2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslaaaar incirli kek yaptım süt yapar diye içinede ceviz attım omega3 var diye hadi gelinde yiyelim eşimde yok tek başıma kek mi yicem şimdik
Benimde bebetom uyuyor kociş maç izliyor ben gelişim seve seve bayılırım kekeaz önce yuttum. Çaylar Fındıklı tarçınlı havuçlarını kek komşum yollamış bayıla bayıla yedim şimdide incir suyumu içiyorum üstüne bide rezene içerim mide napsın ha bire tıkınıyorum
bak şu bacaksıza ikisinimi idare ediyo yoksa:)

Aaa bak sen bıcırığa Gül üstüne Gül koklanırmıAğustos böceklerinin hepsi güzel hepsi yakışıklı olunca durum böyle oluyor

Cucum sen kac kilo fazlalign var sen soyle..eylul bi ayar ceker cadilik dozajini ayarlar bnde hemen gnderirim sana bkacgune tig gbi olursunn :-D sen yterki iste kuzum:-D:-D

3kiloydu 3,5 olmuş 3 gün gelse yeter kuzum istediğim kıvama gelirim doğumdan sonra gidiyordu öle yüklendilerki ye ye ye şimdide iştah kapanmıyor sürekli bi yeme istegi bira. Vakit ayırıp yürüsem bide mekik gidecek ama nerdeeee

kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..

ben oğluma surekli sarkı yzıyorum..

en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı

Bende henüz olmadım iyimi kotumu anlamadım.
Böylede insan hamile kalmaktan korkuyor heray bir belirsizlik.

bende regl olmadım daha canım
miniğim 3 ayını bitirdi hala gelen giden yok :)))
bizde mi bir anormallik var acaba

yalovacim bizim de 2 kasim itibariyle 3 ayimiz doldu. Ben beklemiyorum boyle iyi.bir de adet sancilari normal dogum yapinca biter diyorlar hep. Benim de siddetli gecerdi.merak ediyorum agrim olacak mi diye. Ama böyle de alistim rahat oluyor.:) Ama suba nin da dedigi gibi bir belirsizlik oluyor insanin kafasinda hep bir soru isareti. Turk filmlerindeki gibi karnimiz sisince anlamayalim sonra hamile kaldigimizi :) (allah korusun :))

Bende denedim incir kürünü 2 günde fark etti. Dün gece sağmak zorunda kaldım.

ben de hemen bu akşam deneyecegim. Iki üç gündür sutumde azalma hissediyorum.

canim benim basindan beri dertlerini öyle dertleniyorum ki. Arasira aklima geliyor kv ben bile saydiriyorum.sirf onun yuzunden masalini emziremedigin için. Simdi de esinin bencillikleri, bencillikten ziyade biraz cocuk ruhlu sanirim. Aile kurdugunun baba oldugunun farkina varamamis. Inşallah en kısa zamanda akli basina gelir. Yapilanlar unutulmaz ama bundan sonra seni mutlu eder inşallah. Rabbim gonlune ferahlik versin. Gelince herşey ustuste gelir. Inşallah en kisa zamanda hepsi gecer biter. Masalinla masal gibi güzel bir ömür gecirirsiniz.

ben de regl olmadm henüğz canım drum ilk 6 ay olmayabilirsin hatta emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin bunlar rastlanan vakalar normal endişe etme yeter ki ilk 6 ay düzgün korunun demişti:))))

inşallah emzirdigimiz surece olmayiz. Ama korunsak bile hep bir tedirginlik yasayacagim kesin:)

Ayy çok iyiymişş bayıldımben şarkı değilde öle şeyler söylüyorumki biri görse yarışır gülersen ses tonum zaten komedi kıvamına geliyor kendimden geciyorum yaptığım tek şarkı gezi olaylarında yapılmıştı sözlerini değiştirdim tumtumcumusun sen sen pumpumcumusun sen sen bol Gazlı dönemlerde çıka çıka bu beste çıktı

Ben de sürekli konusuyorum. Ballar ulkesinin krali oglum, butun gece bal mi topladin bu ne tatlilik diyorum :)

mevlüdümüzü yaptık da geldikkk

Eklentiler

• $20131102_150048(0).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $20131102_150100.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $20131102_124144.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59

Aynen soyle : eylusss annem anesinin ugu kusu su kusu yavru kusu:-D ugu kusu ne bilmiyrm annem soylerdi..huyduzlandgnda hoppidi hoppidi hoppidi hop popolara kukulara :-D gnelde dogaclama oluyo..bide turkceye yeni kelimeler katiyrm bazen.kizimm kakisler yapmiss aman da aman gbi :-D

Senin sıkıntılı geçiyorduysa bu dönem regl olmayı istemezsin tabi,ben istiyorum valla.vücut artık normal işleyişine dönsün diye.benim çok şükür hiç sıkıntılı geçmiyordu.hatta doğum sancısı nasıl anlaşılır dediğim herkes adet sancısı gibi dedi ama ben onu bile bilmiyordum ki!!! Gerçi doğururken öğrenmiş oldum o ayrı :)))) inşallah mylovelcim herkesin dediği gibi şu regl sancılarından doğumla birlikte kurtulmuşsundur.bu arada bebelerimiz arasında tam 1 ay varmış.bizimde bugün 2 ayımız bitti ve Melis'ime her baktığımda şükrediyorum.seni ve yeğenimi öpüyorum

Gonderirim cnm hemen..hallederiz :-D

Hanımlar, sütünün az olduğunu söyleyenler olmuş. Neye göre az veya çok diyebiliriz ben bilemiyorum. Sağarak mı bakıyorsunuz miktarına, bebeğin doymadığını mı hissediyorsunuz?

İlk ay günde 8-10 kez kaka yaptığjnı görerek sütümün yettiğini sanıyordum ama doğum kilosunun üzerine 1 ayın sonunda yalnızca 250 gr aldı benim oğlum. Bunun üzerine günde 120 cc mama başlattı doktor. Sütün artması için de birkaç öneride bulundu. Derken oğlum 1 hafta sonraki kontrolde rekor kırarak 450 gr aldı.

2. ay, henüz gelmesi gereken kiloya ulaşmadığı için ancak son hafta hızlı bir kilo artışı olduğu için mama miktarını 90 cc'ye indirdi. Bense bebeğimin huzurlu olduğuna, daha çok doyduğuna kanaat getirerek günde 30cc'ye indirdim. Toplam 1350gr aldı. Son 10 gündür de artık sütümün yaradığını düşünerek mamayı tamamen bıraktım. Baktım bebeğim de huzurlu gibi, bu şekilde devam ediyorum. Ancak kilo artışı da yolunda gitsin istiyorum. Ve başta sorduğum soruya geliyorum, sütüm gerçekten yeterli mi, az da olsa mamaya devam etmeli miyim.

Çook tatlılar maşallah bütün bebişler. Fundarda kucağında görmesem ilk iki fotoğraftan bu çocuk 3 yaşında derdim. Saç baş, akilli akilli bakışlar.. Oysa olsa olsa en fazla 3 aylık değil mi, hayret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…