2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fındığım Allah kabul etsin.süper görünüyorsunuz ana-oğul.pek ciddi Arda'cım.ağır abi olmuş yavrum.kocaman bir maşşallah size

Şekerim yakında trend topic olucaz galiba.yok bizim gibi şu topik aleminde.biz topikte bir numara olamasakta senin Eylül diyetin tıklanma rekorları kırabilir :))))afferin Eylül'üme,anasını hemen forma sokmuş

Güzeller ben uyuyorum kızımda uyuyo ee o uyurken dinlenmek lazım iyi geceler kocaman öpüyorum yol arkadaşlarımı

Fındığım Allah kabul etsin.süper görünüyorsunuz ana-oğul.pek ciddi Arda'cım.ağır abi olmuş yavrum.kocaman bir maşşallah size

hahaaa evet yalovam ağır abi gibi bakmış benim böcük sanırım mevlüt kıyafetinin getirdiği bir ağırlık bu :)) çocuk da şaşırdı bir gün tavşan oluyor bir gün yaldızlı kravatlı kıyafetler içinde buluyor kendini

Canim mamayi silikon kasikla versen?

Canim mamayı kasikla yada kasık biberonla vermeyi dene
Olmazsa medela calma , avent natural diye anne memesine yakın biberonlar varmis onları kullanabilirsin

O da olmazsa belki bebegin emerken yoruluyordur, Anne sütünü sagıp + mama biberonla verebilirsin
Bide sütün kalitesini arttırmak icin omega3 takviyesi balık yağı kullanabilirsin burda arkadaslar tavsiye etmişti .

Kızlar yakinda 2014 agustos anneleri topigi acilir. Şu sira hepimizin Sat dönemleri. Ilk heyecanlarimizi düşünün. Once testte iki cizgi, Ilk keseyi görme, ilk kalp atisini dinleme, ilk tekmesi... sirasiyla yasadigimiz heyecanlar stresler.. şimdi bunlari onlar yasayacak.. biz de deneyimli anneler olarak onlarin sorularina ve tedirginliklerine cevap veririz :)

Bende kızıma besteledim seninkine benziyor biraz tatlı ballı olması :) "benim kızım tatlı kızım , şeker kızım , bal kızım. Küçücükmüş elleri kolları ayağı"... diye devam ediyor.

Topik acilinca hucum edelim bz bseyler yzalim ne de olsa kidemliyiz...eskidik vla

Şekerim yakında trend topic olucaz galiba.yok bizim gibi şu topik aleminde.biz topikte bir numara olamasakta senin Eylül diyetin tıklanma rekorları kırabilir :))))afferin Eylül'üme,anasını hemen forma sokmuş

Yalovacimmm eylul hepimize yter vla :-D garanti veriyrm butun topik tig gbi olur;-)

sabahın 5.30unda kalkan ve hala uyumayan üstelik çığlık atarak ağlayan oğlum şimdi babasının da çabalarıyla ankaranın bağlarını dinlemekte ve velet sustu sakinleşti arada da pcden klibi izliyor küçük adam

Kizlar en sonubda dün aldık. Soranlar olmuştu Dönencemize bayıldım tavsiye ederim fisher price mutlu dusler aldık. 20 dk çalıyor gece lambasi ve projeksiyonu var. Oyuncakları pelus. Türkce ninni söylüyor ayrıca 3 farklı klasik muzik seçeneği bir de uzaktan kumandası var .

Oyun halisi olarak sizlerinde tavsiyelerine uyarak playgro mutlu çiftlik aldık . İnci cOk sevdi ve tabi ki bende :) yalnız söyle bir durum oldu Kadir hasta mağazadan pazarlıkla 150 liraya aldık. Sonra ebebeke geldik bir baktık 110 lira baya sınır olduk sonra farkettik bizimkinin ölçüleri daha buyuk . Almayı düşünürseniz ölçülere dikkat 2 farklı ölçü var .

Son düzenleme:
Arkadasım bebek gormeye eve ziyarete geldi . İnciye cok guzel cicili bicili bir tulum almış .

Dün annemlere gittik. Hadi tulumunu giydirelim dedin bakalım olacak mı diye

Sonra ben bir yandan hem emziriyorum hem sohbet ediyoruz. Sizlerin bok maceralarını anlatıyorum gülüyoruz . Tam bu gülmenin üstüne İnciden bir cooort sesi bir baktım kotum kızımın yeni cicisi bastan aşağı bok icinde :)

Biz bu sefer daha cok güldük . Annem dedi senimisin kızın arkadaşlarının bokundan bahsedip gülen iste bende böyle yapayimda sen gor dedi İnci resmen :)

Kızım bir rahatladı sonra gülücükler kahkahalar cadı kızım benim :)

Bir de benim tostikler kraliçem sesli gülmüyor diye üzülüp endişeleniyordum hatta dün doktora sordum normal dedi.

Avm de dün english home ve ebebekte kizima ciciler bakarken İnciden bir çığlıklar sesli sesli gülmeler sok oldum.

Ah benim bilmiş cadı kızım alışverişe bayilirmis megersem mutlu olmuş kendine birşeyler alınıyor diye. Yerim ben onu yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…