2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun Canım , iyiki anlaşılmış , bi de korkutmuştu seni tümör filan diye

Oyy masallahhhh. Keyfi yerinde ama olsun bosver. Ya bizim kiz hic boyle gulmuyor agustos 6dogumlu, kucuk de degil artik ama bilemedim sen ne zaman dogum yapmistiiin??
2 agustos doğumlu Canım , ama her bebek bir degil seninki ciddi abla Demekki , endişelenme o da baslar elbet bi süre sonra
Yerim yerimm masallah sana..uyumasina nerden bksan bi sa var bnce annesi :-D

Oyyy maşallah Allah nazarlardan korusun... O kirpikler nedir öyle ya upuzuun maşallah subanallah..

Teşekkür ederiz teyzosları , şimdilik uyuduk bakalım ne kadar sürer :))
Maşallah canım kızçene , gayet guzel bi kız hakkını yeme erkek gibi diye :)
Biz bugun teyzeye gldikkk :-D
İyi yapmışsınız eylül hanım gezmelerde Demekki
Eylül diyeti moda oldu bu arada canım soran sorana :)) eylus şimdiden çığır açtı annesini fit yapan bebis :)

Kızlar bebisinizin ozel saglik sigortası varsa rotavirusu aşısı icin provizyon deneyin allianz bizimkini karşıladı ası diye ödemezler sanmayın

Evt eylul niyeti moda oldu :-D vla isin sirri benm cadida..totom yer gormedgi icn kilolar gitti :-D

kızlar akşamdan beri gülüyorum kocamın haline :))

bizim beşik seyyar ya oturma odasında gece kızımı uyuttum zar zor
adam rahat uyusun diye oturma odasına geçtik benim kız geceleri çok ağlıyo malum
neyse uyuttum ben bunu
ondan sonra bende yatmaya hazırlanayım dedim yatak odasına gittim kapının sesine eşim uyandı
kafayı kaldırdı gözleri yarım açık başladı pışş pışşş pışşşşş demeye
adam bilinç altında çocuk pışpışlıyor ne güldüm yaaaa
kıyamam o kadar etkilenmiş ki yerinden sıçradığı gibi bebek yanındaymış gibi pışşpış yapıyo

bebek yan odada aşkım sen uyu dedim tekrar yerine yatırdım adamcağızı

Cok gecmis olsun canım..Allahim tex zamanda ayaga kalkıp yavruna bakmayi nadip etsin

Benim de uzun zamandır kafama takilan bisey var ameliyat yerimi bakinca ellime yumurtadan az kucuk elime bisey geliyo sizde boyle bisey varmi

Canım maşallah kızına,çok tatlı ayrıca hiçte erkeğe benzemiyor.bildiğin güzel mî güzel bir kız işte.Allah bağışlasın

Off off! nedir bu kilolarla çektiğimiz! Benim oğlanda çok zayıf görünüyor. Şuanda 6400 aynı kiloda olanların yanında bi çiroz duruyo..deli olacam! Zaten bu ay öyle kiloda alamadı..Yine şükrediyorum hasta falan diil
Bugün anneme gittik kahvaltıya,annemin arkadaşları oğlanı görünce 'aaaa bu yine kilo alamamıış zayıfkii buu' deyip beni deli ettiler!!! Süt olayı benimde aynı..Gece süt var gündüz komşuya mı gidiyo ne..pörsük memeliyim resmen yaa :100:

Çoook büyük geçmiş olsun tatlım. Allah seni kuzuna bağışladı.

Canımcım eğer işitme testinde bir sıkıntı yoksa 'Bence' şimdilik endişelenecek bir durum yok. Benimkide yenice agulamaya başladı. 3 ayımız bitiyor..
Eki Görüntüle 846925

Oglum hannginizin kizini ariyo acabaaaaa
Tatlım oğlun benim oğlanı arıyo sanırım..Hadi kızlar bekliyo diyee

Canım senin yakışıklı sakın bizim kızı aramasında.....babası o küçük pipisini keser valla.Melisimi 4.ayında karate kursuna yazdıracakmış ona göre.benden söylemesi :)))) zaptet oğlunu

Hadi çooooook geçmiş olsun canım.çok sevindim senin adına.Allah hiçbir anayı evlatsız,hiçbir evladıda anasız bırakmasın inşallah.öpüyorum seni ve yavrunu.ay çok sevindim ya

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin Rabbim kimseyi evlatsiz anasiz babasiz birakmasin. Bu arada kusura bakmayin tek tek alıntı yapamadim tekrara cook saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…