- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.141
yok canım adet olmadım test de yapmadım kendime 1 hafta daha verdim 1 hafta sonra test yapmayı düşnüyorum :)
herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
Bu kızlar çok şeker yaA yerim ben onları angy şu formunu kısnanıuorım valla eylüş diyeti bizmese duru var ama ben yine her fırsatta tıkınmayı başarıyorum sanırımBiz bugun teyzeye gldikkk :-D
aaaaaa. benim kız az önce tel'deydi amaaa.. yoksa, yoksa bizim kız sizin oğlanla mı konuşuyorr. :)
ben oldummm canımmm. bugün 3. günümmm. çok korkuyrdum valla. darısı sana inş.. :)
kıslaaaar incirli kek yaptım süt yapar diye içinede ceviz attım omega3 var diye hadi gelinde yiyelim eşimde yok tek başıma kek mi yicem şimdik
Ay nasi vakit buluyosun ben yemek bile yapamiyorum ya..
Benim kızım mı acaba bilemedim anneden bişey saklanmaz dedim ama gizli gizli mi konuşuyor bu bıdışlar:102:
aaaaaa. benim kız az önce tel'deydi amaaa.. yoksa, yoksa bizim kız sizin oğlanla mı konuşuyorr. :)
uyuyo benm bıcırık o yüsden hemen çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdım veee fırına verdim şimdide yiyecek arkadaş arıyorum. olmadı kızımla yeriz ek gıdaya biraz erken başlamış olur
Birazda eve gelince konuştum birdaha ailenin yanında bu şekilde konuşma dedim söylendim yine birşey demedi.
Anladi ve pişman oldu ki ses çıkarmadı yoksa cvp verirdi.
Oh uyutmussun ne guzellll. Nerde oturuyodun cnm :)))
Bu kızlar çok şeker yaA yerim ben onları angy şu formunu kısnanıuorım valla eylüş diyeti bizmese duru var ama ben yine her fırsatta tıkınmayı başarıyorum sanırım
Benim kızım mı acaba bilemedim anneden bişey saklanmaz dedim ama gizli gizli mi konuşuyor bu bıdışlar:102:
kıslaaaar incirli kek yaptım süt yapar diye içinede ceviz attım omega3 var diye hadi gelinde yiyelim eşimde yok tek başıma kek mi yicem şimdik
öperim seni dünüş
Bugün çok şükür sakin bir gündü.
Oglusum emdi,uyudu,uyandı oynastik.
Bir kaç tekrar suan yine uykudaohh be dünya varmış idealimdeki bebek tipi
Canm bu adamlat bizi sisirio bunaltio ama gotlerindemi acabaa yaptiklati.. yalan yanls biseyle4 duymaktan bende tiksindim artk yuzunu goresim yokk neyapacagiz bunlarlaaa
Canm benm allaj razi olsun inan bende bu teklifini hemen kabul ederdim okadar ihtiyacm varki farkli biriyle konusmaya cok bunaldm kocamdan ailesinden. Ck sukurki benm ailem yanmda destekcm... ben usandm bu adamla seve seve parami paylasstim ama artk kendimi enayi gibi hissediorum.. yarinini dusunmeden varyok harcio.. sirf araba ve motora giden paralar bana guvenipte yapmasn biseyler artk.. ailesinden kendisindende sogudum yuzlerini gorunce midem bulanio.. hep ben dusunmekten yoruldum yarinlari.. neymis allah korusun skssa hic dusunmeden satarms malini.. skstgnda mal satmak yerine elindeki uc bes kurusu tutsan bisey satmak zorunda kalmasan... bukadar bencil adam 33 yasnda ama 3 yasinda gibi hep bana hep bana.. ablasi gelms bigun bana dio o onunla ilgilen cocukla ilgilen evin temiz olsun ister oyle biri cok istio madem beni calistrmicak dedim yarin oburgun ise basladgmda hangi biriyle ilgilencem suan bile kizima bakmakyan bisey yapamiorum
