- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.261
çok ilginç, kulağı ağrırsa emmeyeceği hiç aklıma gelmezdi...
benimki emmek istemiyor değilde bazen resmen memeyle kavga ediyor. sütü iki kere çekip göğsümün ucunu sağa sola çekişliyor. acaba süt mü yok dedim önceleri, ama bakıyorum o öyle yaparken sütler etrafa akıyor...aklıma gelen burnunun o an tıkanması, sence neden olabilir?
Mutlu pazarlar kuZucuk yerim ben seni prenses maşallah sanakızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
Hehe oooo İnci tam 2 kere biber gazı yedi anne karnındayken ben şimdi anlıyorum bu kızın neden bu kadar gazli olduğunu bizdeki bu gaz sevdası yediğimiz gazlar yüzünden :)
bnde merak etmiştim cnm seni görünmez oldun..oyun oynamak güzel şey cnm aman sancı sıkıntı olmasında varsın kalsın işler sallaaa..bnde 21 gibi paşa uyuyunca ortalığı toparayıp hemen yatağa atıyorum kendimi. bazen eşimin yanıma yattığından haberim olmuyo öle derin uyuyorum ki...
sbh kaçta kalkıyorsunuz ? Furkiş genelde 6-7 gibi..ama bgn 5te kalktık.yine uykum erken gelecek uff..eşimle vakit geçirmek tv izlemek için biraz daha sabretmem lazım. Tabi uyuyabilmekte çok güzel buna da hasrettik bi ara..Bugünümüze binlerce şükür.........
Kızlar birde adet oldum mü olmadım mı falan konuşuyoruz ya ben dün doktora sordum emzirmeler cok ta düşünme bunları dedi düzensizdir belirsizdir olursun olmazsın takma kafaya dedi .
Bir de yine iltihap varmis yedi tane fitil verdi nefret birşey su fitil olayı ya
Bizim kizinda cenesi dusuk ufacik bi laf atmaya gor agular auvv lar aaa lar hep biseyler anlatio o anlatirlen yanndan ayril hemen aglamaya baslio bilmis hep onu dinlicez.. endiselencek bis3y oldugunu sanmiorum canim ya
benimki emmek istemiyor değilde bazen resmen memeyle kavga ediyor. sütü iki kere çekip göğsümün ucunu sağa sola çekişliyor. acaba süt mü yok dedim önceleri, ama bakıyorum o öyle yaparken sütler etrafa akıyor...aklıma gelen burnunun o an tıkanması, sence neden olabilir?
herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
Biz bugun teyzeye gldikkk :-D
10 kilo fazlam var 5 gün ikra 5 gün de eylüle talibim
kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
ben oğluma surekli sarkı yzıyorum..
en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
Masallah size ana kiz fistik gibisiniz :)
Perşembe günü İlker'im sünnet oldu kızlar darısı yaptıracakların başına
Eylusu bana gönder tatlım çünkü dün öğrendiğime gore dOğumdan sonra 5 kilo almışım
Dipteyim sondayim dePresyondayim ...
Kizlar en sonubda dün aldık. Soranlar olmuştu Dönencemize bayıldım tavsiye ederim fisher price mutlu dusler aldık. 20 dk çalıyor gece lambasi ve projeksiyonu var. Oyuncakları pelus. Türkce ninni söylüyor ayrıca 3 farklı klasik muzik seçeneği bir de uzaktan kumandası var .
Oyun halisi olarak sizlerinde tavsiyelerine uyarak playgro mutlu çiftlik aldık . İnci cOk sevdi ve tabi ki bende :) yalnız söyle bir durum oldu Kadir hasta mağazadan pazarlıkla 150 liraya aldık. Sonra ebebeke geldik bir baktık 110 lira baya sınır olduk sonra farkettik bizimkinin ölçüleri daha buyuk . Almayı düşünürseniz ölçülere dikkat 2 farklı ölçü var .
Arkadasım bebek gormeye eve ziyarete geldi . İnciye cok guzel cicili bicili bir tulum almış .
