- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.721
kizlar hamileyken saç kestirme olayina ne diyorsunuz..?
bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....
birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)
slm kızlar bende 2li testimi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı kan sonucumda 15 güne çıkacak inş herşey yolundadır
nasılsınızzz kızlarr????...bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumhayırlısı tabiki amaherkes erkek diyorr..bnmki tüp bebek diye, bide 9+3te bebek hemen şekıllenmıs dıe erkek olabılecegını dusunuo etrafımdakıler bir kişi dahi kız demedi
Merhaba arkadaşlar;
Dün araya kaynadı. Size akıntımın artttığını sarımsı olduğunu yazmıştım. Akşam yine çoğalmış günde 2 çamaşır değiştiriyorum. Araştırınca artttığını okudum bi kaç yerde. Anneme sordum o da kokulu olursa rengi değişirse kork diğer türlü bişey olmaz dedi.
Bir sorum daha var. dün bunu da biraz vakit buldukça araştırdım. Hamilelikte deodorant , parfüm kullanımı ile ilgili. Organik sretifikalı deodorantlar var. bir de %100 doğal içerikli roll-on tarzları var. Ne alacağıma karar vermedim. Bir çok yerde antiperspirant olmadıktan sonra bir zararı yok deniyor. Açıkçası bunlara kendimi kaptırmak da istemiyorum. Rahat olmak lazım. Kafaya taktıkça, pimpiriklendikçe gelip buluyor rahatsızlıklar diye düşünüyorum. Bir de doğal bir süreç bu. Kendimiz ya da bebeğimiz kavanozda yaşayamayacağımıza göre, kendimizi koruyabildiğimiz kadar koruyalım. bu konuda fikirleriniz neler??? Abartmayayım derken farkında olmadan abartoyor muyum????
Bir de aşeren var mı??? Benim canım öyle bariz hiç bişey istemiyor.. Ama biraz eşimi telaşlandırmak istiyorum.Kivi faln mı estesem napsam???
kızlar şu doğum izinleri ne oldu yaaa. yasa geçti mi meclisten ?
şok şok şok flaş flaş flaş toplanın kızlar ılk cınsıyet haberı benden aslında 1 subatta asıl kontrolum ama bugun baska bır sey ıcın yakında bulunan hastaneye gıttım orda muayene ettı 12 haftalık bebgım ense kalınlıgına baktı alt sınırda dedı cok sukur guzel burdu nazal jkemıgıne baktı gorunuyor dedı veeee kemık yapısına bakarak yuzde yuz degıl ama cok buyuk ıhtımal kız gıbı duruyor dedı net 2 hafta ıcınde daha bellı olur dedi ama buyukm ıhtımal kızz bu köızz dediibebşimöi gordum buyumus kıpır kıpır agzını oynatıyorr masallahhhhh
Bende Kestirmek İstiyorum Bakımı Çok Zor Gelmeye Başladı Artık. Kestirenler Birşey Olmayacağını, Batıl İnanç Olduğunu Söylüyorlar Ama Ben Kestirilmemesi Gerektiğine İnanıyorum. İnandığım Şeyin De Aksini Yapmak İstemiyorum. Kstirdikten Sonra Aklımda Soru İşareti Kalacağına Kestirmemeyi Düşünüyorum. :44:
bişey sorabilir miyim suloz neden kestirilmemesi gerekiyor muş yani ne gibi bi zararı varmış bilgin varmı bu konuda :26:
bişey sorabilir miyim suloz neden kestirilmemesi gerekiyor muş yani ne gibi bi zararı varmış bilgin varmı bu konuda :26:
cocuğun boyu kısa olurmuş
cocuğun boyu kısa olurmuş
Tabiki canım herzaman söylerim ben zaten, tedbiri elden bırakmayacaksın ama çokta abartıp kendine sıkıntı stres yapmayacaksın.Mesela bile bile alkol, cola,sigara içilir mi hiç hamileyken. bazı bariz şeyler var uzak duracaksın onlardan. Aldığın ürünlerin markalarını kontrol edeceksin, bilindik markaları tercih edip, gıda kontrolü yapılmış ürünler almaya özen göstereceksin. açıkta satılan ve piyasa değerinin çok altındaki ucuz ürünleri asla almayacaksın. eee ne demişler "ucuz malın dötü çürük olur" . vs. vs. canım. ama dediğim gibi tehlikesiz birşey bulmak neredeyse mümkün değil. ben gıda sektöründe de çalıştım, bir firmanın hem fabrika üretim müdürüydüm, hemde gıda kontrolünden sorumluydum.Gözlerime inanamayacağım, aklımın almayacağı şeyler gördüm ve de yaşadım. düzeltmek için elimden geleni yaptım ama çokta başarılı olamadım. bazı şeyler elinizi kolunuzu bağlıyor ne yazik ki. denetleme kurumları bile birçok şeye göz yumduktan sonra bireysel olarak fazla birşey yapamıyorsunuz. araştırdım ve birçok firmanın aynı tarzda çalıştığını gördüm ve gıda sektöründen vazgeçtim. Hepsi aynı değil tabi, çok iyi firmalar var elbette. Ama bir elin parmağın geçmez.
Eeeee ne yapalım şimdi, hiç birşey yemeyelim mi. bu da mümkün değil. kötünün iyisini tercih edip devam edeceğiz, hepimiz allaha emanetiz aslında ........
bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....
birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)
cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. ikili testleri iyi çıkan annelere geçmiş olsun diyorum. yaptıracak olan annelerin de iyi sonuçlar almalarını diliyorum. benim bir dahaki kontrolüm 12-15 şubat gibi. belki cinsiyetini o zaman öğrenebiliriz. bu arada erkek bebek erken belli olur, kız saklar geç belli olur derler ama maşallah sizler erkenden kızlarınızın haberini almışsınız. allah herkesin gönlüne göre versin.
bu arada biz 12+4 teyiz. yani ilk 3 ayımız bitti. ama ben hala çok iştahsızım. acıkıyorum ama yiyecek şey bulamıyorum. bebiş beslenemiyor diye endişe ediyorum. tansiyonum düşük, gündüz çalışıyorum çok sorun yaşamıyorum ama akşamları çok halsizim. bu ay rahatlayacağımızı düşünmüştümartık hominigırtlak yemek istiyorum.
aynen bnmde arada cnm bşiler istıyo mesela gcen gun gce gce anneme patates haslattırıp yedım..bu aserme sanırım.bde hamılelık hftası 9dan buyuk arkadaslar mıde bulantınızda azalma oldumu olduysa ne zman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?