2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar,biblocum mesajı okudumda gerçekten neyi beklediğimi yazmamışım,regl olmayı canım.2 ay bitti daha olmadımda,meraklandım.Meltowski ve Arasta,bebeklerinizin gelişimi bence gayet iyi,fotoğraflarınıda görüyoruz tosbik tosbikler valla ama annelere yetmiyor di mi?zorla yemek yedirip çocuğunu zayıf bulan kadınlara kızardım ama galiba içgüdüsel olarak beslemeye çalışıyoruz.zaten sizde biliyorsunuzdur,kilo alımı üçüncü aydan itibaren yavaşlıyor.takmayın canlar kafanıza,maşallahınız var.şu incir kürünü günde 1 kere mi yapıyoruz kızlar?benim gece maşallah iyi sütüm oluyor ama gündüz yok.incir kürü yapanlardan derdime bir çare kızlar

Canım şimdiden Allah kabul etsin mevlüdünü.iyi bari hazırlıklardan yırtmışsın.sizinde kalabalık olacakmış epey,o kadar insan ağırlamak zor ama gerçekten.ki ben yalnızca kızımla ilgilenip gördüklerime hal hatır sordum.çok şükür Melis'imde çoğunlukla uyudu.hiçbişey bile yapmasan yorucu oluyor yinede.yarın inşallah çok güzel geçer

Canm benm haklisin ama cok zor gercekten ust uste sknti yasamaktan nefes alamiorum dipteyim heptennn daraldm. Cok sukur ki masalim yavrum var tek gercegim o baskalari kocam gozunde kocaman bi hiccc.. yoluna grsede bazi seyler ben unutamam bu sacmaliklari ozaman mutlu nekadar olurum ki.. cok saol destegin icinn

Canm bu adamlat bizi sisirio bunaltio ama gotlerindemi acabaa yaptiklati.. yalan yanls biseyle4 duymaktan bende tiksindim artk yuzunu goresim yokk neyapacagiz bunlarlaaa

geçmiş almış başını gitmiş, okuyayım dedim ama yetişemedim

sabah Jokerden mesaj gelmiş, 3-6 alışverişine sıra gelmişken belki işinize yarar dedim...
kasım ayında Soobe de her 75tl ye 25 tl hediye çeki varmış

günaydın kızlar yandaşlarım yoldaşlarım :) şu incir kürü nasıl oluyor banada anlatırmısınız bende yapıyım bol bol süt olsun mama kullanmayalım

Sagol canım , haklisin saglıklı olsunlarda, gerisi onemli degil ama içgüdü iste , birde öbürü gibi zayif olur diye korkuyorum
Gündüz uyumak eziyet geliyo benimkilere, basta uyuyordu simdi gunduz hemen hic uyumuyor, kırkından önce uykusu daha iyiydi :/
Öbürü zaten hala uyumuyo , tükendim diyesim var reklamdaki gibi

Nerdesin sen nerdesin
Meraklarda koydun bizi

Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim. ( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.

Ya ne doktorlar var inanamiyorum. Allah seni cocuguna bagislamis resmen. İcinde plesenta birakmak nedir hey allahim.. Cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumm.

Canım incir kürünü günde 2 kere içiyorum büyük bardakta 7-8 tane inciri kaynatıyorum bi bardağı sabah diğerini akşam okuyup içiyorum inş çoğalır sütümüz CNm bende bayağı farketti bol duda içiyorum onunda faydası büyük zaten anne sütünün %80 su
Eki Görüntüle 846694

Uyumaya nasıl da niyetli degilmi teyzosları

Oyu yerim ben bunu komşum maşallah gülüşe bak ya uyumaz bu kuzu

bende kesinlikle deycmm canımm. darısı banaaa :)

Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu

teşekkür ederiz teyzesi.. erkeğe benziyor dimi :d ama o prenses hahahaha

hehe he benim kızcm de erkeklere benziyrr..annesinin asker kızıdır o diyorumm hepp :)

bende çok yemek yemk istemyrm.hem ayva kompostusunu hemde incir kürünü deneymm.

canımm benimm derin'm de 2 postada anca bitirdii. o yüzden çok batmadı ortalıkk. şanslıyızzz ;:)

çoook çok geçmiş olsunn canım.. allh seni yavruna bağşlmşşş.. çok şükr

Benimde kirkim biteli 1ay oldu ve bende iki ucginde bir kirmizi kanama goruyorum bugun dr gittim pkos oldugum icin hormonlardan dedi söktürücüverdi 10gun kullandiktan sonra adet olacakmisim sonra kontrole cagirdi.. sizinnkanama nasildi kacgun suruyordu.. buyuk gecmis olsun..

Benim kızım gündüzleri kucağımda uyuyakalıyor. Hatta şu an kucağımdauyukluyor. Uykusunda ağlamaklı bir kaç saniye mıkırdanıyor arada sırada rüya görüyor olabilirler mi?

Bu arada bende adet olmadım. Sağlık ocağındaki ebe 3 aylık iğne önerdi süte geçmiyor dedi. Bir tek o varmış. Ama eşim hormonların alt üst olur ben korunurum dedi. Ne iyi ne fedakar dediğinizi duyar gibiyim. Aldanmayın kızlar paşam kızını ve kendini düşünüyor. Benim hormonal dengesizliğim daha yeni geçti tekrar baştan başlamayalım diye düşündü zannımca. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…