- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.241
ben galiba bu incir kürünü yapmayı beceremedimm canımm ya. çok tatsız bişey oldu.. sen nasıl yapıyrsun tarifini verir misn bana da..bugün incir kürüne başladım hatunlar ,bakalım gündüz sütümü olumlu etkileyecek mi çok merak ediyorum
Ayy çok iyiymişş bayıldımben şarkı değilde öle şeyler söylüyorumki biri görse yarışır gülersen ses tonum zaten komedi kıvamına geliyor kendimden geciyorum yaptığım tek şarkı gezi olaylarında yapılmıştı sözlerini değiştirdim tumtumcumusun sen sen pumpumcumusun sen sen bol Gazlı dönemlerde çıka çıka bu beste çıktı
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
ii ya tek ben diilmişim adet olmayan sevindim bunu öğrendiğimedr.dan sürekli kaçıyorum ya galiba normal bi durum. bi ark. 5. ayda oldum demişti 2 sezeryanında da. bnm normal doğum ama:26:
verin valla ya..bnmde 5kilom kaldı göbüş 5aylık hamile gbi.. bebiş kucağımda ağlarken bile tatlı bişiler tıkıştırabiliyorum ağzıma nasıl bi iştah bu yaaa.. meyvede yiyorum kuruyemiş de incir kayısı kurusu da...bnm göbeğim doğum öncesinde de hafif vardı. sanırım siz hep narin çıtıpıtıydınız. doğum kiloma insem daa bişi istemem..
Canım lansinoh kullanıyorum bende.memnunum.inşallah emmemesi geçici bir durumdur
Lansinoh kullaniyrm cnm cok memnunum
Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum CNmArkadaşlar oğlum dünden beri emmek istemiyor.Acil pompa almam gerekiyor.Hangi marka daha iyi cekiyor,kullananlar lutfen oneride bulunabilirler mi?
ben galiba bu incir kürünü yapmayı beceremedimm canımm ya. çok tatsız bişey oldu.. sen nasıl yapıyrsun tarifini verir misn bana da..
bende hep çapulnaz diyorumm derin'im e geziii maduruuu :))))
çook tatlıısnz maşllh sizee..
ben 9 aylık gibiyimmm.. 85 kilo((( ne yapcağımı bilmiyormmmmmm
Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum CNm
Az gerilmedik hamiş hamiş tencere tava bile çaldık balkondatumtumcu kuzu oldu bizim bebişler canım incir kürünü bende yapıyorum hatta şimdi içtim valla benim yaptığım bal gibi oluyo incirin ekşimiştir ben 7-8 tane inciri yıkıyorum 4 e bölüyorum üstüne 2 büyük kupa bard su koyuyorum kaynatıyorum sonra hafif ılıtıp içiyorum 1 bardak sabah 1 bardak akşam yemeğinden sonra
Tesekkur ederim canim
Emmemesi geçici bir durumdur biberona alıştırma derim ben
Biberonla anne sütünü almaya alışınca memeyi bırakıyorlar
Benim kızımda geçen hafta almadı mememi göğüslerim emmedipinden doldu taştı
Ama yine de sağıp vermedim
Emmediğinden az kilo aldı ama bu hafta düzeldi güzel emiyo
Arada yapıyolar sabrımızı test ediyorlar
Bi arkadaşım hep sağarak verdi bi süre sonra oğlu memeyi bıraktı
Sürekli sağ sakla ısıt biberonu temizle falan pompayı temizle steril et zor iş
Sonra hepsini bitirmiyorlar bazen içmediğini atıyorsun tekrar veremiyosun insanın içi gidiyo o kadar sağ sakla kolay iş değil
Ben işe başlayınca sağıcam o da gün de bir kez vericem biberonla medela nın özel biberonu var anne menesinin taklidi onunla verecek annem
Umarım yine de Aluşmaz biberona
kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
sizin bebişler aguluyor mu?
herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
Bizim kizinda cenesi dusuk ufacik bi laf atmaya gor agular auvv lar aaa lar hep biseyler anlatio o anlatirlen yanndan ayril hemen aglamaya baslio bilmis hep onu dinlicez.. endiselencek bis3y oldugunu sanmiorum canim ya
cnm benim erkek milleti maalesef araba para delisi ve düşüncesiz oluyorlar ama son zamanlarda herkesin kocasında bi gariplik var sanırım baba olmayı kaldıramıyorlar sende içine atma lütfen bizimle paylaş arada sıkıntını için baya dolmuş belli Allah yardımcın olsun bitanem kocanada akıl fikir versin inşallah.
