2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende sessiz takipcilerden agustos annesiyim ve eslerle olan konusmalari gorunce dayanamadim.. yaram var benimde kimseyle konusamiyorum sizinle paylasmak istedin benimde icimde firtinalar kopuyor.. ahhhhh ki ne ah dusuncesiz vurdumduymaz adamlar oldular cikti eslerimiz herhalde
Hera bende sendenim wc de kucagimda kac defa kizimla oturdugumu bilirim. Otirmadigim zamanda bikac defa esim cikmami bekledi kizim kucaginda yani bukadar sabirsiz benim esim cocuga bakma konusunda maalesef..
Bende nerden baslayayim ilk kizim krese gidiyor 7.30da servis geliyor 7de kalkiyorum giydir hazirla gobder uyku kaciyor gece 35 nobeti gibi ufakliga kalk buyigu gonderdikten sonra ufaklikla ilgilen uyku vs kalmiyo sonra evi toparla vs derken aksama zombi gibi busaatlerde pilim bitiyor birde esten yardim ilgi alaka duygusal yonden hicbir his gormeyince cokuyor insan.. 1ay oldu 40biteli bir defa munasebetimiz oldu sobra tik yok adamda. Bende uzerime getirmek istemedim laf oldu actim konuyu sendenmi bendenmi bu uzakligin . Eger bendense sebebini soyle bileyim sendense sen dzelt kendini diye soyleyince benden dedi niye diye usteleyince esim acik sozludur yalan soyleyemez bana emzirmeden dolayi erkekleein bir muddet iliskiden soguduklarini soyledi hadi onada eyvallah dedim. 40dan sonra kontrol icin ikidefa dr dan randevu aldim isinin yogunlugundan gidemedik .yarina aldim yine isim var diyince actim agzimi. Bu arada ben lohusadan 2 gun sonra kanama yine gordum 1hafta temizlensim sonra 1aydir 3gun arayla yine kirmizi gun icibde kanamalarim cok olmasanda goruyorum ve bunu iliskimiz olmadigi icin esime soylene gereksimi duymadim . Bana yarin gidemeyiz diyince sen benin ne durumda oldugumu bilmiyosun hem maddi hwm manevi diyerek actim agzimi bana nedese begenirsiniz acıtasyon yapma dr gidince ne duymayi bekliyoaun pcossun ondan ben biliyoeum demezmi delirdim.. kizlar kusura bakmayin bende cok doldum icimi dokme gereksimi duydum cok uzattim.. sizlerdede boyle aralikli kanama goreniniz varmi acaba neden boyle oldum ilkinde olmamistim kafam cok karisik..

Son düzenleme:

canım sakin ol lütfen sen bir annesin ve güçlü olmalısın. kp gerçekten terbiyesizlik etmiş ama asıl terbiyesizliği yapan eşin malesef yatakodası hiçkimseye anlatılmaz heleki anne ve babaya ayıp etmiş ya bilmiyorum ailesi biraz fazla gaza getiriyor ben öyle düşündüm.normalde böyle bir konuyu ailesine anlatmışsa ailesinin oğlum saçmalama hamilelik doğum kolay değil bir süre böyle olabilir sen alttan al karına güzel davran konuş bu konuyu düzeltin. hamilelik ve loğusalık döneminde kadın duygusal olur alıngan olur anlayış göster yardımcı ol. bakmakta çok zorlanıyorsanız durumunuz varsa bir yardımcı yoksa annen teyzen vs biri gelsin bir süre yardımcı olsun karınla vakit geçir. demesi gerekir en azından ben böyle düşünüyorum. sen sukunetini koru canım üzülme anlayacak eşinde ama hiç olmadığın kadar bakımlı olmaya çalış geldiğinde yanına aklı başına gelsin neyi kaybetme ihtimali olduğunu anlasın. biliyorum çok zor ama için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda sen bir annesin bebeğin var senin üzüntünü o hisseder canım biz yanındayız destekçiniz moralin çok bozulduğunda anlat rahatlarsın.

canım şu insanların miletin söylediklerini bir yerde sakla dr dinle ve kendi anne hislerini dinle.Bebeğin gayat iyi kilo alıyormuş en güzeli 1 kilo alması bence.İnsanların dedikleri kulağa asma bu güzel günlerin tadını çıkart bebğini doya doya sev kokla çünkü bu günler geri gelmiyor.

eşimin teyzesi bana söylemişti torunları çok gazlıymış onlar hep hindistanceviz yağı anen göğüsüne sürüp öyle emziriyorlarmış bide kakao yağ ben büyük oğlumda kakao yağ kullanıyordum ama oğlum gazlı değildi işe yarad mı bilmiyorum.Bu oğlumda ilk iki hafta kullandım hem göğüs ucu çatlmasın diye gaz sorunumuz yoktu.ama oğlum ishale eğlimli olduğu için kullanamıyorum.Kabıslı olan bebek için iyi gelir diye düşünüyorum.akako yap kalıpta sabun gibi satılıyor öyle kullandım ben.

