2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar yarın doktora gideceğiz kontrolümüz var :) birde göz doktorundan randevu aldık. göz muayenesi için sizler yaptırdınız mı ?

Medcim elif sadece anne sütümü alıyordu ? birde kilosu neydi ? biz sağlık ocağında tartıldık 5000 kg dık. 24 ekimde bakalım şimdi özel doktorumuzda randevumuz var bakalım kaç kilo çıkıcaz her ayın 4 de de doktorumuza gidiyoruz :) sağlık ocağında bu ay aylık 600gr almıştık bakalım kendi doktorumuzda aylık kaç kilo almışız :)

bizde gidicez bakalım nasıl olacak duracak mı küçük hanım :)
Valla bizimkinin uyuyacağı tuttu baya güldük doktorla :))
Evt cnm sadece anne sütü alıyor. 5300 dü kilomuz 4 aylıkken biraz az gibi geliyor bana ama doktor normal diyor erken doğduğu için düzeltilmiş yaşı ile takip ediyor kg ve boyunu

Hanımlar, oğlum sabah altın sarısı kaka yaptı, akşamsa kakası yemyeşildi. Sizde oldu mu bu hiç? Bebeğimin keyfi yerindeydi, ama yine de merak ediyorum. Karaciğerin bağırsağa fazla safra salgılamasından kaynaklanabiliyormuş uzman tv'de izlediğime göre ama bir sitede beslenmede kalori eksikliğinden olduğu yazmış. Başka bir yerde de aşırı beslenmeden kaynaklanabilir diyor. Enterasannn.

Hastalık olmasın da..

Hadi gecmis olsun canım , Allah kabul etsin
Maşallah yakışıklıya delikanlı olmus , sende pek güzelsin

çook tatlıısnz maşllh sizee..

ben 9 aylık gibiyimmm.. 85 kilo ((( ne yapcağımı bilmiyormmmmmm

maşallah çok güzel bir annesin oğlunda çok yakışıklı

Allah kabul etsin Fundacım. Sen de Arda da çok güzel görünüyorsunuz maşallah size

Hadi geçmiş olsun ohhh büyük bi dertten kurtuldun.

oğlumla hepinize çoookkk teşekkür eder sizlerin gözlerinden meleklerinizin de gıdısından öperiz

kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
Maşallah güzellik sanada mutlu pazarlar
Benimde öyle , sag soldan büyük
Tişört giyemiyorum oyuzden
Oo maşallah sana kucuk bıdık , nasıl da akıllı bakmış büyümüş abla olmus :)
Yok canim yaptirmadik.
Ilk goz Muayenesi bir yasindan sonra diye biliyordum.
Canım zamanından erken doğan bebeklere erken donemde göz muayenesi yapılıyor
Yok canım cok emdigindendir, benimki de uyumayıp mizirdandigi günler cok emziriyorum uyusun diye , yeşil kaka yapıyor bu sefer .

Aybikecim arada bebegine biberon ile mama veriyordun degil mi? Benimki de son donemde yapmaya basladi. Sanirim biberon ile meme celiskisi yasiyor. Bu sorunu uykusunu almissa yasiyorum. Uykuluysa ya da gece uyku arasinda meme icin uyandiysa hic sorun yasamiyorum. O yuzden ben de mememi almadiginda hafif pis pisliyorum biraz uykulu hale getirmeye calisiyorum o zaman sorunsuz memeyi aliyor.

benimde 3 aylık 5 kg ama doğum kilosu ve erken doğduğu için doktorum normal diyor :)

ben galiba bu incir kürünü yapmayı beceremedimm canımm ya. çok tatsız bişey oldu.. sen nasıl yapıyrsun tarifini verir misn bana da..

yarım litre şişe suyuna 5-6 tane inciri 5-6 parçaya bölüyorum 10 dk kaynatıyorum ağzı kapalı bir şekilde günde 2 kez içiyorum dünden kalan incirlerin içine 2 tane daha attım bugün aynılarını bir kez daha kaynattım ama bugün 3 kez içtim kalan incirleri de sanırım kekte kullanacağım ya da kurabiye falan yaparım.

canım bir çoğumuzun başına geldi bu önemli bir durum yok fazla emmekten kaynaklanıyor.kalori eksikliği denilen olay da aşırı beslenmede aynı sayılır. göğsümüzü ilk verdiğimizde baştaki süt çok sulu sona doğru olan süt ise yağlı sık göğüs değiştirmekten yada sürekli aynı göğsü emmesinden kaynaklanabilir. hatta senin yediklerin bile etkileyebilir dert etme normal bir durum :=)
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?

balgamını atıyor canım

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…