2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım benim uyanmış mı benim kız 6 buçukta uyandı hergün aynı saaatte uyanıyor alarm gibi biraz oynadık yeni uyudu tekrar

Cnm bnmki 6da ayaktaydii...bz hergun boyle sabahn korunde dikiliyrz..gunler kisaldi aslnda ama gune o kdr erken bsliyorumki bnm icn degisen pek bsey yok :-D

Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm €:-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak

hadi gözün aydın cnm darısı başımızaaa...inş. ağrısız olur. Evet yaaa hepimizin Satları geldi.bnde 24 Kasım :))

Cnm bnmki 6da ayaktaydii...bz hergun boyle sabahn korunde dikiliyrz..gunler kisaldi aslnda ama gune o kdr erken bsliyorumki bnm icn degisen pek bsey yok :-D

aynen cnm bzde aynı durumdayız sbh 5-6 kalkışımız hiç şaşmıyo paşamın saati sanki alarm kuruyo sıpa günlerin kısalması bni sinir etti hava kararıyo erkenden, gecede bi türlü olmuyo, erken kalkınca erkenden uykum gelio, perişan dolanıyorum akşamları

ilk bir aylik olana kadar 1 numara biberon emzigi kullanılmalıdır 1 ile 3 ay dolana kadar 2 numaralı 3 ayda 3 numaralı emzige geçilip 6 aya kadar kullanılmalıdır . telden ancak bu kadar yazabildim. bence biberondan değil canı.

herkese gunaydin:))
kizim bu sabah kucagimda oyle bi kaka yapti ki. ta benim sutyenime gecmis. sonra cikti mi acaba deyip bizim yataga biraktim onada gecmis. sabah atraksiyonu:)))

Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?

Günaydın kızlaaar bizim kakamız bir iki hafta sümüksü ,jöle gibiydi, doktor önemli bir şey değil olur zaman zaman bebeklerde dedi, bağırsak iç zarı kendini yeniliyo atıyo gibi bişi dedi, geçti zaten sonra kendiliğinden. Yeşil kakada geldi başımıza bi kere ama geçti, çok önemsememiştim ben, mama vermiştim ondan olabilir diye düşünmüştüm. Hatta bi kerede bezi bi açtım sanki kakasının üzerine çörek otu serpmişim siyah siyah noktacıklar, aradım doktoru yine arada olur dedi devam ederse getir dedi ama bi kere oldu zaten. O sıra göğüslerimde çok yara oluyordu meğerse yavrum sütle beraber kanda emiyormuş ve o kanı biriktirin kakasıyla atıyormuş, geçti çok şükür o da. Çok telaş yapmayın ama takip edin bebeğinizi. Öptüm.

günaydınnn herkesee...

2gündür yoktuk kısa bi ankara yolculuğu yaptık..geldik..azıcık geçmişi okuyalımm neler yaptınıss :)

bebişimi büyümüş gördüler annemler :) maşallah büyüyolar..5inde sağlık ocağına gidip kilo boy ölçümü yapıcas wee 3aylık olcak bebişimm..

Gunaydin dogumdan sonra adet olan arkadaslar oldu okudugum kadariyla peki ikinci adetinizide oldunuz mu ve duzenlimi geldi? Ben halaaaa ikinciyi olmadimda

Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm €:-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak

Gunaydinnnn teyzoslarr ve kankalarrr :-D

Günaydın güzel melek Gözün Aydın canım bende gecen ay oldum inanılmaz sancılı geçerdi benimde ama hiç sancım olmadı inş bundan sonra böyle devam ederaynen bende bi tuhaf olmuştum unutmuştum kırmızılarıinsan rahatlıyo valla

günaydın yavrucuklarr

Kırkınızdan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı ? benim gibi

bende hala kırmızılar yok

günaydın yavrucuklarr

Bende gitmedim canım
Daha önceki bebeklerimde emzirdigim sürece adet olmadım , oyuzden bunda da beklemiyorum canım
Hatta 2. De abartmıştım kirkimizdan sonra 13 ay adet görmedim orkid modelleri değişmiş

günaydın yavrucuklarr

beennn..dün yazmıştım ebe bi ark. aradım anlattım.emzirirken görmeyebilirsin belki 3 belki 5ay dedi.

Bende gitmedim canım
Daha önceki bebeklerimde emzirdigim sürece adet olmadım , oyuzden bunda da beklemiyorum canım
Hatta 2. De abartmıştım kirkimizdan sonra 13 ay adet görmedim orkid modelleri değişmiş

13 ay wuuuuuuuu bakalım bzde durumlar ne olacak?

Cucumm eylus soruyo cucu teyzemn kac kilo fzlasi var ona gore ayarlama ypicam diye:-D topigin yasam kocu eylul :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…