- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.501
cnm yanlıs anlamada neden esınızle ayrı yatıyosunuz bi kac arkadastan daha duydum da merak ettım ben mı cok aceleci davrandım ben dogum yaptım 3, gün esımle yatmaya basladım hala beraber yatıyoruz
Inan bana 1 gun bile farkediyo hergun yeni bisiyler yapiyo:) Sanada babasinada cok yakinda gulucukler aticak sen tam gaz devam konusmaya canim 😄Ben her firsatta gevezelik ediyorum Ben konusurken biri gorse deli der kendim den geciyom Ben daha bebek oluyorum :))
Kızlar dün sormayı unuttum ama bu 2.ay aşılarından sonra 3 gün banyo yapılmıyor mu sanki öyle bişey demişti geçen ay hemşire
siz yaptırdınız mı ? oğlum koktu yahuu yıkamak istiyorum
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. eşim az önce iş görüşmesi için evden çıktı.. benim psikolojim çok kötü. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanki eşimle aramda aşılması güç bir duvar var. ve biz onu aşamıyoruz. birbirimize çok uzağız.. soruyorum ne oluyor diye herşey yolunda diyor.. daha halvete giremedik. geçen gün ima ettim bana zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.. sizce bu ne anlama geliyor? kendini hazırlayacakmış.. doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse. ve biz 5 ayı aşkın birbirimize dokunmayı bırakın ne sarıldık ne öpüştük. hiç birine yanaşmadı. artık beni sevmiyor mu?ne yapmalıyım ne düşünmem gerekiyor gerçekten bilmiyorum.. dün gece uzun bir aradan sonra yanyana yatalım dedim. olur dedi. gittik kızın beşiğini odaya taşıdık. yattık.. sabah kalktığımda yanımda yoktu salonda uyuyordu. ne oldu dedim kız uyurken çok ses çıkardı uyuyamadım dedi. ne olur bana bir yol gösterin? ben kocamı istiyorum.. çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi.. konuşmayada yanaşmıyor
Kızlar dün sormayı unuttum ama bu 2.ay aşılarından sonra 3 gün banyo yapılmıyor mu sanki öyle bişey demişti geçen ay hemşire
Hahhh iste deli gibi hisseden biri daha:) neyse delirmeye devam yeter ki yavrumun gelisimi iyi olsun:))
İll gunlerde ayri yatmioduk ama bebek odamizda ve horlama gibi bi sorun var:) ilk zamanlar anlamiyordu ama gitgide uykusu bolunmeye basladi
Kızlar eşlerinizden ne olursa olsun ayri yatmayın .
Zaten bebek ile aileye yeni problemler zorluklar girdi bir de siz uzaklaşmayın.
Git gide ayrılığa alisir bedenler sonra . Başka yüzler başka sohbetler ister insan . Buna izin vermeyin .
Esınız dokunmaya mı çekiniyor birden bire ornegin esınız tel ile konuşurken pc basında yanından geçerken söyle bir sırtını okşayacak geçin . Bir sohbet esnasında ne bileyim mutfak eksiklerini satarken seni cok seviyorum diyin dikkatini cekin bebeğinizi severken ona sarılarak beraber sevin .
Bir süre sonra eminim o da size kayıtsız kalmayacak .
hayıresinle daha önce sorun yasadınız mı cnm.iş den ayrıldıgı için canı sıkkındır dıcem ama 5 ay önceden baslamıs sıkıntı esının bı sorunumu var yada ıkınızın arasında bısey olmustur ıllakı yoksa durduk yere esler birbirinden uzaklasmaz.
Canim cogumuz ayri yatiyoruz aslinda halvet olayi da cogumuzda olmadi belki kendini kotu hissetme onun psikolojisini de dusun morali bozuktur kendine guveni sarsilmistir is yuzunden.. Zamana birak duzelir insallah.
