- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.041
annesi ve teyzeleri bizim evliliğimizi bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cocugum babasız kaldı içim yanıyooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdattttttttttttttttttttttttttttttt fırtınalar var içimde ama bagıramym aglaymyım içime atıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabiiiiiiiiiim yardım ettttttttttttttttttttttttttttt ne olur allahımmmmmmmmmmmmmmmm donen muhabbetlere bak kp bizimkilere sizin kız kac aydr bizim oglanla yatmıyoooo demiş ben wc bile gitmeye vakit bulamzken kimler nerde ne konusuyo hersey basitlestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee
Merhaba kızlar..uzuuun zamandır hiç bakamadım foruma..nasılsınız annelik nasıl gidiyor. Benim sükürler olsun iyi..bu aralar tek sıkıntımız bebek egzemasıbu sıkıntıyı yaşayan varsa neler yaptınız? önerileriniz neler?
İçimi dökmek için geldim..annelerin teyzelerin halaların vsvs giydir üşür..dışarı çıkarma hasta olur..aaa büyüyememişmi ne..çok zayıf...çocuğun yüzüne bakıp hastalık türetmelerinden bııktım usandım! dr gidişatı çok iyii hiç bir sıkıntısı yok demesine rağmen!
Geçen gün arkadaşımla konuştum kızı var henüz bir aylık..2900doğmuştu..ilk ay kaç kg aldı benimki 1750 aldı biliyormusun? boyuda 3.5cm uzadı. Benim oğlum 3500 doğdu her ay 1kg aldı dedim..aaa çok aazz! bi sorun mu var falan fistan!Hamileykende benle bi yarış halindeydi..bi sinirimi bozdu anlatamam!Kulaklaarımı ne kadar kapamaya çalışsam da ollmuyoor! Bebek bakmak değil milletin vıdı vıdısı yordu beni!!!
haklıısınz kızlar bende bu kadar çeşit yapmıodum ama yeni doğum yapan ortak arkadaş çıtayı yükseltti ün ordaydık ve 10 çeşit yapmştı aynı tayfa bana gelio şimdi uff daha benim işyerindekiler gelmedi
Aa deli mi ne :) on çeşit yapan arkadaşa benden bir huni:))
deme teyzesi üzülürlerhepsi akıllı onların olmaz olurlar mı hiç.. hepsi canım benim canım.. bu topiğin bütün bebeklerini üst üste koyup tek tek ısırmak istiyorum
Kizlar bende sessiz takipcilerden agustos annesiyim ve eslerle olan konusmalari gorunce dayanamadim.. yaram var benimde kimseyle konusamiyorum sizinle paylasmak istedin benimde icimde firtinalar kopuyor.. ahhhhh ki ne ah dusuncesiz vurdumduymaz adamlar oldular cikti eslerimiz herhalde
Hera bende sendenim wc de kucagimda kac defa kizimla oturdugumu bilirim. Otirmadigim zamanda bikac defa esim cikmami bekledi kizim kucaginda yani bukadar sabirsiz benim esim cocuga bakma konusunda maalesef..
Bende nerden baslayayim ilk kizim krese gidiyor 7.30da servis geliyor 7de kalkiyorum giydir hazirla gobder uyku kaciyor gece 35 nobeti gibi ufakliga kalk buyigu gonderdikten sonra ufaklikla ilgilen uyku vs kalmiyo sonra evi toparla vs derken aksama zombi gibi busaatlerde pilim bitiyor birde esten yardim ilgi alaka duygusal yonden hicbir his gormeyince cokuyor insan.. 1ay oldu 40biteli bir defa munasebetimiz oldu sobra tik yok adamda. Bende uzerime getirmek istemedim laf oldu actim konuyu sendenmi bendenmi bu uzakligin . Eger bendense sebebini soyle bileyim sendense sen dzelt kendini diye soyleyince benden dedi niye diye usteleyince esim acik sozludur yalan soyleyemez bana emzirmeden dolayi erkekleein bir muddet iliskiden soguduklarini soyledi hadi onada eyvallah dedim. 40dan sonra kontrol icin ikidefa dr dan randevu aldim isinin yogunlugundan gidemedik .yarina aldim yine isim var diyince actim agzimi. Bu arada ben lohusadan 2 gun sonra kanama yine gordum 1hafta temizlensim sonra 1aydir 3gun arayla yine kirmizi gun icibde kanamalarim cok olmasanda goruyorum ve bunu iliskimiz olmadigi icin esime soylene gereksimi duymadim . Bana yarin gidemeyiz diyince sen benin ne durumda oldugumu bilmiyosun hem maddi hwm manevi diyerek actim agzimi bana nedese begenirsiniz acıtasyon yapma dr gidince ne duymayi bekliyoaun pcossun ondan ben biliyoeum demezmi delirdim.. kizlar kusura bakmayin bende cok doldum icimi dokme gereksimi duydum cok uzattim.. sizlerdede boyle aralikli kanama goreniniz varmi acaba neden boyle oldum ilkinde olmamistim kafam cok karisik..
