2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bugun teyzeye gldikkk :-D
Bu kızlar çok şeker yaA yerim ben onları angy şu formunu kısnanıuorım valla eylüş diyeti bizmese duru var ama ben yine her fırsatta tıkınmayı başarıyorum sanırım
Eki Görüntüle 846925

Oglum hannginizin kizini ariyo acabaaaaa

Benim kızım mı acaba bilemedim anneden bişey saklanmaz dedim ama gizli gizli mi konuşuyor bu bıdışlar:102:

kıslaaaar incirli kek yaptım süt yapar diye içinede ceviz attım omega3 var diye hadi gelinde yiyelim eşimde yok tek başıma kek mi yicem şimdik

Ay nasi vakit buluyosun ben yemek bile yapamiyorum ya..

uyuyo benm bıcırık o yüsden hemen çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdım veee fırına verdim şimdide yiyecek arkadaş arıyorum. olmadı kızımla yeriz ek gıdaya biraz erken başlamış olur

Cucum sen kac kilo fazlalign var sen soyle..eylul bi ayar ceker cadilik dozajini ayarlar bnde hemen gnderirim sana bkacgune tig gbi olursunn :-D sen yterki iste kuzum:-D:-D

Canm bu adamlat bizi sisirio bunaltio ama gotlerindemi acabaa yaptiklati.. yalan yanls biseyle4 duymaktan bende tiksindim artk yuzunu goresim yokk neyapacagiz bunlarlaaa

cnm benim erkek milleti maalesef araba para delisi ve düşüncesiz oluyorlar ama son zamanlarda herkesin kocasında bi gariplik var sanırım baba olmayı kaldıramıyorlar sende içine atma lütfen bizimle paylaş arada sıkıntını için baya dolmuş belli Allah yardımcın olsun bitanem kocanada akıl fikir versin inşallah.

Cucum sen kac kilo fazlalign var sen soyle..eylul bi ayar ceker cadilik dozajini ayarlar bnde hemen gnderirim sana bkacgune tig gbi olursunn :-D sen yterki iste kuzum:-D:-D

ikra diyetide verebilirim 3 ayda tam 16 kilom gitti dahada gidio bi gün bi damarı tutuo ben 1 kilo veriorum isteyene ikrayı 1 gün yollayım 1 kilo gider angy kızları 1 er gün verelim yazık burdakilere:)))

ikra diyetide verebilirim 3 ayda tam 16 kilom gitti dahada gidio bi gün bi damarı tutuo ben 1 kilo veriorum isteyene ikrayı 1 gün yollayım 1 kilo gider angy kızları 1 er gün verelim yazık burdakilere:)))

Verelim bacim ;-) butun topik manken olur vala....pasi eylulle ikraya atiyrz onlar dozunu ayarlar...gelsin tatli cadilar gitsin kilolar:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…