2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bazen süt hızlı gitmediği zaamn da öle yapıyrlar. mesela derin benim sol göğüsümü öle yapıyor, çünkü süt daha az ve süt istediği gibi hızlı gitmeynce emmek istemiyr. hiç sevmiyr sol göğsmüü o yüzden. hatta sol göğüsüm küçük sağ göğüsümm kocamannn.

kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
Mutlu pazarlar kuZucuk yerim ben seni prenses maşallah sana
Hehe oooo İnci tam 2 kere biber gazı yedi anne karnındayken ben şimdi anlıyorum bu kızın neden bu kadar gazli olduğunu bizdeki bu gaz sevdası yediğimiz gazlar yüzünden :)

Boşuna değiş bu gazlar parmişim gezi bebişleri bizimkiler

bu bir haftadır işle ilgili projeler var diye gündüz kv ilgileniyordu, 4 günde bütün düzenimi bozdu
bütün gün verendada çocuğu ana kucağında sallayarak uyuta uyuta şimdi paşam sallamadan durmaz oldu. gündüz uykuları çok fena, ana kucağında uyuyor sallamayı bıraktığım an uyanıyor. kilosu arttığı için ana kucağının kendi titreşimi yetmiyor, sağ kolum tutmuyor artık dün karar verdim artık odamdan çıkartmayacağım paşamı, hava almaya da benimle çıkar

canım bizim uyku düzenimiz çok güzeldi. akşam 7.30 da yatıyordu sabah da 10 da kalkıyordu. ama saatler alındı diye mi yoksa bu kadın bütün gün çocuğu uyuttuyor muydu, bir haftadır sabah 7.30-8 gibi kalkıyor...çok şükür biz tv izleyebiliyoruz, gece 3 e kadar olan emmeleri tek göz kapalı, hemen uykuya dalıyor. ama 3 de kalktığında bu aralar 1 saat falan uyumuyor, oyunlar oynayıp duruyor gece gece :) valla haklısın bugünlere şükür, hele de gaz krizlerini hatırladıkça

muayene oldun mu cnm? bnde bgn hast. ebesini aradım o da senn dr. un dediği gibi emzirmeden belki 3 belki 5ay adet olmazsın dedi. enfeksiyon içinde bol su iç dedi. fitil hamileyken çok kullanmıştım ben.kullana kullana usta oldum ucuna krem (travacort) sürüp koyuyodum.

Bizim kizinda cenesi dusuk ufacik bi laf atmaya gor agular auvv lar aaa lar hep biseyler anlatio o anlatirlen yanndan ayril hemen aglamaya baslio bilmis hep onu dinlicez.. endiselencek bis3y oldugunu sanmiorum canim ya

bnm oğlan da öle cnm ya aynen çenesi düşük anası gibi olucak sanırım.nasıl mutlu oluyoruz tepki verdikçe..ilgi kesilince ağlıyo bnm yanıma dönün diye..

aa bnm oğlanda 2 gündür sol memede böyle yapıyooo..bn uykusu çk geldiğine yordum sinirini..burnu pek tıkalı diildi. süt de var dediğin gibi..sinirleri de pek tatlı ama

Eki Görüntüle 846694

Uyumaya nasıl da niyetli degilmi teyzosları

Ahahah gözünden uyku akıyo!! Ne tatlı da gülmüş canım yaa

Bir Fenerli daha. Sarısına laciverdine kurban minik kanaryanın:))

Biz bugun teyzeye gldikkk :-D

Manken gibisin yine canım. Eylüşü de seni de llah nazarlardan korusun.

Eki Görüntüle 846925

Oglum hannginizin kizini ariyo acabaaaaa

Ahahha ne güzel bi poz olmuş ya :) O telefon oyuncak di mi canım radyasyon almasın kuzucuk :)

10 kilo fazlam var 5 gün ikra 5 gün de eylüle talibim

Ay ne güldüm

Ben de yazıyorum canım.

Çok var da en çok söylediğim:

İt so gut no bebe haringato maringato bebe benim kızım daha küçük bebe biraz japonca gibi

mevlüdümüzü yaptık da geldikkk

Allah kabul etsin Fundacım. Sen de Arda da çok güzel görünüyorsunuz maşallah size

Masallah size ana kiz fistik gibisiniz :)

Teşekkür ederim canım

Perşembe günü İlker'im sünnet oldu kızlar darısı yaptıracakların başına

Hadi geçmiş olsun ohhh büyük bi dertten kurtuldun.

Eylusu bana gönder tatlım çünkü dün öğrendiğime gore dOğumdan sonra 5 kilo almışım

Dipteyim sondayim dePresyondayim ...

Ay neden depresyona giresin emziren bi annesin sütten kesilince beraber diet yaparzı senle kuzum yaa )

Güle gülle kullansın Çağlacım. Oyunlar oynasın, iyi vakit geçirsin. Şanslı bebek :))

Ahahah iyi bok lafın üstüne gelirmiş. Ne demişler bi de boku an bezi hazırla

kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...

