- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.121
Cok gecmis olsun Canım , iyiki anlaşılmış , bi de korkutmuştu seni tümör filan diyeMerhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
2 agustos doğumlu Canım , ama her bebek bir degil seninki ciddi abla Demekki , endişelenme o da baslar elbet bi süre sonraOyy masallahhhh. Keyfi yerinde ama olsun bosver. Ya bizim kiz hic boyle gulmuyoragustos 6dogumlu, kucuk de degil artik ama bilemedim sen ne zaman dogum yapmistiiin??
Yerim yerimm masallah sana..uyumasina nerden bksan bi sa var bnce annesi :-D
Oyyy maşallah Allah nazarlardan korusun... O kirpikler nedir öyle ya upuzuun maşallah subanallah..
Teşekkür ederiz teyzosları , şimdilik uyuduk bakalım ne kadar sürer :))Canım incir kürünü günde 2 kere içiyorum büyük bardakta 7-8 tane inciri kaynatıyorum bi bardağı sabah diğerini akşam okuyup içiyorum inş çoğalır sütümüz CNm bende bayağı farketti bol duda içiyorum onunda faydası büyük zaten anne sütünün %80 su
Oyu yerim ben bunu komşum maşallah gülüşe bak yauyumaz bu kuzu
Maşallah canım kızçene , gayet guzel bi kız hakkını yeme erkek gibi diye :)herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
İyi yapmışsınız eylül hanım gezmelerde DemekkiBiz bugun teyzeye gldikkk :-D
annesi bunun nesi erkeğe benziyor çok güzel bir kızçe bu :) maşallah barekallah pek beğendim :)
maşallah çok tatlı bir kızın varmış
Maşallah canım kızçene , gayet guzel bi kız hakkını yeme erkek gibi diye :)
Biz bugun teyzeye gldikkk :-D
Kızlar bebisinizin ozel saglik sigortası varsa rotavirusu aşısı icin provizyon deneyin allianz bizimkini karşıladı ası diye ödemezler sanmayın
Evt eylul niyeti moda oldu :-D vla isin sirri benm cadida..totom yer gormedgi icn kilolar gitti :-DCok gecmis olsun Canım , iyiki anlaşılmış , bi de korkutmuştu seni tümör filan diye
2 agustos doğumlu Canım , ama her bebek bir degil seninki ciddi abla Demekki , endişelenme o da baslar elbet bi süre sonra
Teşekkür ederiz teyzosları , şimdilik uyuduk bakalım ne kadar sürer :))
Maşallah canım kızçene , gayet guzel bi kız hakkını yeme erkek gibi diye :)
İyi yapmışsınız eylül hanım gezmelerde Demekki
Eylül diyeti moda oldu bu arada canım soran sorana :)) eylus şimdiden çığır açtı annesini fit yapan bebis :)
gezin bakalım :) sana çok benziyor ne güzel :)
Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
Off off! nedir bu kilolarla çektiğimiz! Benim oğlanda çok zayıf görünüyor. Şuanda 6400 aynı kiloda olanların yanında bi çiroz duruyo..deli olacam! Zaten bu ay öyle kiloda alamadı..Yine şükrediyorum hasta falan diilBizde bugün 3 Aylık olduk
Bu ayki karnemiz pek iyi degil 500 gr almış , 2 cm uzamışız
Biraz canım sıkıldı ama guzel emıyor ,( kusuyor ama), günde 3-4 kaka yapıyor , uykusuda gündüz pek olmasada gece fena degil.
Daha ne yapsam bilemedim kilo alması icin.
Doğumda iyi doğuyorlar devamı gelmiyor benimkilerin, önceki oğlumda böyleydi sonra aylık kilo alımları 200 gr a düşmüştü , 1 yasında 9 kg du çöp cocuk :/ ama o hic uyumuyordu ,cok zor bi bebekti, ben bile cok zayıflamıştım o zaman .
Kızım ayda 1 kg alırdı ,1 yasında 10 kg yu geçmişti , sen onla kıyaslıyorsun diyorlar ama rakamlar ortada ben mı uyduruyorum almıyor bunlar kilobu oğlanlarda şaştım ben
Bugün anneme gittik kahvaltıya,annemin arkadaşları oğlanı görünce 'aaaa bu yine kilo alamamıış zayıfkii buu' deyip beni deli ettiler!!! Süt olayı benimde aynı..Gece süt var gündüz komşuya mı gidiyo ne..pörsük memeliyim resmen yaa :100:Günaydın canlar,biblocum mesajı okudumda gerçekten neyi beklediğimi yazmamışım,regl olmayı canım.2 ay bitti daha olmadımda,meraklandım.Meltowski ve Arasta,bebeklerinizin gelişimi bence gayet iyi,fotoğraflarınıda görüyoruz tosbik tosbikler valla ama annelere yetmiyor di mi?zorla yemek yedirip çocuğunu zayıf bulan kadınlara kızardım ama galiba içgüdüsel olarak beslemeye çalışıyoruz.zaten sizde biliyorsunuzdur,kilo alımı üçüncü aydan itibaren yavaşlıyor.takmayın canlar kafanıza,maşallahınız var.şu incir kürünü günde 1 kere mi yapıyoruz kızlar?benim gece maşallah iyi sütüm oluyor ama gündüz yok.incir kürü yapanlardan derdime bir çare kızlar
Çoook büyük geçmiş olsun tatlım. Allah seni kuzuna bağışladı.Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Canımcım eğer işitme testinde bir sıkıntı yoksa 'Bence' şimdilik endişelenecek bir durum yok. Benimkide yenice agulamaya başladı. 3 ayımız bitiyor..kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
sizin bebişler aguluyor mu?
Tatlım oğlun benim oğlanı arıyo sanırım..Hadi kızlar bekliyo diyee
Bzm kiz da degildr..malum eylusun basi bagli :-D
Canım senin yakışıklı sakın bizim kızı aramasında.....babası o küçük pipisini keser valla.Melisimi 4.ayında karate kursuna yazdıracakmış ona göre.benden söylemesi :)))) zaptet oğlunu
Bzm kiz da degildr..malum eylusun basi bagli :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?