2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cücüm valla ben de baktım şimdi de açılan bütün sayfalarda "hamile kalmak için incir kürü" başlığı çıkıyor korktum vallahi ben şimdii :18: içmesek daha mı hayırlı olacak ne
Bende ürktüm valla fındığım hatta kaynattımm ölecek bekliyor ocakta:18:önceden mımırtlama günümü hesaplardım şimdi mımırtadan korkar oldum hey gidi günler hey

Sende minik kuşunda çok tatlısının canım

Popişini çimdikle CNm maşallah Allahım herkese huzur mutluluk sağlık versinbende kocitomdan çok memnunum yardım eder CNm ne istese üşenmez gider alır çok yorgun olsada kırmaz elinden geleni yapar ben razıyım inş oda benden razıdır

Parmecim bizde aynı dönenceyi almıştık daha bu gün yeni kurdum. tabi henüz gece denemedim ama tavana yansıyan ışıkları yetersiz geldi. senin gece nasıl? bebeğini onunlamı uyutuyosun yoksa oyalamak içinmi kullanıyosun?
henüz 3 yada 4 aylık hamileyken aldığımız ilk şey dönence olmuştu. bu güne kadarda hiç paketini açıp kontrol etmemiştim. bu gun paketi açtığımda ürünün açılmış daha önce montajının yapılıp sokulduğunu fark ettim. kurdum çalışıyo. ancak eger gece ışığı yetersiz gelirse mağazaya gidip iade etmek icap edecek. Buyuk bir ihtimalle de fatura tarihi yüzünden kabul etmiyecekler.offf buyuk hevesle almıştım

Ben resimde güzel bir kadın ve yakışıklı bir erkek mi görüyorum nedir????hayır hayır gözlerim yanıltmış olamaz beni.maşallah size
Canım teşekkür ederim çok hoşsun :)
Teşekkür ederiz cucucum, sensin o :)

kızlar ya bugün sabahtan beri oğlumu emzirirken çocuğun yüzünde alerji döküntüleri oluşuyor yarım saat içinde sönüyor ama her emzirişimde oldu acaba yediğim birşey mi sütten geçti şu süt alerjisi nasıl birşey bilen var mı???

Bendede var bizimki hiç tavana yansıyan ışığa bakmıyor ,kelebekler falan yansıyor onları eşimle ben izliyoruz:)) bizimki kırmızılı gibi bi ışık var ya altında hep ona bakıyo gece, gündüzde ayıcıklarla konuşuyor . Bu arada beşiğe monte edilen kısmı çok iyi sıkın kızlar ben bi kere düşürdüm iyi sıkmamışım, dikkat edin.

Merhaba kızlar bende tüm hamileliğim boyunca forumun takipçisiydim. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ben de 30 ağustosta doğum yaptım. ve bu fıstığa sahip oldum allaha şükür.

Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))

Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..

bütünn bebişler çooooooooooook tatlı maşallahh bizim ağustos şekerlerine :)

Henüz uyutmak icin kullanmak nasip olmadı 2 gündür kurulu zaten ama niyetim o . Oyalamak icin guzel oldu bugun yarım saat falan ağlamadan durdu .

Gece lambasına gelince sadece besigi aydınlatıyor yildizla ay ise odanın kapısını kapatınca cok belirgin doğal olarak biz başka gece lambası kullandığımız icin sorun etmedim ama siz gece lambası olarak kullanacaksanız sorun tabi

Gunaydin dogumdan sonra adet olan arkadaslar oldu okudugum kadariyla peki ikinci adetinizide oldunuz mu ve duzenlimi geldi? Ben halaaaa ikinciyi olmadimda

benim 40ım çıktıktan 5 gün sonra bi kanama oldu azcık sürüntü halinde devam etti bikaç gün ama iknciyi olmadım bende 35- 40 gün olacak

Henüz uyutmak icin kullanmak nasip olmadı 2 gündür kurulu zaten ama niyetim o . Oyalamak icin guzel oldu bugun yarım saat falan ağlamadan durdu .

Gece lambasına gelince sadece besigi aydınlatıyor yildizla ay ise odanın kapısını kapatınca cok belirgin doğal olarak biz başka gece lambası kullandığımız icin sorun etmedim ama siz gece lambası olarak kullanacaksanız sorun tabi

Kızlar gece rüyamda ne zaman öleceğimi gördüm. Kurmalı saat gibi bir makine 71. Yasımda durdu .

Hayirdir insallah ya

gerçekten hayırdır inşallah.. baya gerilmişsindir canım ama unutmaya çalış

al sana dayaklık bir koca dahaaa

cücüm haklı yalovacm totonu kaşı :) ikiniz de çok şanslısınız birbirinize sahip olduğunuz için Allah bozmasın canımcım..

SULOZ, ELSA, NAZLIBEBİŞ, DARZAMAN..

Bebiklerinize de size de kocaman bir maşallahh! tam ısırmalık bunların hepsi yaaaaaa

Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Yavru Kartal maşallah sana
Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Bu böceklerin hepsi şahane ya
Canım teşekkür ederim çok hoşsun :)

Teşekkür ederiz cucucum, sensin o :)
Sensin sensin
Sende minişinde Hosgeldiniz CNm çok şeker kuzucun

Siznki biraz erotik filme kayiyo canim..PARMECIM ruyalrin tersi cikarmis...sen hepimizi gomucen bnce tontis bi nine olucn torununun çocuklarini gorucen.hayra ciksin ins

Merhaba kankalarım Bu ara çok uzak kaldım özledim sizi
Doğum izni biten arkadaşlar süt izni için işyerine dilekçe veriliyormuş veren oldu mu?
Ben iznimi toplu şekilde kullanmayı talep edicem inşallah izin verirler. Zaten evden de işlerini yapıyorum keşke bana istersen 1 yaşına kadar gelme deseler AMİN :)

benden evliliğimizden bunalmış artık istemiyomus benden sıkıldı cunku son bir yıl hep hastaydm vs önceside kv sorunları falan filan aman ya cocugunu dusunmuyo vs parca parca yazdım cunku toparlmıyrum
canım ya bu günlerde geçecek atlatacaksınız inanıyorum. burda anlat bizler dinleriz seni üzülme lütfen dualarımız seninle

ay canım kızma bana lütfen ama ben bile güldüm bu duruma erkek milleti ya sen bir laf söylesen alınır kırılır kendi düşünmeden söyler :))
bu arada bamya olayı da süperdi

birsürü alıntı yapmıştım çoğu gitti bebişler harika görünüyor anneler daha bir güzel :))
adet olayına gelince ben olmadım açıkçası olmayıda beklemiyorum. zaten ilaçla zor adet olan biriydim. 6 ay tedavi gördüm umut kesildi tüp bebek merkezleri bile imkansız dedi 2 ay sonrasında kendiliğinden hamile kaldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…