- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.421
Evet canım ama neredeyse 4 ayı dolduracağız biz temmuz bebişiyiz :)Ay ben sırta çıkmış kaka hikayelerini kaçırmışımBenim zilloşun da var birkaç sırta çıkma vakası :) En sonuncusu evdeydi ama evde olduğuma sevinemedim. Tam aşılardan bir gün sonra yaptı yıkayamadım haliyle :) sil babam sil evire çevire sildim kuzuyu onun keyfi yerinde tabi gülücükler atıyo bide utanmadan
Neeeey 7000 mi maşallah canım tostiğe çok da tatlı
Aynen cucum 5 kez yav soğanı doğra el yıka git alt aç elleri yıka biber ayıkla sonra yine bir cork sesi ve git el yıka alt aç sonra eli yıka prinç ayıkla,...............,.............., böyle bi kısır döngü oldu
Valla ne diyom masallah diyimAynen cucum 5 kez yav soğanı doğra el yıka git alt aç elleri yıka biber ayıkla sonra yine bir cork sesi ve git el yıka alt aç sonra eli yıka prinç ayıkla,...............,.............., böyle bi kısır döngü oldu
Merhaba kankalarımBu ara çok uzak kaldım özledim sizi
Doğum izni biten arkadaşlar süt izni için işyerine dilekçe veriliyormuş veren oldu mu?
Ben iznimi toplu şekilde kullanmayı talep edicem inşallah izin verirler. Zaten evden de işlerini yapıyorum keşke bana istersen 1 yaşına kadar gelme deseler AMİN :)
Çok güldüm arastacım idoşa
Demekki iyi besleniyo kuzucuk
Bir de bağırsaklar genişliyo demekki
Bu iyi haber şu bağırsaklar büyüse de rahat rahat gaz çıkarsalar artık
Kızlar benim minnoşumun kakası kokmaya başladı bi kaç gündür eskiden hiç kokmazdı
Gece emzirmek için kucağıma aldığımda püfür püfür kokuyodu
Sabah açtım doldurmuştu
Evet canım ama neredeyse 4 ayı dolduracağız biz temmuz bebişiyiz :)
Maşallah canım o pek minik kuş degil tosun pasa, maşallah
Maşallah canım Allah bozmasınAy çok komiksiniz kızlar yaaaa:)))) bamyalar,battaniyeler falan.benim adam her halimle bayılıyor bana(napsın garibim,doğruyu söyleyip başına iş mi alsın).Az önce dışarı çıkarken alınacak bişey var mı diyor?dedim incir al,ağzım incirle doluyken.napıyorsun kuzum sen bu kadar inciri yaaaa dedi?bir öncekinde gitmiş canım istedi diye 15-20 kadar organik kuru incir alıp dünyanın parasını vermiş,dedim alma o kadar pahalı.bildiğimiz paket incir al gel.adam pastalara,doktorlara,aşılara para yetiştiricem diye imanı gevredi.haftayada pediatrik ortopediste götürücez Melisimi.400 liraymış muaynehane ücreti.rota aşısı,pastası,eve temizlik için gelen abla falan derken göçtük biz,yinede canım benim hala organik yiyeceklerle beslemeye çalışıyor bizi.Allah yanımızdan,başımızdan eksik etmesin.çok güzel bir aile ve eş ya,inşallah Allah herkese böyle iyi insanlarla tanışmak nasip eder.
Çarşı herseye karşıEki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Ayy yerim ben bu tontişiBuda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Sefa gelmişMerhaba kızlar bende tüm hamileliğim boyunca forumun takipçisiydim. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ben de 30 ağustosta doğum yaptım.Eki Görüntüle 848916 ve bu fıstığa sahip oldum allaha şükür.
Masallah size fazla kilolardanda kurtulmussun.slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Esinle aranin duzelmesine sevindim. Arada uzaklasmak ise yariyor demekki. Masallah oglusunada:)geçmişi okuyayım da yazayım demiştim ama oku oku bitiremedim baya gerilerde kalmışım :26: evimize dün döndük, babamız bizi çok özlemişsarıldık sarıldık hatta sarılıp uyuduk sohbet ederek sanırım oğlumuzun 2 aylık olup uyku düzeninin biraz rahatlaması buna sebep oldu çok mutlu oldum. (sarılmaların devamı gelmedi ama bi gün o da olacak içime doğdu )
bu da Furkiş anneannedeyken çektiğim bi fotoEki Görüntüle 844232
bn hala adet olmadım bu arada aceba bi terslik mi var? kırkımız çıkınca çk az kanama olmuştu o kdr. dün dişciye gittim
5 gün antibiyotik kullan geçmezse gel çekelim dedi
kız kardeşim kınası için nihayet elbise buldum ama 46beden ağlamak istiyorummmmmmmmm
Heracım cnm okuduklarıma çk üzüldüm iş sıkıntınız inş. en kısa zmnda çözülür ve eşinn stresi biter biraz zayıf karakterli anlaşılan
Sende benim gibi yeni bir sehre alisiyorsun galiba.. masallah size oglunu kizima benzettim... gecende bir bebisi daha benzetmistim. Gulunce benziyor bu bebisler...Selam kizlar,
Yaw hatayda hava cok erkn kararip cok erkn aydinlanio alisamadim sabah 6 da uyaniyoruz.esimle kahvalti yapip kucuk askimla ugrasiyorum. Nihayet uyudu. Iyi ki burasi var kendimi yalniz hissetmiyorum. Eki Görüntüle 844394 Eki Görüntüle 844405
masallah kizina bende ilk erkek sandim. Erkek bebeklere genelde forma giydirilir ya bir afalladim. Ama senin kizada cok yakismis.Eki Görüntüle 846231 kızlar biliyormusunuz ben aslında koyu galatasarlıyımdır.. ama eşim ve ailem fenerli olunca sonuç bu oldu
Masallah keyfi nesesi yerinde hep boyle gulsun canim..
