2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ama neredeyse 4 ayı dolduracağız biz temmuz bebişiyiz :)

Çok güldüm arastacım idoşa
Demekki iyi besleniyo kuzucuk
Bir de bağırsaklar genişliyo demekki
Bu iyi haber şu bağırsaklar büyüse de rahat rahat gaz çıkarsalar artık

Kızlar benim minnoşumun kakası kokmaya başladı bi kaç gündür eskiden hiç kokmazdı
Gece emzirmek için kucağıma aldığımda püfür püfür kokuyodu
Sabah açtım doldurmuştu

Valla ne diyom masallah diyim tam gaz devam idosum

Hosgeldin CNm Bizde seni ozledik

walla bizimki ilk günlerden beri kokuoo :)))

bu eşlere sinir oluyorumm bayanlar dünyaya bir canlı getirio yawrunuzu getirio çocuğunuzu beslio büyütüo herşeyden sakınıo we kendini unutuo o derece ama erkekler hala bi ilgi bakım peşinde farkında değillermi acaba neler çektiğinizinn...anlayamıyorum we çok üzülüyorumm umarım düzelirsinizz umarım anlarlar ne kadar saygı duymaları gerektiğini

Maşallah canım o pek minik kuş degil tosun pasa, maşallah
Ana oğul pek tatlısınız
Maşallah canım Allah bozmasın
Allah hepimizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın insallah
Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Çarşı herseye karşı
Maşallah bu kucuk Kartal'a

Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Ayy yerim ben bu tontişi tam ısırmalık

Sefa gelmiş
Hosgelmis canım bu fıstık , maşallah size

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Masallah size fazla kilolardanda kurtulmussun.
Esinle aranin duzelmesine sevindim. Arada uzaklasmak ise yariyor demekki. Masallah oglusunada:)
Sende benim gibi yeni bir sehre alisiyorsun galiba.. masallah size oglunu kizima benzettim... gecende bir bebisi daha benzetmistim. Gulunce benziyor bu bebisler...

Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
masallah kizina bende ilk erkek sandim. Erkek bebeklere genelde forma giydirilir ya bir afalladim. Ama senin kizada cok yakismis.

Eki Görüntüle 846694

Uyumaya nasıl da niyetli degilmi teyzosları
Masallah keyfi nesesi yerinde hep boyle gulsun canim..
Masallah canim bunun neresi erkege benziyor. Fistik gibi kiz iste...
Biz bugun teyzeye gldikkk :-D

Ohhh ana kiz gezin bakalim. masallah bizde teyzemizi ozledik.

Hanımlar, gece ne kadar sık alt değiştiriyorsunuz?

Benim oğlan geceleri önce kesintisiz 4 saat uyuyo, daha sonra ise 2-3 saat aralıklarla uyanıyo. En son alt değiştirmenin üzerinden 5-6 saat geçmişse emzirmenin ardından altını açıyorum, içim rahat etmiyor diğer türlü. Bu sefer de uykusu dağılıyor ve tekrar uykusunu toplasın diye uğraşıyorum. 45 dakikayı buluyor bazen tekrar uyuması..

Kaka olayını duymadığım sürece değiştirme işini sabaha bıraksam? Gece saat 8 gibi uyuyor, sabah 6-7 gibi tam bir uyanıyor.

Canimben gece uykusu bölünmesin duye sabah 6-7 Kacta kalkarsak Ozman degustiriyOrum Pişik faln olmadık valla o da mışıl mışıl oyuyor demekki keyfi yerinde.

Çok boktan konular boşver pek bişey kaçırmış sayılmazsın

Çok güldüm arastacım idoşa
Demekki iyi besleniyo kuzucuk
Bir de bağırsaklar genişliyo demekki
Bu iyi haber şu bağırsaklar büyüse de rahat rahat gaz çıkarsalar artık

Bağırsaklar iyice büyüyünce napıcak merak ediyorum O kadarcık sisteme o kadar şey nasıl sığıyo anlamadım. Sıkıştırılmış dosya gibi maşallah

merhaba kızlar.. umarım herkes iyidir.. bizim bugün kontrolümüz vardı.. 62 cm 6.400 gr olmuşuz..
birde kızımın mızmızlanmasına çözüm buldum.. tiny love n oyun halısını aldım.. müziğide var. çok hoşuna gitti. bütün gün sıkılmadan onlarla konuşuyor.. yavrum benimmmm

benmde eşim nöbetçi we benn çook sıkıldımmm....iyiki oğluşum war..uyuttum huzurlaa...ama nazarm değio sanki..gaz problemi biti derken bgn zorlandı damla werdm...

canım ben ne kadar ağlarsa ağlasın emzirmeden önce değiştiriyorum 1 kere de olsa..böylece uykusu kaçmıyor

Kizlar ikinizede cok uzuldum. Insallah biran once eslerinizle araniz duzelir. Sakinliginizi koruyun kizlar evliligin ilk yillarinda boyle sorunlar yasaniyor. Birde bebek gelince sorunlar artiyor. Ama acele etmeyin bence boşanmak icin biraz daha sabir kizlar hersey yoluna girer ve duzelir insallah bebisli hayatlariniza kari koca alisin sonra hala sorunlar surerse bosanmaya karar verirsiniz. Bir yerde okumustum. Annelik genlerde varmis. Babalik ise sonradan ogrenilirmis. Ogrenmeleri icin zaman verin sorumluluklarini yavasta olsa alirlar. Ama gidebileceginizi yada bosanabileceginizide gosterin. Herseyi altan alin demiyorum. Sadece bosanma dusuncesini erteleyin.
Heracim sana vurmamasi gerekirdi haklisin. O da belli etmesede cok pisman olmustur. Odun diyorsun benimkide cok odundu 6 yil sevgililik 4 yilda evlilikten sonra yeni yeni yontabildim. Omrumuzden omur gitsede biz o odunlari sevdik ve bazi huylarini bilebile evlendik.
Insallah ikiniz icinde hersey gonlunuzce olur. Bugunleri unutur ve guzel gunlerinize devam edersiniz...

Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuş

kızlar valla denk mi geldi nedir bilmiyorum ama ben incir kürü kullandığım ay hamile kalmıştım
ama süt korur derler ya hamilelikten o yüzden içebiliriz diye düşünüyorum ( tabi kendi tedbirimizi de ayrıca almamız gerek sadece süt korur dersek yanarız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…