kızlar bugün hamaktan sallamaktan ve beşikten bahsediliyordu. benim kızımda kolik kendi beşiğinde yatmıyordu eşimde bu beşiklerden birtane almış getirmiş normal beşiklerden çok iyi sallanıyor hamak gibi :) ve kızım sadece onda uyuyor rahatlıyor. internette çeşitli bir sürü modeli var 90-160 arası fiyatları değişiyor bilginiz olsun istedim.
Yonca Bambam En Ucuz Beşik Ninni Beşik kalite GittiGidiyor'da 35660076

Damla ipek içinden ağlamak geliyorsa bğır çağır ağla lütfen. Teselli edecek hiç bir sözüm yok. Belki herşey süt liman olur. Evliliğiniz daha bir aşık daha bağlı devam eder. Ama sen şu anda içinden geldiği gibi ağla lütfen içinde kaldığı zaman daha büyük problemler oluyor.
Bir
de "hasbinAllahu ve niğmel vekil" duası belki seni rahatlatır.

mevlüt yapan arkdaşlar sağol güzel fikirler verdiniz bana.Ama şaşırdım siz ne çok uğraşmışsınız maşlalh nasıl yetiştirdiniz şaşırdım.Ben herşey hazı alacağım tavuklu piavı dışırda yaptırcam baklava ekler börek pastanede sipariş vereceğim içecek ayran ve meyvesuyu tek kv sağolsun evdede bişey yapılsın dedi cavaycantık yapacak bunlar yeter diye düşünüyorum.Kurbanı da memelekette kestirceğiz ama ancak mayısta yada hazıranda. sadece misafir hediyer için karar vemedim bebek şekeri olcak klesin acaba minik kolanyalarda da mı alsam diyorum beni uğraştırmaycak birşey arıyorum da:))))

maşallah deyin lütfen gitgide oğluş uslanmaya başladı biraz biraqz kendi başında yatıp oyalanıyor,abisinden kalan bir oyuncağa bakıp konuşuyor bişeyler.böyle abimiz anaokulundan gelince abiyle ilgilenebiliyorum.Babasıyla karar aldık bir dönence alalım dedik.nette baktık çok güzelelr var ama kararsız kaldık.ışıklı müzükli olsun.sizinkiler nasıl bebişlerin dikatini çekiyormöu.

deme teyzesi üzülürler hepsi akıllı onların olmaz olurlar mı hiç.. hepsi canım benim canım.. bu topiğin bütün bebeklerini üst üste koyup tek tek ısırmak istiyorum

hehe evet teyzesi hepsine 41 bin kere maşallah fotoraflara bakıyorum da şaşırıyorum gerçekten hepsi dergi bebekler gibi güzelden güzel 41 bin kere maşallah deyip alalh nazardan beladan kurusun.

Damla okudukça çok üzülüyorum sana rabbim derdinin dermanını versin ınş.

Bende bugün eşime sinir oldum.kv dik barış herzaman ki gibi ağlıyordu bende holde kucagimda dolastirarak sakinlestirmeye çalışıyorum herkes içeride.
Barış birden kıyameti kopardı çığlıkları yükseldi gorumcem koşup geldi bakmaya diyorki x Diyorki suba içeride birşeymi yaptı çocuğa niye birden bu kadar ağladı.neeee o ne demek ya dedim baris biraz sakinleyince içeri girdim kv.enişte filanda vardı ne sacmaliyorsun sen dedim ne yapicamda bu kadar aglaticam sen bilmiyormusun oğlunun huyunu beni sinirlendirme bütün gün ben yanındayim farkindamisin dedim.gorumcede diyor ki suba sen yanlışlıkla barışı dusursen demek ki dedi onunda ağzına lafı tikadim hiçbir şey diyemez onu benden daha fazla kimse koruyamaz dedim.kocis ağzını açıp tek laf edemedi.
Hayır beni düşürdüğü duruma bak ailesinin yanında...

Ne oldu bu erkeklere aklim almiyor. Ne hayallerle umutlarla ailemizin sicacik yuvasindan cikip yuva kuruyoruz.ne sıkıntılar cekerek dunyanin en guzel hediyesini evlatlarini veriyoruz onlara. Bir de gördüğümüz muamelemeye bakin. Beklentimiz de iki tatli söz, sıcak bir dokunus.. bu kadar zor mu, zorla mi evlendik.. anne olmanin, kadin olmanin zorluklari yaninda bir de ayni cati altinda yasadigimiz bu sevgisizlik... öyle zor ki.. Allah herseyi gonlune gore, icine ferahlik versin canim. Inşallah geçicidir ve en kısa zamanda en mutlu gunlerinize geri donersiniz..
kanama konusunda bir sey diyemeyecegim canim. Ben hala regl olmadim. Benim gibi regl olmayan var mi arkadaslar?

