlar eşlerinizden ne olursa olsun ayri yatmayın .

Zaten bebek ile aileye yeni problemler zorluklar girdi bir de siz uzaklaşmayın.

Git gide ayrılığa alisir bedenler sonra . Başka yüzler başka sohbetler ister insan . Buna izin vermeyin .
Esınız dokunmaya mı çekiniyor birden bire ornegin esınız tel ile konuşurken pc basında yanından geçerken söyle bir sırtını okşayacak geçin . Bir sohbet esnasında ne bileyim mutfak eksiklerini satarken seni cok seviyorum diyin dikkatini cekin bebeğinizi severken ona sarılarak beraber sevin .

Bir süre sonra eminim o da size kayıtsız kalmayacak .

cnm büyük ihtimalle eşinde zor günler geçiriyodur.biraz rahat bırak üstüne gitme bence...işsiz kalmak kolay bişi değil..size karşı kendini kötü hissediyordur belki..ama keşke ayrı yatmasaydınızz..ben sadece 40 gün annemle kaldım sonra eşimle yatmaya dewam ettm zaten duymuo bile ben kalktığımı emzirdiğimi..yorgunluktan duymuo..inş. düzelirsiniz sen hep iyi dawran alttan al sende kendiini üzme Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar derler ya..inş. bulur iyi bir iş cnm..

Kızlar dün sormayı unuttum ama bu 2.ay aşılarından sonra 3 gün banyo yapılmıyor mu sanki öyle bişey demişti geçen ay hemşire

siz yaptırdınız mı ? oğlum koktu yahuu yıkamak istiyorum

cnm bir hafta banyo yaptırmıcaksın...sil şöyle elini yüzünü hatta bana bir ay aşılı kolunu lifleme ağrır dedi sağlık ocağı

sulozz maşallah çok tatlı büyümüşşte topla oynuo :)

İll gunlerde ayri yatmioduk ama bebek odamizda ve horlama gibi bi sorun var:) ilk zamanlar anlamiyordu ama gitgide uykusu bolunmeye basladi

umarım yanlıs anlamdın cnm cekınerek yazdım biraz kendımı sorguladım bi an ben fedakar degılmıyım dıye oglumun uykusu duzene girdi simdilik sorun yok ama ılk baslarda yenı dogdugunda butun gece ayaktaydık ben genede esımle yatıodum sabah 6 da ıse gitmesıne ragmen oda benle uykusuz kalıyodu ama napım eger ayrı yatsaydım ben lohusa sendrmunu atlatamazdm kendımı kılolu cırkın sut kokan hıssedıyodum bude yatagı ayırsaydık esım benden uzaklatı dıye kafayı yerdım cunku asırı duskunum esıme :) bu yüzden sordum ben genede tum ciftlere ayrı yatmayı önermıyorum araya mesafe girebılır

heh bende tam bunu dıyodm ıste kesınlıkle katılıyorum sana

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. özellikle bebeği düşük kiloda doğan arkadaşlarım, hala emzirme sıkıntısı yaşıyor musunuz? oğlum 2500 gr doğdu, 3. ayını bitirmek üzere ve 5100 gr civarı. emerken hemen uyuyakalıyor, uyandırmayı başarsam bile tekrar uyuyor. sanırım bu yüzden sütümü bir türlü çoğaltamıyor. geçer, çenesi çok zayıf dediler ama hala aynıyız. bu gidişle mamayı bırakamadığımız gibi mama miktarı artacak. mama konusunda cimri davranıyordum ama son 2 haftada kilo alımı azalmış. şöyle söyleyim, haftada 300 bazen 400 gr alıyordu bayramdan önce. bayramdan sonra tarttırdım, 2 hafta da 300 gr almış sadece. mama miktarı yetmiyor sanırım. hele geceleri 5 dk zorla emiyor, o da aktif değil yani. sonra uyuyor yine. gündüz ise çok çok az uyuyor ve çok hareketli bir bebek. bir de son iki haftadır felaket gaz sancımız var, azalacağına arttı yani. mamayı bile zorla veriyoruz ki iştahlı bir bebekti. birkaç doktora gittik ama hiçbiri bu konuda ilgili ve yol gösteren değildi, kafama göre bi doktor bulamadım. hepsi normal deyip geçiyor. eşim de sıkıştırıyor bi yandan, çok zayıf daha fazla mama verelim deyip duruyor. keza annem de öyle. sinirlerim bozuluyor. boyu da 60 cm olmuş. boyuna göre kilosu az olunca iyice küçük görünüyor, 3 aylık deyince şaşırıyorlar. moralim bozuluyor. bir de 10 gün sonra eşim 10 günlüğüne yurtdışında olacak, ben eşime çok düşkünüm. işe gittiğinde bile yollarını gözlerken bu ayrılığı nasıl kaldırırım, sütümü daha da kötü etkilemeden nasıl atlatırım bilmiyorum. off sanki kalbim sıkışıyor (

hayır 1 senedir doğru düzgün tartışmamız bile olmadı..