Canım belki eşinde bunalmıştır yaşadığınız bu durum vs.. bence biraz sessiz kal ama kendini bırakma sakın. bakımlı olmaya gayret et bakalım ne değişecek. bende buna benzer bir durum yaşamıştım eşimle hep yaşadığımız maddi sıkıntılar yüzünden bizde çok yıpranmıştık. İnşallah herşey güzel olur canım
cnm büyük ihtimalle eşinde zor günler geçiriyodur.biraz rahat bırak üstüne gitme bence...işsiz kalmak kolay bişi değil..size karşı kendini kötü hissediyordur belki..ama keşke ayrı yatmasaydınızz..ben sadece 40 gün annemle kaldım sonra eşimle yatmaya dewam ettm zaten duymuo bile ben kalktığımı emzirdiğimi..yorgunluktan duymuo..inş. düzelirsiniz sen hep iyi dawran alttan al sende kendiini üzme Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar derler ya..inş. bulur iyi bir iş cnm..
cnm bir hafta banyo yaptırmıcaksın...sil şöyle elini yüzünü hatta bana bir ay aşılı kolunu lifleme ağrır dedi sağlık ocağı
sulozz maşallah çok tatlı büyümüşşte topla oynuo :)
Git gide ayrılığa alisir bedenler sonra . Başka yüzler başka sohbetler ister insan . Buna izin vermeyin .
Esınız dokunmaya mı çekiniyor birden bire ornegin esınız tel ile konuşurken pc basında yanından geçerken söyle bir sırtını okşayacak geçin . Bir sohbet esnasında ne bileyim mutfak eksiklerini satarken seni cok seviyorum diyin dikkatini cekin bebeğinizi severken ona sarılarak beraber sevin .
Mesaj Alindi Parmis:) uygulamaya gecelim😄gerci bende kociste gayet iyiyiz AMA bos birakmamak lazim bayramm oncesi sacimi boyattim altin karamel bayildi k.v asansöründe canımı zor kurtardım :)))) doğurduk diye kendımızı salmayalım kocısler gelmeden en azından sacımızı düzeltelim bi parfüm sıkalım dimi :)
Canını zor mü kurtardın hemde KV asansörü iyiymis :) Allah iyiliğini versin cucum ya :)
cnm büyük ihtimalle eşinde zor günler geçiriyodur.biraz rahat bırak üstüne gitme bence...işsiz kalmak kolay bişi değil..size karşı kendini kötü hissediyordur belki..ama keşke ayrı yatmasaydınızz..ben sadece 40 gün annemle kaldım sonra eşimle yatmaya dewam ettm zaten duymuo bile ben kalktığımı emzirdiğimi..yorgunluktan duymuo..inş. düzelirsiniz sen hep iyi dawran alttan al sende kendiini üzme Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar derler ya..inş. bulur iyi bir iş cnm..
cnm bir hafta banyo yaptırmıcaksın...sil şöyle elini yüzünü hatta bana bir ay aşılı kolunu lifleme ağrır dedi sağlık ocağı
sulozz maşallah çok tatlı büyümüşşte topla oynuo :)
teşekkür ederim kızlar.. ayrı yatmayı o istedi.. ben çalışıyorum uykumu almak istiyorum sen kızla ayrı yat demişti.. iştende pazartesi günü çıktı.. moral bozukluğu 2 gündür var evet ama bizim problemimiz ondan öncede vardı.. kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim.. acaba gönlü başkasına mı kaydı?asla sindiremem
Oglusunda sende cok sekersiniz. Masallah size alllah nazarlardan saklasin.bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
vay canısını
oldumu o kadar yaa
Allahın hakkı üçtür iyi rakammış :)))
Masallah canim buyuduler tabi benkm kizin kafasi avcuma sigiyordu buyur muu diyordummm. Buyuduler:)
Guzel olur du ama cok uzagizevet canım lüleburgazdayım burada olsaydın komşu olurduk :)
Cok saol canim ogrenmis oldum. Evet canim yeni atandim memurum o yuzden biraz acemiyim. Esim bir doktorla konusmus ilk rapor alacagiz uc aay boyle idare edelim sonra bir alti ayda ucretsiz izin aalirim. Kizim bir yasinda olur. Gunduz bakim evi var canli yayinla izleye biliyosun oraya gonderriz diyoruz. Insallah planladigimiz gibi olur.Yok canım iznin bitmeden dilekçeni ver, onlar yazdırıyor zaten su tarihten itibaren başlamak üzere .. Ay ücretsiz izin talep ediyorum diye , sisteme giriyo , çalısmaya başlamadan izne devam ediyorsun
İsyeri sana yol gösterir , sıkma canını memursan devlet cok kolay veriyor izni,2 yıla kadar hakkın var. özelde calisanlar icin sıkıntı çıkıyor
canım kırkıncı günlerinde başlayan arkadaşlarımız da var belli olmuyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?