Masallah canim bunun neresi erkege benziyor. Fistik gibi kiz iste...herkes bebeğinin resmini paylaştı artık bende kızımın resmini teyzeleriyle paylaşayım:)) gerçi erkeğe benziyor ama napalım babası kılıklı kızım benim :)
Eki Görüntüle 846787 Eki Görüntüle 846789
Biz bugun teyzeye gldikkk :-D
Hanımlar, gece ne kadar sık alt değiştiriyorsunuz?
Benim oğlan geceleri önce kesintisiz 4 saat uyuyo, daha sonra ise 2-3 saat aralıklarla uyanıyo. En son alt değiştirmenin üzerinden 5-6 saat geçmişse emzirmenin ardından altını açıyorum, içim rahat etmiyor diğer türlü. Bu sefer de uykusu dağılıyor ve tekrar uykusunu toplasın diye uğraşıyorum. 45 dakikayı buluyor bazen tekrar uyuması..
Kaka olayını duymadığım sürece değiştirme işini sabaha bıraksam? Gece saat 8 gibi uyuyor, sabah 6-7 gibi tam bir uyanıyor.
Ay ben sırta çıkmış kaka hikayelerini kaçırmışımBenim zilloşun da var birkaç sırta çıkma vakası :) En sonuncusu evdeydi ama evde olduğuma sevinemedim. Tam aşılardan bir gün sonra yaptı yıkayamadım haliyle :) sil babam sil evire çevire sildim kuzuyu onun keyfi yerinde tabi gülücükler atıyo bide utanmadan
Çok güldüm arastacım idoşa
Demekki iyi besleniyo kuzucuk
Bir de bağırsaklar genişliyo demekki
Bu iyi haber şu bağırsaklar büyüse de rahat rahat gaz çıkarsalar artık
Eki Görüntüle 849678 bu da minnakimin sabahki hali
Hanımlar, gece ne kadar sık alt değiştiriyorsunuz?
Benim oğlan geceleri önce kesintisiz 4 saat uyuyo, daha sonra ise 2-3 saat aralıklarla uyanıyo. En son alt değiştirmenin üzerinden 5-6 saat geçmişse emzirmenin ardından altını açıyorum, içim rahat etmiyor diğer türlü. Bu sefer de uykusu dağılıyor ve tekrar uykusunu toplasın diye uğraşıyorum. 45 dakikayı buluyor bazen tekrar uyuması..
Kaka olayını duymadığım sürece değiştirme işini sabaha bıraksam? Gece saat 8 gibi uyuyor, sabah 6-7 gibi tam bir uyanıyor.
hera canım yanıyor biz bu insanlara baba olma sansı verdik zerre kadar dusundukleri yok sanırım haklısın bugun olmasa belki iki ay belki iki yıl sonra ayrılmak hayatımız zor gececek tek cocuk buyutucz ve malesef yavrularımz boynu bukuk kalacak bunlar yuzunden allahım yardım et caresz gucsuz koyma bizi ben kafaya yemek uzereym dustugum durumlar yuzunden
amin canım.. inş bir daha ben mutfaktayken gelip sataşmaz..bende korkuyorum gözümün kararmasından. herşey bi kaç saniyelik öfkeye bakar. onun karşımda oturması bile içimde büyük bir öfkeye neden oluyor.. nereye kadar gidicek merak ediyorum.. keşke o vurma işini koluma değilde şöyle sağlam bi şekilde yüzüme atsaydı diyorum.. işim daha kolay olucaktı.. düşünmek zorunda kalmayacaktım.. biliyorum şiddetin azı çoğu olmaz ama işte.. yani tamam önceleri hata yaptı ama inan böyle bir adam değildi.. bu iş sıkıntısı onu kaplana çevirdi.. ve çok bunaldım..
Kızlar incir küründen korkmayın yaa bebek isteyen çok kişi denedi (bende dahil) ama pek bir işe yaramadı ama veriler doğrudur yumoş çoğalsın diye ama ne demişler neye niyet neye kısmetsizin niyetiniz belli nasıl olsa
Netten bir araştırayım dedim canım tam tarifine bakayım, hep gebe kalmak için uygulamışlar, yumurta sayısını attırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?