- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.021
nedir bu eşlerden çektiğimiz benimkide tuaflaştı bizde dün kavga ettik neymiş 6 da arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş 12 ye kadar beklemiycekmişim ve benim uyku gözlerimden akıyordu 10 da gelemezmisin napcaksınız 12 ye kadar dedim ve papaz olduk kısıtlıyormuşum ben onu adamın keyifleri bitmiyor hamam kayfi hergün spor keyfi 5/7 arası arkadaş buluşmaları ben biyolojik ihtiyaçlarımı karşılıyamazken adam sosyal ihtiyaçlarının peşinde dün gece gelmedi halada piyasada yok 5 de okuldan çıkmış olmalı allahtan annemler üst katımda oturuyor ben geceleri normalde yanlız yatamam ama oğlumdan güç aldm ve korkmadan yattımm allah sonumuzu hayrettsin şimddi gelince napmalıyım bilmiyorum nasıl bir tavır almalıyım akıl verin ...
sadece sizinle konusuyorm annemlerede gulucuk sacmaya calısıyorum hamilelğmden üc ay once kanser olabilirsn dediler ameliyt oldum uc ay kalkamadm yataktn sonra hamilelik kusmalar seker vs derken bebegm dogdu uykusuz zor gunler lohusalk depresyonu ben bunları son bir yılda yasadım ve herseyi paylastm insan dediki sen o kadar agladn ben hiç uzulmedim dedi yıkıldım yaaaaaaa bu kadarmıydı onu evliliğimizi bu hale getirenleri allahı havale ediyom aslında anlatak cok sey var ama yazmaya halim yok
rabiiiiiiiiiim yardım ettttttttttttttttttttttttttttt ne olur allahımmmmmmmmmmmmmmmm donen muhabbetlere bak kp bizimkilere sizin kız kac aydr bizim oglanla yatmıyoooo demiş ben wc bile gitmeye vakit bulamzken kimler nerde ne konusuyo hersey basitlestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee
rabiiiiiiiiiim yardım ettttttttttttttttttttttttttttt ne olur allahımmmmmmmmmmmmmmmm donen muhabbetlere bak kp bizimkilere sizin kız kac aydr bizim oglanla yatmıyoooo demiş ben wc bile gitmeye vakit bulamzken kimler nerde ne konusuyo hersey basitlestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee
cnm cvbn için çk teşekkür ederim. bnmde gtmem gerek offKendi kadın doğumcuma gittim ve alttan baktı hem bi aletle hem de ultrasonla
O aletle aldı zAten akıntıyı ve iltihap dedi
45 günlük falandık gittiğim zaman
Rutin bir aylık kontrol için gitmiştim aslında
MATMAZZeL
On numara icat olmuş
Kızlar ne olur şu dönemde bu kadar heba etmeyin kendinizi ikramlarla.evet onlar misafirlerimiz,baş tacımız ama daha düzenimiz bile oturmadı yavrularımızla.sizin yazdıklarınız ve yetiştirme endişelerinizi okuyunca üzülüyorum.tabi banada hala gelen giden oluyor ama kocam sağolsun dışardan yaş ve kuru pasta alarak hallediyor işi.gerçi onada para yetişmeyecek artık ama fırınım bozuk,bir kek karıştırsam yetecek valla.gerçi benim kızım gündüz en uzun 1 saat uyuyor,o 1 saattede dağıttığımız odayı toplamakla geçiyor vakit.bu topikte hiç uyuyan bebek yok mu yahu?2 gün önce eşimin 2 arkadaşı geldi,zaten pastalar falan hazırdı ama çay koymaya yetiş(kendileride koydular sağolsunlar),ikramları koy önlerine,bir taraftanda Melisim uyanık ve kucak istiyor,iki arada koşturmaktan yoruldum.uzaktanda gelmişlerdi,oturdular biraz.tabi o arada yemek yemeye fırsatım olmadı.bu arada malesef benim sütüm yetmiyor yavruma o yüzden kuru soğan,incir,boza,tahin helvası falan ne biliyorsam yiyorum.bide doğru düzgün yemezsem sütüm hiç olmuyor.madem çok sütüm yok,az ama kaliteli olsun diye adam gibi yemeye çalışıyorum.o gün misafirler gitti,kızım emicem diye ağlıyor,bende süt yok,yaptım mamayı,nasıl içiyor görmelisiniz,kahrolur insan.o gün paso mama yemek zorunda kaldı ve her hazırladığımda kendime kızıp ağladım.kızıma sarılıp söz verdim,çok uzakta olmadığı sürece asla doğum yapmış birine gidip 1 saatten fazla oturmayacağım ve giderken pastamı,kurabiyemi kendim yapıp götürüp çay falanla uğraştırmayacağım.zaten çok hassastım bu konuda o gün söz verdim kendime.kızımı uyutup yazmaya başlamıştım mesajı şimdi uyanıp ağlıyor.bu kadar sürede ne yapılabilirdi ki???????[/QUOT
Yalovacım kesinlikle sana katılıyorum. Artık herşeyin hazırı var. Bana gelen misafirlere hazır alıp ikram ediyorum. zaten kızım artık yatmıyor bütün gün kucakta gezdirmekten belim ağırıyor ve çok yoruluyorum. Uyuduğu o kısacık zamanlarda da ortalığı toplamakla , akşam için yemek yapmayı yetiştirmekle geçiyor. Birde misafir için kek börek çörek yapmakla kendimi daha fazla yoramayacağım sizlerde yapmayın. Bu kadar yormayın kendinizi.
