- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.321
günaydın canım benim uyanmış mı benim kız 6 buçukta uyandı hergün aynı saaatte uyanıyor alarm gibi biraz oynadık yeni uyudu tekrar
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
Gunaydinnnn teyzoslarr ve kankalarrr :-D
Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm :-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak
Cnm bnmki 6da ayaktaydii...bz hergun boyle sabahn korunde dikiliyrz..gunler kisaldi aslnda ama gune o kdr erken bsliyorumki bnm icn degisen pek bsey yok :-D
evet canım doğru hatırlıyorsun, mama da veriyorum...acaba dediğin gibi çelişki mi başladı? ama daha önce yoktu böyle bir sorun. bide şimdi aklıma geldi, biberonun başının ömrü nekadar? ben daha hiç değiştirmedim..acaba yıkarken falan zamanla delik genişliyor ve mamayı daha rahat alıyor olabilir mi? eğer öyle oluyorsa memede sinirleniyor olabilir artık
evet senin dediğin gibi uykuluyken sorun yok, derdimiz gündüz emmelerinde genellikle
Kizlar bugun oglumun kakasi sumuksu gibiydi. Daha once bunu yasayan var mi? Nedeni hakkinda bilgisi olan?
Günaydın kızlaaarHanımlar, oğlum sabah altın sarısı kaka yaptı, akşamsa kakası yemyeşildi. Sizde oldu mu bu hiç? Bebeğimin keyfi yerindeydi, ama yine de merak ediyorum. Karaciğerin bağırsağa fazla safra salgılamasından kaynaklanabiliyormuş uzman tv'de izlediğime göre ama bir sitede beslenmede kalori eksikliğinden olduğu yazmış. Başka bir yerde de aşırı beslenmeden kaynaklanabilir diyor. Enterasannn.
Hastalık olmasın da..
Kızlar ben adet oldummmmm.unutmusumcya en son adetin 19 kasimdi..ilk kez adet oluyrm sqnki uzayli gbi baktimm :-D bnm cok agrim olurdu bakqlim smdi nqeil olucak
günaydın yavrucuklarr
Kırkınızdan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı ? benim gibi
bende hala kırmızılar yok
günaydın yavrucuklarr
Kırkınızdan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı ? benim gibi
bende hala kırmızılar yok
Bende gitmedim canım
Daha önceki bebeklerimde emzirdigim sürece adet olmadım , oyuzden bunda da beklemiyorum canım
Hatta 2. De abartmıştım kirkimizdan sonra 13 ay adet görmedimorkid modelleri değişmiş
günaydın benım tatlı gelinimmmmm :)
beennn..dün yazmıştım ebe bi ark. aradım anlattım.emzirirken görmeyebilirsin belki 3 belki 5ay dedi.
13 ay wuuuuuuuu bakalım bzde durumlar ne olacak?
Günaydın güzel melekGözün Aydın canım bende gecen ay oldum inanılmaz sancılı geçerdi benimde ama hiç sancım olmadı inş bundan sonra böyle devam eder aynen bende bi tuhaf olmuştum unutmuştum kırmızıları insan rahatlıyo valla
Cucumm eylus soruyo cucu teyzemn kac kilo fzlasi var ona gore ayarlama ypicam diye:-D topigin yasam kocu eylul :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?