2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün incir kürüne başladım hatunlar ,bakalım gündüz sütümü olumlu etkileyecek mi çok merak ediyorum
ben galiba bu incir kürünü yapmayı beceremedimm canımm ya. çok tatsız bişey oldu.. sen nasıl yapıyrsun tarifini verir misn bana da..

bende hep çapulnaz diyorumm derin'im e geziii maduruuu :))))

mevlüdümüzü yaptık da geldikkk

çook tatlıısnz maşllh sizee..

ben 9 aylık gibiyimmm.. 85 kilo ((( ne yapcağımı bilmiyormmmmmm

Arkadaşlar oğlum dünden beri emmek istemiyor.Acil pompa almam gerekiyor.Hangi marka daha iyi cekiyor,kullananlar lutfen oneride bulunabilirler mi?
Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum CNm

Az gerilmedik hamiş hamiş tencere tava bile çaldık balkondatumtumcu kuzu oldu bizim bebişlercanım incir kürünü bende yapıyorum hatta şimdi içtim valla benim yaptığım bal gibi oluyo incirin ekşimiştir ben 7-8 tane inciri yıkıyorum 4 e bölüyorum üstüne 2 büyük kupa bard su koyuyorum kaynatıyorum sonra hafif ılıtıp içiyorum 1 bardak sabah 1 bardak akşam yemeğinden sonra

Hehe oooo İnci tam 2 kere biber gazı yedi anne karnındayken ben şimdi anlıyorum bu kızın neden bu kadar gazli olduğunu bizdeki bu gaz sevdası yediğimiz gazlar yüzünden :)

Tesekkur ederim canim

Emmemesi geçici bir durumdur biberona alıştırma derim ben
Biberonla anne sütünü almaya alışınca memeyi bırakıyorlar
Benim kızımda geçen hafta almadı mememi göğüslerim emmedipinden doldu taştı
Ama yine de sağıp vermedim
Emmediğinden az kilo aldı ama bu hafta düzeldi güzel emiyo
Arada yapıyolar sabrımızı test ediyorlar
Bi arkadaşım hep sağarak verdi bi süre sonra oğlu memeyi bıraktı
Sürekli sağ sakla ısıt biberonu temizle falan pompayı temizle steril et zor iş
Sonra hepsini bitirmiyorlar bazen içmediğini atıyorsun tekrar veremiyosun insanın içi gidiyo o kadar sağ sakla kolay iş değil
Ben işe başlayınca sağıcam o da gün de bir kez vericem biberonla medela nın özel biberonu var anne menesinin taklidi onunla verecek annem
Umarım yine de Aluşmaz biberona

Kızlar birde adet oldum mü olmadım mı falan konuşuyoruz ya ben dün doktora sordum emzirmeler cok ta düşünme bunları dedi düzensizdir belirsizdir olursun olmazsın takma kafaya dedi .

Bir de yine iltihap varmis yedi tane fitil verdi nefret birşey su fitil olayı ya

Canim gunde bir kere mama veriyorum zaten aventin biberonuyla ona alisik ama memeyi daha cok seviyordu hatta bos bos bile emiyordu bazen.insallah gecici bir durumdur.ise baslayinca ben de sagcam mecbur o yuzden simdiden aliyim dedim.bakalim bugun hep meme vermeyi denicem.Hayirlisi..

Bizim kizinda cenesi dusuk ufacik bi laf atmaya gor agular auvv lar aaa lar hep biseyler anlatio o anlatirlen yanndan ayril hemen aglamaya baslio bilmis hep onu dinlicez.. endiselencek bis3y oldugunu sanmiorum canim ya

Bizim kizinda cenesi dusuk ufacik bi laf atmaya gor agular auvv lar aaa lar hep biseyler anlatio o anlatirlen yanndan ayril hemen aglamaya baslio bilmis hep onu dinlicez.. endiselencek bis3y oldugunu sanmiorum canim ya

canım ne zamandan beri ses çıkarıyor bu aguları auvları bende artk konuşsun die gözünün içine bakıyorum