Valla ben hic ugrasmiyorum bi kek bi su boregi soyluyorum geldiklerindr de kocam cay isine bakiyor. Kendinizi mahvetmeyin benim de duzgun yemedigim zaman sutum cok az oluyor, hatta kirmizi et yemezsem o gun cok cok azaliyor oyuzden ben asla ihmal etmiyorum yemek isini. Gecen kv gitmistik sebze yapmis evde de sebze vardi, bnm sutum normalde geceleri ii olur gece bi kalktim sut cok az.. Kahroldum. Hemen kendimi kofteye verdim toparlamaya calisiyorum haaala.
Kızlar ne olur şu dönemde bu kadar heba etmeyin kendinizi ikramlarla.evet onlar misafirlerimiz,baş tacımız ama daha düzenimiz bile oturmadı yavrularımızla.sizin yazdıklarınız ve yetiştirme endişelerinizi okuyunca üzülüyorum.tabi banada hala gelen giden oluyor ama kocam sağolsun dışardan yaş ve kuru pasta alarak hallediyor işi.gerçi onada para yetişmeyecek artık ama fırınım bozuk,bir kek karıştırsam yetecek valla.gerçi benim kızım gündüz en uzun 1 saat uyuyor,o 1 saattede dağıttığımız odayı toplamakla geçiyor vakit.bu topikte hiç uyuyan bebek yok mu yahu?2 gün önce eşimin 2 arkadaşı geldi,zaten pastalar falan hazırdı ama çay koymaya yetiş(kendileride koydular sağolsunlar),ikramları koy önlerine,bir taraftanda Melisim uyanık ve kucak istiyor,iki arada koşturmaktan yoruldum.uzaktanda gelmişlerdi,oturdular biraz.tabi o arada yemek yemeye fırsatım olmadı.bu arada malesef benim sütüm yetmiyor yavruma o yüzden kuru soğan,incir,boza,tahin helvası falan ne biliyorsam yiyorum.bide doğru düzgün yemezsem sütüm hiç olmuyor.madem çok sütüm yok,az ama kaliteli olsun diye adam gibi yemeye çalışıyorum.o gün misafirler gitti,kızım emicem diye ağlıyor,bende süt yok,yaptım mamayı,nasıl içiyor görmelisiniz,kahrolur insan.o gün paso mama yemek zorunda kaldı ve her hazırladığımda kendime kızıp ağladım.kızıma sarılıp söz verdim,çok uzakta olmadığı sürece asla doğum yapmış birine gidip 1 saatten fazla oturmayacağım ve giderken pastamı,kurabiyemi kendim yapıp götürüp çay falanla uğraştırmayacağım.zaten çok hassastım bu konuda o gün söz verdim kendime.kızımı uyutup yazmaya başlamıştım mesajı şimdi uyanıp ağlıyor.bu kadar sürede ne yapılabilirdi ki???????
