- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.081
Canım Allah yardımcın olsun , İnan cok üzüldüm
Öküz kocana da Allah akıl fikir versin
Kvdem hep der büyükler büyük olmayı bilmeli , senin kvde kpeder de güya büyük olacaklar , söylenecek şey mı bu terbiyesizlik
Bizde kvdem olmasa coktan ayrılmıştık önceki doğumumda , kvdem sen evinde otur o nere gidiyosa gitsin dedi , annesi bana arka çıkınca tavırları bile değişti , ki benim eşimde öyle kolay kolay kimseyi dinleyen biri değildir
Eşinin kişiliği oturmamış olgunlaşmamış Demekki ailesinin ağzıyla hareket ediyor
Allah yardımcın olsun , güçlü dur , haklı olan sensin
İnan sen dogru bildiginde devam et Allah mutlaka sana bi çıkar yol gösterecektir
Allah kulunu yalnız bırakmaz sen ona İnan ve güven yeterki
Biz hep buradayız ne zaman neye ihtiyacın olursa
Valla supermis :)
Depreme de dayanıklı , masa altında :))
Allahım bu nasıl bencilliktir
Canım insallah zamanla esin akillanir , bebegin sorumluluklarının farkına varır insallah
Allah kolaylık versin
Yok canım bencede kız bebeklerin gelişimi oğlanlara göre onde gidiyo gibi :)
1 kız 2 oglan annesi olarak bana öyle geldi :))
Canım Allah sabır versin , esine de akıl fikir versin
Emzirmeden dolayı erkeklerde bazen soğukluk olabiliyor ,ilk gebeliğimden sonra bizdede olmuştu,
Biz yoruluyoruz , alışamayan zaman isteyen esler oluyor malesef
zamanla insallah esinle aranizdaki sorunları çözersiniz
Bu kanamalar da normaldir bence , daha doğumdan sonra vücudumuz tam toparlayamadi, Dr a gidince de bisey cikmaz insallah , gecmis olsun
İlk bebegimde kvdem almış getirmişti bunun pembesini, büyük beşikte yatiramiyorduk diye.
Simdi 3. Bebeği büyütüyoruz icinde :)
Kızlar endiselenmeyin normal, bende regl olmadım
Önceki bebegimde emzirdigim surece hic regl olmadım ,bitince oldu
Hayatimsin valla ne diyeceğimi bilmiyorum sadece destek olmak istedim
Çok sıkıntılı günler geçirdin hala da bitmiyor , Allah yardımcın olsun
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş imtihan edermiş , sende bilirsin ama insan icinde olunca bazen düşünemiyor, bunlarda imtihan , dışardan söylemesi kolay ama sabretmeye çalışacağız , duadan baska elimizden ne gelir , hakkınızda hayırlısı olsun , insallah esinle bu sıkıntıları aşarsınız , doğumun bebegin sıkıntılarını atamamışken eşinin de boyle yapması eminim zordur , sen bebeğine sarıl , güçlü olmaya calis , eminim Allah dayanma gücünü ve sabrini da verir insallah , bi bakmışsın duaların sonunda hersey yoluna girmiş , Allah a ne zor ki, insallah senin sıkıntılarını da alır bi an önce , dualarım seninle
Canım kızımla ugrasmaktan zayıfladım demek istemiş angys, zor bi bebek eylül kız :)
Ay cnm bzim durumlr..esim bsey der anasi inkar eder..anasi bsey der esim yalanlar..tiksindiriyolr..hele artk annesinden nefret ediyrm...gecen gun annemlere gdelim orda kalalim dedi..bnde istemedm.gorumcemnde bebegi var ev sobali eylul zaten durmz diye..birazda annesine ecir etsinmiss bozuldu..ertesi gun annesi ariyo ben diyo aradm dedm ( kocama) gelin bakaym cocuga diye..sende bz dun knustuk eylul gelirse bn gelmem demissn diyo..lafa bi bak..ben oylr bsey demedm..bu celiskilet kacinci..bnde o yuzden mi sabahtn beri tartisiul bnle dedimm..bz daha yeni konustk diyo..srn niye bsey dicende bna demiyosn dedim..bde niye sana ylan soyluyo dedm laf cevirmrye kalkti..gelemem diyrm hla gel diyo..2 gun knusmdk esimle..snra sen bnm herseyimsn tek seni sevdim bunu bil flan mesajlt atiyo is yerndyken..o gunden beri anneside aramiyo..hc aramasn..hamileyknde bni ac birakti evime hep aglayrak gdiyrm flan demsti biliyosnz..burnumdan gtrdilr..arkamdn kulis yapiyolr hralde..28yasnda ...bzde arabayi satmistik cnm yeni sube acarken..bi dunya borc.araba alicakmis suprz diyo..kimbilir ne alicak ayrani yok icmeye tahterevanl gder s.cmaya...ama saglik ovagna aiya gdelim derim dukkani birakamam flan..hamileyknde yne yoklukta arabann lastiklerini degsti bak askm araba gtmiyo kayiyo diyo bde alay eder gbi..yani bncilik bzdede cnm kaynana bzdedr..sorunlrmz bnziyo..senn sayende bnde dokym icimi..insan soguyo guvenini yitiriyosn...ona sogk oldugumuda biliyo askm hayatm srni srviyrm iste msj atiyo butun gun..off ama icim daralyo..bnde iyi sismism..