Cyalovacim bizim de 2 kasim itibariyle 3 ayimiz doldu. Ben beklemiyorum boyle iyi.bir de adet sancilari normal dogum yapinca biter diyorlar hep. Benim de siddetli gecerdi.merak ediyorum agrim olacak mi diye. Ama böyle de alistim rahat oluyor.:) Ama suba nin da dedigi gibi bir belirsizlik oluyor insanin kafasinda hep bir soru isareti. Turk filmlerindeki gibi karnimiz sisince anlamayalim sonra hamile kaldigimizi :) (allah korusun :))
ben de hemen bu akşam deneyecegim. Iki üç gündür sutumde azalma hissediyorum.
canim benim basindan beri dertlerini öyle dertleniyorum ki. Arasira aklima geliyor kv ben bile saydiriyorum.sirf onun yuzunden masalini emziremedigin için. Simdi de esinin bencillikleri, bencillikten ziyade biraz cocuk ruhlu sanirim. Aile kurdugunun baba oldugunun farkina varamamis. Inşallah en kısa zamanda akli basina gelir. Yapilanlar unutulmaz ama bundan sonra seni mutlu eder inşallah. Rabbim gonlune ferahlik versin. Gelince herşey ustuste gelir. Inşallah en kisa zamanda hepsi gecer biter. Masalinla masal gibi güzel bir ömür gecirirsiniz.
inşallah emzirdigimiz surece olmayiz. Ama korunsak bile hep bir tedirginlik yasayacagim kesin:)
Evet canim maalesefki oyle... dun gene cok kotu lavga ettik tamda evden cikiodum kizimi hszirliodum agladm agladm goz yaslarmla evden cktm kizim kucagimda... 1 saat icin msj atti ozur dilio beni son kez affet bidaha dusuncesizlik yapmicam ii bir baba ve es olucam luten affet die hic bisey yazmadm msj atio nolur affettim de falan die... aksam konustuk ben soyledkten sonra dank ediomus dusunemiomus o an.. sanki bebek ve algilamio.. kizim bile daha anlio kavgamzda ses tonundan korktu yavrum katilarak agladi aldm hemen sevdm sakinlesti.. dun gittigim yerde ses oldukta hep agladi baskasinda durmadi ben kucagima aldm sakinlesti yavrum...
canım ne zamandan beri ses çıkarıyor bu aguları auvlarıbende artk konuşsun die gözünün içine bakıyorum
kıyamam yavrum yaa maalesef çok etkilenio bebekler benim kızımda az yüksek sesle konuşalım dudağını büzüocnm inşallah eşin hatasını anlar bundan sonra sana köstek deil destek olur. sende üzme lütfen kendini geçmişi yaşananları unutmaya pozitif olmaya çalış biliyorum zor ama evladın için kendine yeni bi sayfa aç bırak kv falan geçti bitti şükür sağlıklı bi çocuğun var görme duyma cnm bazı şeyleri yüreğinin ve beyninin tenha köşelerine at gitsin
Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum CNm
Az gerilmedik hamiş hamiş tencere tava bile çaldık balkondatumtumcu kuzu oldu bizim bebişler canım incir kürünü bende yapıyorum hatta şimdi içtim valla benim yaptığım bal gibi oluyo incirin ekşimiştir ben 7-8 tane inciri yıkıyorum 4 e bölüyorum üstüne 2 büyük kupa bard su koyuyorum kaynatıyorum sonra hafif ılıtıp içiyorum 1 bardak sabah 1 bardak akşam yemeğinden sonra
Eğer geçici bir dönemse çalışmıyorsan en yakın hastaneye git orada sağma makinesinde sağ. Süt kalmasın ateş yapıyor.
çalışacaksan devamlı kulanmayı düşünüyorsqn medela ameda avent lansinoh iyileer. Bütçene göre bakarsın
bebğinün gazı mıar emmiyor acaba. Kulağı ağrırsa da emmez aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?