2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada daha gelen giden yok kızlar,daha bugün aklımdan geçti sizlerede sormak ama o an fırsat bulamadım.benden önce davranmışsınız siz.umarım anormallik yoktur.google amcama bir sorayım bakayım.bizimde tam bugün yani 2 kasım itibariyle 2.ayımız bitti.sizin bendende çok olmuştur.bekliyoruz bakalım kendilerini.iyi geceler herkese.huzurlu ve uzun uykular dilerim canlarım size

Bende denedim incir kürünü 2 günde fark etti. Dün gece sağmak zorunda kaldım.

Kesinlikle işe yarıyor, benzerini kızıma yaptık çok büyük kurtarıcı oldu, gün içinde aralıklarla 2-3 saat uyuduğu oluyor.

Canım kıyaam sana ne kaar için dolmus senın.... Cok hemde.. Senın ruhen bu denlı yorgun olman benı ınan derınden üDü.. İnan ankarada yasıyorum ve su an ımkan olsa senı kahve ıcmeye falwn cagırmak geldı içimden.. Kocanın tavırları.. Kv .. Ailenle ilgili olanlarmbır yana işin maddıntarafı bırnyana... Paranı paylaşmN tabıı dogal ama ortak alanda harcansa sana sorulsa rıZan alınsa evladınızın gelecegı düşünülsee vs vs.

Oof kıyamam sanna

Canım neyın gelmesını beklıyorsunn?!?!

çok şükür canım bu akşam üstü kakamızı yaptık hemde ne kaka enseden topuğa kadar heryeri poktu :) bende arkadaşıma oturmaya gitmiştim. banyoda arındı ancak yavrucuk 1 paket ıslak mendil temizleyemezdi zaten.çok şükür kuzucum rahatladı ya gerisi önemli değil :) arkadaşımın 3 buçuk yaşındaki kızı "anne bebek inşallah bi daha kaka yapmaz dimi" diyor :) eee 1 haftalık kakanın kokusu çok iç açıcı olmuyor çocuğun he görüntüden hem kakadan midesi bulandı

Canm benm allaj razi olsun inan bende bu teklifini hemen kabul ederdim okadar ihtiyacm varki farkli biriyle konusmaya cok bunaldm kocamdan ailesinden. Ck sukurki benm ailem yanmda destekcm... ben usandm bu adamla seve seve parami paylasstim ama artk kendimi enayi gibi hissediorum.. yarinini dusunmeden varyok harcio.. sirf araba ve motora giden paralar bana guvenipte yapmasn biseyler artk.. ailesinden kendisindende sogudum yuzlerini gorunce midem bulanio.. hep ben dusunmekten yoruldum yarinlari.. neymis allah korusun skssa hic dusunmeden satarms malini.. skstgnda mal satmak yerine elindeki uc bes kurusu tutsan bisey satmak zorunda kalmasan... bukadar bencil adam 33 yasnda ama 3 yasinda gibi hep bana hep bana.. ablasi gelms bigun bana dio o onunla ilgilen cocukla ilgilen evin temiz olsun ister oyle biri cok istio madem beni calistrmicak dedim yarin oburgun ise basladgmda hangi biriyle ilgilencem suan bile kizima bakmakyan bisey yapamiorum

İyi geceler kızçeler
yarın oğluma mevlüt yapıyoruz. kv sağ olsun her bişeyle ilgilendi. kendisinin evinde yapılacak. yani alt katta :) dünden beri evi temizliyor ikramlıklarla uğraşıyor vsvs.. valla ben tek başıma zaten yapamazmışım onu anladım. 100 kişiye yakın bir insan topluluğu bekleniyor yarın inşallah oğlum huysuzlanmaz o kalabalıkta yoksa halim yaman olur. bir sürü insanın gözü üstünüzde olacak düşünsenize neyse kötü düşünmeyim iyi geçsin yarınımız inşallaaa

bu arada 4 günlük kakayla nihayet buluştuk benim akıllı oğlum 2 taksitte yaparak anasını büyük faciadan kurtardı tertemiz atlattık yani bu sefer :))

cücüm incir kürünün işe yaramasına çok sevindim. ben de mutlaka deneyim en kısa zamanda

