2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün fena üşütmüşüm güremedim baya kaynatmışsınız valla
gülmekten öldüm muhallebi göbekler, battaniyeler, bamyalar

bende akşam montlarımı çıkardım artık mevsim geliyor diye ama ne göriiiiiiiiiimmmm montlar olmuyor :18::18::18::18::18::18:
dügmeler kapanmıyor

buna bir dur demek lazım !!!!!!!!!!!!!!

şuan 57,5 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım çok değil 5 kilo versem yetecek
ve bugünü milat sayıyorum rejim yapmasam da yediklerime dikkat ederek ve hafif egzersizle kilo vereceğim
var mısınız hep birlikte başlayalım bu yola ????
bi topik falan açsak şuan ki kilomuz, hedeflediğimiz kilomuz falan diye ? belki birbirimize karşı sorumlu hissederiz kendimizi diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar??

çok iyi olur vermem gereken 10 kilo var ama ben 15 vermek istiyorum :) aslında şöyle oldu 82 ile doğuma girdim 72 kiloya düştüm bu arada 68 ile hamile kalmıştım şimdi süt olsun diye ye babam ye ondan sonra gelsin sana 2 kilocuk daha şimdi 74 üm 58 -59 olsam yeter :)

ben kararımı verdim valla o montlar benim kırılma noktam oldu
katılım olsa çok daha iyi olur daha azimli oluruz birbirimizi gaza getiririz diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)

Ben de böyle bişey almak istiyorum cnm nerden aldın paylaşırmısın fikir olsun bana da.. İnternetten almak istiyorum ama.. Benm kızım da sever diye düşünüyorum biraz oyuncu olucak gbi :)
Bişey sorcam kızlar , benm bebiş bayadır tv izliyo çok enteresan geliyo bana , sıkılmaması:) tabi gazı yoksa :) var mı bizim gbi tv seven merak ettim. 2 aylıkken baya izliyordu:)

Evet canim televizyona öyle ciddi bakisi var ki sanki izlediklerini anliyor.tabi izletnemeye calisiyorum zararli oldugu için.

bu saatte ayakta olan bir benim herhalde kaka için ıkınıyoruz teyzeler uyuyamıyoruz da ıkınmaktan bekliyoruz bakalım yav siz kaçıncı uykunuzdasınız acep kıskandım şimdi

Günaydın pıtırcıklar kızım güzelce kakasını yaptı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum daldı gibi1 saatcik daha uyusunda bende uyusam

Allah kolaylık versin canım , insallah esin aklını basına toplar , belki askere gitmesi hem olgunlaşması acısından hemde kısa bi ayrılık iyi olur sizin icin , senin degerini anlar insallah
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622

Maşallah tatlı sabah şekerine , cok tatlı

Eki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)
Ne guzel oynuyor canım , cok seviyorum bebek oyuncaklarını ama benimkiler sevmedi fazla
Maşallah tatlı kızına

Günaydın kızlar dün tam iki aylık olduk aşıyaggittik ama yapmadi aile hekimi muayene etti bogazlari kızarmış enfeksiyon olmuş dedi burnu zaten tikaliydi kilosu na göre ilaç yazıcam dedi 6.150 gr olmuş antibiyotik surup calpol bide okyanus suyu aldık yavrum hikir hikir yaa dün akşam ağladım bakmıyorum ben galiba diye esimde annem den bulaştı ne alakası var dedi ordaki hemşire de Allah dan kilosu iyi çok daha ağır geçerdi dedi bi öksürmesi var ciğerim parcalaniyo :-(

Günaydın kızlar kahvaltımı ve sabah sporumu yaptım, ıhlamurumu aldım geldim.

canım internette aynısı indirimli 150 yazıyor.. ama jokerin mağazasında indirimsiz 130 lira ya aldık.. bitanede 47 liraya rengarenk kanadında aynası olan büyük bir kelebek aldık onuda taktım en çok o dikkatini çekti. müziğinide açıyorum sıkılmıyor. oyuncaklarına vuruyor oynatıyor hoşuna gitti. internette indirim palavrasının tamamen alsınlar diye uydulmuş bir yalan olduğunu anladım bundan sonra mağazaya bakmadan nette indirim yazan hiç birşeyi almıcam..

Günaydın kızlar kahvaltımı ve sabah sporumu yaptım, ıhlamurumu aldım geldim.
Gunaydin kizlar....
Valla arasta kiskandiriyosun beni.sen bu kdr isi yaparken idos neyapiyo çok merak ediyorum.yarin misafir gelecek ew temizlenerek,ipek yikanacak, aksam için yemek yapilacak ama ipek 1 dk durmadigi için hhiçbirşeye baslayamiyorum((

Herkese günaydın

Hera'cım bebegın ne zaman oyuncaklara vurmaya ellemeye başladı? Benim oğlum sadece bakıyor henüz oyuncağı eline almayı bırak dokunmaya bile henüz yeltenmiyor

Kahvaltımı ederken ana kucağında yattı beni izledi, spor yaparken de oyun halısında vakit geçirdi. Sonra ordan sıkılınca dönencesini açtım onu izledi İzlerken uyumuş kalmış:)

bu saatte ayakta olan bir benim herhalde kaka için ıkınıyoruz teyzeler uyuyamıyoruz da ıkınmaktan bekliyoruz bakalım yav siz kaçıncı uykunuzdasınız acep kıskandım şimdi

günaydınnnnnnnnnnn bende aynı saatlerde ayaktaydım aynen ıkınma seansı wardı :)

gazı yok derken bebişim gazlandı yaa ıkındı hep uykusundan uyanıp...

arasta gerçekten harika yani bende dün spora başladım hadi hayırlısı...

kilo wermek isteyenler destek olalım gerçekten birbirimize..biz neler aştık bunuda aşarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…