2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

damlaipek
canım durumunda ne denir bilmiyorum ki ama anneler doğumdan önce anne olmaya hazır olurmuş babalar ise babalığa zaman içinde alışırmış inanıyorum ki eşinle durumlar düzelecek kısa sürede hatasını anlayacak ve gelecek özür dileyecek bir anda evde bir bebek tüm ilgi bebekte ve huysuz bebek. uykusuz yorgun geçeler sende bebekle ilgileniyorsun onunla eskisi kadar ilgilenemiyorsun ee birde işyerinde sıkıntıları olmuşsa böyle davranabilir canım sen sakın üzülme bebeğini düşün umarım kısa sürede düzelir.

hera
canım sizin durum iyice kötüleşmeye başladı inan çok üzülüyorum bu duruma bence bebeği anne yada kv ye bırakıp başbaşa bir kaç saat geçirin. oturun konuşun eteğinizdeki taşları dökün ama sakin olarak daha yeni evlisiniz

sadece sizinle konusuyorm annemlerede gulucuk sacmaya calısıyorum hamilelğmden üc ay once kanser olabilirsn dediler ameliyt oldum uc ay kalkamadm yataktn sonra hamilelik kusmalar seker vs derken bebegm dogdu uykusuz zor gunler lohusalk depresyonu ben bunları son bir yılda yasadım ve herseyi paylastm insan dediki sen o kadar agladn ben hiç uzulmedim dedi yıkıldım yaaaaaaa bu kadarmıydı onu evliliğimizi bu hale getirenleri allahı havale ediyom aslında anlatak cok sey var ama yazmaya halim yok

Noluyo bu adamlara ya..bi ozgurluk sevdasi geldi cocuklar dogunca..ic dunyalrndacne ne dusunuyolr ne buyutuyolr ..cocuk bakan biz yorulan biz uykusz kalam bz afedersnz wc ye bile gdemeyen biz onlara noluyoki..bzm derdimiz onlari geriyo..

Cnm kaynana sorunu varmi karisan sze esini etkileyen birileri..ne yazikki dis faktorler evliligi mhvediyo..cozulebilicek konulr bile buyuyp icndem ckilmz hale geliyo

annesi ve teyzeleri bizim evliliğimizi bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cocugum babasız kaldı içim yanıyooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdattttttttttttttttttttttttttttttt fırtınalar var içimde ama bagıramym aglaymyım içime atıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

rabiiiiiiiiiim yardım ettttttttttttttttttttttttttttt ne olur allahımmmmmmmmmmmmmmmm donen muhabbetlere bak kp bizimkilere sizin kız kac aydr bizim oglanla yatmıyoooo demiş ben wc bile gitmeye vakit bulamzken kimler nerde ne konusuyo hersey basitlestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee

Cok ayip ya bunlar dillendirilmez ki..

senin kp de terbiyesizin onde gideniymis...o nasil soylenir ya...allah yardımcin olsu..

cnm cvbn için çk teşekkür ederim. bnmde gtmem gerek off cesaretimi toplayamıyorum.normal doğum yapmama rağmen tırsıyorum:18::18:

Kızlar sütüm iyice azalmıştı incir kürünü yapıyorum 2göğsümden saydığım süt 50cc falandı şimdi 80 cc oldu faydasını görmeye başladım inş dahada artar sütü azalan arkadaşlar siZde yapın inş faydasını görürüz hep birlikte
Tadıda gayet güzel

canım alnımızda yazan ne ise o.. her gecenin ardından bir güneş doğar.. her kışın arkası ilkbahar ve yazdır. inan senin şurda ki haykırışlarından sonra ben kendi derdimi unuttum. senin için dua ediyorum. Allah kalbinde ki ateşi alsın.. gerçekten çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilmiyorum.. biz kadınız.. biz anneyiz... hiç bir canlı kadın kadar güçlü ve dayanıklı değildir.. güçlü durmak zorundayız nolur yalvarırım topla kendini.. şer gibi gördüğümüz şeylerde vardır bir hayır..

canım ben bebeğimi 10 dk fazla uzak tutamıyorum kendimden.. onu düşünmekten konuşamam ki

Noluyo bu adamlara ya..bi ozgurluk sevdasi geldi cocuklar dogunca..ic dunyalrndacne ne dusunuyolr ne buyutuyolr ..cocuk bakan biz yorulan biz uykusz kalam bz afedersnz wc ye bile gdemeyen biz onlara noluyoki..bzm derdimiz onlari geriyo..

wc kısmına çook katılıyorum.. geçen gün kucağımdayken yaptım tuvaletimi.

kp dere öküz hatta ayı diyebilir miyim? ne kadar terbiyesizce bir laf.. bunu ona anlatan kocanda bunu bu şekilde aktaran adamda .................................!!!!

canım eksik cevaplamışım.. iş sıkıntısı onda uykusuzluk yaptı.. 2 haftayı geçmiştir işten çıkalı günde 3 saat uyumuyor bile.. buda onu agresifleştiriyor. düşünme yetisini engelliyor.. gözleri kıpkırmızı şiş şiş uykusuzluktan.. bi yandan acıyorum bi yandan büyük öfke duyuyorum...

kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu

Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
maşalalh paşaya çok şeker birşey.ben de fenerliyim ama iki oğlum da galatasaraylı oldu baba ne ise onlarda o:)))maşallah canım bebişlerimiz yakın tarite doğumuş ama sesninki daha bi akılı bakışları var:)benimki biraz uykulu uykulu:)))

teşekkür ederiz teyzesi.. erkeğe benziyor dimi :d ama o prenses hahahaha

canım ayva kompostusunu da dene bende çok işe yarıyor.bir ayva 1.50 veya 2 litrede kaynat şekerle tatlnadırabilirsin.3 veya 4 de paylaştır ve gün içinde bitir.böyle yapanca bütün gün düzenli sütüm var yoksa genelde öğlenden sonra azalma oluyor bende o zmana olmasa akşamda az oluyor.herkeste farklı ama bende şu var her 4 saatte iyiyorsam sütüm düzenli ama arayı artırdımmı süütm azalıyor.

teşekkür ederiz teyzesi.. erkeğe benziyor dimi :d ama o prenses hahahaha
alalhım ben de diyorum ne kdar güzel bir paşa meer prensesimiz o maşlalh güzel meleğimize.anladım şimdi o bakışlar ne den böyle akılı.Kim ne derse desin erkek anneler kızmayın ama kızlar daha bi akılı ya:)))) ben iki erkğin annesi olark söylüyorum:)

deme teyzesi üzülürler hepsi akıllı onların olmaz olurlar mı hiç.. hepsi canım benim canım.. bu topiğin bütün bebeklerini üst üste koyup tek tek ısırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…