- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.281
Ayy ne zorlu bir surectiiii...
Depresyondaymisim meger. Bir aydir daha iyiyim sukur. Hersey yolunda bizde. Azcik daha ugrassak emeklicez hatta. :-D
Umarim problem yoktur topikte.
Kooomaacan opucukler... ;-)
Merhaba kızlar yarın doktora gideceğiz kontrolümüz var :) birde göz doktorundan randevu aldık. göz muayenesi için sizler yaptırdınız mı ?
Biz yaptırdık cnm. 2 yaşında gidicez artık. 4 kere falan bir damla damlatıyorlar 15 er dakka arayla sonra detaylı bakıyor doktorMerhaba kızlar yarın doktora gideceğiz kontrolümüz var :) birde göz doktorundan randevu aldık. göz muayenesi için sizler yaptırdınız mı ?
Biz yaptırdık cnm. 2 yaşında gidicez artık. 4 kere falan bir damla damlatıyorlar 15 er dakka arayla sonra detaylı bakıyor doktor
Yok canim yaptirmadik.
Ilk goz Muayenesi bir yasindan sonra diye biliyordum.
Valla bizimkinin uyuyacağı tuttu baya güldük doktorla :))bizde gidicez bakalım nasıl olacak duracak mı küçük hanım :)
Evt cnm sadece anne sütü alıyor. 5300 dü kilomuz 4 aylıkken biraz az gibi geliyor bana ama doktor normal diyor erken doğduğu için düzeltilmiş yaşı ile takip ediyor kg ve boyunuMedcim elif sadece anne sütümü alıyordu ? birde kilosu neydi ? biz sağlık ocağında tartıldık 5000 kg dık. 24 ekimde bakalım şimdi özel doktorumuzda randevumuz var bakalım kaç kilo çıkıcaz her ayın 4 de de doktorumuza gidiyoruz :) sağlık ocağında bu ay aylık 600gr almıştık bakalım kendi doktorumuzda aylık kaç kilo almışız :)
Hadi gecmis olsun canım , Allah kabul etsin
Maşallah yakışıklıya delikanlı olmus , sende pek güzelsin
çook tatlıısnz maşllh sizee..
ben 9 aylık gibiyimmm.. 85 kilo((( ne yapcağımı bilmiyormmmmmm
maşallah çok güzel bir annesin oğlunda çok yakışıklı
Allah kabul etsin Fundacım. Sen de Arda da çok güzel görünüyorsunuz maşallah size
Hadi geçmiş olsun ohhh büyük bi dertten kurtuldun.
Maşallah güzellikkızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
Benimde öyle , sag soldan büyükbazen süt hızlı gitmediği zaamn da öle yapıyrlar. mesela derin benim sol göğüsümü öle yapıyor, çünkü süt daha az ve süt istediği gibi hızlı gitmeynce emmek istemiyr. hiç sevmiyr sol göğsmüü o yüzden. hatta sol göğüsüm küçük sağ göğüsümm kocamannn.
Oo maşallah sana kucuk bıdık , nasıl da akıllı bakmış büyümüş abla olmus :)teyzeler ve sevgili benim gibi minik ağustos böcekleri hepinize merhaba bak size sürprizim var ben burda yeni doğdum Eki Görüntüle 847964 burda 1 aylıkım Eki Görüntüle 847967 burda da 2 aylıkım Eki Görüntüle 847969 şuan 3 ayım dolmadı o yüzden son halimi daha sonra göreceksiniz öptüm sizleri
Canım zamanından erken doğan bebeklere erken donemde göz muayenesi yapılıyorYok canim yaptirmadik.
Ilk goz Muayenesi bir yasindan sonra diye biliyordum.
Yok canım cok emdigindendir, benimki de uyumayıp mizirdandigi günler cok emziriyorum uyusun diye , yeşil kaka yapıyor bu sefer .Hanımlar, oğlum sabah altın sarısı kaka yaptı, akşamsa kakası yemyeşildi. Sizde oldu mu bu hiç? Bebeğimin keyfi yerindeydi, ama yine de merak ediyorum. Karaciğerin bağırsağa fazla safra salgılamasından kaynaklanabiliyormuş uzman tv'de izlediğime göre ama bir sitede beslenmede kalori eksikliğinden olduğu yazmış. Başka bir yerde de aşırı beslenmeden kaynaklanabilir diyor. Enterasannn.
Hastalık olmasın da..
çok ilginç, kulağı ağrırsa emmeyeceği hiç aklıma gelmezdi...
benimki emmek istemiyor değilde bazen resmen memeyle kavga ediyor. sütü iki kere çekip göğsümün ucunu sağa sola çekişliyor. acaba süt mü yok dedim önceleri, ama bakıyorum o öyle yaparken sütler etrafa akıyor...aklıma gelen burnunun o an tıkanması, sence neden olabilir?
Valla bizimkinin uyuyacağı tuttu baya güldük doktorla :))
Evt cnm sadece anne sütü alıyor. 5300 dü kilomuz 4 aylıkken biraz az gibi geliyor bana ama doktor normal diyor erken doğduğu için düzeltilmiş yaşı ile takip ediyor kg ve boyunu
Evet yaa o esnerken auvv diye ses cikarmasi yok mu, beni benden aliyor...
ben galiba bu incir kürünü yapmayı beceremedimm canımm ya. çok tatsız bişey oldu.. sen nasıl yapıyrsun tarifini verir misn bana da..
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?
Mutlu pazarlar kuZucuk yerim ben seni prenses maşallah sana
Mutlu pazarlar şapkasını yesinler onun tatlı bebek :))
Maşallah güzelliksanada mutlu pazarlar/QUOTE]
teşekkür ederiz teyzecikler....
canım bir çoğumuzun başına geldi bu önemli bir durum yok fazla emmekten kaynaklanıyor.kalori eksikliği denilen olay da aşırı beslenmede aynı sayılır. göğsümüzü ilk verdiğimizde baştaki süt çok sulu sona doğru olan süt ise yağlı sık göğüs değiştirmekten yada sürekli aynı göğsü emmesinden kaynaklanabilir. hatta senin yediklerin bile etkileyebilir dert etme normal bir durum :=)Hanımlar, oğlum sabah altın sarısı kaka yaptı, akşamsa kakası yemyeşildi. Sizde oldu mu bu hiç? Bebeğimin keyfi yerindeydi, ama yine de merak ediyorum. Karaciğerin bağırsağa fazla safra salgılamasından kaynaklanabiliyormuş uzman tv'de izlediğime göre ama bir sitede beslenmede kalori eksikliğinden olduğu yazmış. Başka bir yerde de aşırı beslenmeden kaynaklanabilir diyor. Enterasannn.
Hastalık olmasın da..
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?
canım bir çoğumuzun başına geldi bu önemli bir durum yok fazla emmekten kaynaklanıyor.kalori eksikliği denilen olay da aşırı beslenmede aynı sayılır. göğsümüzü ilk verdiğimizde baştaki süt çok sulu sona doğru olan süt ise yağlı sık göğüs değiştirmekten yada sürekli aynı göğsü emmesinden kaynaklanabilir. hatta senin yediklerin bile etkileyebilir dert etme normal bir durum :=)
balgamını atıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?