- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.361
Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuş
Kızlar bebisinizin ozel saglik sigortası varsa rotavirusu aşısı icin provizyon deneyin allianz bizimkini karşıladı ası diye ödemezler sanmayın
Fındığın dediği gibi istediğimiz sadece biraz daha fazla süt mımırta değilll yanlış adres mımırtacılar biz değiliz
sağol tatlım çok kolay oldu düşünüyorsan mutlaka yaptır geç kalmadan.. ben biraz kararsızdım büyüyüncemi yaptırsak diye ama böyle oldu iyide oldu sanırım :)
Bir gün önce çocuk cerrahına kontrole götürdük ve sünnet için uygun yaptırabilirsiniz dedi iyi ne zaman dedik yarın olur mu dedi ok dedik bizde :) ertesi sabah ilk bizi aldı ameliyathanede yapıldı çok tedirgindim ben ağlarmı diye ben ısrar ettim ameliyathaneye gireyim diye ama olmadı sadece kapısına kadar gelirsin dedi doktormuz ama ben oğlumu kat hemşiresiyle beraber götürdüm ameliyathaneye kadar ordaki hemşireyi tembihliyorum hiç durmadansiz hiç merak etmeyin dedi aldı götürdüler yavrumu ben emziğini verdim (çok büyük rahatlık emzik) sonra odaya çıktık. lokal yaptılar 15 20 dk uyuşmasını beklediler sanırım öyle demişti dr. sonra işlem.. toplamda yarım saatte tekrar çağırdılar ameliyathaneden yine ben gittim hemşireyle aldık oğlumu birde ordaki doktorlar vermiyolardı gittik bebeği verin diyor hemşire onlarda yok yok öyle biri yok dediler bende o esnada videoya çekiyordum dağıtırım dedim burayı verin oğlumu dedim baktım kuzucuk gözleri fıldır fıldır ağzında emziği vardı nasıl geçti dedim çok çok iyi hiç ağlamadı dediler sadece iğneyi yaparken ağlamış:) sonra odada bekledik 1 2 saat daha doktor gelip gördü iyi dedi eve geldik.tekrar kontrole çağırmadı ilaçta vermedi 1 numara büyük bez istediler sadece sünnetden sonra onu koydular ben hala büyük kullanıyorum iyice iyileşsin dedim
offf ammada uzun yazmışım pardon
teşekkürler canım :)
bizim sünnetimiz de çarşamba günü, doktorumuz çocuk cerrahı. umarım biz de kolayca atlatırız. büyük bez konusunu bilmiyordum canım teşekkürler bilgi için.
size de geçmiş olsun, gözünüz aydın :)
parmecim kusura bakma alıntıya alıp cevabı yazamamışım sinirden
bizim sadece yatarak tedavi olarak var, gene de karşılanır mı biliyo musun?
Bende bugün başlayacaktım tarif için araştırdım okuyunca çok kararsız kaldım içip içmeme konusunda :44:cücüm valla ben de baktım şimdi de açılan bütün sayfalarda "hamile kalmak için incir kürü" başlığı çıkıyorkorktum vallahi ben şimdii :18: içmesek daha mı hayırlı olacak ne
dün akşam kocamı boğmak istedim
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor
hastayım erkeklerin espri anlayışına, kendi kendine 10dk güldü
Teşekkür ederimm :) Evet genelde bebekler hep birbirine benziyor. Saçlarımız döküldü, yenilerini bekliyoruzmaşallah sulozcum sende oğlunda çok tatlısınız. yaa resimlere yazılanlara bakıyorum bu sezon bebekler ne şanslı.. bu arada oğlunda biraz daha saç olsa aynı benim oğlum:) garip ama erkek bebekler de birbirine çok benziyo:)
Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .
Hayirdir insallah ya
Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .
Hayirdir insallah ya
Hayirdir insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?