- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.061
Kızlar sütüm iyice azalmıştı incir kürünü yapıyorum 2göğsümden saydığım süt 50cc falandı şimdi 80 cc oldu faydasını görmeye başladım inş dahada artar sütü azalan arkadaşlar siZde yapın inş faydasını görürüz hep birlikte
Tadıda gayet güzel
kızlar icadıma gülmeyinnn:)
oğlum 3 saattir uyuyor inanılmaz..sürekli ayakta sallamaktan gına gelmişti..üstelik koydugum yerde uyanıyordu.evim küçük oldugu için beşik yapabileceğimiz tek alan burası oldu..ama işime yaradıı ya ona bakınEki Görüntüle 845804
Saol cnm bnm.annelik hepimize cok yakisiyo...49 kiloyum cnm eylul diyeti ;-)
Bende denedim incir kürünü 2 günde fark etti. Dün gece sağmak zorunda kaldım.
Kizlarrr cokk amaa cokk mutsuzummm 2 saattr araliksiz aglamaktan mahfoldum sizede gozu yasli bulanik gozlerle yaziyorummm... esime karsi acayip soguklul var bendeee bazen nefret ediorum die bagriorum bu aksam bagirdigim gibi iki yuzlusun senden nefret ediorum die kapilari carptim. Nasil bi kisiliktir bu yaaa bi ara ailesi hakknda soyledklerimi anlatti arkamdan kuyumu kazdi ozan guvenimi kaybetti yuzune dedim sirtimi dayabilecegm kocam yok artk die... bu aksam bizim burda hayal kahvesi die mekana mehmet erdem gelicekti ve ben ona cok gtmek istiodum. Kv bi tanidklarmzn kizi gorumcemnde gorumcesinin oglu ile evlenecek bu aksam yalanci kinasi vardi kv oraya gidicekmis ben cocugu ona birakiriz dedm.. kocamin demesi annem oraya gtcekmis annende dursun gece donustu alirlar masali.. tepem atti yalanci kina bu aksam gitmesn kusur kalsn dedim neden annem f3dakarlk yapsin hep lafta bakariz birakn diolar ya.. napayim gideyim dio donuste aliriz dio demis kv bende sinirlendm birakmadm esimede saydirdim bana dedi biz 3glencege gtcez sen kinaya gtme mi diyeyeim kadina dedi evt de gtmese olurmu dedim... sonrada bulafini inkar edio ben oyle demedm sana die beni yalanci durumuna dusuruo yuzune patlatasim geldi kendi annemn babamn yannda kavga rttk aannemde bakmicak gtmiorum. Biyere gezdirsibler gotlerini dedim.. eve geldik ara anneni erken kalkmasin eglensin dedim aradi ablasini biz gtmicez g3c olcak dedi.. sonra kv beni ario kizim gelsin alsin beni bakayim masala ben sezgine dedim gitmem sart deil die biz gec grcez dedi bana dioo.. kime inanacagimi sasirdim k9cam gideyim kinaya dedi dio oda boyle dio cldirdim bagrindim cunku bu iki yuzlu konusmalari ilk deil... herzaman kocam ben oyle demedm der ailesi bu boyle ddi der aralarnda kim dogruyu soyluo anlicam die omrumden omur aldilar su dogumumdan bu yana 3 ay oldu bana 30 yil... omuzlarm coktu kocamndan nefret ediorum resmen ona ne guvenm kalfi ne inacm adama varsa yokaa para bas.. yok istedigi araba yok motor ister desrek olurum 6 yillk birikim tazminatimi aldm paryi ona verdm dogum parami tazminatimla odedim ona hic yuk olmadm o bana bakcagina idare edecegine ben hep idare etmeye calsmaktan o harcadkca ben fedaka4lik etmekten bktmmm.. kafanizi sisirfim biiorum ama cok daralm 1 saatr elimde kagt kalem dertlesttim amaa yok icimde volkan sisti patlayamiorum yuzunu seytan gorsun o moddayim grdi salona ckmio umtunda deil adamin eminim horul horul uyuodur suannn... cldiricam kizlarr... cok zengin bisey olsak heraldw disardan eve girmezdi. Ne varsa araba motor buzamana kadar harcadgmz padann hadfi hesabi yok... ben calismasam bana bakmaz bile bence okadar para manyagi dogum parama takms bugun aldm hemen kendime kzmnda hatira kelepce yaptm yuzuk aldm.. motoru almsti aldgi gibi motorcuya birakmis uzerine dovme yaptircakms direksionu d3gstrcekmis 1500 tl bana sormadan benm dogum parama guvenmismis 750 lira verirmisim ona nasl bi afam bu yanaaa.. bu hirs ne boylee adam kendi istekleri icin yasio resmen agzima gelen her kufuru edesim varrr