Canm bu adamlat bizi sisirio bunaltio ama gotlerindemi acabaa yaptiklati.. yalan yanls biseyle4 duymaktan bende tiksindim artk yuzunu goresim yokk neyapacagiz bunlarlaaa
Sagol canım , haklisin saglıklı olsunlarda, gerisi onemli degil ama içgüdü iste , birde öbürü gibi zayif olur diye korkuyorumMeltemcim üzülme İda da bu ay 700 gr. almış sadece. Emzikten sonra kusmalar azalsa da İda'nın gündüz uykusu pek yok bu aralar:) Bak seninki de öyleymiş. Büyüme hormonu uyurken salgılanır. Ama bizimkiler cin gibi maşallah :) Gün boyu uyumadığı için gece çok güzel uyuyo fakat yetmiyo demek ki:) Ama sağlığı, keyfi, neşesi yerinde maşallah önemli olan da bu canım.
geçmiş almış başını gitmiş, okuyayım dedim ama yetişemedim
sabah Jokerden mesaj gelmiş, 3-6 alışverişine sıra gelmişken belki işinize yarar dedim...
kasım ayında Soobe de her 75tl ye 25 tl hediye çeki varmış
geçmiş almış başını gitmiş, okuyayım dedim ama yetişemedim
sabah Jokerden mesaj gelmiş, 3-6 alışverişine sıra gelmişken belki işinize yarar dedim...
kasım ayında Soobe de her 75tl ye 25 tl hediye çeki varmış
Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
Canım incir kürünü günde 2 kere içiyorum büyük bardakta 7-8 tane inciri kaynatıyorum bi bardağı sabah diğerini akşam okuyup içiyorum inş çoğalır sütümüz CNm bende bayağı farketti bol duda içiyorum onunda faydası büyük zaten anne sütünün %80 suGünaydın canlar,biblocum mesajı okudumda gerçekten neyi beklediğimi yazmamışım,regl olmayı canım.2 ay bitti daha olmadımda,meraklandım.Meltowski ve Arasta,bebeklerinizin gelişimi bence gayet iyi,fotoğraflarınıda görüyoruz tosbik tosbikler valla ama annelere yetmiyor di mi?zorla yemek yedirip çocuğunu zayıf bulan kadınlara kızardım ama galiba içgüdüsel olarak beslemeye çalışıyoruz.zaten sizde biliyorsunuzdur,kilo alımı üçüncü aydan itibaren yavaşlıyor.takmayın canlar kafanıza,maşallahınız var.şu incir kürünü günde 1 kere mi yapıyoruz kızlar?benim gece maşallah iyi sütüm oluyor ama gündüz yok.incir kürü yapanlardan derdime bir çare kızlar
Kızlar sütüm iyice azalmıştı incir kürünü yapıyorum 2göğsümden saydığım süt 50cc falandı şimdi 80 cc oldu faydasını görmeye başladım inş dahada artar sütü azalan arkadaşlar siZde yapın inş faydasını görürüz hep birlikte
Tadıda gayet güzel
Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
teşekkür ederiz teyzesi.. erkeğe benziyor dimi :d ama o prenseshahahaha
canım ayva kompostusunu da dene bende çok işe yarıyor.bir ayva 1.50 veya 2 litrede kaynat şekerle tatlnadırabilirsin.3 veya 4 de paylaştır ve gün içinde bitir.böyle yapanca bütün gün düzenli sütüm var yoksa genelde öğlenden sonra azalma oluyor bende o zmana olmasa akşamda az oluyor.herkeste farklı ama bende şu var her 4 saatte iyiyorsam sütüm düzenli ama arayı artırdımmı süütm azalıyor.
çok şükür canım bu akşam üstü kakamızı yaptık hemde ne kaka enseden topuğa kadar heryeri poktu :) bende arkadaşıma oturmaya gitmiştim. banyoda arındı ancak yavrucuk 1 paket ıslak mendil temizleyemezdi zaten.çok şükür kuzucum rahatladı ya gerisi önemli değil :) arkadaşımın 3 buçuk yaşındaki kızı "anne bebek inşallah bi daha kaka yapmaz dimi" diyor :) eee 1 haftalık kakanın kokusu çok iç açıcı olmuyor çocuğun he görüntüden hem kakadan midesi bulandı
İyi geceler kızçeler
yarın oğluma mevlüt yapıyoruz. kv sağ olsun her bişeyle ilgilendi. kendisinin evinde yapılacak. yani alt katta :) dünden beri evi temizliyor ikramlıklarla uğraşıyor vsvs.. valla ben tek başıma zaten yapamazmışım onu anladım. 100 kişiye yakın bir insan topluluğu bekleniyor yarıninşallah oğlum huysuzlanmaz o kalabalıkta yoksa halim yaman olur. bir sürü insanın gözü üstünüzde olacak düşünsenize neyse kötü düşünmeyim iyi geçsin yarınımız inşallaaa
bu arada 4 günlük kakayla nihayet buluştukbenim akıllı oğlum 2 taksitte yaparak anasını büyük faciadan kurtardı tertemiz atlattık yani bu sefer :))
cücüm incir kürünün işe yaramasına çok sevindim. ben de mutlaka deneyim en kısa zamanda
hera o keltoş prensesi yerim bennnnsarı laciler de ne yakışmış kuzuma
Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?