Mutlu pazarlar şapkasını yesinler onun tatlı bebek :))

Son düzenleme:
Kızlar dün Avm'ye gittik İda İdalığını yaptı yine. Oto koltuğuna kadar geçmiş ve avm içindeki bebek odasında altını alırken poposil almayı unutmuş olmak ayrı bi güzellikti. Neyse ki babamız hemen marketten aldı geldi. O zamana kadar biraz ortalığı yıktık ama olsun Sonrası çok güzeldi İda uyudu ben de bir mağazaya girdim ve eşimi soyup soğana çevirdim o da uslu uslu beni bekledi

Oh ne iyi yapmışsınız bizde dün gittik valla benim kızıma gezme olsun bayılıyo annesi kılıklı biraz büyüsünler babişleri birlikte soyup soğana cevircez kızçelerleidoş havayı alınca askıyı demekki olsun rahatlasında kuzum varsın batırsın

İnci cicilerini güle güle giysin canım kokoş bunlar daha şimdiden nerde gülünmesi gerektiğini öğrenmiş valla

Rahatladı cucum ya ben de rahat rahat alışverişimi yaptım ohhh terapi gibi geldi :))

merhaba...bebeğimin sol kolunda aşı olduğu kolunda iki gündür bi renk değişikliği oluyor..morarma gibi..( sizde de oldu mu bu,nedir bu korkmaya başladım yardın doktora götürücem...

aşıdan olmuş olsa hemen olurdu diye düşünüyorum..bu son iki gündür var...

Canım azıcık daha zmaan ver bebişine,her beek farklı bazılarar duydu sesi hemen teklit emteye çalışıyor bazılar ise daha sesisi dinlmeyi severler.Sen konuşmaya devam et çok önemli göz göze gelin konuşi ona .kelimeri yavaş uzatarak ve ince sesle söyle.Birkaç hafta sonra en geç bakatrsın bol bol aguguları duyarsın.Dr kontolunde paylaş dr ile o bakar önemli birşey olup olmadığını daha iyiy anlar.Büyük oğlum 6-7 aylıktı saırm akranlaşrı yandan dönerken emeklmeye çalışırken benimkide tık yoktu endi,leşemiştim dr söyledim o aldı kucağında gezdirdi camdan baktırdı birkaç egzersizi yaptırdı.Ben bir soru var düşünürken dr hiçbir sorun olmadığını söylemişti.ki ben hala bebeğimin gelişimi geri gibi geliyordu.ve sürprizimiz geldi oğlum 10 aylıkken koşa koşa yürümeye başladı.Yani emeklemeyior dönmüyor derken koşmaya başaldı.Sen de bol bol ilginlen kızınla çok yakında seni mutlu edecek.

aşı yerimi yoksa bütün kol mu.aşı yer zaten kabuklanır yara gibi olur.ama bütün kolun morarması normal değildir.en iyiy dr götür canım ne olur ne olmaz.

oohhh sefanız olsun.. bnm eşim bebeği götürmek istemiyo küçük die, bz babanneye bırakıp markete avm ye gidiyoruz. rahat oluyo ama bnm aklım kuzumda kalıyo yanımda olsun istiyorum ağladı mı uyudu mu die düşünüp hemen bir buçuk saate hızlıca eve dönüyoruz.

cnm hemşire renk değişimi akıntı olabilir 2-3 aya kadar demişti.kolunda ise bilmem ama aşı yerindeyse sadece panik olma. inş. ters giden birşey yoktur.

teyzeler ve sevgili benim gibi minik ağustos böcekleri hepinize merhaba bak size sürprizim var ben burda yeni doğdum burda 1 aylıkım burda da 2 aylıkım şuan 3 ayım dolmadı o yüzden son halimi daha sonra göreceksiniz öptüm sizleri

aşı yerimi yoksa bütün kol mu.aşı yer zaten kabuklanır yara gibi olur.ama bütün kolun morarması normal değildir.en iyiy dr götür canım ne olur ne olmaz.

aşı yeri değil arkadaşlar tüm kolunda (( yarın götürücem doktora...çok kötü günler geçiriyorum zaten ama herşeyden önemlisi kızım..ona bişey olursa dayanamam...

Bende avent var. Çok kullanmadığım için yorum yapamıcsm. Ama hastane pompasına kıyasla çok nazik elmişti bıana.

Bizimkide yapıyor öyle. Dlga geçiyor gibi. Gaz varsa midesinde ememmiyor bir müddet kucağımda gezdiriyorum bir küçük gark çıkartıyor. Sonra emebiliyor. Burnu tıkanmışta olabilir.

Evet yaa o esnerken auvv diye ses cikarmasi yok mu, beni benden aliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…