hera o keltoş prensesi yerim bennnn sarı laciler de ne yakışmış kuzuma

Canım Allah yardımcın olsun , İnan cok üzüldüm
Öküz kocana da Allah akıl fikir versin
Kvdem hep der büyükler büyük olmayı bilmeli , senin kvde kpeder de güya büyük olacaklar , söylenecek şey mı bu terbiyesizlik
Bizde kvdem olmasa coktan ayrılmıştık önceki doğumumda , kvdem sen evinde otur o nere gidiyosa gitsin dedi , annesi bana arka çıkınca tavırları bile değişti , ki benim eşimde öyle kolay kolay kimseyi dinleyen biri değildir
Eşinin kişiliği oturmamış olgunlaşmamış Demekki ailesinin ağzıyla hareket ediyor
Allah yardımcın olsun , güçlü dur , haklı olan sensin
İnan sen dogru bildiginde devam et Allah mutlaka sana bi çıkar yol gösterecektir
Allah kulunu yalnız bırakmaz sen ona İnan ve güven yeterki
Biz hep buradayız ne zaman neye ihtiyacın olursa

Valla supermis :)
Depreme de dayanıklı , masa altında :))
Allahım bu nasıl bencilliktir
Canım insallah zamanla esin akillanir , bebegin sorumluluklarının farkına varır insallah
Allah kolaylık versin
deme teyzesi üzülürler hepsi akıllı onların olmaz olurlar mı hiç.. hepsi canım benim canım.. bu topiğin bütün bebeklerini üst üste koyup tek tek ısırmak istiyorum
Yok canım bencede kız bebeklerin gelişimi oğlanlara göre onde gidiyo gibi :)
1 kız 2 oglan annesi olarak bana öyle geldi :))
Canım Allah sabır versin , esine de akıl fikir versin
Emzirmeden dolayı erkeklerde bazen soğukluk olabiliyor ,ilk gebeliğimden sonra bizdede olmuştu,
Biz yoruluyoruz , alışamayan zaman isteyen esler oluyor malesef
zamanla insallah esinle aranizdaki sorunları çözersiniz
Bu kanamalar da normaldir bence , daha doğumdan sonra vücudumuz tam toparlayamadi, Dr a gidince de bisey cikmaz insallah , gecmis olsun
İlk bebegimde kvdem almış getirmişti bunun pembesini, büyük beşikte yatiramiyorduk diye.
Simdi 3. Bebeği büyütüyoruz icinde :)

Kızlar endiselenmeyin normal, bende regl olmadım
Önceki bebegimde emzirdigim surece hic regl olmadım ,bitince oldu

Hayatimsin valla ne diyeceğimi bilmiyorum sadece destek olmak istedim
Çok sıkıntılı günler geçirdin hala da bitmiyor , Allah yardımcın olsun
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş imtihan edermiş , sende bilirsin ama insan icinde olunca bazen düşünemiyor, bunlarda imtihan , dışardan söylemesi kolay ama sabretmeye çalışacağız , duadan baska elimizden ne gelir , hakkınızda hayırlısı olsun , insallah esinle bu sıkıntıları aşarsınız , doğumun bebegin sıkıntılarını atamamışken eşinin de boyle yapması eminim zordur , sen bebeğine sarıl , güçlü olmaya calis , eminim Allah dayanma gücünü ve sabrini da verir insallah , bi bakmışsın duaların sonunda hersey yoluna girmiş , Allah a ne zor ki, insallah senin sıkıntılarını da alır bi an önce , dualarım seninle

Tatlım nasıl bır dıyet bu söyle lütfeen cunku ben ekstra kılomaldım delırıceemmmmmm

Canım kızımla ugrasmaktan zayıfladım demek istemiş angys, zor bi bebek eylül kız :)

Evet istedigimiz cok bisey degil iki tatli soz bi duygusal temas okadar ama erkekler okadar bencil ve odunlarki biz bayanlar normalde kırılganız zaten dogumdan sonra dahada hassas oldugumuzu farketmiyorlar bile varsa yoksa kendi icinde bulunduklaei durum.
Meltows ilkinde bi kac ay adet olmamistim ama bunda hem kirk basi oldum hemde boyle kirmizi tarzda kanamalar gorunce canim sıkıldi cunki hamilelikte 4kilo aldim ama dogumdan sonra 11kili verdim bana normal gibi gelmedi aklima kotu seylerde gelmiyor degil (

Canım bebekle uğraşmaktan da kilo vermissindir , kötü seyler getirme hemen aklına
Cogu zaman dogru düzgün yemek bile yiyemiyoruz , geçiştiriyoruz mecburen
Dr a gidince sonucu bizede yaz mutlaka , gecmis olsun şimdiden

Bizde bugün 3 Aylık olduk
Bu ayki karnemiz pek iyi degil 500 gr almış , 2 cm uzamışız
Biraz canım sıkıldı ama guzel emıyor ,( kusuyor ama), günde 3-4 kaka yapıyor , uykusuda gündüz pek olmasada gece fena degil.
Daha ne yapsam bilemedim kilo alması icin.
Doğumda iyi doğuyorlar devamı gelmiyor benimkilerin, önceki oğlumda böyleydi sonra aylık kilo alımları 200 gr a düşmüştü , 1 yasında 9 kg du çöp cocuk :/ ama o hic uyumuyordu ,cok zor bi bebekti, ben bile cok zayıflamıştım o zaman .