haklıısınz kızlar bende bu kadar çeşit yapmıodum ama yeni doğum yapan ortak arkadaş çıtayı yükseltti ün ordaydık ve 10 çeşit yapmştı aynı tayfa bana gelio şimdi uff daha benim işyerindekiler gelmedi
hera canım yanıyor biz bu insanlara baba olma sansı verdik zerre kadar dusundukleri yok sanırım haklısın bugun olmasa belki iki ay belki iki yıl sonra ayrılmak hayatımız zor gececek tek cocuk buyutucz ve malesef yavrularımz boynu bukuk kalacak bunlar yuzunden allahım yardım et caresz gucsuz koyma bizi ben kafaya yemek uzereym dustugum durumlar yuzunden
damlaipek
canım durumunda ne denir bilmiyorum ki ama anneler doğumdan önce anne olmaya hazır olurmuş babalar ise babalığa zaman içinde alışırmış inanıyorum ki eşinle durumlar düzelecek kısa sürede hatasını anlayacak ve gelecek özür dileyecek bir anda evde bir bebek tüm ilgi bebekte ve huysuz bebek. uykusuz yorgun geçeler sende bebekle ilgileniyorsun onunla eskisi kadar ilgilenemiyorsun ee birde işyerinde sıkıntıları olmuşsa böyle davranabilir canım sen sakın üzülme bebeğini düşün umarım kısa sürede düzelir.
hera
canım sizin durum iyice kötüleşmeye başladı inan çok üzülüyorum bu duruma bence bebeği anne yada kv ye bırakıp başbaşa bir kaç saat geçirin. oturun konuşun eteğinizdeki taşları dökün ama sakin olarak daha yeni evlisiniz
Noluyo bu adamlara ya..bi ozgurluk sevdasi geldi cocuklar dogunca..ic dunyalrndacne ne dusunuyolr ne buyutuyolr ..cocuk bakan biz yorulan biz uykusz kalam bz afedersnz wc ye bile gdemeyen biz onlara noluyoki..bzm derdimiz onlari geriyo..
ya ben eşinin bu davranışının sadece işe bağlı olduğunu düşünmüyorum heracığım iş sıkıntısı insanı bu denli hele de yeni yavrunuz olduğu anda canavarlaştırmaz diye düşünüyorum,hayırlısı canım hakkınızda allah bebeğinin yüzüne baksın inş orta yolu bulursunuz ama bunun için konuşmanız lazım sanırım şu an iletişim problemi yaşıyorsunuz
maşalalh paşaya çok şeker birşey.ben de fenerliyim ama iki oğlum da galatasaraylı oldu baba ne ise onlarda o:)))maşallah canım bebişlerimiz yakın tarite doğumuş ama sesninki daha bi akılı bakışları var:)benimki biraz uykulu uykulu:)))Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
maşalalh paşaya çok şeker birşey.ben de fenerliyim ama iki oğlum da galatasaraylı oldu baba ne ise onlarda o:)))maşallah canım bebişlerimiz yakın tarite doğumuş ama sesninki daha bi akılı bakışları var:)benimki biraz uykulu uykulu:)))
canım ayva kompostusunu da dene bende çok işe yarıyor.bir ayva 1.50 veya 2 litrede kaynat şekerle tatlnadırabilirsin.3 veya 4 de paylaştır ve gün içinde bitir.böyle yapanca bütün gün düzenli sütüm var yoksa genelde öğlenden sonra azalma oluyor bende o zmana olmasa akşamda az oluyor.herkeste farklı ama bende şu var her 4 saatte iyiyorsam sütüm düzenli ama arayı artırdımmı süütm azalıyor.Kızlar sütüm iyice azalmıştı incir kürünü yapıyorum 2göğsümden saydığım süt 50cc falandı şimdi 80 cc oldu faydasını görmeye başladım inş dahada artar sütü azalan arkadaşlar siZde yapın inş faydasını görürüz hep birlikte
Tadıda gayet güzel
alalhım ben de diyorum ne kdar güzel bir paşa meer prensesimiz o maşlalh güzel meleğimize.anladım şimdi o bakışlar ne den böyle akılı.Kim ne derse desin erkek anneler kızmayın ama kızlar daha bi akılı ya:)))) ben iki erkğin annesi olark söylüyorum:)teşekkür ederiz teyzesi.. erkeğe benziyor dimi :d ama o prenseshahahaha
alalhım ben de diyorum ne kdar güzel bir paşa meer prensesimiz o maşlalh güzel meleğimize.anladım şimdi o bakışlar ne den böyle akılı.Kim ne derse desin erkek anneler kızmayın ama kızlar daha bi akılı ya:)))) ben iki erkğin annesi olark söylüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?