- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.341
maşallah canım hayırlı olsun nasıl kolay oldumu anlatırmıısn bende düşünüyorum
Ahahah gözünden uyku akıyo!! Ne tatlı da gülmüş canım yaa
Bir Fenerli daha. Sarısına laciverdine kurban minik kanaryanın:))
Manken gibisin yine canım. Eylüşü de seni de llah nazarlardan korusun.
Ahahha ne güzel bi poz olmuş ya :) O telefon oyuncak di mi canım radyasyon almasın kuzucuk :)
Ay ne güldüm
Ben de yazıyorum canım.
Çok var da en çok söylediğim:
İt so gut no bebe haringato maringato bebe benim kızım daha küçük bebe biraz japonca gibi
Allah kabul etsin Fundacım. Sen de Arda da çok güzel görünüyorsunuz maşallah size
Teşekkür ederim canım
Hadi geçmiş olsun ohhh büyük bi dertten kurtuldun.
Ay neden depresyona giresin emziren bi annesin sütten kesilince beraber diet yaparzı senle kuzum yaa)
Güle gülle kullansın Çağlacım. Oyunlar oynasın, iyi vakit geçirsin. Şanslı bebek :))
Ahahah iyi bok lafın üstüne gelirmiş. Ne demişler bi de boku an bezi hazırla
Mutlu pazarlar şapkasını yesinler onun tatlı bebek :))
eşin seni bırakıp nereye gitti ve bırakıp gitme gerekçesi ne merak ettim.
Kızlar bu incir kürü aynı zamanda gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Sakata gelmeyelim bir de
Kizlarrr cokk amaa cokk mutsuzummm 2 saattr araliksiz aglamaktan mahfoldum sizede gozu yasli bulanik gozlerle yaziyorummm... esime karsi acayip soguklul var bendeee bazen nefret ediorum die bagriorum bu aksam bagirdigim gibi iki yuzlusun senden nefret ediorum die kapilari carptim. Nasil bi kisiliktir bu yaaa bi ara ailesi hakknda soyledklerimi anlatti arkamdan kuyumu kazdi ozan guvenimi kaybetti yuzune dedim sirtimi dayabilecegm kocam yok artk die... bu aksam bizim burda hayal kahvesi die mekana mehmet erdem gelicekti ve ben ona cok gtmek istiodum. Kv bi tanidklarmzn kizi gorumcemnde gorumcesinin oglu ile evlenecek bu aksam yalanci kinasi vardi kv oraya gidicekmis ben cocugu ona birakiriz dedm.. kocamin demesi annem oraya gtcekmis annende dursun gece donustu alirlar masali.. tepem atti yalanci kina bu aksam gitmesn kusur kalsn dedim neden annem f3dakarlk yapsin hep lafta bakariz birakn diolar ya.. napayim gideyim dio donuste aliriz dio demis kv bende sinirlendm birakmadm esimede saydirdim bana dedi biz 3glencege gtcez sen kinaya gtme mi diyeyeim kadina dedi evt de gtmese olurmu dedim... sonrada bulafini inkar edio ben oyle demedm sana die beni yalanci durumuna dusuruo yuzune patlatasim geldi kendi annemn babamn yannda kavga rttk aannemde bakmicak gtmiorum. Biyere gezdirsibler gotlerini dedim.. eve geldik ara anneni erken kalkmasin eglensin dedim aradi ablasini biz gtmicez g3c olcak dedi.. sonra kv beni ario kizim gelsin alsin beni bakayim masala ben sezgine dedim gitmem sart deil die biz gec grcez dedi bana dioo.. kime inanacagimi sasirdim k9cam gideyim kinaya dedi dio oda boyle dio cldirdim bagrindim cunku bu iki yuzlu konusmalari ilk deil... herzaman kocam ben oyle demedm der ailesi bu boyle ddi der aralarnda kim dogruyu soyluo anlicam die omrumden omur aldilar su dogumumdan bu yana 3 ay oldu bana 30 yil... omuzlarm coktu kocamndan nefret ediorum resmen ona ne guvenm kalfi ne inacm adama varsa yokaa para bas.. yok istedigi araba yok motor ister desrek olurum 6 yillk birikim tazminatimi aldm paryi ona verdm dogum parami tazminatimla odedim ona hic yuk olmadm o bana bakcagina idare edecegine ben hep idare etmeye calsmaktan o harcadkca ben fedaka4lik etmekten bktmmm.. kafanizi sisirfim biiorum ama cok daralm 1 saatr elimde kagt kalem dertlesttim amaa yok icimde volkan sisti patlayamiorum yuzunu seytan gorsun o moddayim grdi salona ckmio umtunda deil adamin eminim horul horul uyuodur suannn... cldiricam kizlarr... cok zengin bisey olsak heraldw disardan eve girmezdi. Ne varsa araba motor buzamana kadar harcadgmz padann hadfi hesabi yok... ben calismasam bana bakmaz bile bence okadar para manyagi dogum parama takms bugun aldm hemen kendime kzmnda hatira kelepce yaptm yuzuk aldm.. motoru almsti aldgi gibi motorcuya birakmis uzerine dovme yaptircakms direksionu d3gstrcekmis 1500 tl bana sormadan benm dogum parama guvenmismis 750 lira verirmisim ona nasl bi afam bu yanaaa.. bu hirs ne boylee adam kendi istekleri icin yasio resmen agzima gelen her kufuru edesim varrr
Orta boy bir çaydanlığa 5-6 adet inciri 3-4 parçaya bölerek , yarıdan biraz fazla olacak şekilde su koyup 10 dk ya yakın kaynattım. Ilınınca içtim. 2 gün denemek bile etkili oldu. :)
Merhaba kızlar. Gecen cumartesi yazmıştım. Sezaryenden sonra icimde birsey var demisti ya doktor, emar istemisti. Cumartesi gunu bana tumor olabilir, su olabilir bu olabilir demisti salak doktor. Emar icin pazartesi gittim. Gunu 9 kasima verdiler
Öyle olunca ailemi arayip durumu anlattim onlardan saklamistim.hemen ailemin yaninamemeleketime ozel bir hhastaneye gittim. Emar cekildi hemde ilacli. 24 saat kizimi emziremedim.( sütümu sagip attim. Emar sonucu icimde plesanta parcasi yani sonum ii temizlenmemis ve oda rahim duvarina yapismis ve taslasmaya baslamis. 1 hafta acayip kanamam olmustu meger vucut onu atmaya calismis. Uzattim ama aklinizda olsun kanamam 2 aydir hic kesilmemisti. 2. Kontrolde birsey yoktu. Doktoru aradigimda adettir dedi nasilda guvendim. Cahil de degiliz ama basiretim baglandi. Neyse dun yaklasik 1, 5 saatlik bir ameliyat gecirdim. Masada kaliyormusum. Tabi ben bunu gece ogrendim. Doktor yirttik demis ve doktorun suratini sanirim bizimkiler hic unutmayacaklar. Simdi dava acmaya hazirlaniyoruz. Ve aile dostu bu doktor. Canını okuycam. Benim cocugum hastane odalarinda annesini bekledi. Her yanim delik desik amann cokk sukur hayattayim. Hayata Yeniden Merhaba. Ha birde patolojiye gönderdik yine de.
