2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen lop lop sallanıyor . bi de benim iştahım çok açık

kızlar oğlum grip oluyor galiba burnu tıkalı sürekli hapsuruyo herşey almışım şu burun aletinden almamisim süt damlattim azcık burnuna biraz çıktı yarın da asimiz var ilaç vermezler demi gözleri nasıl akıyor yavrumun:-(

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

oldu en sonunda oldu bim bam bommm ben kasınca az acıdı ama olsun o kadarcık

dün 2 erkek çocuğu olan bi ark. vardı misafir..çookk yoruldum..bgn yine temizlik var.

geçmişi okuyayım bi tabi paşacık izin verirse..

Eki Görüntüle 846694

Uyumaya nasıl da niyetli degilmi teyzosları

bu nasıl bir tatlılık böyle, Allah nazarlardan saklasın :)
biz iyiyiz canım da artık gün 24 saat bana yetmiyor...bide işle ilgili yeni projeler var, akşam paşayı uyuttuktan sonra çalışıyorum
bugün duşumu sabah 5 de emzirmeye kalktığımda alabildim

Gozun aydinn sekerimmm :-D bu arada bnde adet olmadm daha ...doktor olabilirsnde olmayabilirsnde demisti bna.ama hep bi belirszlik..

Arkadaşlar oğlum dünden beri emmek istemiyor.Acil pompa almam gerekiyor.Hangi marka daha iyi cekiyor,kullananlar lutfen oneride bulunabilirler mi?
Eğer geçici bir dönemse çalışmıyorsan en yakın hastaneye git orada sağma makinesinde sağ. Süt kalmasın ateş yapıyor.
çalışacaksan devamlı kulanmayı düşünüyorsqn medela ameda avent lansinoh iyileer. Bütçene göre bakarsın
bebğinün gazı mı ar emmiyor acaba. Kulağı ağrırsa da emmez aklında olsun.

Canim benim de aklima geldi kulak agrisi ama onu nasil anlayabiliriz ki?gece emdi mesela uykusunun icinde.sabah da çok neseliydi uyandiginda.kafam karisti benim de.çalisiyorum canim o yuzden ilerde de kullanirim iyi bisey olsun istiyorum.sen hangisini kullaniyorsun?

ii ya tek ben diilmişim adet olmayan sevindim bunu öğrendiğime dr.dan sürekli kaçıyorum ya galiba normal bi durum. bi ark. 5. ayda oldum demişti 2 sezeryanında da. bnm normal doğum ama:26:

Verelim bacim ;-) butun topik manken olur vala....pasi eylulle ikraya atiyrz onlar dozunu ayarlar...gelsin tatli cadilar gitsin kilolar:-D

verin valla ya..bnmde 5kilom kaldı göbüş 5aylık hamile gbi.. bebiş kucağımda ağlarken bile tatlı bişiler tıkıştırabiliyorum ağzıma nasıl bi iştah bu yaaa.. meyvede yiyorum kuruyemiş de incir kayısı kurusu da...bnm göbeğim doğum öncesinde de hafif vardı. sanırım siz hep narin çıtıpıtıydınız. doğum kiloma insem daa bişi istemem..

sagol teyzesi, bizimki de gündüz uyumaz oldu ,yarım yamalak memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor hemen.
kolay gelsin sana, işler başlayınca zor artık , ben çogu zaman emzirirken tel.den giriyorum

bnde merak etmiştim cnm seni görünmez oldun..oyun oynamak güzel şey cnm aman sancı sıkıntı olmasında varsın kalsın işler sallaaa..bnde 21 gibi paşa uyuyunca ortalığı toparayıp hemen yatağa atıyorum kendimi. bazen eşimin yanıma yattığından haberim olmuyo öle derin uyuyorum ki...

sbh kaçta kalkıyorsunuz ? Furkiş genelde 6-7 gibi..ama bgn 5te kalktık.yine uykum erken gelecek uff..eşimle vakit geçirmek tv izlemek için biraz daha sabretmem lazım. Tabi uyuyabilmekte çok güzel buna da hasrettik bi ara..Bugünümüze binlerce şükür.........

Ayy ne zorlu bir surectiiii...

Depresyondaymisim meger. Bir aydir daha iyiyim sukur. Hersey yolunda bizde. Azcik daha ugrassak emeklicez hatta. :-D

Umarim problem yoktur topikte.
Kooomaacan opucukler... ;-)

Benimki de çoğu kez bir süre sonra yüzüme bakıp bakıp mızırdanmaya, memeyi bırakıp almaya başlıyor, ama omzuma alınca sakinleşip gülmeye başlıyor, unutuyor. Acaba doymadan mı bırakmış oluyorum?

Mızırdanma uzarsa da kucağıma alıp koridorda iki tur atınca gözlerini kapatıp uyumaya başlıyor. Uyumak istediğini sanıyorum o yüzden böyle yapınca da.

Sabah saatlerindeyse son birkaç gündür henüz memedeyken gülmeye başlayınca emdiği sütün çoğunu çıkarıyor, bunun sebebini anlamış değilim. Gülmesi kusmasını mı tetikliyor? Sabah saatlerinde süt çok olduğu için fazlasını mı çıkarıyor, fazlasını çıkarmak diye birşey var mı ya da. Doymayı bilmiyor mu bu minikler? Mümkün olduğu kadar dik tutarak emzirmeye çalışıyorum ama sonuç aynı. Miniğim hiçbirşey olmamı gibi gülmeye devam ediyor ama, zorlanmıyor yani çıkarırken.

3. ayını doldurduğunda, 15 gün sonra tekrar doktor kontrolü var, bakalım düzgün kilo almış mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…