2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
sizin bebişler aguluyor mu?

Son düzenleme:
günaydın kızlar yandaşlarım yoldaşlarım :) şu incir kürü nasıl oluyor banada anlatırmısınız bende yapıyım bol bol süt olsun mama kullanmayalım
canım 7-8 inciri ikiye böl 3 bardak su ile 15 dk kaynat sonra gün içinde onu iç saraçoğlu öyle demişti eşim inciri almayı unutmuş bende bugün aldırıp başlayacam sütüm azalmaya başladı
canım çok geçmiş olsun allahım seni yavruna bağışlamış. bencede davanı aç hakkını ara

benim kızımda 2,5 aylığı yeni geçmeye başlamıştı ağulamaya başladı şimdi iyice konuşmaya çalışıyor ama sürekli ben ve eşim konuşuyoruz onunla biz susunca oda konuşmak için uğraşıyor kafana takma 3.ay bitene kadar vakti var her bebek bir değil

biz şuanda 73 günlüğüz sanırım inşallah tez zamanda ses çıkarır bende çok konuşuyorum hatta yemek yaparken falan hep yanımda ona yemek tarifi bile veriyorum :) ona hergün yüzüne bakarak kitap okuyorum ama kızım dinleyici olmayı daha çok sevdi sanırım hep dinliyo

canım konuş konuş sonra yüzüne bak sonra ne olmuş kızım anlat bakalım de gülümse ben öyle yapıyorum o uğraştıkca sonra ne olmuş aa öylemi diye konuşmaya devam ediyorum ben susunca o başlıyor akıllı kızım benim senin kızında konuşur hiç dert etme bir süre sonra ya çok konuşuyorlar biraz sussalar diyeceğiz :)))

bnde olmadım hala cnm doğumu 22 ağustosta yaptım 70 günü geçtim ya sen? dr. a gtmem gerek sanırım bi ark. gitmiş ona iltahap var demiş muayeneden sonra. bnde de var sanırım:18::18:

ayy inşallah canım yaaa lütfen konuşsun artık kızımdan çıkan sesler ağlama öksürük ve hapşuruk sesleri sadece çok üsgünüm umarım boşuna üzülüyorumdur.

Canım benim kocanın yaptığı öküzlüğe çok çok kızdım, senin için de güç ve sabır diliyorum... Umarım kolayca altından kalkarsın zorlukların. Yeni hayatında sana ve meleğine şans diliyorum... Ben İstanbul Halkalı'dayım; bir yardımım dokunabilirse söylemen yeterli. Her zaman yanındayım...

kızlar bime kulaktan ateş ölçer gelmiş biz aldık sizede söyliyeyim belki ihtiyacı olan vardır..

pufff içim ürperdi birden kendimi koydum senin yerine çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olmuş erken farkedilmişte atlattın çok şükür Allahıma seni evladına ailene bağışladı çoooooook geçmiş olsun

Canim benim 2 aydir sürüyor soyle ki 40 gun cok cok yogun degildi tam 42. Gun buyuk parcalarla birlikte kıpkırmızı kanama oldu.6 gun surdu. Doktor adet oldun dedi ahh inandim guvendim ona onemsemedi.ama diyim vajinal ultrason iste mutlaka

allah yardımcın olsun canım. çok üzüldüm yaşadıklarına.allah bi çıkış yolu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…