- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.181
bugün incir kürüne başladım hatunlar ,bakalım gündüz sütümü olumlu etkileyecek mi çok merak ediyorum
Çook tatlılar maşallah bütün bebişler. Fundarda kucağında görmesem ilk iki fotoğraftan bu çocuk 3 yaşında derdim. Saç baş, akilli akilli bakışlar.. Oysa olsa olsa en fazla 3 aylık değil mi, hayret :)
Ay bu nasıl anlamlı bakışlar masallah .
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
selam tatlı anneler
muhabbetiniz öyle tatlı ki yazmadan duramadım.
kızımın ağlama krizi tuttu banyo ile sakinleşti.şimdi emiyor bende bi yandan sizi okuyorum
bir ara kafayı yemiş anne modeli sırası vardı. angy canım bana on sıralarda bi yer ayarlar dedim.
kilo konusu çok canımı sıkıyor . 14kilo fazlam var. ben dertten kederden kendini yemeğe verenlerdenim. haftada 1 kilo alıyorum. yemeden içmeden kesilsem azıcık keşke
allah kabul etsin canım. coook güzelsiniz maşallah size :)
selam tatlı anneler
muhabbetiniz öyle tatlı ki yazmadan duramadım.
kızımın ağlama krizi tuttu banyo ile sakinleşti.şimdi emiyor bende bi yandan sizi okuyorum
bir ara kafayı yemiş anne modeli sırası vardı. angy canım bana on sıralarda bi yer ayarlar dedim.
kilo konusu çok canımı sıkıyor . 14kilo fazlam var. ben dertten kederden kendini yemeğe verenlerdenim. haftada 1 kilo alıyorum. yemeden içmeden kesilsem azıcık keşke
Senin sıkıntılı geçiyorduysa bu dönem regl olmayı istemezsin tabi,ben istiyorum valla.vücut artık normal işleyişine dönsün diye.benim çok şükür hiç sıkıntılı geçmiyordu.hatta doğum sancısı nasıl anlaşılır dediğim herkes adet sancısı gibi dedi ama ben onu bile bilmiyordum ki!!! Gerçi doğururken öğrenmiş oldum o ayrı :)))) inşallah mylovelcim herkesin dediği gibi şu regl sancılarından doğumla birlikte kurtulmuşsundur.bu arada bebelerimiz arasında tam 1 ay varmış.bizimde bugün 2 ayımız bitti ve Melis'ime her baktığımda şükrediyorum.seni ve yeğenimi öpüyorum
Oyy ne güzelsiniz siz öyle yakışıklım yafındığım seninde maşallahın var çok güzel çok formundasın ben yine resim yükleyemiyom yaA iphonedan resmi seciyorum ama yüklemiyor anlamadım gitti halbuki Ogün olmuştuu
Massllah cnm ana ogul cok hos gorunuyosnzz ;-)
teşekkür ederiz cücü teyzoşşsen güzel bakıyosun canım benim.. ayrıca hepimiz anneyiz haliyle hepimiz güzelizzz
Gel canım ben de tiramisu yaptım. Istanbuldayim:)
Yemek yapmıyorum tiramisu yapıyorum sonra da kilolar kaldı diyorum, pehhhh
ana oğul teşekkür ederiz güzel Eylüşün güzel annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?