Banada daha gelen giden yok kızlar,daha bugün aklımdan geçti sizlerede sormak ama o an fırsat bulamadım.benden önce davranmışsınız siz.umarım anormallik yoktur.google amcama bir sorayım bakayım.bizimde tam bugün yani 2 kasım itibariyle 2.ayımız bitti.sizin bendende çok olmuştur.bekliyoruz bakalım kendilerini.iyi geceler herkese.huzurlu ve uzun uykular dilerim canlarım size
Canımm nasıl yapılııyo bu küür kütfen sööyle😉
canım umarım kısa sürede düzelir bebişin merak etme senin durumunda olan çok kişi var bunlardan biride benim galiba model 7 ben oluyorum :))
canım bugün okula gittim ordan yol üzerinde arkadaşım çağırmıştı ona gittim ilkkez kızımla yalnız çıktık çok kormuştum neyseki pok vakası olmadı:)) onun uyguladığı bir yöntem varmış hem gazını rahat çıkarıyormuş hemde kakasını rahat yapıyormuş sürekli yaptım dedi bilmiyrum denemek istermisin göğüs ucuna badem yağı sürüyormuş emzirmeden önce bebek öylece emiyormuş böylece gazını rahat çıkarıp kakasını rahat yapıyormuş kızı 7 aylık şuanda gayet sağlıklı ve tontiş :))
Canım kıyaam sana ne kaar için dolmus senın.... Cok hemde.. Senın ruhen bu denlı yorgun olman benı ınan derınden üDü.. İnan ankarada yasıyorum ve su an ımkan olsa senı kahve ıcmeye falwn cagırmak geldı içimden.. Kocanın tavırları.. Kv .. Ailenle ilgili olanlarmbır yana işin maddıntarafı bırnyana... Paranı paylaşmN tabıı dogal ama ortak alanda harcansa sana sorulsa rıZan alınsa evladınızın gelecegı düşünülsee vs vs.
Oof kıyamam sanna
guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay
rabiiiiiiiiiim yardım ettttttttttttttttttttttttttttt ne olur allahımmmmmmmmmmmmmmmm donen muhabbetlere bak kp bizimkilere sizin kız kac aydr bizim oglanla yatmıyoooo demiş ben wc bile gitmeye vakit bulamzken kimler nerde ne konusuyo hersey basitlestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee
Valla supermis :)kızlar icadıma gülmeyinnn:)
oğlum 3 saattir uyuyor inanılmaz..sürekli ayakta sallamaktan gına gelmişti..üstelik koydugum yerde uyanıyordu.evim küçük oldugu için beşik yapabileceğimiz tek alan burası oldu..ama işime yaradıı ya ona bakınEki Görüntüle 845804
Allahım bu nasıl bencilliktirnedir bu eşlerden çektiğimiz benimkide tuaflaştı bizde dün kavga ettik neymiş 6 da arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş 12 ye kadar beklemiycekmişim ve benim uyku gözlerimden akıyordu 10 da gelemezmisin napcaksınız 12 ye kadar dedim ve papaz olduk kısıtlıyormuşum ben onu adamın keyifleri bitmiyor hamam kayfi hergün spor keyfi 5/7 arası arkadaş buluşmaları ben biyolojik ihtiyaçlarımı karşılıyamazken adam sosyal ihtiyaçlarının peşinde dün gece gelmedi halada piyasada yok 5 de okuldan çıkmış olmalı allahtan annemler üst katımda oturuyor ben geceleri normalde yanlız yatamam ama oğlumdan güç aldm ve korkmadan yattımm allah sonumuzu hayrettsin şimddi gelince napmalıyım bilmiyorum nasıl bir tavır almalıyım akıl verin ...
Yok canım bencede kız bebeklerin gelişimi oğlanlara göre onde gidiyo gibi :)deme teyzesi üzülürlerhepsi akıllı onların olmaz olurlar mı hiç.. hepsi canım benim canım.. bu topiğin bütün bebeklerini üst üste koyup tek tek ısırmak istiyorum
Canım Allah sabır versin , esine de akıl fikir versinKizlar bende sessiz takipcilerden agustos annesiyim ve eslerle olan konusmalari gorunce dayanamadim.. yaram var benimde kimseyle konusamiyorum sizinle paylasmak istedin benimde icimde firtinalar kopuyor.. ahhhhh ki ne ah dusuncesiz vurdumduymaz adamlar oldular cikti eslerimiz herhalde
Hera bende sendenim wc de kucagimda kac defa kizimla oturdugumu bilirim. Otirmadigim zamanda bikac defa esim cikmami bekledi kizim kucaginda yani bukadar sabirsiz benim esim cocuga bakma konusunda maalesef..
