2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyyyy cinsiyetler öğrenilmeye başlanmışşş hayırlı olsuuuun
Ben de meraklandım şimdi, kendimi 4. aya hazırlamıştım ama alt üst oldum şu an
Cumartesiiiiiiiiiiii çabuk gellllllllllllllllllllllllllll

evet ya benimde pazartesi öğrenme umudum arttı çok erken diyordum ama inş en yakın zamanda bizde öğreniriz çatlıcam meraktan

evet ya benimde pazartesi öğrenme umudum arttı çok erken diyordum ama inş en yakın zamanda bizde öğreniriz çatlıcam meraktan

Ben de cok merak ediyorum öğrenenler oldukça merakım daha da arttı yarın 2 li teste gitcem belli olur mu acep

tutımucze ben mty4961 nezamandır sana yazıyorum ama hıc ulasamadım bu msjımı gorursen sana nasıl ulasabılecegımı soylermısın senden cvp beklıyorum

Canım benim özelde hiç mesajını görmedim hergün bakıyorum ama senin hiç görmedim kusura bakma canım. Arkadaş olarak eklemışsın onu kabul ettim. gerçekten özür dilerim göremedim mesajını buradada okumadım genelde geçmişin tümünü okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir

MUCİZE benide listene eklermisin bebeğimin doğum tarihi tahminen 26 ağustos :)

cnm ınsallah ogrenırsın ama sen benden azcık ondesın ınsallah senınde bellı olmustur

kızlar merhaba bugün gittim 2. kez... çok güzeldi...elleri ayakları her tarafı oynuyordu.inanamadım.doktor kalp atışı dinletmek için durmasını bekledi ama o kadar güldük ki hep beraber tam 2 dakika o çizgilerle sabitleyemedi. tam 11+1 miş. 4,5 cm dedi. bir daha ki gidişim taaa 1 ay sonra...doğum günümde cinsiyetini öğrenmiş olurum diye düşündüğüm için tam o güne randevu alıcam. bir de ikili test yazıyordu ben istemiyorum dedim.bu kadar...sizden naber

Malesef oluyor. Aslında kanunda çıkmadı yasaklandığına dair. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

Ayyy masallah cinsiyetler erkendencgelmey baslamis.mevlsm hepsini saglikli ve uzun omurlu kilsin ins.darisida bizlerin basina

kizlar bu ikili test nasil yapiliyor

İyi akşamlar herkese, tam 1 saat 34 dakikadır geçmişi okudum.

İkili test yaptıranlar ve cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun tebrikler. İnşallah bizde öğreniriz benim daha var ikili testime taaa şubat 17 de yapılacak. Burada herkes kız mı istiyor yoksa benim gönlümde erkek var
iki kızdan sonra..
Hayırlısı olsun inşallah.
Listeye eklenmek isteyenler eklendi. cinsiyetleri de kesinleşince artık eklemeye başlarız

Bugün çok yaruldum, sabah Tuanayı okula eşimi de işe yolladım Tusemi aldım hemen yattım saat 12e kadar uyumuşuz ama kollarımı kaldıracak halim yoktu bende bulantı falan yok ama yorgunluk ve halsızlık hat safada. Benim gibi olan var mı?
Öğleden sonra günüm vardı, oradan geldikten sonra bir de temizlik yaptım. Kayınvaldemler yola çıkmışlar bir saate kadar gelirler 2 buçuk saat sürüyor yol. Yarın aşermelerim sona erecek canım ne çekiyorsa yaptıracağım anneme.

Hepinizi kocaaamaaaannnn öpüyorum. Hayırlı akşamlar

cinsiyetler belli olmya bslamis cok sevndmm ve merakm dahada artti.bnde 8subatta ogrenirm umarim.agustos kiz ayimi dersnz kzlar smdiden 2cimcimemiz oldu .hepimzn bebisleri saglikli olsn onemli olan buoptmm

Merhabalar herkese, cinsiyet öğrenenlere tebrikler...
Ben de bugün kontrole gittim. 9+3 müşüm. her şey yolunda dedi. progestana ve dinlenmeye devam...

Dudağımda uçuk çıkmıştı doktor kesinlikle ilaç kullanmamamı söyledi..Bebiş için çok zararlıymış..
Akıntımın sarı olduğunu söyledim koku ve kaşıntı olmadığı sürece no problem dedi..
İki gündür aşırı kusmalarım oldu.. Bugün yoğurt ve hurma yedim çok iyi geldi sanki iştahım açıldı... Yemek yiyemediğimi söyledim böyle bir seçeneğin yok dedi...Fırçayı yedim:)
Şuan sadece folik ve progestan kullanıyorum, iki hafta sonra kontrolum var ikili testten bahsetmedi doktorum..
Sevgiler herkese

selam,

benim ilk muayenemde doktorum nar ve hurma yasak demişti.hangi hurmadan bahsettiğini sormadım çünkü ikisini de yemeiyorum.sebebine gelince ikisi de kasılmaya sebebp oluyormuş.kasılma da erken zamanda düşüğe doğuma yakın zamanlarda da erken doğuma sebep veriyormuş.lakin ben uzun zamandır nar ekşisi dahi yememiştim.geçenlerde salataya katıyım dedim hemen kasılma başladı .inannılmaz korktum.seni korkutmak için değil yardımcı olmak için yazdım istersen internetten araştır.:)

Çok teşekkür ederim bilmiyodum. Ben de tesadüfen yedim ve bulantıma iyi geldi.. Ne yiyeceğimizi şaşırdık ya:))

Saol canim bende birdahaki gidisimde 12.haftada olacagim ozaman olacak demekki bunlar

evet güzelim sanırım doktorlar ona göre ayarlıyorlar.belki sende öğrenirsin.bende 12+0 da hatta 11+5 te öğrendim.gerçi pek de ciddiye almıyorum.çok erken doktorum da söledi.ama yine kız heralde dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…