- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.301
AYNEN canm bende mest oluyorum isircam zor tutuyorum kendimi konusmalarina bitiyorum.. poposunu skstiriorum cok hosuna gidio
offfffffffffffffffffffffffffffffff basımı alıp gidesm var ama ne fayda kacamacm içimdeki dusuncelerdnnnnnnn
cok canım yanıyorrrrrr tum insani duygularım sarsıldı guven sevgi falan fesman ya bi insan birinin elini tutup yola cıkıyor en zor zamanında elini bırakıyorrrrr bebegimle baba ocagı dusunmekten bebegmle ilgilenemyommmmmm annemler bakıyorrrrr cok içim sıkkın bungun ne yapacam bilmiyom hayata devam tabiki yeni hayata alışmakkkkkk ya ben konusmak da istemyom biri beni anlayıp anlatsın istiyommmm
ne olur konusun benle ya simdi ankıyorum ki eşim beni cok yalnızlastmş onla konusma ona gitme vs simdi de gitti
cok canım yanıyorrrrrr tum insani duygularım sarsıldı guven sevgi falan fesman ya bi insan birinin elini tutup yola cıkıyor en zor zamanında elini bırakıyorrrrr bebegimle baba ocagı dusunmekten bebegmle ilgilenemyommmmmm annemler bakıyorrrrr cok içim sıkkın bungun ne yapacam bilmiyom hayata devam tabiki yeni hayata alışmakkkkkk ya ben konusmak da istemyom biri beni anlayıp anlatsın istiyommmm
Aybikecim arada bebegine biberon ile mama veriyordun degil mi? Benimki de son donemde yapmaya basladi. Sanirim biberon ile meme celiskisi yasiyor. Bu sorunu uykusunu almissa yasiyorum. Uykuluysa ya da gece uyku arasinda meme icin uyandiysa hic sorun yasamiyorum. O yuzden ben de mememi almadiginda hafif pis pisliyorum biraz uykulu hale getirmeye calisiyorum o zaman sorunsuz memeyi aliyor.
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?
Gunaydinnnn teyzoslarr ve kankalarrr :-D
Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm €:-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak
hadi gözün aydın canım bende hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?