- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.221
Cnm benim ayarlamazmiyimm kader arkadasim ..bugun sanacmsj atip aycayi sorucktm.msj hkkm bitti :-( eylul her agladnda aklima geliyosn
Kilo konusunda bende cok dertliyim 15kilo fazlam var yürürken heryanimin lop lop sallandigini hissediyorum psikolojim iyice coktu sinirimi evdekilerden aliyorum hic bi kiyafetim olmuyo evden cikasim gelmiyor buna ragmeen bogazimda hic durmuyo napcaz biz böyle
Aybikeee seni merak ettin nirelerdeydin?
günaydın şeker
sen de benim hep aklımdasin. eylülü öp benim için
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
oldu en sonunda oldu bim bam bommmben kasınca az acıdı ama olsun o kadarcık
dün 2 erkek çocuğu olan bi ark. vardı misafir..çookk yoruldum..bgn yine temizlik var.
geçmişi okuyayım bi tabi paşacık izin verirse..
Eğer geçici bir dönemse çalışmıyorsan en yakın hastaneye git orada sağma makinesinde sağ. Süt kalmasın ateş yapıyor.Arkadaşlar oğlum dünden beri emmek istemiyor.Acil pompa almam gerekiyor.Hangi marka daha iyi cekiyor,kullananlar lutfen oneride bulunabilirler mi?
perşembe günü ilker'im sünnet oldu kızlar darısı yaptıracakların başına
Arkadaşlar oğlum dünden beri emmek istemiyor.Acil pompa almam gerekiyor.Hangi marka daha iyi cekiyor,kullananlar lutfen oneride bulunabilirler mi?
Eğer geçici bir dönemse çalışmıyorsan en yakın hastaneye git orada sağma makinesinde sağ. Süt kalmasın ateş yapıyor.
çalışacaksan devamlı kulanmayı düşünüyorsqn medela ameda avent lansinoh iyileer. Bütçene göre bakarsın
bebğinün gazı mıar emmiyor acaba. Kulağı ağrırsa da emmez aklında olsun.
yalovacim bizim de 2 kasim itibariyle 3 ayimiz doldu. Ben beklemiyorum boyle iyi.bir de adet sancilari normal dogum yapinca biter diyorlar hep. Benim de siddetli gecerdi.merak ediyorum agrim olacak mi diye. Ama böyle de alistim rahat oluyor.:) Ama suba nin da dedigi gibi bir belirsizlik oluyor insanin kafasinda hep bir soru isareti. Turk filmlerindeki gibi karnimiz sisince anlamayalim sonra hamile kaldigimizi :) (allah korusun :))
inşallah emzirdigimiz surece olmayiz. Ama korunsak bile hep bir tedirginlik yasayacagim kesin:)
Verelim bacim ;-) butun topik manken olur vala....pasi eylulle ikraya atiyrz onlar dozunu ayarlar...gelsin tatli cadilar gitsin kilolar:-D
bu nasıl bir tatlılık böyle, Allah nazarlardan saklasın :)
biz iyiyiz canım da artık gün 24 saat bana yetmiyor...bide işle ilgili yeni projeler var, akşam paşayı uyuttuktan sonra çalışıyorum
bugün duşumu sabah 5 de emzirmeye kalktığımda alabildim
bi yaramazlık yok da canım benim paşa pek bir yaramaz artık :)
bütün günümüz oyun oynamakla geçiyor, akşam 7.30 da o yatınca da yapamadığım tüm işleri yapmaya çalışıyorum. bilgisayar lüks oldu artık bana
Canım ben mama takviyesi yapıyorum ve sütümün yetmediğini zaten kızım söylüyor bana.tatlı tatlı emerken göğsüm iyice yumuşayıp kızım memeyi çekip çekip bırakıp ağlayınca memeyi sıktığımda süt olmadığını görüp öbür memeye geçiyoruz.öbüründede aynı durum olunca ve ağlamaya devam ederse hemen emdiği süt miltarına göre 60 yada 90 cc mama yapıyoruz çok sinirlenmeden kızım ve koşa koşa.sinirlenince deli gibi ağlayıp başta biberonu almamakta direniyor.sakinleşince lök lök içiyor ama çoğunlukla bitiremiyor hepsini.kilo alımıda iyi çok şükür.umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?