2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm inş her kadın bu duyguyu yaşamalı bence. rabbim isteyen herkese nasip etsin. normal doğumdan çekinenler için paylaştım özellikle

Aşı için sağlık ocağından aramıyorlar mı? Yoksa biz mi gidip takip edeceğiz?

Canım beni sağlık ocağından arayıp sordular.Buraya gelebilir misiniz dediler gelemem çalışıyorum dedim.Tahlillerimim hastanede yaptırmıştım ordan sağlık ocağına gitmiş bilgilerim.Aşınızı yaptımak için gelin dediler.Tetanoz aşısı 6.ayınızda yapılıyor bildiğim kadarıyla 2.aşı ise bir ay sonra.3.aşı son aşıdan 6 ay sonra.Daha sonra 1yıl sonra 4.aşı ve ondan sonraki yıl ise 5.aşı yapılıyor.Böylece ömür boyu tetanoza bağışıklık kazanıyorsunuz ve de diğer hamileliklerinizde tetanoz aşısına gerek yok.Toplam 5 doz aşı var.Bence aşı kartınızla bu dozları yaptırın ve kartınızı da ömür boyu saklayın.Ve de kaç doz yaptırdığınızı unutmamış olursunuz.Ben yaptırdım. Bu yüzden ben aşı yaptırmıyorum hamileliğimde.

amin cnm inş her kadın bu duyguyu yaşamalı bence. rabbim isteyen herkese nasip etsin. normal doğumdan çekinenler için paylaştım özellikle

Vallahi çok iyi yaptın canım.Ben de zorunluluk olmadıkça normal doğum taraftarıyım.Sonuçta sezeryan başlı başına bir ameliyat.Bu yazını okuyupta cesaretlenen her anne için ne mutlu sana..Öpüyorum canısı

inş cnm gerçekten kolay olacağına inandırınca insan kendini kolay oluyor yeterki iyi düşünüp dua edelim

kayıt yaptırdığımda 7 haftalıktım sizi ara ara çağrıcağız dediler ama gün vermediler. Bekleyeyim bakayım :)

Tuticiğim canım özelden mesaj atamadım.Beni listeye eklemişsin Teşekkür ederim.Eksik bilgilerimi yazayım: 30 yaşındayım. 3. bebişim.Ankara. tahmini doğum günü: 11.08.2013 ( benimki sezeryan olduğu için 10 gün önce alacaklar bebişimi ) Tekrar teşekkür ederim.

hemşşoo yapılır mı bu şimdii ühühühüh ağlıycam amaa ühühühüh

hemşşoo yapılır mı bu şimdii ühühühüh ağlıycam amaa ühühühüh
ağlama cnm kıyamam kızlara moral olsun dedim

mavi cim ankaranın neresindesin cnm bende ankaradayımda

NERDEN biliyorsun kızın olacağını içinemi öyle doğuyor yoksa kızmı istiyorsun inşallah sonuçların güzel çıkar arkadaşım :)

ayy canım gözün aydın sana kızçemi geliooo oyyşş sağlıkla gelsingüzel ahlaklı ,yüzü güzel,gamzeli bi kızın olsun inş. GAMZE

slm kızlar bende 2li testimi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı kan sonucumda 15 güne çıkacak inş herşey yolundadır

ALLAH gönlüne göre vermiş ne güzel gözün aydın hayırlı bir evlat olur inş
amınn canım ınsallah sııznde gonlunuze gore olur
anammmm 2. kız haberıde geldı desene sanırım bu sene kız sensı hayırlı evlat olur ıns.
bu arada topiğimizin 2 kızı oluvermiş annelerini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu gelsin bebişleri
amın ınsallah canım senında allah gonlune gore versın ınş.
kizlar hamileyken saç kestirme olayina ne diyorsunuz..?
ben kestırddım ama hamıle oldugumu bılmıyordum 3 gun sonra 5 haftalık oldugunu ogrendım ha sunu sorarsan hamıleyken bıldıgın halde kestırırmıydın dıye kestırmezdım omru kısa olur derler
evet canım kız ıstıyordum tesekkur ederım darısı senın basınaaa

ınsallah sende kısa zamanda ogrenırsın allah gonlune gore versın

NERDEN biliyorsun kızın olacağını içinemi öyle doğuyor yoksa kızmı istiyorsun inşallah sonuçların güzel çıkar arkadaşım :)

valla rüyalarımda filan da görüyorum ayrıca içime doğuyor. geçen gün eşim nette bi şey araştırıyordu, farkında olmadan "erkek çocukları için olana bakıyorsun, kızlara baksana" dedim, sonra da neden böyle dedim ki diye düşündüm. Çin ve rus takvimi erkek diyor ama ben inanmıyorum. kız erkek de hiç fark etmez ama sonuçta ilk bebeğimiz. belki yarın söyler doktorumuz, bir ihtimal... teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, inşalalh hepimiz güzel haberler alırız:)

o zaman ben sana dua ediyim sende bana dua et benim üçüncü bebeğim iki kızım var allah bağışlasın inşallah ve şimdi bir erkek bebek istiyorum rabbim nasib ederse .)

kızlar tebrik ederim inşallah gönlünüzden geçen olmuştur ilk belli olanlar kız çıktı bakalım ilerleyen günlerde haftalarda neler olacak..
cinsiyetini bende merak ediyorum ama ben ağustos sonu olduğum için daha çooooook beklemek zorundayım epey sabırsızlanıyorum :)

bu arada kızlar bebeğin cinsiyetini hissettiniz mi? yoksa tamamen sürpriz mi oldu?

okuldayken baya okudum ama şimdi bulamıcam..gamze isimli arkadaşın sanırım kızı oluomuşş çook sewindm gözüaydın we bide heyecan oldu bende gidicem 2li teste inş. banada söyler dr çook istiyorum öğrenmek hayırlısıyla sağlıkla :)) farketmez ama merak :)

tesekkur ederımm canım ıns. sende hemencık ogrenırsın ben hıssettım demıyımde ılk hamılelıgımde erkektı oglumda hıc mıde bulantım as ermem falan olmadı amam bu hamıelelgımde asrı derece bulantım oldu vede tursu esılı seyler lımonlu acılı seylere as erdım ermeyede devam edıyorummm ondan dolayı tahmınım kız dıye dusundum yhep

tesekkur ederım canım allah senınde gonlşune gore versın ınş. hemencık ogrenırsın sende

Hamileliğimi kimse bilmiyorken herkes oğlan çocuk görüp durdu fallarda rüyalarda.bende mavi oda gördüm ruuamda ama doktor kız dedi tabi tahmin:)

perşembe günü ikili testim var. hiç kötü düşünmüyorum herşey çok güzel olacak inşallah.

bunun haricinde pipisi mi var kukusu mu var çokkkkkkkkkkkk merak ediyorummmmmmm

kızçe haberlerini almış 2 hamişimiz tebrikler.

slm cnm ben 59 ile hamile kaldım şimdi 62 yim yediklerime dikkat ediyorum ama göbeğim aldı başını gitti valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…