- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.801
bizde annemlerdeyken komşular diomuş aç mı kalıo bebek sütü mü yok ne kadar ağlıo die ki ikra baya düzelmişti orda huy değiştirdi uyumaz ağlamaz oldu herkes çok bilio bi tane salatalık tyrşusu yemişim ondan olmuş karnı çok ağrımış öle dio kv ben bilmem sanki çocuğun karın ağrısı olunca nasıl ağladığını
saol kuzum gel beraber olsun
uzun zamandır yemek kokusy yok zaten bizim evde kuzucumkıymalı makarna kıymalı yumurta menemen et köfte makarnanın her türlüsü bide corba bu sıralar mecburen top 10 da yer alıyolar zirveyi kıymalı yumurta zorluyoooo
o kadar makarnayı yiyip nasıl zayıflıyrsunnz canmm ya. ben nerdeysee hiç makarna ve unlu şeyler yemiyrmm ama hala şişkoyum..
zayıfladığımı kim söyledi canım 3-3,5 kilo arası fazlam var nerdeyse hepside göbişte bira göbişi gibiiiiama yiyorum valla hakkımı yemem akşam çayın yanındada tatlı götürüyorum napım iştah fora bu aralar suyu çok içiyorum yoksa daha beter olurummm
odamızı sildim yemeğimi,salatamı yaptım çorba için fikirlerinizi bekliyorum hatunlar
maşallah yine de iyisin.3-3.5 ne ki. ben doğuma gittim kilodayımm
vay vayy vayyy bu ne hamaratlık böylene yemeği yaptın ona göre çorba önerisinde bulunalım
bende neli makarna yapsam diye düşünüyorummmmmmmmm
kıymalı kabak kavurması yğurt salata bir de çorba olsa yeter işte
kızlarrr maşallah ne güzel sohbetler dönüyor brda size bişey sorucam oğlumu sünnet ettirsemmi ne dersiniz korkuyorum iki kızdan sonra bi oğlum oldu biraz görmemişlik var :) ama karar veremedim fikirlerinizi beklerim.
Dünden beri gözüm üzerinizde ama 2 satır yazacak vakit bulamadım kızlar,malum Mevlüt hazırlığı var ve yeni karar verdik tarihine o yüzden iki ayağımız bir pabuca girdi.son yazılana kadar hepsini okudum,Hera'cım dün yazdıklarına üzülmüştüm ama sabah güzel şeyler yazınca mutlu oldum.Helenas'cım yazdıklarını okuyunca ben bile yoruldum ve ne yapılabilir diye düşündüm,zaman dışında bir çare bulamadım.çoğu arkadaşım kadar bir düzenimiz yok bizimde.gece uyumayıp gündüz uyuyoruz,gündüzde ben uyuyamıyorum.daha 3 saat kesintisiz uykuyu hiç geçemedik.artık bende zamana bıraktım,biraz daha büyüyünce oturur inşallah düzenimiz.şu an kucağımda uyuyorda ancak yazacak fırsat bulabildim.kahve keyfi çabalarınızda bol başarı ve keyif dilerim.seviyorum ulen hepinizi
şehriyeli domates yapabilirsin bol naneli
yada yayla corbası
mercimek dicem gaz yapar
genelde çoğunluk yaptırma taraftarı canım ben de 3. ayımızı bitirince yaptıracağım dr muz böyle dedi bebk dönmeye başlamadan daha çabuk iyileşirmiş
haklısın en iyisi şehriye çorbası hem çabuk da oluyor sağol canım hem yapıp hem takipteyim sohbete devammmm
kızlarrr maşallah ne güzel sohbetler dönüyor brda size bişey sorucam oğlumu sünnet ettirsemmi ne dersiniz korkuyorum iki kızdan sonra bi oğlum oldu biraz görmemişlik var :) ama karar veremedim fikirlerinizi beklerim.
Biz yaptirdik canim 33gunluktuk nisada uroloji dru ilker beye okadar tatli bir doktor ki bebek uzulmesin diye elinden gelen herseyi yapti bebek aglayinca uzuldugu okadar belli oluyorki gittiginde fikirde veriyor zaten yapalim yada yapmayalim diye ama ben cok memnunum yapturdigim icin yeni dogan sunnetinde dikis ve pansuman olmuyor onun icin rahat iylesiyor pabsumani hergun sabunlu banyo yaptirmak ve kremlerini surmek.birkac gundede iyilesti cok az agladi sunnet icin simdide iyiyiz cok sukur zaten birkac gun calopl veriyorsun onun icin uyku bile yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?