Denetim tabi canım ayvanın süt yaptığını duymuştum hamileykende çok yemiştim kızımda seviyo yanicanım ayva kompostusunu da dene bende çok işe yarıyor.bir ayva 1.50 veya 2 litrede kaynat şekerle tatlnadırabilirsin.3 veya 4 de paylaştır ve gün içinde bitir.böyle yapanca bütün gün düzenli sütüm var yoksa genelde öğlenden sonra azalma oluyor bende o zmana olmasa akşamda az oluyor.herkeste farklı ama bende şu var her 4 saatte iyiyorsam sütüm düzenli ama arayı artırdımmı süütm azalıyor.
Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
Bu erkekler çocuk gibi. Laflarinin nereye gidecegini bilemiyorlar. Umarim hatasini anlamistir canimDamla okudukça çok üzülüyorum sana rabbim derdinin dermanını versin ınş.
Bende bugün eşime sinir oldum.kv dik barış herzaman ki gibi ağlıyordu bende holde kucagimda dolastirarak sakinlestirmeye çalışıyorum herkes içeride.
Barış birden kıyameti kopardı çığlıkları yükseldi gorumcem koşup geldi bakmaya diyorki x Diyorki suba içeride birşeymi yaptı çocuğa niye birden bu kadar ağladı.neeee o ne demek ya dedim baris biraz sakinleyince içeri girdim kv.enişte filanda vardı ne sacmaliyorsun sen dedim ne yapicamda bu kadar aglaticam sen bilmiyormusun oğlunun huyunu beni sinirlendirme bütün gün ben yanındayim farkindamisin dedim.gorumcede diyor ki suba sen yanlışlıkla barışı dusursen demek ki dedi onunda ağzına lafı tikadim hiçbir şey diyemez onu benden daha fazla kimse koruyamaz dedim.kocis ağzını açıp tek laf edemedi.
Hayır beni düşürdüğü duruma bak ailesinin yanında...
Ne oldu bu erkeklere aklim almiyor. Ne hayallerle umutlarla ailemizin sicacik yuvasindan cikip yuva kuruyoruz.ne sıkıntılar cekerek dunyanin en guzel hediyesini evlatlarini veriyoruz onlara. Bir de gördüğümüz muamelemeye bakin. Beklentimiz de iki tatli söz, sıcak bir dokunus.. bu kadar zor mu, zorla mi evlendik.. anne olmanin, kadin olmanin zorluklari yaninda bir de ayni cati altinda yasadigimiz bu sevgisizlik... öyle zor ki.. Allah herseyi gonlune gore, icine ferahlik versin canim. Inşallah geçicidir ve en kısa zamanda en mutlu gunlerinize geri donersiniz..
kanama konusunda bir sey diyemeyecegim canim. Ben hala regl olmadim. Benim gibi regl olmayan var mi arkadaslar?
Bu erkekler çocuk gibi. Laflarinin nereye gidecegini bilemiyorlar. Umarim hatasini anlamistir canim
bende regl olmadım daha canım
miniğim 3 ayını bitirdi hala gelen giden yok :)))
bizde mi bir anormallik var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?