- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.201
Fındığım Allah kabul etsin.süper görünüyorsunuz ana-oğul.pek ciddi Arda'cım.ağır abi olmuş yavrum.kocaman bir maşşallah size
yasadıklarım yemezmiş gibi bebegim on gunde on gr almışşşşşşşşşşş emziriyorum ama hiç aglamıyo aclıktan dolayı ya bazen fazla diye kusuyo daha once mama vermiştk memeyi hemen bıraktı doktor mama ver diyo ama yine bırakacak memeyi offf nasıl yapmalıyım kızlar akıl verinnnnnnnnnnnnnnn akıl makıl kalmadı bende bugun psikologa gittim hiç işe yaramadı ya
Oyu cok severimmm! Kız sen istanbuluuuun neresindensinn:))
Benim oğlanı arasın , 2 yakışıklı beraber kız tavlamaya gitsinlerEki Görüntüle 846925
Oglum hannginizin kizini ariyo acabaaaaa
Hadi gecmis olsun canım , Allah kabul etsinmevlüdümüzü yaptık da geldikkk
kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
ben oğluma surekli sarkı yzıyorum..
en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı
Gel canim gel kendime yandas ariyorum. Seyrantepe'deyim
Kızlar yakinda 2014 agustos anneleri topigi acilir. Şu sira hepimizin Sat dönemleri. Ilk heyecanlarimizi düşünün. Once testte iki cizgi, Ilk keseyi görme, ilk kalp atisini dinleme, ilk tekmesi... sirasiyla yasadigimiz heyecanlar stresler.. şimdi bunlari onlar yasayacak.. biz de deneyimli anneler olarak onlarin sorularina ve tedirginliklerine cevap veririz :)
Şekerim yakında trend topic olucaz galiba.yok bizim gibi şu topik aleminde.biz topikte bir numara olamasakta senin Eylül diyetin tıklanma rekorları kırabilir :))))afferin Eylül'üme,anasını hemen forma sokmuş
Yalovacimmm eylul hepimize yter vla :-D garanti veriyrm butun topik tig gbi olur;-)
Eylusu bana gönder tatlım çünkü dün öğrendiğime gore dOğumdan sonra 5 kilo almışım
Dipteyim sondayim dePresyondayim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?