- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.481
Günaydın pıtırcıklar kızım güzelce kakasını yaptı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum daldı gibi1 saatcik daha uyusunda bende uyusam
Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
Kızlaaaar tam sopalıksınız vallaBizde kilo alma diyeti yapalım bende istiyorumm. Üstelik ben 45'im
Arastacım mümkün olsa fazlalıklarını senden koparıp koparıp kendime yapıştırırdım memnuniyetle
Hehe oooo İnci tam 2 kere biber gazı yedi anne karnındayken ben şimdi anlıyorum bu kızın neden bu kadar gazli olduğunu bizdeki bu gaz sevdası yediğimiz gazlar yüzünden :)
günaydın kızlar ölüyorum nolur yardım edin bana kızım gece uyklusuna çok zor yatıo beni çok yoruyor ağlıyor kıpır kıpır durmuyor şuan bel sırt ağrısından haşat durumdayım eminim 1 kilo daha zayıfladım cumaya yine 17-18 kişilik misafirim var çok yıprandım valla( kimsemde yokki 2 dkka çocuğa baksınlarda bende işimi yapayım (((
Ne sıkıntısı var ki acaba? Gaz mı? Burun tıkanıklığı mı? Fazla sıcak fazka soğuk? Bilemedim. nerede oturuyorsun yakınlarsaysan gelirim vallahi.
Misafir içinkendini paralama arkadaşım, imkanın varsa perşembe günü yardımcı tutuver yanına. Ya da cuma günü sabah sil süpüur yapar misafirlerre ikramda yardımcıolur.
günaydın canm ya al benden de o kadar dün gündüz 1 buçuktan gece saat 1 e kadar uykusu olmasına rağmen bir türlü uykuya dalamadı yavrum. dün babasıyla hatim indirdik resmen başında felak nas okuya okuya. ama nazarın varlığına bi kez daha inandım okumaya başlar başlamaz esnerken gözümden yaşlar geldi. bende geçen cumadan beri misafir ağırlıyorum cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba full doluyum ve kendimi çok yorgun hissediyorum
çok ilginç, kulağı ağrırsa emmeyeceği hiç aklıma gelmezdi...
benimki emmek istemiyor değilde bazen resmen memeyle kavga ediyor. sütü iki kere çekip göğsümün ucunu sağa sola çekişliyor. acaba süt mü yok dedim önceleri, ama bakıyorum o öyle yaparken sütler etrafa akıyor...aklıma gelen burnunun o an tıkanması, sence neden olabilir?
GünaaaydınBizde rotamızı olduk geldik sabah, inşallah çok yan etkisi olmaz. 7500 olmuş bizim tosuncuk bu arada Bu arada bende rejim yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye başladım, hamilelikteki gibi beyaz ekmeği kaldırdım tamamen tam buğday ya da kepek, pirinç pilavı yerine bulgur ve son olarakta tatlıyı minimum seviyeye indirdim, bi bunları yapıyorum ama baya farketti. Spor yapmayı hiç sevmiyorum ama biraz kilo verince sıkılaşma hareketlerinde başlarım herhalde.
Ayy şaka gibi siz sulozla takılın şekerim şimdi çat diye çatlıcam ortadan ikiyeBnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
Benim önce kapansında kuZucum yeni bişiyde almak istemiyom sonra ona alışıcam ona yerleşicem ölede kalıcak bende hep kapatıyorum görünce sinirim bozoluoo 4kilocuk cuk gibi dursada 4 kilo eti görünce acı gercek ortaya çıkıyorBenim kapanıyo da ama yağ pörtlüyo canım uyuz oluyorum. Kamufle etmek için karın bölgesi bol bluzlar giyiyorum ama o yağların orda olduğunu bildiğim müddetçe içim rahat değil.
