2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım hayırlı olsun nasıl kolay oldumu anlatırmıısn bende düşünüyorum

sağol tatlım çok kolay oldu düşünüyorsan mutlaka yaptır geç kalmadan.. ben biraz kararsızdım büyüyüncemi yaptırsak diye ama böyle oldu iyide oldu sanırım :)

Bir gün önce çocuk cerrahına kontrole götürdük ve sünnet için uygun yaptırabilirsiniz dedi iyi ne zaman dedik yarın olur mu dedi ok dedik bizde :) ertesi sabah ilk bizi aldı ameliyathanede yapıldı çok tedirgindim ben ağlarmı diye ben ısrar ettim ameliyathaneye gireyim diye ama olmadı sadece kapısına kadar gelirsin dedi doktormuz ama ben oğlumu kat hemşiresiyle beraber götürdüm ameliyathaneye kadar ordaki hemşireyi tembihliyorum hiç durmadan siz hiç merak etmeyin dedi aldı götürdüler yavrumu ben emziğini verdim (çok büyük rahatlık emzik) sonra odaya çıktık. lokal yaptılar 15 20 dk uyuşmasını beklediler sanırım öyle demişti dr. sonra işlem.. toplamda yarım saatte tekrar çağırdılar ameliyathaneden yine ben gittim hemşireyle aldık oğlumu birde ordaki doktorlar vermiyolardı gittik bebeği verin diyor hemşire onlarda yok yok öyle biri yok dediler bende o esnada videoya çekiyordum dağıtırım dedim burayı verin oğlumu dedim baktım kuzucuk gözleri fıldır fıldır ağzında emziği vardı nasıl geçti dedim çok çok iyi hiç ağlamadı dediler sadece iğneyi yaparken ağlamış:) sonra odada bekledik 1 2 saat daha doktor gelip gördü iyi dedi eve geldik.tekrar kontrole çağırmadı ilaçta vermedi 1 numara büyük bez istediler sadece sünnetden sonra onu koydular ben hala büyük kullanıyorum iyice iyileşsin dedim
offf ammada uzun yazmışım pardon

teşekkürler canım :)

dün akşam kocamı boğmak istedim
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor

hastayım erkeklerin espri anlayışına, kendi kendine 10dk güldü

Selam fıstıklar...
Geçmişi okuyorum o yüzden 2. postalar için şimdiden özür diliyorum sizden...

Bu arada pompalı burun aspiratörüyle boşuna uğraşıp durmuşuz, otribebenin aspiratörü muhteşem bişeymiş. Almayan varsa şiddetle tavsiye olunur...

Ne denir ki bilmiyorum... Seni doldurmak istemiyorum o yüzden yazdığım şeyleri sildim. Umarım hatasını anlar ve "adam" olur en kısa zamanda...

Orta boy bir çaydanlığa 5-6 adet inciri 3-4 parçaya bölerek , yarıdan biraz fazla olacak şekilde su koyup 10 dk ya yakın kaynattım. Ilınınca içtim. 2 gün denemek bile etkili oldu. :)

Ben de dün içtim, bugün de denicem bakalım fark olacak mı :)

Çok büyük geçmiş olsun...

Kuzum her bebek farklıdır, bu işler hiç belli olmaz. Seninki geç başlar tam başlar bakarsın. Tabiki sen tedbir amaçlı doktorunla da paylaş durumu gene de.

Benimki de aynı
Battaniyeyi üstüne al elbise niyetine diyo ancak olurmuş , okadar da şişman degilim 4 kg fazla ama benim göbek kısmında yastık varmis gibi .
Tv nin önünden geçince tv görünmüyormuş ama ben takilmiyorum , çünkü kendisinin zayıflık takıntısı var , iyiki kız değilmiş anoreksik olurmuş

Kızlar bebisinizin ozel saglik sigortası varsa rotavirusu aşısı icin provizyon deneyin allianz bizimkini karşıladı ası diye ödemezler sanmayın

ayyyy sinir oldum. sen kendi bamyana bak deseydin

Bende gitmedim canım
Daha önceki bebeklerimde emzirdigim sürece adet olmadım , oyuzden bunda da beklemiyorum canım
Hatta 2. De abartmıştım kirkimizdan sonra 13 ay adet görmedim orkid modelleri değişmiş

beennn..dün yazmıştım ebe bi ark. aradım anlattım.emzirirken görmeyebilirsin belki 3 belki 5ay dedi.

13 ay wuuuuuuuu bakalım bzde durumlar ne olacak?

hımm daha erken o zaman

selam kedicik :) bende hep duyuyordum otri bebe iyi diye o nasıl şu hortumlu olanlardanmı canım varsa resmini bi atar mısın

Bende otribebe aspr.kullanıyorum gercekten büyük rahatlık canım doğduğunda annem gidip almıştı eczaneden fil gibi cekiyo

Boğulcak kadar varmış kendi söylemiş kendi gülmüş söylediği lafa

Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuş

Daha fzla yumurta demek daha fzla risk demekk :-D 2014 agustos annelerine terfi ederz artik :-D agustos topiklerinn mudavimleri yeniden takvim olustururz satlar flan yazilmaya bslanir hayr sat i olan var olmayan var anammmm sakasi bilee fena :-D

Cok komikkkkkk acta totona gul deseydn cnm :-D cddende 10 dkka guldugu kdr varmis yani hyret..kndilerine espri ypilnca bozulurlar ki arada kalite farki olmasina ragmen ;-)

harikasınız canım cok begendim 41 kere masallah...

çok sağol canımcım bu veletlerle hepimiz bir harikayız kiiii

Kızlar bu incir kürü aynı zamanda gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Sakata gelmeyelim bir de
anaammm ne diyosun bizim istediğimiz şey sadece biraz daha süt yumurta falan istemiyoruzzz

te allaamm yaaaa bunlar iyice şımardı artık amaaaaa

aynen topu topu 5kg var ama hepsi de başka yer yokmuş gibi göbeğe toplandı. ozaman daha da komik oluyor, kavuna kol bacak diye kibrit çöpü takmışsın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…