Kizlarrr cokk amaa cokk mutsuzummm 2 saattr araliksiz aglamaktan mahfoldum sizede gozu yasli bulanik gozlerle yaziyorummm... esime karsi acayip soguklul var bendeee bazen nefret ediorum die bagriorum bu aksam bagirdigim gibi iki yuzlusun senden nefret ediorum die kapilari carptim. Nasil bi kisiliktir bu yaaa bi ara ailesi hakknda soyledklerimi anlatti arkamdan kuyumu kazdi ozan guvenimi kaybetti yuzune dedim sirtimi dayabilecegm kocam yok artk die... bu aksam bizim burda hayal kahvesi die mekana mehmet erdem gelicekti ve ben ona cok gtmek istiodum. Kv bi tanidklarmzn kizi gorumcemnde gorumcesinin oglu ile evlenecek bu aksam yalanci kinasi vardi kv oraya gidicekmis ben cocugu ona birakiriz dedm.. kocamin demesi annem oraya gtcekmis annende dursun gece donustu alirlar masali.. tepem atti yalanci kina bu aksam gitmesn kusur kalsn dedim neden annem f3dakarlk yapsin hep lafta bakariz birakn diolar ya.. napayim gideyim dio donuste aliriz dio demis kv bende sinirlendm birakmadm esimede saydirdim bana dedi biz 3glencege gtcez sen kinaya gtme mi diyeyeim kadina dedi evt de gtmese olurmu dedim... sonrada bulafini inkar edio ben oyle demedm sana die beni yalanci durumuna dusuruo yuzune patlatasim geldi kendi annemn babamn yannda kavga rttk aannemde bakmicak gtmiorum. Biyere gezdirsibler gotlerini dedim.. eve geldik ara anneni erken kalkmasin eglensin dedim aradi ablasini biz gtmicez g3c olcak dedi.. sonra kv beni ario kizim gelsin alsin beni bakayim masala ben sezgine dedim gitmem sart deil die biz gec grcez dedi bana dioo.. kime inanacagimi sasirdim k9cam gideyim kinaya dedi dio oda boyle dio cldirdim bagrindim cunku bu iki yuzlu konusmalari ilk deil... herzaman kocam ben oyle demedm der ailesi bu boyle ddi der aralarnda kim dogruyu soyluo anlicam die omrumden omur aldilar su dogumumdan bu yana 3 ay oldu bana 30 yil... omuzlarm coktu kocamndan nefret ediorum resmen ona ne guvenm kalfi ne inacm adama varsa yokaa para bas.. yok istedigi araba yok motor ister desrek olurum 6 yillk birikim tazminatimi aldm paryi ona verdm dogum parami tazminatimla odedim ona hic yuk olmadm o bana bakcagina idare edecegine ben hep idare etmeye calsmaktan o harcadkca ben fedaka4lik etmekten bktmmm.. kafanizi sisirfim biiorum ama cok daralm 1 saatr elimde kagt kalem dertlesttim amaa yok icimde volkan sisti patlayamiorum yuzunu seytan gorsun o moddayim grdi salona ckmio umtunda deil adamin eminim horul horul uyuodur suannn... cldiricam kizlarr... cok zengin bisey olsak heraldw disardan eve girmezdi. Ne varsa araba motor buzamana kadar harcadgmz padann hadfi hesabi yok... ben calismasam bana bakmaz bile bence okadar para manyagi dogum parama takms bugun aldm hemen kendime kzmnda hatira kelepce yaptm yuzuk aldm.. motoru almsti aldgi gibi motorcuya birakmis uzerine dovme yaptircakms direksionu d3gstrcekmis 1500 tl bana sormadan benm dogum parama guvenmismis 750 lira verirmisim ona nasl bi afam bu yanaaa.. bu hirs ne boylee adam kendi istekleri icin yasio resmen agzima gelen her kufuru edesim varrr
yok sordum sizdenumudu kesmiş zaten:)
Uff cnm istedi..ben geleyimmi ..bu enerjinize hayranm agustos anneleri pek hamarat bn k.cimi zor topluyrm vla ;-)
Cucum sen kac kilo fazlalign var sen soyle..eylul bi ayar ceker cadilik dozajini ayarlar bnde hemen gnderirim sana bkacgune tig gbi olursunn :-D sen yterki iste kuzum:-D:-D
ikra diyetide verebilirim 3 ayda tam 16 kilom gitti dahada gidio bi gün bi damarı tutuo ben 1 kilo veriorum isteyene ikrayı 1 gün yollayım 1 kilo gider angy kızları 1 er gün verelim yazık burdakilere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?