Şunlara bak ya ikinizi de üst üste koyar döverim valla.Ben burda kilo vereyim diye merdiven inip çıkayım onlar oturdukları yerden kilo versin bu nasıl bir adalet
çok güzel ya :))Eki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)
Kocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622
kocanın odunluğunu anlamasına sevindim günaydın minik melek :))Eki Görüntüle 849678 bu da minnakimin sabahki hali
kızlar dün fena üşütmüşüm güremedim baya kaynatmışsınız valla
gülmekten öldüm muhallebi göbekler, battaniyeler, bamyalar
bende akşam montlarımı çıkardım artık mevsim geliyor diye ama ne göriiiiiiiiiimmmm montlar olmuyor :18::18::18::18::18::18:
dügmeler kapanmıyor
buna bir dur demek lazım !!!!!!!!!!!!!!
şuan 57,5 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım çok değil 5 kilo versem yetecek
ve bugünü milat sayıyorum rejim yapmasam da yediklerime dikkat ederek ve hafif egzersizle kilo vereceğim
var mısınız hep birlikte başlayalım bu yola ????
bi topik falan açsak şuan ki kilomuz, hedeflediğimiz kilomuz falan diye ? belki birbirimize karşı sorumlu hissederiz kendimizi diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar??
kızlar zaten bir arkadaş bunun için forum açmış bende yazdım oraya ama kimse yok daha isterseniz o sayfaya sizlerde uğrayın destek olalım birbirimize neler yaptık spor yemek vs diyeçok iyi olur vermem gereken 10 kilo var ama ben 15 vermek istiyorum :) aslında şöyle oldu 82 ile doğuma girdim 72 kiloya düştüm bu arada 68 ile hamile kalmıştım şimdi süt olsun diye ye babam ye ondan sonra gelsin sana 2 kilocuk daha şimdi 74 üm 58 -59 olsam yeter :)
Hanımlar, oğlum sabah altın sarısı kaka yaptı, akşamsa kakası yemyeşildi. Sizde oldu mu bu hiç? Bebeğimin keyfi yerindeydi, ama yine de merak ediyorum. Karaciğerin bağırsağa fazla safra salgılamasından kaynaklanabiliyormuş uzman tv'de izlediğime göre ama bir sitede beslenmede kalori eksikliğinden olduğu yazmış. Başka bir yerde de aşırı beslenmeden kaynaklanabilir diyor. Enterasannn.
Hastalık olmasın da..
cücücüm senin kız ne kadar sıklıkla kaka yapıyo benm 4 günde 1 yapıyor artık en son cuma günü yapmıştı hala yok kaka. bugün yapar diye ümit ediyorum zeytinyağı içirdim
cücücüm senin kız ne kadar sıklıkla kaka yapıyo benm 4 günde 1 yapıyor artık en son cuma günü yapmıştı hala yok kaka. bugün yapar diye ümit ediyorum zeytinyağı içirdim
Günaydın kızlar kahvaltımı ve sabah sporumu yaptım, ıhlamurumu aldım geldim.