Bende nerden baslayayim ilk kizim krese gidiyor 7.30da servis geliyor 7de kalkiyorum giydir hazirla gobder uyku kaciyor gece 35 nobeti gibi ufakliga kalk buyigu gonderdikten sonra ufaklikla ilgilen uyku vs kalmiyo sonra evi toparla vs derken aksama zombi gibi busaatlerde pilim bitiyor birde esten yardim ilgi alaka duygusal yonden hicbir his gormeyince cokuyor insan.. 1ay oldu 40biteli bir defa munasebetimiz oldu sobra tik yok adamda. Bende uzerime getirmek istemedim laf oldu actim konuyu sendenmi bendenmi bu uzakligin . Eger bendense sebebini soyle bileyim sendense sen dzelt kendini diye soyleyince benden dedi niye diye usteleyince esim acik sozludur yalan soyleyemez bana emzirmeden dolayi erkekleein bir muddet iliskiden soguduklarini soyledi hadi onada eyvallah dedim. 40dan sonra kontrol icin ikidefa dr dan randevu aldim isinin yogunlugundan gidemedik .yarina aldim yine isim var diyince actim agzimi. Bu arada ben lohusadan 2 gun sonra kanama yine gordum 1hafta temizlensim sonra 1aydir 3gun arayla yine kirmizi gun icibde kanamalarim cok olmasanda goruyorum ve bunu iliskimiz olmadigi icin esime soylene gereksimi duymadim . Bana yarin gidemeyiz diyince sen benin ne durumda oldugumu bilmiyosun hem maddi hwm manevi diyerek actim agzimi bana nedese begenirsiniz acıtasyon yapma dr gidince ne duymayi bekliyoaun pcossun ondan ben biliyoeum demezmi delirdim.. kizlar kusura bakmayin bende cok doldum icimi dokme gereksimi duydum cok uzattim.. sizlerdede boyle aralikli kanama goreniniz varmi acaba neden boyle oldum ilkinde olmamistim kafam cok karisik..
İlk bebegimde kvdem almış getirmişti bunun pembesini, büyük beşikte yatiramiyorduk diye.kızlar bugün hamaktan sallamaktan ve beşikten bahsediliyordu. benim kızımda kolik kendi beşiğinde yatmıyordu eşimde bu beşiklerden birtane almış getirmiş normal beşiklerden çok iyi sallanıyor hamak gibi :) ve kızım sadece onda uyuyor rahatlıyor. internette çeşitli bir sürü modeli var 90-160 arası fiyatları değişiyor bilginiz olsun istedim.
Yonca Bambam En Ucuz Beşik Ninni Beşik kalite GittiGidiyor'da 35660076
Ne oldu bu erkeklere aklim almiyor. Ne hayallerle umutlarla ailemizin sicacik yuvasindan cikip yuva kuruyoruz.ne sıkıntılar cekerek dunyanin en guzel hediyesini evlatlarini veriyoruz onlara. Bir de gördüğümüz muamelemeye bakin. Beklentimiz de iki tatli söz, sıcak bir dokunus.. bu kadar zor mu, zorla mi evlendik.. anne olmanin, kadin olmanin zorluklari yaninda bir de ayni cati altinda yasadigimiz bu sevgisizlik... öyle zor ki.. Allah herseyi gonlune gore, icine ferahlik versin canim. Inşallah geçicidir ve en kısa zamanda en mutlu gunlerinize geri donersiniz..
kanama konusunda bir sey diyemeyecegim canim. Ben hala regl olmadim. Benim gibi regl olmayan var mi arkadaslar?