Canim cogumuz ayri yatiyoruz aslinda halvet olayi da cogumuzda olmadi belki kendini kotu hissetme onun psikolojisini de dusun morali bozuktur kendine guveni sarsilmistir is yuzunden.. Zamana birak duzelir insallah.

teşekkür ederim kızlar.. ayrı yatmayı o istedi.. ben çalışıyorum uykumu almak istiyorum sen kızla ayrı yat demişti.. iştende pazartesi günü çıktı.. moral bozukluğu 2 gündür var evet ama bizim problemimiz ondan öncede vardı.. kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim.. acaba gönlü başkasına mı kaydı? asla sindiremem

Mesaj Alindi Parmis:) uygulamaya gecelim😄gerci bende kociste gayet iyiyiz AMA bos birakmamak lazim bayramm oncesi sacimi boyattim altin karamel bayildi k.v asansöründe canımı zor kurtardım :)))) doğurduk diye kendımızı salmayalım kocısler gelmeden en azından sacımızı düzeltelim bi parfüm sıkalım dimi :)

teşekkür ederim kızlar.. ayrı yatmayı o istedi.. ben çalışıyorum uykumu almak istiyorum sen kızla ayrı yat demişti.. iştende pazartesi günü çıktı.. moral bozukluğu 2 gündür var evet ama bizim problemimiz ondan öncede vardı.. kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim.. acaba gönlü başkasına mı kaydı? asla sindiremem[/QUOTE]

hemen en kötüsünü aklına getırme cnm belkı sana anlatmadıgı bı derdı vardır. karsına al konus sor acık acık herseyı kendını sakın aciz hıssetme güclü ol olabılır böyle seyler konusmayı dene hemen pes etme derım

Canını zor mü kurtardın hemde KV asansörü iyiymis :) Allah iyiliğini versin cucum ya :)

kızlar dogumdan sonra unutkanlık yasayan varmı ben nerdeys kendımı unutucam bi yerde dun esımle alısverıse cıktık oglumuz ıcın gs lı takım almak ıstedık ustune aradık biraz bulduk aldık ben tekrar aramaya basladım yanlz farkında deılım aynı takımdan bı tane daha almısım ewe geldık posetlere baktım aaa niye ıkı tane aldım dıyorum esım dıyo kı ben farkettım ama alınma diye demedım gecende cocugun kımlıgı aradım bi hafta cantamdaymıs oysa bebek cantasında herseyı unutuyorum

Hastaneden eve geldiğim günden beri beraber yatıyoruz o değilde ben çok düşkünüm .. zaten tek yatamam korkarım hala :) ama küstüğümüz zamanlarda yine o gider salonda yatar maalesef

ooff zaten pazar günü banyo yapmıştı hafta daha kurtlanır yavrum bide yarın geçsinde yıkarım heralde :44:

hemen en kötüsünü aklına getırme cnm belkı sana anlatmadıgı bı derdı vardır. karsına al konus sor acık acık herseyı kendını sakın aciz hıssetme güclü ol olabılır böyle seyler konusmayı dene hemen pes etme derım[/QUOTE]

canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..

Lütfen üzme kendini artık. Hani biz anne olduk ya sanki cinsellik yaşayınca o masumiyet gidecekmiş gibi geliyor erkeklere göre. Hatta biz de eşimle bu konuyu konuştuk ve ilkinde ben de o da bu psikolojiden dolayı zorlandık. Bana İda'yı emziriyosun ya sana dokunursam sanki kızımın özeline el sürmüş olacağım gibi hissediyorum dedi. Neyseki konuşarak halletik. Eminim senin eşin de aynı şeyi kastetmiştir. Bu yönde hazırlıycaktır kendini.

Bugünkü iş görüşmesinden de güzel haberlerle gelir umarım. Bunu yürekten diliyorum canım. Hakkınzıda herşeyin hayırlısı olsun :)

bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Oglusunda sende cok sekersiniz. Masallah size alllah nazarlardan saklasin.
vay canısını
oldumu o kadar yaa
Allahın hakkı üçtür iyi rakammış :)))

Eki Görüntüle 835960

büyüdüler de elbise giyiyorlar artık :))
Masallah canim buyuduler tabi benkm kizin kafasi avcuma sigiyordu buyur muu diyordummm. Buyuduler:)
evet canım lüleburgazdayım burada olsaydın komşu olurduk :)
Guzel olur du ama cok uzagiz((
Cok saol canim ogrenmis oldum. Evet canim yeni atandim memurum o yuzden biraz acemiyim. Esim bir doktorla konusmus ilk rapor alacagiz uc aay boyle idare edelim sonra bir alti ayda ucretsiz izin aalirim. Kizim bir yasinda olur. Gunduz bakim evi var canli yayinla izleye biliyosun oraya gonderriz diyoruz. Insallah planladigimiz gibi olur.

canım kırkıncı günlerinde başlayan arkadaşlarımız da var belli olmuyor bu işler

Aynen oyle ben kirkinci gunumde oldum. Bende sut korur adet olmam diyordum. Ama oyle degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…