Denetim tabi canım ayvanın süt yaptığını duymuştum hamileykende çok yemiştim kızımda seviyo yaniSagol CNm mutlaka yapıcam
Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu

Oyy yerim ben onu maşallah kuzuma bende galasaraylıyım eşimde bakalım kızımın özgür kararı kendi hangi takımı tutucakbabamız şimdiden tabimi Cimbom diyo bakalım bakalım

Bu erkekler çocuk gibi. Laflarinin nereye gidecegini bilemiyorlar. Umarim hatasini anlamistir canim

bende regl olmadım daha canım
miniğim 3 ayını bitirdi hala gelen giden yok :)))
bizde mi bir anormallik var acaba

Kizlarrr cokk amaa cokk mutsuzummm 2 saattr araliksiz aglamaktan mahfoldum sizede gozu yasli bulanik gozlerle yaziyorummm... esime karsi acayip soguklul var bendeee bazen nefret ediorum die bagriorum bu aksam bagirdigim gibi iki yuzlusun senden nefret ediorum die kapilari carptim. Nasil bi kisiliktir bu yaaa bi ara ailesi hakknda soyledklerimi anlatti arkamdan kuyumu kazdi ozan guvenimi kaybetti yuzune dedim sirtimi dayabilecegm kocam yok artk die... bu aksam bizim burda hayal kahvesi die mekana mehmet erdem gelicekti ve ben ona cok gtmek istiodum. Kv bi tanidklarmzn kizi gorumcemnde gorumcesinin oglu ile evlenecek bu aksam yalanci kinasi vardi kv oraya gidicekmis ben cocugu ona birakiriz dedm.. kocamin demesi annem oraya gtcekmis annende dursun gece donustu alirlar masali.. tepem atti yalanci kina bu aksam gitmesn kusur kalsn dedim neden annem f3dakarlk yapsin hep lafta bakariz birakn diolar ya.. napayim gideyim dio donuste aliriz dio demis kv bende sinirlendm birakmadm esimede saydirdim bana dedi biz 3glencege gtcez sen kinaya gtme mi diyeyeim kadina dedi evt de gtmese olurmu dedim... sonrada bulafini inkar edio ben oyle demedm sana die beni yalanci durumuna dusuruo yuzune patlatasim geldi kendi annemn babamn yannda kavga rttk aannemde bakmicak gtmiorum. Biyere gezdirsibler gotlerini dedim.. eve geldik ara anneni erken kalkmasin eglensin dedim aradi ablasini biz gtmicez g3c olcak dedi.. sonra kv beni ario kizim gelsin alsin beni bakayim masala ben sezgine dedim gitmem sart deil die biz gec grcez dedi bana dioo.. kime inanacagimi sasirdim k9cam gideyim kinaya dedi dio oda boyle dio cldirdim bagrindim cunku bu iki yuzlu konusmalari ilk deil... herzaman kocam ben oyle demedm der ailesi bu boyle ddi der aralarnda kim dogruyu soyluo anlicam die omrumden omur aldilar su dogumumdan bu yana 3 ay oldu bana 30 yil... omuzlarm coktu kocamndan nefret ediorum resmen ona ne guvenm kalfi ne inacm adama varsa yokaa para bas.. yok istedigi araba yok motor ister desrek olurum 6 yillk birikim tazminatimi aldm paryi ona verdm dogum parami tazminatimla odedim ona hic yuk olmadm o bana bakcagina idare edecegine ben hep idare etmeye calsmaktan o harcadkca ben fedaka4lik etmekten bktmmm.. kafanizi sisirfim biiorum ama cok daralm 1 saatr elimde kagt kalem dertlesttim amaa yok icimde volkan sisti patlayamiorum yuzunu seytan gorsun o moddayim grdi salona ckmio umtunda deil adamin eminim horul horul uyuodur suannn... cldiricam kizlarr... cok zengin bisey olsak heraldw disardan eve girmezdi. Ne varsa araba motor buzamana kadar harcadgmz padann hadfi hesabi yok... ben calismasam bana bakmaz bile bence okadar para manyagi dogum parama takms bugun aldm hemen kendime kzmnda hatira kelepce yaptm yuzuk aldm.. motoru almsti aldgi gibi motorcuya birakmis uzerine dovme yaptircakms direksionu d3gstrcekmis 1500 tl bana sormadan benm dogum parama guvenmismis 750 lira verirmisim ona nasl bi afam bu yanaaa.. bu hirs ne boylee adam kendi istekleri icin yasio resmen agzima gelen her kufuru edesim varrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…