2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben işlerimin yoğunluğundan sık yazamıyorum ama ara sıra kaçamak yapıp ne yazmışsınız okuyorum :) biz de 12 haftalık olduk çok şükür, dört gözle bekliyordum ama şu ana kadar bi değişiklik yok, hala aynı bulantılar var ne yazık ki... neyse ki mide kazınmalarım da var, o yüzden meyve ağırlıklı besleniyorum ama süt ve süt ürünlerini gördükçe bile midem bulanıyor, nerde yemek içmek... yarın ikili testimiz var, inşallah tertemiz sonuçlar alırız. cinsiyetini de çoook merak etmekle birlikte biliyorum kızım olacak :)

Kızlar yine sohbetler hat safhada:) Allah muhabbetimizi artırsın.Ben çalışmaktan fırsat bulup bir türlü sohbete katılamadım.Ama arada girip okuyorum yazılanları çünkü birikince okumak çok zor oluyor.Cinsiyeti öğrenen kızlara teessüf ediyorum.Yani daha bana 2 hafta var teste falan.Yani ayıp oluyor.Öğrenen vaar,öğrenemeyen var..Sizi kıskanmadım bilem hıh... ÖPÜYORUM HEPİNİZİ CANLARIM BENİMALLAHIM TOPİĞİMİZİ NAZARLARDAN SAKLASIN

kızlar merhaba

iş yoğunluğundan dazla giremiyorum.Sağlık ocağındaki ilk aşı falan ne zaman oluyor biliyor musunuz?ben henüz kayıt yaptırmadım sağlık ocağınada

Ay allah razi olsun sizden ne yicem diye aglicaktim resmen midem alt ust hic bise istemiyorum zorla yiyorum.ya domates peynir ya salata zeytin

valla iş yerinde ağlattınız beni. çok duygulandım ben. sizin ve eşinizin o anki hislerinizi tahmin dahi edemiyorum. ben böyle yazıları pek okumam zaten doğumdan korkuyorum bi de insanların kötü tecrübeleriyle iyice tırsmıyım diye. maşallah size. Allah herkese böyle kolay sağlıklı doğum nasip etsin. bir avazda inşaallah.

hiç korkma cnm allah sabrını veriyor. ben 11.30 da hastaneye yattım 12.30 da sancım gelmeye başladı. 12.45 de doğum haneye girdim 13.05 de oğlum doğdu. inş sizlerde böyle kolay doğum yaparsınız

zeynep06 ne güzel anlatmışsın öyle biran gözlerim doldu zor tuttum kendimi.Sanki kendi doğumum olup kuzumu kucağıma almışım gibi hissettim

hiç korkma cnm allah sabrını veriyor. ben 11.30 da hastaneye yattım 12.30 da sancım gelmeye başladı. 12.45 de doğum haneye girdim 13.05 de oğlum doğdu. inş sizlerde böyle kolay doğum yaparsınız

bence de mucizevi bir şey
benim de ilk doğumum kolay oldu
ve hayatımda tekrar tekrar yaşamak istediğim bir an
allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

zeynep06 ne güzel anlatmışsın öyle biran gözlerim doldu zor tuttum kendimi.Sanki kendi doğumum olup kuzumu kucağıma almışım gibi hissettim

o anı hele birde yaşasan. ben sancı çekerken (suni sancı) yok dedim bi daha doğurmam. ama kuzumu doğurunca dedimki bu muhteşem anı bir daha yaşak istiyorum.

Canım ne kadar güzel anlattın.Resmen sen ve eşin gözümün önündeydiniz ve çok duygulandım:2:.Anne olmak işte böylesine güzel bir duygu; yani en ağır acıları bile unutup onları tatlı bir anıya çevirebiliyoruz.Ve hatta onları bıkmadan defalarca anlatmaktan sıkılmıyoruz.ANNE OLMAK GİBİSİ YOK.ALLAHIM ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU

Aşı için sağlık ocağından aramıyorlar mı? Yoksa biz mi gidip takip edeceğiz?

ben 8. haftada kaydımı yaptırmaya gittim o zaman boy kilo kullandığım ilaçlar anne baba kan grubu gibi kayıt yaptı yakın zamanda tetanoz aşısı oldunuz mu diye sordu olmadım dedim 15 martta aşı için gelin dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…