2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar.Umarım herkez iyidir.Geçmişi fırsat bulabilirsem okuyacağım.Bizim dün bebek mevlütümüz vardı.Çok şükür buda bitti.Çokda güzel oldu.Bacaklarım inanılmaz ağrıyor.Tabiii birazda fazla ilolardan neyse benim meleğimn uyanmada kuruyan çamaşırları toplayıp bir kahve keyfi yapayım.

Fındığın dediği gibi istediğimiz sadece biraz daha fazla süt mımırta değilll yanlış adres mımırtacılar biz değiliz

cücüm valla ben de baktım şimdi de açılan bütün sayfalarda "hamile kalmak için incir kürü" başlığı çıkıyor korktum vallahi ben şimdii :18: içmesek daha mı hayırlı olacak ne

bizim sünnetimiz de çarşamba günü, doktorumuz çocuk cerrahı. umarım biz de kolayca atlatırız. büyük bez konusunu bilmiyordum canım teşekkürler bilgi için.

size de geçmiş olsun, gözünüz aydın :)

Kızlar incir küründen korkmayın yaa bebek isteyen çok kişi denedi (bende dahil) ama pek bir işe yaramadı ama veriler doğrudur yumoş çoğalsın diye ama ne demişler neye niyet neye kısmet sizin niyetiniz belli nasıl olsa

Sağolasın canım

Bende çok hastane araştırdım en sonunda evime çok yakın olan özel 29 mayıs hastanesini tercih ettim. bizimkide çocuk cerrahı aynı zamanda hastanenin baş hekimi çok çokk ilgiliydi herkes.. umarım sizinde kolay geçer şimdiden geçmiş olsun

cücüm valla ben de baktım şimdi de açılan bütün sayfalarda "hamile kalmak için incir kürü" başlığı çıkıyor korktum vallahi ben şimdii :18: içmesek daha mı hayırlı olacak ne
Bende bugün başlayacaktım tarif için araştırdım okuyunca çok kararsız kaldım içip içmeme konusunda :44:

canımm hiç sormaa bende hastayımm espiri anlayışlarına, benimkide koçum benim falan diyor. aslansınnn diyor göbeğimii sevipp.. ben üzülünce de valla şaka yaptım diyorr. yav ne şakasııı zaten bunalımdayımm iyice depresyona sokuyr farkında değill (((

Teşekkür ederimm :) Evet genelde bebekler hep birbirine benziyor. Saçlarımız döküldü, yenilerini bekliyoruz

İyiymiş kızım,daha ne istiyorsun :))))direk mi çakıcan dünyaya???? Bak hiçbirimizin 1 saniye sonrası belli değil,sen en azından garantilemişsin 71'i ))))))

Ben resimde güzel bir kadın ve yakışıklı bir erkek mi görüyorum nedir????hayır hayır gözlerim yanıltmış olamaz beni.maşallah size

Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .

Hayirdir insallah ya

hayırlara gelsin inş.
Allah sağlıklı uzun ömür versin cnm..bn sık sık abuk sabuk tv dizisi modunda rüyalar görüyorum. en son gördüğümü anlatsam şaşar kalırsınız.eşimle yatak odasındayken bizi kapıdan gözetleyenler vardı

Ay çok komiksiniz kızlar yaaaa:)))) bamyalar,battaniyeler falan.benim adam her halimle bayılıyor bana(napsın garibim,doğruyu söyleyip başına iş mi alsın).Az önce dışarı çıkarken alınacak bişey var mı diyor?dedim incir al,ağzım incirle doluyken.napıyorsun kuzum sen bu kadar inciri yaaaa dedi?bir öncekinde gitmiş canım istedi diye 15-20 kadar organik kuru incir alıp dünyanın parasını vermiş,dedim alma o kadar pahalı.bildiğimiz paket incir al gel.adam pastalara,doktorlara,aşılara para yetiştiricem diye imanı gevredi.haftayada pediatrik ortopediste götürücez Melisimi.400 liraymış muaynehane ücreti.rota aşısı,pastası,eve temizlik için gelen abla falan derken göçtük biz,yinede canım benim hala organik yiyeceklerle beslemeye çalışıyor bizi.Allah yanımızdan,başımızdan eksik etmesin.çok güzel bir aile ve eş ya,inşallah Allah herkese böyle iyi insanlarla tanışmak nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…