Banada daha gelen giden yok kızlar,daha bugün aklımdan geçti sizlerede sormak ama o an fırsat bulamadım.benden önce davranmışsınız siz.umarım anormallik yoktur.google amcama bir sorayım bakayım.bizimde tam bugün yani 2 kasım itibariyle 2.ayımız bitti.sizin bendende çok olmuştur.bekliyoruz bakalım kendilerini.iyi geceler herkese.huzurlu ve uzun uykular dilerim canlarım size
Hayatimsin valla ne diyeceğimi bilmiyorum sadece destek olmak istedimKizlarrr cokk amaa cokk mutsuzummm 2 saattr araliksiz aglamaktan mahfoldum sizede gozu yasli bulanik gozlerle yaziyorummm... esime karsi acayip soguklul var bendeee bazen nefret ediorum die bagriorum bu aksam bagirdigim gibi iki yuzlusun senden nefret ediorum die kapilari carptim. Nasil bi kisiliktir bu yaaa bi ara ailesi hakknda soyledklerimi anlatti arkamdan kuyumu kazdi ozan guvenimi kaybetti yuzune dedim sirtimi dayabilecegm kocam yok artk die... bu aksam bizim burda hayal kahvesi die mekana mehmet erdem gelicekti ve ben ona cok gtmek istiodum. Kv bi tanidklarmzn kizi gorumcemnde gorumcesinin oglu ile evlenecek bu aksam yalanci kinasi vardi kv oraya gidicekmis ben cocugu ona birakiriz dedm.. kocamin demesi annem oraya gtcekmis annende dursun gece donustu alirlar masali.. tepem atti yalanci kina bu aksam gitmesn kusur kalsn dedim neden annem f3dakarlk yapsin hep lafta bakariz birakn diolar ya.. napayim gideyim dio donuste aliriz dio demis kv bende sinirlendm birakmadm esimede saydirdim bana dedi biz 3glencege gtcez sen kinaya gtme mi diyeyeim kadina dedi evt de gtmese olurmu dedim... sonrada bulafini inkar edio ben oyle demedm sana die beni yalanci durumuna dusuruo yuzune patlatasim geldi kendi annemn babamn yannda kavga rttk aannemde bakmicak gtmiorum. Biyere gezdirsibler gotlerini dedim.. eve geldik ara anneni erken kalkmasin eglensin dedim aradi ablasini biz gtmicez g3c olcak dedi.. sonra kv beni ario kizim gelsin alsin beni bakayim masala ben sezgine dedim gitmem sart deil die biz gec grcez dedi bana dioo.. kime inanacagimi sasirdim k9cam gideyim kinaya dedi dio oda boyle dio cldirdim bagrindim cunku bu iki yuzlu konusmalari ilk deil... herzaman kocam ben oyle demedm der ailesi bu boyle ddi der aralarnda kim dogruyu soyluo anlicam die omrumden omur aldilar su dogumumdan bu yana 3 ay oldu bana 30 yil... omuzlarm coktu kocamndan nefret ediorum resmen ona ne guvenm kalfi ne inacm adama varsa yokaa para bas.. yok istedigi araba yok motor ister desrek olurum 6 yillk birikim tazminatimi aldm paryi ona verdm dogum parami tazminatimla odedim ona hic yuk olmadm o bana bakcagina idare edecegine ben hep idare etmeye calsmaktan o harcadkca ben fedaka4lik etmekten bktmmm.. kafanizi sisirfim biiorum ama cok daralm 1 saatr elimde kagt kalem dertlesttim amaa yok icimde volkan sisti patlayamiorum yuzunu seytan gorsun o moddayim grdi salona ckmio umtunda deil adamin eminim horul horul uyuodur suannn... cldiricam kizlarr... cok zengin bisey olsak heraldw disardan eve girmezdi. Ne varsa araba motor buzamana kadar harcadgmz padann hadfi hesabi yok... ben calismasam bana bakmaz bile bence okadar para manyagi dogum parama takms bugun aldm hemen kendime kzmnda hatira kelepce yaptm yuzuk aldm.. motoru almsti aldgi gibi motorcuya birakmis uzerine dovme yaptircakms direksionu d3gstrcekmis 1500 tl bana sormadan benm dogum parama guvenmismis 750 lira verirmisim ona nasl bi afam bu yanaaa.. bu hirs ne boylee adam kendi istekleri icin yasio resmen agzima gelen her kufuru edesim varrr
Tatlım nasıl bır dıyet bu söyle lütfeen cunku ben ekstra kılomaldım delırıceemmmmmm
Ne oldu bu erkeklere aklim almiyor. Ne hayallerle umutlarla ailemizin sicacik yuvasindan cikip yuva kuruyoruz.ne sıkıntılar cekerek dunyanin en guzel hediyesini evlatlarini veriyoruz onlara. Bir de gördüğümüz muamelemeye bakin. Beklentimiz de iki tatli söz, sıcak bir dokunus.. bu kadar zor mu, zorla mi evlendik.. anne olmanin, kadin olmanin zorluklari yaninda bir de ayni cati altinda yasadigimiz bu sevgisizlik... öyle zor ki.. Allah herseyi gonlune gore, icine ferahlik versin canim. Inşallah geçicidir ve en kısa zamanda en mutlu gunlerinize geri donersiniz..
kanama konusunda bir sey diyemeyecegim canim. Ben hala regl olmadim. Benim gibi regl olmayan var mi arkadaslar?