kışlar benm kızım çok sessiz bir bebek 2 ayı geçtik hala agu sesi yok sadece ağladığında sesi çıkıyor. dün bizim kızdan 2 gün büyük bir bebeği görmeye gittik çocuk resmen konuşuyor agu agu diye diye. bizimki sus pus bakınıyo çok endişelenmeye başladım ben
sizin bebişler aguluyor mu?
dün akşam kocamı boğmak istedim
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor
hastayım erkeklerin espri anlayışına, kendi kendine 10dk güldü
Kızlar bebisinizin ozel saglik sigortası varsa rotavirusu aşısı icin provizyon deneyin allianz bizimkini karşıladı ası diye ödemezler sanmayın
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor
Bende gitmedim canım
Daha önceki bebeklerimde emzirdigim sürece adet olmadım , oyuzden bunda da beklemiyorum canım
Hatta 2. De abartmıştım kirkimizdan sonra 13 ay adet görmedimorkid modelleri değişmiş
beennn..dün yazmıştım ebe bi ark. aradım anlattım.emzirirken görmeyebilirsin belki 3 belki 5ay dedi.
13 ay wuuuuuuuu bakalım bzde durumlar ne olacak?
Selam fıstıklar...
Geçmişi okuyorum o yüzden 2. postalar için şimdiden özür diliyorum sizden...
Bu arada pompalı burun aspiratörüyle boşuna uğraşıp durmuşuz, otribebenin aspiratörü muhteşem bişeymiş. Almayan varsa şiddetle tavsiye olunur...
Ne denir ki bilmiyorum... Seni doldurmak istemiyorum o yüzden yazdığım şeyleri sildim. Umarım hatasını anlar ve "adam" olur en kısa zamanda...
Ben de dün içtim, bugün de denicem bakalım fark olacak mı :)
Çok büyük geçmiş olsun...
Kuzum her bebek farklıdır, bu işler hiç belli olmaz. Seninki geç başlar tam başlar bakarsın. Tabiki sen tedbir amaçlı doktorunla da paylaş durumu gene de.
Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuşNe diyosun canım Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım:18:
Selam fıstıklar...
Geçmişi okuyorum o yüzden 2. postalar için şimdiden özür diliyorum sizden...
Bu arada pompalı burun aspiratörüyle boşuna uğraşıp durmuşuz, otribebenin aspiratörü muhteşem bişeymiş. Almayan varsa şiddetle tavsiye olunur...
Ne denir ki bilmiyorum... Seni doldurmak istemiyorum o yüzden yazdığım şeyleri sildim. Umarım hatasını anlar ve "adam" olur en kısa zamanda...
Ben de dün içtim, bugün de denicem bakalım fark olacak mı :)
Çok büyük geçmiş olsun...
Kuzum her bebek farklıdır, bu işler hiç belli olmaz. Seninki geç başlar tam başlar bakarsın. Tabiki sen tedbir amaçlı doktorunla da paylaş durumu gene de.
Oyyş yer onu cucu teyzoşu eylüşüm 3,5 kilo kuZucum 4 e bağlayalım buçuklu olmasınbekliyorum tatlı koçum eylüş kampa giriyoruz kızlar
Bende otribebe aspr.kullanıyorum gercekten büyük rahatlık canım doğduğunda annem gidip almıştı eczaneden fil gibi cekiyo
Bkac gunluk streslw tiga donermisn cucu teyzesi..2bucuk ayda annesine 12kilo verdirdigi dusunulunce :-D
Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuş
harikasınız canım cok begendim 41 kere masallah...
anaammm ne diyosunKızlar bu incir kürü aynı zamanda gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Sakata gelmeyelim bir de
ayyyy sinir oldum. sen kendi bamyana bak deseydin
Benimki de aynı
Battaniyeyi üstüne al elbise niyetine diyo ancak olurmuş , okadar da şişman degilim 4 kg fazla ama benim göbek kısmında yastık varmis gibi.
Tv nin önünden geçince tv görünmüyormuş ama ben takilmiyorum , çünkü kendisinin zayıflık takıntısı var , iyiki kız değilmiş anoreksik olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?