- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.441
kızlar dün fena üşütmüşüm güremedim baya kaynatmışsınız valla
gülmekten öldüm muhallebi göbekler, battaniyeler, bamyalar
bende akşam montlarımı çıkardım artık mevsim geliyor diye ama ne göriiiiiiiiiimmmm montlar olmuyor :18::18::18::18::18::18:
dügmeler kapanmıyor
buna bir dur demek lazım !!!!!!!!!!!!!!
şuan 57,5 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım çok değil 5 kilo versem yetecek
ve bugünü milat sayıyorum rejim yapmasam da yediklerime dikkat ederek ve hafif egzersizle kilo vereceğim
var mısınız hep birlikte başlayalım bu yola ????
bi topik falan açsak şuan ki kilomuz, hedeflediğimiz kilomuz falan diye ? belki birbirimize karşı sorumlu hissederiz kendimizi diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar??
çok iyi olur vermem gereken 10 kilo var ama ben 15 vermek istiyorum :) aslında şöyle oldu 82 ile doğuma girdim 72 kiloya düştüm bu arada 68 ile hamile kalmıştım şimdi süt olsun diye ye babam ye ondan sonra gelsin sana 2 kilocuk daha şimdi 74 üm 58 -59 olsam yeter :)
Eki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)
Eki Görüntüle 849678 bu da minnakimin sabahki hali
Ben de böyle bişey almak istiyorum cnm nerden aldın paylaşırmısın fikir olsun bana da.. İnternetten almak istiyorum ama.. Benm kızım da sever diye düşünüyorum biraz oyuncu olucak gbi :)
Bişey sorcam kızlar , benm bebiş bayadır tv izliyo çok enteresan geliyo bana , sıkılmaması:) tabi gazı yoksa :) var mı bizim gbi tv seven merak ettim. 2 aylıkken baya izliyordu:)
herkese günaydıınnn
hayat herkes için kolay değil canım hepimiz ne umutlarla hayallerle kurduk yuvalarımızı. bir avukat olarak hergün boşanan çiftlerle konuşuyorum davalarına girip insanların bu aşamada ne kadar çirkinleştiklerini görüyorum herkesin farklı bir hikayesi farklı bir acısı var. benimde pek çok problemim var eşimle daha bu sabah ne kadar bakımsız olduğumu, aldığım kiloları, bu işin sonunun belli olduğunu, ben böyle devam edersem göznünün dışarı kayacağını dahi (!) ima etti. yaşadıklarımızı hak etmiyoruz bir anne olarak onlara dünyanın en kıymetli hazinelerini armağan ettik ama yavrularımıza yazık mı ettik bilmiyorum.
kimse anne babasını seçemiyor ancak biz kocalarımızı seçerek yavrularımızın ailesini oluşturmuş olduk ne yazıkki eşimin ne beni ne de kızımızı hakettiğini düşünmüyorum.
aylardır aramızda görünmeyen duvarlar var bazen sesimiz yükselse de en tehlikelisi bu soğuk ve uzak durma en kötü karar dahi bu kararsızlıktan iyidir.
olmayan kıyafetlerim, dağılan saçlarım, temizleyemediğim evim... ben bu adam ve bizim için doğumdan 2 gün öncesine kadar çalıştım bebeğim 45 günlükken işe başlamak zorunda kaldım. sırf ihtiyacımız var diye. ben bu kadar çabalarken eşim aldığı parayı annesine, kuzenine vs. gönderirken ben evime, kızıma ne alsam aman nerden kıssam derdindeyim. sonuç kocam beni beğenmiyor! neden ona çocuk doğurdum kilo aldım, kızımıza bakacağım derken kendime bakamadım, ev-iş arasında mekik dokuyup akşamları biran evvel kızıma gideyim emzireyim dedim de kendime vakit ayıramadım diye.
daha uzun uzun yazsam o kadar çok sebebim var ki ... şimdi düşünüyorum adam beni 26 yaşımda beğenmiyor biraz yaşlanınca hiç beğenmez bunun sonu belli diye ama o son noktayı koymaya henüz elim de dilim de varmıyor.
bu adamlara artık beddua ederken bile iki kez düşünün lütfen ciğerlerinden tutul desen Allah korusun kendi evladımızdan çıkar.
ne olursa olsun çocuğu olan anne ve babalar bazı istisna durumlar haricinde ömür boyu karşı karşıya gelmek zorundalar bu nedenle ayrılırken bile güzel ayrılınması gerekiyor ne kadar zor olsa da. ve bazı şeyleri de zamana bırakmak lazım yavrularımız için
Not: Birde aralıkta kocamın askere gitme ihtimali var ne çektim be kızlarrr :)
Kocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622
Maşallah tatlı sabah şekerine , cok tatlıEki Görüntüle 849678 bu da minnakimin sabahki hali
Ne guzel oynuyor canım , cok seviyorum bebek oyuncaklarını ama benimkiler sevmedi fazlaEki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)
Ben de böyle bişey almak istiyorum cnm nerden aldın paylaşırmısın fikir olsun bana da.. İnternetten almak istiyorum ama.. Benm kızım da sever diye düşünüyorum biraz oyuncu olucak gbi :)
Bişey sorcam kızlar , benm bebiş bayadır tv izliyo çok enteresan geliyo bana , sıkılmaması:) tabi gazı yoksa :) var mı bizim gbi tv seven merak ettim. 2 aylıkken baya izliyordu:)
Gunaydin kizlar....Günaydın kızlar kahvaltımı ve sabah sporumu yaptım, ıhlamurumu aldım geldim.
canım internette aynısı indirimli 150 yazıyor.. ama jokerin mağazasında indirimsiz 130 lira ya aldık.. bitanede 47 liraya rengarenk kanadında aynası olan büyük bir kelebek aldık onuda taktım en çok o dikkatini çekti. müziğinide açıyorum sıkılmıyor. oyuncaklarına vuruyor oynatıyor hoşuna gitti. internette indirim palavrasının tamamen alsınlar diye uydulmuş bir yalan olduğunu anladım bundan sonra mağazaya bakmadan nette indirim yazan hiç birşeyi almıcam..
Gunaydin kizlar....
Valla arasta kiskandiriyosun beni.sen bu kdr isi yaparken idos neyapiyo çok merak ediyorum.yarin misafir gelecek ew temizlenerek,ipek yikanacak, aksam için yemek yapilacak ama ipek 1 dk durmadigi için hhiçbirşeye baslayamiyorum((
bu saatte ayakta olan bir benim herhalde kaka için ıkınıyoruz teyzeler uyuyamıyoruz da ıkınmaktan bekliyoruz bakalım yav siz kaçıncı uykunuzdasınız acep kıskandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?