Evet istedigimiz cok bisey degil iki tatli soz bi duygusal temas okadar ama erkekler okadar bencil ve odunlarki biz bayanlar normalde kırılganız zaten dogumdan sonra dahada hassas oldugumuzu farketmiyorlar bile varsa yoksa kendi icinde bulunduklaei durum.
Meltows ilkinde bi kac ay adet olmamistim ama bunda hem kirk basi oldum hemde boyle kirmizi tarzda kanamalar gorunce canim sıkıldi cunki hamilelikte 4kilo aldim ama dogumdan sonra 11kili verdim bana normal gibi gelmedi aklima kotu seylerde gelmiyor degil(
Canm benm allaj razi olsun inan bende bu teklifini hemen kabul ederdim okadar ihtiyacm varki farkli biriyle konusmaya cok bunaldm kocamdan ailesinden. Ck sukurki benm ailem yanmda destekcm... ben usandm bu adamla seve seve parami paylasstim ama artk kendimi enayi gibi hissediorum.. yarinini dusunmeden varyok harcio.. sirf araba ve motora giden paralar bana guvenipte yapmasn biseyler artk.. ailesinden kendisindende sogudum yuzlerini gorunce midem bulanio.. hep ben dusunmekten yoruldum yarinlari.. neymis allah korusun skssa hic dusunmeden satarms malini.. skstgnda mal satmak yerine elindeki uc bes kurusu tutsan bisey satmak zorunda kalmasan... bukadar bencil adam 33 yasnda ama 3 yasinda gibi hep bana hep bana.. ablasi gelms bigun bana dio o onunla ilgilen cocukla ilgilen evin temiz olsun ister oyle biri cok istio madem beni calistrmicak dedim yarin oburgun ise basladgmda hangi biriyle ilgilencem suan bile kizima bakmakyan bisey yapamiorum
İyi geceler kızçeler
yarın oğluma mevlüt yapıyoruz. kv sağ olsun her bişeyle ilgilendi. kendisinin evinde yapılacak. yani alt katta :) dünden beri evi temizliyor ikramlıklarla uğraşıyor vsvs.. valla ben tek başıma zaten yapamazmışım onu anladım. 100 kişiye yakın bir insan topluluğu bekleniyor yarıninşallah oğlum huysuzlanmaz o kalabalıkta yoksa halim yaman olur. bir sürü insanın gözü üstünüzde olacak düşünsenize neyse kötü düşünmeyim iyi geçsin yarınımız inşallaaa
bu arada 4 günlük kakayla nihayet buluştukbenim akıllı oğlum 2 taksitte yaparak anasını büyük faciadan kurtardı tertemiz atlattık yani bu sefer :))
cücüm incir kürünün işe yaramasına çok sevindim. ben de mutlaka deneyim en kısa zamanda
hera o keltoş prensesi yerim bennnnsarı laciler de ne yakışmış kuzuma
Bizde bugün 3 Aylık olduk
Bu ayki karnemiz pek iyi degil 500 gr almış , 2 cm uzamışız
Biraz canım sıkıldı ama guzel emıyor ,( kusuyor ama), günde 3-4 kaka yapıyor , uykusuda gündüz pek olmasada gece fena degil.
Daha ne yapsam bilemedim kilo alması icin.
Doğumda iyi doğuyorlar devamı gelmiyor benimkilerin, önceki oğlumda böyleydi sonra aylık kilo alımları 200 gr a düşmüştü , 1 yasında 9 kg du çöp cocuk :/ ama o hic uyumuyordu ,cok zor bi bebekti, ben bile cok zayıflamıştım o zaman .
Kızım ayda 1 kg alırdı ,1 yasında 10 kg yu geçmişti , sen onla kıyaslıyorsun diyorlar ama rakamlar ortada ben mı uyduruyorum almıyor bunlar kilobu oğlanlarda şaştım ben
Yok hayatım ben de adet olmadım henuz. Buyuk oğlumda 9 uncu ayında olmuştumBanada daha gelen giden yok kızlar,daha bugün aklımdan geçti sizlerede sormak ama o an fırsat bulamadım.benden önce davranmışsınız siz.umarım anormallik yoktur.google amcama bir sorayım bakayım.bizimde tam bugün yani 2 kasım itibariyle 2.ayımız bitti.sizin bendende çok olmuştur.bekliyoruz bakalım kendilerini.iyi geceler herkese.huzurlu ve uzun uykular dilerim canlarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?