Evet canim maalesefki oyle... dun gene cok kotu lavga ettik tamda evden cikiodum kizimi hszirliodum agladm agladm goz yaslarmla evden cktm kizim kucagimda... 1 saat icin msj atti ozur dilio beni son kez affet bidaha dusuncesizlik yapmicam ii bir baba ve es olucam luten affet die hic bisey yazmadm msj atio nolur affettim de falan die... aksam konustuk ben soyledkten sonra dank ediomus dusunemiomus o an.. sanki bebek ve algilamio.. kizim bile daha anlio kavgamzda ses tonundan korktu yavrum katilarak agladi aldm hemen sevdm sakinlesti.. dun gittigim yerde ses oldukta hep agladi baskasinda durmadi ben kucagima aldm sakinlesti yavrum...

C
Canim ben normal dogumdan sezeryana alindim ya a il ve 2 aydirda adet goruyorum ve adet oldugumu hic farketmiorum desem yeridir.. cunku bennn hamile kalana kadar adet zamanlarimda hastanelik olurdum agridan kivrim kivrim ignelerle zor dururdum.. masallah diyeyeim dogumdan sonra hic bisekilde agrim olmafi belki cok az olmustur ama o benim icin vizzz yani...

Kocama gelince ozur diledi dun ama akillanms gibi gosterdi tabi yarin obur gun gene eski omu olur yoksa gercekten ii bir baba ve es mi olur gorecegiz... ikizler burcu cok yanar doner yaptigina soyledig8ne pisman olur ama birinin yani benim ona yanlslarini gostermem gerekir yoksaa hccc anlamaz bile bu durumda beni yordu.. surekli gostermekte nereye kadar.. bakalm zaman gosterecek bundan sonraaa nasil biri olacak.. kv kizimin sut rizkini caldi allaha havale eetim onu...

kıyamam yavrum yaa maalesef çok etkilenio bebekler benim kızımda az yüksek sesle konuşalım dudağını büzüo cnm inşallah eşin hatasını anlar bundan sonra sana köstek deil destek olur. sende üzme lütfen kendini geçmişi yaşananları unutmaya pozitif olmaya çalış biliyorum zor ama evladın için kendine yeni bi sayfa aç bırak kv falan geçti bitti şükür sağlıklı bi çocuğun var görme duyma cnm bazı şeyleri yüreğinin ve beyninin tenha köşelerine at gitsin

kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...

Eklentiler

• $2013-11-03 13.57.39.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $2013-11-03 13.57.08.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
canım ne zamandan beri ses çıkarıyor bu aguları auvları bende artk konuşsun die gözünün içine bakıyorum

Canim yaklasik 3 haftadir falan yapiyordur... nasil bebeklerimizin yurume sureci konusma sureci var rabbim nezaman musade ederse yuruyorlar konusuyorkar.kimisi yasina girmeden ilk adimini atiyor kimisi yasinda... bence en yakn zamanda senn yavrusunda agucuklar yapacaktir dusunup uzme kendini.. kzm herkese laf atsin onunla konusulsun ilgilenilsin die biraz fazla aguluyor sanrim esnerken bilee auvvv die laf atiyor

Aynen cnm ya dun nasl uzuldum o sesten agladkca esim bile artk tartsmayalim ozellikle kizimn yannda dedi.. destegin icin cok saol guzelim ins.. bundan sonra daha guzel olur hersey

ben inciri az koymuşumm yaa :)

çok ilginç, kulağı ağrırsa emmeyeceği hiç aklıma gelmezdi...
benimki emmek istemiyor değilde bazen resmen memeyle kavga ediyor. sütü iki kere çekip göğsümün ucunu sağa sola çekişliyor. acaba süt mü yok dedim önceleri, ama bakıyorum o öyle yaparken sütler etrafa akıyor...aklıma gelen burnunun o an tıkanması, sence neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…