Dün annemlere gittik. Hadi tulumunu giydirelim dedin bakalım olacak mı diye
Sonra ben bir yandan hem emziriyorum hem sohbet ediyoruz. Sizlerin bok maceralarını anlatıyorum gülüyoruz . Tam bu gülmenin üstüne İnciden bir cooort sesi bir baktım kotum kızımın yeni cicisi bastan aşağı bok icinde :)
Biz bu sefer daha cok güldük . Annem dedi senimisin kızın arkadaşlarının bokundan bahsedip gülen iste bende böyle yapayimda sen gor dedi İnci resmen :)
Kızım bir rahatladı sonra gülücükler kahkahalar cadı kızım benim :)
kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
Kızlar dün Avm'ye gittik İda İdalığını yaptı yine. Oto koltuğuna kadar geçmiş ve avm içindeki bebek odasında altını alırken poposil almayı unutmuş olmak ayrı bi güzellikti. Neyse ki babamız hemen marketten aldı geldi. O zamana kadar biraz ortalığı yıktık ama olsunSonrası çok güzeldi İda uyudu ben de bir mağazaya girdim ve eşimi soyup soğana çevirdim o da uslu uslu beni bekledi
Oh ne iyi yapmışsınız bizde dün gittik valla benim kızıma gezme olsun bayılıyo annesi kılıklı biraz büyüsünler babişleri birlikte soyup soğana cevircez kızçelerleidoş havayı alınca askıyı demekki olsun rahatlasında kuzum varsın batırsın
kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
sizin bebişler aguluyor mu?
merhaba...bebeğimin sol kolunda aşı olduğu kolunda iki gündür bi renk değişikliği oluyor..morarma gibi..( sizde de oldu mu bu,nedir bu korkmaya başladım yardın doktora götürücem...
aşıdan olmuş olsa hemen olurdu diye düşünüyorum..bu son iki gündür var...
Kızlar dün Avm'ye gittik İda İdalığını yaptı yine. Oto koltuğuna kadar geçmiş ve avm içindeki bebek odasında altını alırken poposil almayı unutmuş olmak ayrı bi güzellikti. Neyse ki babamız hemen marketten aldı geldi. O zamana kadar biraz ortalığı yıktık ama olsunSonrası çok güzeldi İda uyudu ben de bir mağazaya girdim ve eşimi soyup soğana çevirdim o da uslu uslu beni bekledi
merhaba...bebeğimin sol kolunda aşı olduğu kolunda iki gündür bi renk değişikliği oluyor..morarma gibi..( sizde de oldu mu bu,nedir bu korkmaya başladım yardın doktora götürücem...
aşıdan olmuş olsa hemen olurdu diye düşünüyorum..bu son iki gündür var...
aşı yerimi yoksa bütün kol mu.aşı yer zaten kabuklanır yara gibi olur.ama bütün kolun morarması normal değildir.en iyiy dr götür canım ne olur ne olmaz.
oohhh sefanız olsun.. bnm eşim bebeği götürmek istemiyo küçük die, bz babanneye bırakıp markete avm ye gidiyoruz. rahat oluyo ama bnm aklım kuzumda kalıyo yanımda olsun istiyorum ağladı mı uyudu mu die düşünüp hemen bir buçuk saate hızlıca eve dönüyoruz.
cnm hemşire renk değişimi akıntı olabilir 2-3 aya kadar demişti.kolunda ise bilmem ama aşı yerindeyse sadece panik olma. inş. ters giden birşey yoktur.
Canim benim de aklima geldi kulak agrisi ama onu nasil anlayabiliriz ki?gece emdi mesela uykusunun icinde.sabah da çok neseliydi uyandiginda.kafam karisti benim de.çalisiyorum canim o yuzden ilerde de kullanirim iyi bisey olsun istiyorum.sen hangisini kullaniyorsun?
Canim yaklasik 3 haftadir falan yapiyordur... nasil bebeklerimizin yurume sureci konusma sureci var rabbim nezaman musade ederse yuruyorlar konusuyorkar.kimisi yasina girmeden ilk adimini atiyor kimisi yasinda... bence en yakn zamanda senn yavrusunda agucuklar yapacaktir dusunup uzme kendini.. kzm herkese laf atsin onunla konusulsun ilgilenilsin die biraz fazla aguluyor sanrim esnerken bilee auvvv die laf atiyor
bi yaramazlık yok da canım benim paşa pek bir yaramaz artık :)
bütün günümüz oyun oynamakla geçiyor, akşam 7.30 da o yatınca da yapamadığım tüm işleri yapmaya çalışıyorum. bilgisayar lüks oldu artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?