- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.781
Ayyyyyyy cinsiyetler öğrenilmeye başlanmışşş hayırlı olsuuuun
Ben de meraklandım şimdi, kendimi 4. aya hazırlamıştım ama alt üst oldum şu an
Cumartesiiiiiiiiiiii çabuk gellllllllllllllllllllllllllll
perşembe günü ikili testim var. hiç kötü düşünmüyorum herşey çok güzel olacak inşallah.
bunun haricinde pipisi mi var kukusu mu var çokkkkkkkkkkkk merak ediyorummmmmmm
kızçe haberlerini almış 2 hamişimiz tebrikler.
evet ya benimde pazartesi öğrenme umudum arttı çok erken diyordum ama inş en yakın zamanda bizde öğreniriz çatlıcam meraktan
tutımucze ben mty4961 nezamandır sana yazıyorum ama hıc ulasamadım bu msjımı gorursen sana nasıl ulasabılecegımı soylermısın senden cvp beklıyorum
Canım benim özelde hiç mesajını görmedim hergün bakıyorum ama senin hiç görmedim kusura bakma canım. Arkadaş olarak eklemışsın onu kabul ettim. gerçekten özür dilerim göremedim mesajını buradada okumadım genelde geçmişin tümünü okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir
ayyyyyyy cinsiyetler öğrenilmeye başlanmışşş hayırlı olsuuuun
Ben de meraklandım şimdi, kendimi 4. Aya hazırlamıştım ama alt üst oldum şu an
Cumartesiiiiiiiiiiii çabuk gellllllllllllllllllllllllllll
Bu ülkede hiç bir doktorun hiç bir hemşirenin bir insana bu şekilde, 'hayvanca' muamele etmeye hakkı yoktur!!
Çocuğunu aldırır ya da aldırmaz günahtır ya da değildir. Bu allahla kulun arasındaki meseledir!
Kaldı ki aldırılmak istenen bebek tecavüze uğramış bi annenin bebeği de olabilirdi.
''Tecavüze uğrayan doğursun, devlet bakar'' dedi devlet büyüklerimiz. Biraz daha zorlasak siz de diyeceksiniz.
Pes!
Ayyy masallah cinsiyetler erkendencgelmey baslamis.mevlsm hepsini saglikli ve uzun omurlu kilsin ins.darisida bizlerin basina
kizlar bu ikili test nasil yapiliyor
Merhabalar herkese, cinsiyet öğrenenlere tebrikler...
Ben de bugün kontrole gittim. 9+3 müşüm. her şey yolunda dedi. progestana ve dinlenmeye devam...
Dudağımda uçuk çıkmıştı doktor kesinlikle ilaç kullanmamamı söyledi..Bebiş için çok zararlıymış..
Akıntımın sarı olduğunu söyledim koku ve kaşıntı olmadığı sürece no problem dedi..
İki gündür aşırı kusmalarım oldu.. Bugün yoğurt ve hurma yedim çok iyi geldi sanki iştahım açıldı... Yemek yiyemediğimi söyledim böyle bir seçeneğin yok dedi...Fırçayı yedim:)
Şuan sadece folik ve progestan kullanıyorum, iki hafta sonra kontrolum var ikili testten bahsetmedi doktorum..
Sevgiler herkese
selam,
doktor ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor ve sen sadece kan veriyorsun .bu kadar:)
Saol canim.bunlar 12.haftadan sonra mi yapiliyor
R
selam,
benim ilk muayenemde doktorum nar ve hurma yasak demişti.hangi hurmadan bahsettiğini sormadım çünkü ikisini de yemeiyorum.sebebine gelince ikisi de kasılmaya sebebp oluyormuş.kasılma da erken zamanda düşüğe doğuma yakın zamanlarda da erken doğuma sebep veriyormuş.lakin ben uzun zamandır nar ekşisi dahi yememiştim.geçenlerde salataya katıyım dedim hemen kasılma başladı .inannılmaz korktum.seni korkutmak için değil yardımcı olmak için yazdım istersen internetten araştır.:)
Çok teşekkür ederim bilmiyodum. Ben de tesadüfen yedim ve bulantıma iyi geldi.. Ne yiyeceğimizi şaşırdık ya:))
bildiğim 11-14 hafta arsında.benim randevum 12+0 da idi.:)
Saol canim bende birdahaki gidisimde 12.haftada olacagim ozaman olacak demekki bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?