Gecmis olsun canım , okyanus suyuyla burnunu sık ac ki geriye akıntı olmasın , o hikir hikir yapiyo bebekleri , boğazlarında akıntı toplanıyor , senin bakamamanla ne ilgisi var canım mikrop bu , bulaşıyor iste , hic kendini suçlama , insallah tez zamanda iyileşir bebisinGünaydın kızlar dün tam iki aylık olduk aşıyaggittik ama yapmadi aile hekimi muayene etti bogazlari kızarmış enfeksiyon olmuş dedi burnu zaten tikaliydi kilosu na göre ilaç yazıcam dedi 6.150 gr olmuş antibiyotik surup calpol bide okyanus suyu aldık yavrum hikir hikir yaa dün akşam ağladım bakmıyorum ben galiba diye esimde annem den bulaştı ne alakası var dedi ordaki hemşire de Allah dan kilosu iyi çok daha ağır geçerdi dedi bi öksürmesi var ciğerim parcalaniyo :-(
Günaydıııın kucuk melek
günaydın kızlar ölüyorum nolur yardım edin bana kızım gece uyklusuna çok zor yatıo beni çok yoruyor ağlıyor kıpır kıpır durmuyor şuan bel sırt ağrısından haşat durumdayım eminim 1 kilo daha zayıfladım cumaya yine 17-18 kişilik misafirim var çok yıprandım valla( kimsemde yokki 2 dkka çocuğa baksınlarda bende işimi yapayım (((
Canım gelmesinler yaa, ne düşüncesiz insanlarbenimde her hafta 1 kilom gidiyor boy 1.70 kilo şuan 60 tam 17 kilom gitti 3 ayda gitmeyede devam yakında kupkuru kalacam ikrayı uyutmak mesele bu cumartesi doktora götürcem valla süreklş merak etrafı inceleme isteği kucakta dik durma çabası ve kımıl kımıl battaniyeyi açarak uyumamak ağlamak.(
ben kafayı yemek üzereyim şu an resmen. gaz sancıları dışında iyi olan bi oğlum vardı. özellikle geceleri muhteşemdi; ya sabaha kadar uyanmaz ben uyandırırım ya da 1 kez kalkar 5dk emer uyurdu. iştahlıydı, meme+mama gidiyorduk. 3 gündür sürekli ağlıyor, biberonu ağzına bile almıyor. memeyi de zorla (ayakta, yürüyerek yada uyurken ancak o da çok az). açlıktan ağlamıyor, ağladığında meme susturmuyor çünkü, ağzına bile almıyor. gaz gibi sanki... iştahsızlığına uykusuzluk da eklendi, geceleri ağlayarak uyanıyor, kucağımda sallayarak zorla uyutuyorum, yatağına koyunca tekrar uyanıyor. uykusunda bile ağlıyor, öyle olunca o kısacık anlarda kestiremiyorum bile. dün gece tam 9 kez kalktım. en son saat 5 gibi yanıma yatırdım, babasının yerine. saat 6da her zamanki saatinde kalktı. önceden emzirip tekrar uyuturdum ama uyumadı. kalktık, bi ağlama krizi daha atlattık. bittim, tükendim, akşama kadar kucağımda gezdiriyorum. peki 3 gün öncesine geleyim. 3 gün önce eşim 8 günlüğüne yurt dışına gitti. gitme dedim. hem iş hem geziydi, gitmesi zorunlu değildi. tek başıma bırakma beni dedim. ayrıca ona çok düşkünüm, gidince yokluğuna dayanamıyorum. 1 ay ağladım ama gitti, çok üzüldüm. sonra nereye istiyorsan beraber gideriz, dedim. ama beni o psikolojide bebeğimle yalnız bırakıp gitti. sizce bebeğimin başka bir şeyimi var yoksa benim psikolojim mi onu böyle kötü etkiledi. eşiyle sorun yaşayan arkadaşlarım, sizin de bebeklerinizde böyle ani huy değişiklikleri oldu mu? en büyük korkum eşim gelince bu huysuzluklarının devam etmesi. pazar gününe kadar nasıl dayanacağımı inanın bilmiyorum. çok yorgun, uykusuz ve çaresizim. ayrıca bebeğim gündüzleri uyumazdı, hala da uyumuyor. her gün 2-3 saatlik uykularla bütün gün kucakta gezdiriyorum.
bu arada eşiyle problemi olana arkadaşlarım, dualarımdasınız. empati yapıyorum ve sürekli sizin için dua ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Ayy şaka gibi siz sulozla takılın şekerim şimdi çat diye çatlıcam ortadan ikiye
Benim önce kapansında kuZucum yeni bişiyde almak istemiyom sonra ona alışıcam ona yerleşicem ölede kalıcak bende hep kapatıyorum görünce sinirim bozoluoo 4kilocuk cuk gibi dursada 4 kilo eti görünce acı gercek ortaya çıkıyorsen döv bunları arasta
Çok emmiştir muhtemelen. Ben de Barış çok ağlıyorsa abartıyorum bazen. Gak dese meme guk dese meme, sonuç; yeşil yeşil kakalarrr kalbimi yaralarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?