2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben mama takviyesi yapıyorum ve sütümün yetmediğini zaten kızım söylüyor bana.tatlı tatlı emerken göğsüm iyice yumuşayıp kızım memeyi çekip çekip bırakıp ağlayınca memeyi sıktığımda süt olmadığını görüp öbür memeye geçiyoruz.öbüründede aynı durum olunca ve ağlamaya devam ederse hemen emdiği süt miltarına göre 60 yada 90 cc mama yapıyoruz çok sinirlenmeden kızım ve koşa koşa.sinirlenince deli gibi ağlayıp başta biberonu almamakta direniyor.sakinleşince lök lök içiyor ama çoğunlukla bitiremiyor hepsini.kilo alımıda iyi çok şükür.umarım yardımcı olabilmişimdir.

2 buçuk aylığız canım teşekkür ederiz :)

Ay bu nasıl anlamlı bakışlar masallah .

baktı mı öyle bakar benim oğlum teyzesiii

selam tatlı anneler
muhabbetiniz öyle tatlı ki yazmadan duramadım.
kızımın ağlama krizi tuttu banyo ile sakinleşti.şimdi emiyor bende bi yandan sizi okuyorum
bir ara kafayı yemiş anne modeli sırası vardı. angy canım bana on sıralarda bi yer ayarlar dedim.
kilo konusu çok canımı sıkıyor . 14kilo fazlam var. ben dertten kederden kendini yemeğe verenlerdenim. haftada 1 kilo alıyorum. yemeden içmeden kesilsem azıcık keşke

Cnm benim ayarlamazmiyimm kader arkadasim ..bugun sanacmsj atip aycayi sorucktm.msj hkkm bitti :-( eylul her agladnda aklima geliyosn

Kilo konusunda bende cok dertliyim 15kilo fazlam var yürürken heryanimin lop lop sallandigini hissediyorum psikolojim iyice coktu sinirimi evdekilerden aliyorum hic bi kiyafetim olmuyo evden cikasim gelmiyor buna ragmeen bogazimda hic durmuyo napcaz biz böyle

ya kizlar bugun resmen kizimin altini acmayi unuttum yaa:))unutkanlıkta son nokta:))
Sabah 9da açmıştım bu saate kadar o bezle durdu yavrum. çok üzüldüm aslında kendime kızdım. ağladıkça emzirdim aklıma gelmedi bütün gün çamaşır ütü yemek popom bi emzirmede yer gördü.
evde eşim kp kv var başka zaman her şeye karisir bugün sustu

teşekkür ederim Yalovacım inşallah kurtulmuşumdur. her ay yaklaşınca stres olurdum.bir ay hafif geçse diğer ay kıvranırdım yerlerde. ben de bu sancılardan normal doğuma cesaretlendim. bunu çekiyorum onu da çekerim dedim. adet sancısının 8 katı derler ya, o nasıl bir sancıymış öyle ne 8, belki 80 katı idi :)
Maşallah güzeller güzeli Melis'ine.benim oğlumun adı da Mete. biz de sizi öpüyoruz teyzesi :)

teşekkür ederiz cücü teyzoşş sen güzel bakıyosun canım benim.. ayrıca hepimiz anneyiz haliyle hepimiz güzelizzz

Iyi geceler kızlar sayfalar birikmis. Gecmisten takibe basliyorum. Minikler ve sizlerin neşesi ve sağlığı yerindedir insallah :)

yasadıklarım yemezmiş gibi bebegim on gunde on gr almışşşşşşşşşşş emziriyorum ama hiç aglamıyo aclıktan dolayı ya bazen fazla diye kusuyo daha once mama vermiştk memeyi hemen bıraktı doktor mama ver diyo ama yine bırakacak memeyi offf nasıl yapmalıyım kızlar akıl verinnnnnnnnnnnnnnn akıl makıl kalmadı bende bugun psikologa gittim hiç işe yaramadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…