Kızım ayda 1 kg alırdı ,1 yasında 10 kg yu geçmişti , sen onla kıyaslıyorsun diyorlar ama rakamlar ortada ben mı uyduruyorum almıyor bunlar kilo bu oğlanlarda şaştım ben

Ay cnm bzim durumlr..esim bsey der anasi inkar eder..anasi bsey der esim yalanlar..tiksindiriyolr..hele artk annesinden nefret ediyrm...gecen gun annemlere gdelim orda kalalim dedi..bnde istemedm.gorumcemnde bebegi var ev sobali eylul zaten durmz diye..birazda annesine ecir etsinmiss bozuldu..ertesi gun annesi ariyo ben diyo aradm dedm ( kocama) gelin bakaym cocuga diye..sende bz dun knustuk eylul gelirse bn gelmem demissn diyo..lafa bi bak..ben oylr bsey demedm..bu celiskilet kacinci..bnde o yuzden mi sabahtn beri tartisiul bnle dedimm..bz daha yeni konustk diyo..srn niye bsey dicende bna demiyosn dedim..bde niye sana ylan soyluyo dedm laf cevirmrye kalkti..gelemem diyrm hla gel diyo..2 gun knusmdk esimle..snra sen bnm herseyimsn tek seni sevdim bunu bil flan mesajlt atiyo is yerndyken..o gunden beri anneside aramiyo..hc aramasn..hamileyknde bni ac birakti evime hep aglayrak gdiyrm flan demsti biliyosnz..burnumdan gtrdilr..arkamdn kulis yapiyolr hralde..28yasnda ...bzde arabayi satmistik cnm yeni sube acarken..bi dunya borc.araba alicakmis suprz diyo..kimbilir ne alicak ayrani yok icmeye tahterevanl gder s.cmaya...ama saglik ovagna aiya gdelim derim dukkani birakamam flan..hamileyknde yne yoklukta arabann lastiklerini degsti bak askm araba gtmiyo kayiyo diyo bde alay eder gbi..yani bncilik bzdede cnm kaynana bzdedr..sorunlrmz bnziyo..senn sayende bnde dokym icimi..insan soguyo guvenini yitiriyosn...ona sogk oldugumuda biliyo askm hayatm srni srviyrm iste msj atiyo butun gun..off ama icim daralyo..bnde iyi sismism..

Aynen canım kv olması iyi olmuş saolsun valla seni büyük bir tüketen kurtarmış o kadar insanla uğraşmak zor ikram zaten bebişlerden bişey yapamıyoruz ben okutmasın kimse yok zaten birkaç komşu onlarda geldi ayrı ayrı hatta dün yan komşumuz duruya özel yemek takımı getirdi bayıldım bi ara fotosunu paylaşırım Arda kızuyuda güzelece okuyun nas felak Allahım korur meleği mevlut kostumuyle fotosunu bekliyoRuz kuzumub incir Mucize gercekten bana fayda etti findigim ins sendede ise yarar foşur foşur sütümüz gelir hepimizin

ben de regl olmadm henüğz canım drum ilk 6 ay olmayabilirsin hatta emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin bunlar rastlanan vakalar normal endişe etme yeter ki ilk 6 ay düzgün korunun demişti:))))

Meltemcim üzülme İda da bu ay 700 gr. almış sadece. Emzikten sonra kusmalar azalsa da İda'nın gündüz uykusu pek yok bu aralar:) Bak seninki de öyleymiş. Büyüme hormonu uyurken salgılanır. Ama bizimkiler cin gibi maşallah :) Gün boyu uyumadığı için gece çok güzel uyuyo fakat yetmiyo demek ki:) Ama sağlığı, keyfi, neşesi yerinde maşallah önemli olan da bu canım.

Yok hayatım ben de adet olmadım henuz. Buyuk oğlumda 9 uncu ayında olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…