- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.101
canımmm naberr. adet aldun mu merak ettimm de..
canım 7-8 inciri ikiye böl 3 bardak su ile 15 dk kaynat sonra gün içinde onu iç saraçoğlu öyle demişti eşim inciri almayı unutmuş bende bugün aldırıp başlayacam sütüm azalmaya başladıgünaydın kızlar yandaşlarım yoldaşlarım :) şu incir kürü nasıl oluyor banada anlatırmısınız bende yapıyım bol bol süt olsun mama kullanmayalım
canım çok geçmiş olsun allahım seni yavruna bağışlamış. bencede davanı aç hakkını araMerhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
canım 7-8 inciri ikiye böl 3 bardak su ile 15 dk kaynat sonra gün içinde onu iç saraçoğlu öyle demişti eşim inciri almayı unutmuş bende bugün aldırıp başlayacam sütüm azalmaya başladı
canım çok geçmiş olsun allahım seni yavruna bağışlamış. bencede davanı aç hakkını ara
benim kızımda 2,5 aylığı yeni geçmeye başlamıştı ağulamaya başladı şimdi iyice konuşmaya çalışıyor ama sürekli ben ve eşim konuşuyoruz onunla biz susunca oda konuşmak için uğraşıyor kafana takma 3.ay bitene kadar vakti var her bebek bir değil
biz şuanda 73 günlüğüz sanırım inşallah tez zamanda ses çıkarırbende çok konuşuyorum hatta yemek yaparken falan hep yanımda ona yemek tarifi bile veriyorum :) ona hergün yüzüne bakarak kitap okuyorum ama kızım dinleyici olmayı daha çok sevdi sanırım hep dinliyo
herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
Ne oldu bu erkeklere aklim almiyor. Ne hayallerle umutlarla ailemizin sicacik yuvasindan cikip yuva kuruyoruz.ne sıkıntılar cekerek dunyanin en guzel hediyesini evlatlarini veriyoruz onlara. Bir de gördüğümüz muamelemeye bakin. Beklentimiz de iki tatli söz, sıcak bir dokunus.. bu kadar zor mu, zorla mi evlendik.. anne olmanin, kadin olmanin zorluklari yaninda bir de ayni cati altinda yasadigimiz bu sevgisizlik... öyle zor ki.. Allah herseyi gonlune gore, icine ferahlik versin canim. Inşallah geçicidir ve en kısa zamanda en mutlu gunlerinize geri donersiniz..
kanama konusunda bir sey diyemeyecegim canim. Ben hala regl olmadim. Benim gibi regl olmayan var mi arkadaslar?
canım konuş konuş sonra yüzüne bak sonra ne olmuş kızım anlat bakalım de gülümse ben öyle yapıyorum o uğraştıkca sonra ne olmuş aa öylemi diye konuşmaya devam ediyorum ben susunca o başlıyor akıllı kızım benim senin kızında konuşur hiç dert etme bir süre sonra ya çok konuşuyorlar biraz sussalar diyeceğiz :)))
guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay
Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
Canim benim 2 aydir sürüyor soyle ki 40 gun cok cok yogun degildi tam 42. Gun buyuk parcalarla birlikte kıpkırmızı kanama oldu.6 gun surdu. Doktor adet oldun dedi ahh inandim guvendim ona onemsemedi.ama diyim vajinal ultrason iste mutlakaBenimde kirkim biteli 1ay oldu ve bende iki ucginde bir kirmizi kanama goruyorum bugun dr gittim pkos oldugum icin hormonlardan dedi söktürücüverdi 10gun kullandiktan sonra adet olacakmisim sonra kontrole cagirdi.. sizinnkanama nasildi kacgun suruyordu.. buyuk gecmis olsun..
Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?