2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))

Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..

Yine seçmece Ağustos annelerinden güzel görüntüler. Sanki bütün güzel kadınlar aynı dönem hamile kalmış Mşallah sizlere analı bebekli

Tanım:Annesi yemek yaparken 5 kez kaka yapan ve 1 saatlik yemeği annesine 2 saatte yaptıran bebeğe İda Helen denir.

Hay masallah İda Helen'e. En boklu bebek olma konusunda istikrarını koruyor :)

Ay cidden çok istikrarlı aynı istikrarı büyüdüğünde başka konularda da bekliyoruz. Kime benzedi bu kız böyle bilmiyorum. Klavuzum karga değil ama burnum boktan çıkmıyo

5 Kez mi amanınidoş napmışsın öle kuZucum

Aynen cucum 5 kez yav soğanı doğra el yıka git alt aç elleri yıka biber ayıkla sonra yine bir cork sesi ve git el yıka alt aç sonra eli yıka prinç ayıkla,...............,.............., böyle bi kısır döngü oldu

İda Helen'in bu kaçıncı pok vakası yahu???Arasta'cım bu kadar sıçtığına göre ne yediriyorsun kuzum sen bu güzel böcüğe????benim yavrum 2 günde bir kakasını yapıyor.2 saat önce doktor kontrolümüzden geldik,biraz emdi ve uyudu yavrum.10 dakika sonra uyandı tekrar uyuttum,tekrar uyandı yine uyuttum.zaten hep böyle az uyuduğu için bizimde bir pok vakası yaşadığımızı nerden bilebilirdim ki!!!! Melisim heralde arkadaşları gibi cadılık yapmaya karar verdi ve enseye kadar sıçtı.doktor muayenesinde altını değiştirmiştik,bezi doktor çok kötü bağlamış( bi de kadın) bezde çok az kaka var,hepsi sırt kısmından çıkmış enseye kadar.zor temizledim valla yavrumu.dışarıda boka bulananlar olarak bende milli oldum yani canlar.fena bişeymiş

Ay ne güldüm Yalovacım aramıza hoşgeldin Sırta çıkmış bok gibisi yoktur. Hele onu temizlemek ayrı bir keyiftir çok iyi bilirim. İda'ya gelince sadece sütümü içiyo da metabolizması hızlı mıdır nedir anlamadım. Çok nadir oluyor 1 gün boyunca yapmadığı ama normalde 6-7 kez yapıyor da bugün ard arda topluca yaptı güne yaymadı. Zaten hep özel anları bekliyo arda arda yapmak için Bi daha gün içinde yapmazsa giydirip bi yere gidiyomuşuz gibi yapıcam ya da mutfağa götürüp yemek yapmaya başlıycam o anlarda yapmaktan hoşlanıyo demek ki

Kandır tabi Arastacım,günün hangi vakti müsaitsen dışarı çıkıyormuş gibi giydir,süsle püsle,o da yapsın kakasını sonra da gelsin yemekler gitsin örgüler.bok temizlemek az vakit almıyor valla,hele sırta çıkmışını....Melis'imde şu meşhur düşürdüğüm pusetin yine meşhur sapını üst konuma getirip tık sesini duyunca gezmeye gidicez zannedip susuveriyor.bazen mama yaparken onu da mutfağa götürmek zorunda kalıyorum,uslu kız triplerine girince giderken söylüyorum ona,yok kızım gezmeye değil mutfağa gidiyoruz diye.yavrum yinede bekliyor uslu uslu.seni ve boklu kızını öpüyorum Pınar'cım

hayat herkes için kolay değil canım hepimiz ne umutlarla hayallerle kurduk yuvalarımızı. bir avukat olarak hergün boşanan çiftlerle konuşuyorum davalarına girip insanların bu aşamada ne kadar çirkinleştiklerini görüyorum herkesin farklı bir hikayesi farklı bir acısı var. benimde pek çok problemim var eşimle daha bu sabah ne kadar bakımsız olduğumu, aldığım kiloları, bu işin sonunun belli olduğunu, ben böyle devam edersem göznünün dışarı kayacağını dahi (!) ima etti. yaşadıklarımızı hak etmiyoruz bir anne olarak onlara dünyanın en kıymetli hazinelerini armağan ettik ama yavrularımıza yazık mı ettik bilmiyorum.
kimse anne babasını seçemiyor ancak biz kocalarımızı seçerek yavrularımızın ailesini oluşturmuş olduk ne yazıkki eşimin ne beni ne de kızımızı hakettiğini düşünmüyorum.
aylardır aramızda görünmeyen duvarlar var bazen sesimiz yükselse de en tehlikelisi bu soğuk ve uzak durma en kötü karar dahi bu kararsızlıktan iyidir.
olmayan kıyafetlerim, dağılan saçlarım, temizleyemediğim evim... ben bu adam ve bizim için doğumdan 2 gün öncesine kadar çalıştım bebeğim 45 günlükken işe başlamak zorunda kaldım. sırf ihtiyacımız var diye. ben bu kadar çabalarken eşim aldığı parayı annesine, kuzenine vs. gönderirken ben evime, kızıma ne alsam aman nerden kıssam derdindeyim. sonuç kocam beni beğenmiyor! neden ona çocuk doğurdum kilo aldım, kızımıza bakacağım derken kendime bakamadım, ev-iş arasında mekik dokuyup akşamları biran evvel kızıma gideyim emzireyim dedim de kendime vakit ayıramadım diye.
daha uzun uzun yazsam o kadar çok sebebim var ki ... şimdi düşünüyorum adam beni 26 yaşımda beğenmiyor biraz yaşlanınca hiç beğenmez bunun sonu belli diye ama o son noktayı koymaya henüz elim de dilim de varmıyor.
bu adamlara artık beddua ederken bile iki kez düşünün lütfen ciğerlerinden tutul desen Allah korusun kendi evladımızdan çıkar.
ne olursa olsun çocuğu olan anne ve babalar bazı istisna durumlar haricinde ömür boyu karşı karşıya gelmek zorundalar bu nedenle ayrılırken bile güzel ayrılınması gerekiyor ne kadar zor olsa da. ve bazı şeyleri de zamana bırakmak lazım yavrularımız için

Not: Birde aralıkta kocamın askere gitme ihtimali var ne çektim be kızlarrr :)

Son düzenleme:

Ay ben sırta çıkmış kaka hikayelerini kaçırmışım Benim zilloşun da var birkaç sırta çıkma vakası :) En sonuncusu evdeydi ama evde olduğuma sevinemedim. Tam aşılardan bir gün sonra yaptı yıkayamadım haliyle :) sil babam sil evire çevire sildim kuzuyu onun keyfi yerinde tabi gülücükler atıyo bide utanmadan

7000 gr. dık tatlım en son :)

Neeeey 7000 mi maşallah canım tostiğe çok da tatlı

Sakın alınma ama esine sınır oldum kendisi de brad Pitt eminim

Kizlar oglum butun gun kucagimda uzun bi uykusuda yok kucakta uyuyup uyaniyo 15er dkka hiç bir is yapamiyorum ne aksam yemegi ne kahvalti ne ev supurmek butun gun kucakta ziplsya ziplaya volta atiyoruz kucagami alisti bu cocuk soyle besiginde bi yarim saat besiginde oyalandigi yok birakiyorum aglasin susucak sonunda diyorum yok susmak agliyoda agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…