2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok canım yanıyorrrrrr tum insani duygularım sarsıldı guven sevgi falan fesman ya bi insan birinin elini tutup yola cıkıyor en zor zamanında elini bırakıyorrrrr bebegimle baba ocagı dusunmekten bebegmle ilgilenemyommmmmm annemler bakıyorrrrr cok içim sıkkın bungun ne yapacam bilmiyom hayata devam tabiki yeni hayata alışmakkkkkk ya ben konusmak da istemyom biri beni anlayıp anlatsın istiyommmm

AYNEN canm bende mest oluyorum isircam zor tutuyorum kendimi konusmalarina bitiyorum.. poposunu skstiriorum cok hosuna gidio

darısı başıma ( inşallah benm kızımda agular değişik sesler çıkarır.biricik meleğim ağır abla takılıyo ööle agu magu yok direk konuşcak benm kuzum sanırım

inşallah yaptığı hatayı anlar eşin arkadaşım. Allah yardımcın olsun. en çok desteğe ihtiyacın olduğun zamanda yalnız kalmışsın. ama sabret ve dua et Rabbim muhakkak bir çıkış yolu gösterecektir. çok dua et ve yavruna sımsıkı sarıl. şuan seni en çok bu rahatlatır diye düşünüyorum.

Rabbim yardımcın olsun inşallah yüreğine ferahlık verir arkadaşım.. çok zor bir durum.. eşinde yaptığı hatayı anlarda pişman olup döner inşallah..

Canım şimdi gördüm yazdıklarını,keşke yanında olup dinleyebilsek seni ama şu anki durumda yalnızca yazdıklarını okuyup cevap yazabiliriz sana.Allah içine ferahlık versin ve çıkış yolu göstersin inşallah.

evet canım doğru hatırlıyorsun, mama da veriyorum...acaba dediğin gibi çelişki mi başladı? ama daha önce yoktu böyle bir sorun. bide şimdi aklıma geldi, biberonun başının ömrü nekadar? ben daha hiç değiştirmedim..acaba yıkarken falan zamanla delik genişliyor ve mamayı daha rahat alıyor olabilir mi? eğer öyle oluyorsa memede sinirleniyor olabilir artık
evet senin dediğin gibi uykuluyken sorun yok, derdimiz gündüz emmelerinde genellikle

Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?

Gecen gun doktorumuzu aradim kakamiz yesildi onu sormak icin kan ve asiri sumuksu degilse onemli degil dedi bende biraz sumuksu dedim eger cok olursa getir bakalim dedi ana bi iki oyle az az vardi hep sonra kesildi sanirin o balgamis canim bizm drumuz boyle dedi belki isine yarar

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun , cok haklisin simdi üzüntü , kızgınlık , kırgınlık pek cok duyguyu birarada yasıyorsun , üzgünsün ama geçecek insallah hepsi , sadece biraz daha sabır canım . Allah büyük , mutlaka eşinin de varsa bi hatası Allah sorar merak etme, sen sadece sabır ve dua et. Hakkında hayırlısı neyse o olsun , kimse boşanmak istemez ama bazen hakkımızda hayırlısı olan budur, kaderin önüne geçilmiyor , insallah bu süreci en kolay sekilde atlatirsin . Cok sukur ki ailen yanında , sana destek oluyorlar , sen simdi kızına sarıl , hic umutsuzluğa kapılma ve kendini bırakma , kızın icin güçlü durmaya mecbursun , senin moral bozukluğun kendini bırakman onun kilo alimini bile etkiler . Biliyorum cok zor ama güçlü durmak zorundasın arkadasım , Allah yardımcın olsun , insallah tez vakitte toparlanırsın ,
Bu günler geçecek , sonra dönüp baktığında belki iyiki ayrılmışım diyeceksin sadece anı olarak kalacak , bundan sonraki hayatın belki cok daha guzel olacak ve daha mutlu yasayacaksınız kızınla
Yada esin hatasını anlayıp doner , ikiniz icinde hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun insallah
Allah yar ve yardımcın olsun
Dualarımız seninle

Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm €:-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak

hadi gözün aydın canım bende hala tık yok

Cnm zaten kasiklarmda batmalr oluyodu ama hc adete yormadm..vla rahatladm karnimim sisligi iniyo psikolojik olarakta iyim bu sabah etkiliyomus megerse...doktor sezeryanda icerde kucuk kan pihtilari kalir adetle atilir karin sisli bu sekilde iner diye..darisi basina olsun cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…