- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.381
Bende ürktüm valla fındığım hatta kaynattımm ölecek bekliyor ocakta:18:önceden mımırtlama günümü hesaplardım şimdi mımırtadan korkar oldum hey gidi günler heycücüm valla ben de baktım şimdi de açılan bütün sayfalarda "hamile kalmak için incir kürü" başlığı çıkıyorkorktum vallahi ben şimdii :18: içmesek daha mı hayırlı olacak ne
Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .
Hayirdir insallah ya
Ay çok komiksiniz kızlar yaaaa:)))) bamyalar,battaniyeler falan.benim adam her halimle bayılıyor bana(napsın garibim,doğruyu söyleyip başına iş mi alsın).Az önce dışarı çıkarken alınacak bişey var mı diyor?dedim incir al,ağzım incirle doluyken.napıyorsun kuzum sen bu kadar inciri yaaaa dedi?bir öncekinde gitmiş canım istedi diye 15-20 kadar organik kuru incir alıp dünyanın parasını vermiş,dedim alma o kadar pahalı.bildiğimiz paket incir al gel.adam pastalara,doktorlara,aşılara para yetiştiricem diye imanı gevredi.haftayada pediatrik ortopediste götürücez Melisimi.400 liraymış muaynehane ücreti.rota aşısı,pastası,eve temizlik için gelen abla falan derken göçtük biz,yinede canım benim hala organik yiyeceklerle beslemeye çalışıyor bizi.Allah yanımızdan,başımızdan eksik etmesin.çok güzel bir aile ve eş ya,inşallah Allah herkese böyle iyi insanlarla tanışmak nasip eder.
Canım teşekkür ederim çok hoşsun :)Ben resimde güzel bir kadın ve yakışıklı bir erkek mi görüyorum nedir????hayır hayır gözlerim yanıltmış olamaz beni.maşallah size
Teşekkür ederiz cucucum, sensin o :)Bende ürktüm valla fındığım hatta kaynattımm ölecek bekliyor ocakta:18:önceden mımırtlama günümü hesaplardım şimdi mımırtadan korkar oldum hey gidi günler hey
Sende minik kuşunda çok tatlısının canım
Bendede var bizimki hiç tavana yansıyan ışığa bakmıyor ,kelebekler falan yansıyor onları eşimle ben izliyoruz:)) bizimki kırmızılı gibi bi ışık var ya altında hep ona bakıyo gece, gündüzde ayıcıklarla konuşuyor . Bu arada beşiğe monte edilen kısmı çok iyi sıkın kızlar ben bi kere düşürdüm iyi sıkmamışım, dikkat edin.Parmecim bizde aynı dönenceyi almıştık daha bu gün yeni kurdum. tabi henüz gece denemedim ama tavana yansıyan ışıkları yetersiz geldi. senin gece nasıl? bebeğini onunlamı uyutuyosun yoksa oyalamak içinmi kullanıyosun?
henüz 3 yada 4 aylık hamileyken aldığımız ilk şey dönence olmuştu. bu güne kadarda hiç paketini açıp kontrol etmemiştim. bu gun paketi açtığımda ürünün açılmış daha önce montajının yapılıp sokulduğunu fark ettim. kurdum çalışıyo. ancak eger gece ışığı yetersiz gelirse mağazaya gidip iade etmek icap edecek. Buyuk bir ihtimalle de fatura tarihi yüzünden kabul etmiyecekler.offf buyuk hevesle almıştım
Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Merhaba kızlar bende tüm hamileliğim boyunca forumun takipçisiydim. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ben de 30 ağustosta doğum yaptım.Eki Görüntüle 848916 ve bu fıstığa sahip oldum allaha şükür.
Parmecim bizde aynı dönenceyi almıştık daha bu gün yeni kurdum. tabi henüz gece denemedim ama tavana yansıyan ışıkları yetersiz geldi. senin gece nasıl? bebeğini onunlamı uyutuyosun yoksa oyalamak içinmi kullanıyosun?
henüz 3 yada 4 aylık hamileyken aldığımız ilk şey dönence olmuştu. bu güne kadarda hiç paketini açıp kontrol etmemiştim. bu gun paketi açtığımda ürünün açılmış daha önce montajının yapılıp sokulduğunu fark ettim. kurdum çalışıyo. ancak eger gece ışığı yetersiz gelirse mağazaya gidip iade etmek icap edecek. Buyuk bir ihtimalle de fatura tarihi yüzünden kabul etmiyecekler.offf buyuk hevesle almıştım
Gunaydin dogumdan sonra adet olan arkadaslar oldu okudugum kadariyla peki ikinci adetinizide oldunuz mu ve duzenlimi geldi? Ben halaaaa ikinciyi olmadimda
Parmecim bizde aynı dönenceyi almıştık daha bu gün yeni kurdum. tabi henüz gece denemedim ama tavana yansıyan ışıkları yetersiz geldi. senin gece nasıl? bebeğini onunlamı uyutuyosun yoksa oyalamak içinmi kullanıyosun?
Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .
Hayirdir insallah ya
canımm hiç sormaa bende hastayımm espiri anlayışlarına, benimkide koçum benim falan diyor. aslansınnn diyor göbeğimii sevipp.. ben üzülünce de valla şaka yaptım diyorr.yav ne şakasııı zaten bunalımdayımm iyice depresyona sokuyr farkında değill (((
Ay çok komiksiniz kızlar yaaaa:)))) bamyalar,battaniyeler falan.benim adam her halimle bayılıyor bana(napsın garibim,doğruyu söyleyip başına iş mi alsın).Az önce dışarı çıkarken alınacak bişey var mı diyor?dedim incir al,ağzım incirle doluyken.napıyorsun kuzum sen bu kadar inciri yaaaa dedi?bir öncekinde gitmiş canım istedi diye 15-20 kadar organik kuru incir alıp dünyanın parasını vermiş,dedim alma o kadar pahalı.bildiğimiz paket incir al gel.adam pastalara,doktorlara,aşılara para yetiştiricem diye imanı gevredi.haftayada pediatrik ortopediste götürücez Melisimi.400 liraymış muaynehane ücreti.rota aşısı,pastası,eve temizlik için gelen abla falan derken göçtük biz,yinede canım benim hala organik yiyeceklerle beslemeye çalışıyor bizi.Allah yanımızdan,başımızdan eksik etmesin.çok güzel bir aile ve eş ya,inşallah Allah herkese böyle iyi insanlarla tanışmak nasip eder.
dün akşam kocamı boğmak istedim
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor
hastayım erkeklerin espri anlayışına, kendi kendine 10dk güldü
Yavru Kartal maşallah sanaEki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Bu böceklerin hepsi şahane yaBuda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Sensin sensinCanım teşekkür ederim çok hoşsun :)
Teşekkür ederiz cucucum, sensin o :)
Sende minişinde Hosgeldiniz CNm çok şeker kuzucunMerhaba kızlar bende tüm hamileliğim boyunca forumun takipçisiydim. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ben de 30 ağustosta doğum yaptım.Eki Görüntüle 848916 ve bu fıstığa sahip oldum allaha şükür.
hayırlara gelsin inş.
Allah sağlıklı uzun ömür versin cnm..bn sık sık abuk sabuk tv dizisi modunda rüyalar görüyorum. en son gördüğümü anlatsam şaşar kalırsınız.eşimle yatak odasındayken bizi kapıdan gözetleyenler vardı
cok canım yanıyorrrrrr tum insani duygularım sarsıldı guven sevgi falan fesman ya bi insan birinin elini tutup yola cıkıyor en zor zamanında elini bırakıyorrrrr bebegimle baba ocagı dusunmekten bebegmle ilgilenemyommmmmm annemler bakıyorrrrr cok içim sıkkın bungun ne yapacam bilmiyom hayata devam tabiki yeni hayata alışmakkkkkk ya ben konusmak da istemyom biri beni anlayıp anlatsın istiyommmm
canım ya bu günlerde geçecek atlatacaksınız inanıyorum. burda anlat bizler dinleriz seni üzülme lütfen dualarımız seninlebenden evliliğimizden bunalmış artık istemiyomus benden sıkıldı cunku son bir yıl hep hastaydm vs önceside kv sorunları falan filan aman ya cocugunu dusunmuyo vs parca parca yazdım cunku toparlmıyrum
dün akşam kocamı boğmak istedim
oturmuş tv izliyoruz, göğsümün altında bişey kaşınıyor. bakar mısın dedim yara falan mı olmuş...adamın baktıktan sonraki cevabı;
koca göbeğine takılmıyorsunda küçücük sivilce mi rahatsız ediyor, şuna bak muhallebi gibi sallanıyor
hastayım erkeklerin espri anlayışına, kendi kendine 10dk güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?