- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.161
Benimde bebetom uyuyor kociş maç izliyor ben gelişim seve seve bayılırım kekekıslaaaar incirli kek yaptım süt yapar diye içinede ceviz attım omega3 var diye hadi gelinde yiyelim eşimde yok tek başıma kek mi yicem şimdik
bak şu bacaksıza ikisinimi idare ediyo yoksa:)
Cucum sen kac kilo fazlalign var sen soyle..eylul bi ayar ceker cadilik dozajini ayarlar bnde hemen gnderirim sana bkacgune tig gbi olursunn :-D sen yterki iste kuzum:-D:-D
Bende henüz olmadım iyimi kotumu anlamadım.
Böylede insan hamile kalmaktan korkuyor heray bir belirsizlik.
bende regl olmadım daha canım
miniğim 3 ayını bitirdi hala gelen giden yok :)))
bizde mi bir anormallik var acaba
yalovacim bizim de 2 kasim itibariyle 3 ayimiz doldu. Ben beklemiyorum boyle iyi.bir de adet sancilari normal dogum yapinca biter diyorlar hep. Benim de siddetli gecerdi.merak ediyorum agrim olacak mi diye. Ama böyle de alistim rahat oluyor.:) Ama suba nin da dedigi gibi bir belirsizlik oluyor insanin kafasinda hep bir soru isareti. Turk filmlerindeki gibi karnimiz sisince anlamayalim sonra hamile kaldigimizi :) (allah korusun :))Banada daha gelen giden yok kızlar,daha bugün aklımdan geçti sizlerede sormak ama o an fırsat bulamadım.benden önce davranmışsınız siz.umarım anormallik yoktur.google amcama bir sorayım bakayım.bizimde tam bugün yani 2 kasım itibariyle 2.ayımız bitti.sizin bendende çok olmuştur.bekliyoruz bakalım kendilerini.iyi geceler herkese.huzurlu ve uzun uykular dilerim canlarım size
Bende denedim incir kürünü 2 günde fark etti. Dün gece sağmak zorunda kaldım.
canim benim basindan beri dertlerini öyle dertleniyorum ki. Arasira aklima geliyor kv ben bile saydiriyorum.sirf onun yuzunden masalini emziremedigin için. Simdi de esinin bencillikleri, bencillikten ziyade biraz cocuk ruhlu sanirim. Aile kurdugunun baba oldugunun farkina varamamis. Inşallah en kısa zamanda akli basina gelir. Yapilanlar unutulmaz ama bundan sonra seni mutlu eder inşallah. Rabbim gonlune ferahlik versin. Gelince herşey ustuste gelir. Inşallah en kisa zamanda hepsi gecer biter. Masalinla masal gibi güzel bir ömür gecirirsiniz.Canm benm allaj razi olsun inan bende bu teklifini hemen kabul ederdim okadar ihtiyacm varki farkli biriyle konusmaya cok bunaldm kocamdan ailesinden. Ck sukurki benm ailem yanmda destekcm... ben usandm bu adamla seve seve parami paylasstim ama artk kendimi enayi gibi hissediorum.. yarinini dusunmeden varyok harcio.. sirf araba ve motora giden paralar bana guvenipte yapmasn biseyler artk.. ailesinden kendisindende sogudum yuzlerini gorunce midem bulanio.. hep ben dusunmekten yoruldum yarinlari.. neymis allah korusun skssa hic dusunmeden satarms malini.. skstgnda mal satmak yerine elindeki uc bes kurusu tutsan bisey satmak zorunda kalmasan... bukadar bencil adam 33 yasnda ama 3 yasinda gibi hep bana hep bana.. ablasi gelms bigun bana dio o onunla ilgilen cocukla ilgilen evin temiz olsun ister oyle biri cok istio madem beni calistrmicak dedim yarin oburgun ise basladgmda hangi biriyle ilgilencem suan bile kizima bakmakyan bisey yapamiorum
ben de regl olmadm henüğz canım drum ilk 6 ay olmayabilirsin hatta emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin bunlar rastlanan vakalar normal endişe etme yeter ki ilk 6 ay düzgün korunun demişti:))))
Ayy çok iyiymişş bayıldımkızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
ben oğluma surekli sarkı yzıyorum..
en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı
Ben de sürekli konusuyorum. Ballar ulkesinin krali oglum, butun gece bal mi topladin bu ne tatlilik diyorum :)kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı
10 kilo fazlam var 5 gün ikra 5 gün de eylüle talibim
kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
Verelim bacim ;-) butun topik manken olur vala....pasi eylulle ikraya atiyrz onlar dozunu ayarlar...gelsin tatli cadilar gitsin kilolar:-D
Gonderirim cnm hemen..hallederiz :-D3kiloydu 3,5 olmuş3 gün gelse yeter kuzum istediğim kıvama gelirim doğumdan sonra gidiyordu öle yüklendilerki ye ye ye şimdide iştah kapanmıyor sürekli bi yeme istegi bira. Vakit ayırıp yürüsem bide mekik gidecek ama nerdeeee
Valla belki bizde az dinleniriz:))
10 kilo fazlam var 5 gün ikra 5 gün de eylüle talibim
Oy oy.. İstanbul
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?