- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.461
günaydınnnnnnnnnnn bende aynı saatlerde ayaktaydım aynen ıkınma seansı wardı :)
gazı yok derken bebişim gazlandı yaa ıkındı hep uykusundan uyanıp...
arasta gerçekten harika yani bende dün spora başladım hadi hayırlısı...
kilo wermek isteyenler destek olalım gerçekten birbirimize..biz neler aştık bunuda aşarız :)
acaba viks sursem ayağına iyi gelir mi ki öksürüğü ne bişey olur muki
canım doktorlar bebeklerde viks kullanımını pek önermiyor. Kullanma bence.acaba viks sursem ayağına iyi gelir mi ki öksürüğü ne bişey olur muki
Bebeklerde viks kullanılmıyor. Odasını serın tut. Burnunu serum fizyolojikle temizle. Sıcak sıcak banyo yaptır.
canım doktorlar bebeklerde viks kullanımını pek önermiyor. Kullanma bence.
Nette de araştırırsan "yeni doğanlarda ve 2 yaş altı bebeklerde nefes almayı kısıtlayan solunum yolu enfeksiyonlarına sebep olabilir." uyarısını görürsün.
Günaydın kuZucum oh ne güzel spora başlamışsın CNm bende başlasam ne iyi olcak yoksa bu minik göbiş yerleşip kalıcak:18:Günaydın kızlar kahvaltımı ve sabah sporumu yaptım, ıhlamurumu aldım geldim.
Günaydın kayra yirim seniii
Günaydın kuZucum oh ne güzel spora başlamışsın CNm bende başlasam ne iyi olcak yoksa bu minik göbiş yerleşip kalıcak:18:
Günaydın kayra yirim seniii
Bu 2.başlayışımBu kez bırakmıycam ama kararlıyım. Sabah 5 kez merdiven indim çıktım bunu öğle ve akşam da yapıcam sonra 15 dak kadar da karın hareketi ve 8 öğün yemek
Bu 2.başlayışımBu kez bırakmıycam ama kararlıyım. Sabah 5 kez merdiven indim çıktım bunu öğle ve akşam da yapıcam sonra 15 dak kadar da karın hareketi ve 8 öğün yemek
Bizde kilo alma diyeti yapalım bende istiyorumm. Üstelik ben 45'imBnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
Kabul etme canım misafirleri. Ya da kasma kendini misafir için al hazır birşeyler koy önlerine. Bebekli kadının kusuruna bakmaz kimse. 17-18 kişi toplanıp bebekli kadına da gidilmez ya neysegünaydın kızlar ölüyorum nolur yardım edin bana kızım gece uyklusuna çok zor yatıo beni çok yoruyor ağlıyor kıpır kıpır durmuyor şuan bel sırt ağrısından haşat durumdayım eminim 1 kilo daha zayıfladım cumaya yine 17-18 kişilik misafirim var çok yıprandım valla( kimsemde yokki 2 dkka çocuğa baksınlarda bende işimi yapayım (((
Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
günaydın kızlar ölüyorum nolur yardım edin bana kızım gece uyklusuna çok zor yatıo beni çok yoruyor ağlıyor kıpır kıpır durmuyor şuan bel sırt ağrısından haşat durumdayım eminim 1 kilo daha zayıfladım cumaya yine 17-18 kişilik misafirim var çok yıprandım valla( kimsemde yokki 2 dkka çocuğa baksınlarda bende işimi yapayım (((
Kabul etme canım misafirleri. Ya da kasma kendini misafir için al hazır birşeyler koy önlerine. Bebekli kadının kusuruna bakmaz kimse. 17-18 kişi toplanıp bebekli kadına da gidilmez ya neyse
Azimli olmak lazım ben bu ara kendime söz geçiremiyorum artık dikkat etmem lazım hamişlik öncesi kotuma girdim tek sorun fermuarı kapanmıyor göbişten
Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
Bizde kilo alma diyeti yapalım bende istiyorumm. Üstelik ben 45'im
benimde her hafta 1 kilom gidiyor boy 1.70 kilo şuan 60 tam 17 kilom gitti 3 ayda gitmeyede devam yakında kupkuru kalacam ikrayı uyutmak mesele bu cumartesi doktora götürcem valla süreklş merak etrafı inceleme isteği kucakta dik durma çabası ve kımıl kımıl battaniyeyi açarak uyumamak ağlamak.(
Arastacım mümkün olsa fazlalıklarını senden koparıp koparıp kendime yapıştırırdım memnuniyetleŞunlara bak ya ikinizi de üst üste koyar döverim valla.Ben burda kilo vereyim diye merdiven inip çıkayım onlar oturdukları yerden kilo versin bu nasıl bir adalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?