2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın pıtırcıklar kızım güzelce kakasını yaptı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum daldı gibi1 saatcik daha uyusunda bende uyusam

cücücüm senin kız ne kadar sıklıkla kaka yapıyo benm 4 günde 1 yapıyor artık en son cuma günü yapmıştı hala yok kaka. bugün yapar diye ümit ediyorum zeytinyağı içirdim

günaydın canm ya al benden de o kadar dün gündüz 1 buçuktan gece saat 1 e kadar uykusu olmasına rağmen bir türlü uykuya dalamadı yavrum. dün babasıyla hatim indirdik resmen başında felak nas okuya okuya. ama nazarın varlığına bi kez daha inandım okumaya başlar başlamaz esnerken gözümden yaşlar geldi. bende geçen cumadan beri misafir ağırlıyorum cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba full doluyum ve kendimi çok yorgun hissediyorum

ay cnm benim saol Tokattayım ben olmazsa öyle yapayım halim yok gazı yok cnm sürekli bi merak etraı seyretme isteği var ikranın gecede yatırınca tepinip battaniyeyi açıo burnunu çektiriorum aspiratörle bişe çıkmıo anlamıorum derdi ne?

bende faceye foto koymuştum hemen kaldırdım galiba nazarda var bizde çok okuyoruz hatta babası 2. hatimini indiriyor kızımın

Kuzum benim oğlan oyuna çevirdi, aynen dediğin gibi yapıyor. Hatta gülerek yapıyor bazen sıpa. yeni yeni huylar işte. Belki seninki de oyun yapıyordur...

Oy maşallah tam tosuncuk valla. Rejim ben de yapmıyorum canım ama dediiğin gibi yediklerime daha dikkat edicem. Tatlıyı kesmiştim bi ara ve yine dadandım. Bunun sebibi de açlık süremi uzun tutuyorum sonra kan şekeri düşüyo el tatlıya abur cubura gidiyo. Tok durursam bunları yemem ve dolayısıyla kilom gider. Az bişey de sporla tamamdır :)

Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
Ayy şaka gibi siz sulozla takılın şekerim şimdi çat diye çatlıcam ortadan ikiye
Benim önce kapansında kuZucum yeni bişiyde almak istemiyom sonra ona alışıcam ona yerleşicem ölede kalıcak bende hep kapatıyorum görünce sinirim bozoluoo 4kilocuk cuk gibi dursada 4 kilo eti görünce acı gercek ortaya çıkıyor sen döv bunları arasta

Eki Görüntüle 849619 benim en mutlu anım bebeğimin en mutlu olduğu an :)
çok güzel ya :))
Kocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622

kocanın odunluğunu anlamasına sevindim günaydın minik melek :))

kızlar zaten bir arkadaş bunun için forum açmış bende yazdım oraya ama kimse yok daha isterseniz o sayfaya sizlerde uğrayın destek olalım birbirimize neler yaptık spor yemek vs diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-hadi-beraber-zayiflayalim-ac-kalmadan-2.html
Eki Görüntüle 850064
maşallah :)

Kayra herkese günaydın diyor!

günaydın kayra :)

Çok emmiştir muhtemelen. Ben de Barış çok ağlıyorsa abartıyorum bazen. Gak dese meme guk dese meme, sonuç; yeşil yeşil kakalarrr kalbimi yaralarrrr

cücücüm senin kız ne kadar sıklıkla kaka yapıyo benm 4 günde 1 yapıyor artık en son cuma günü yapmıştı hala yok kaka. bugün yapar diye ümit ediyorum zeytinyağı içirdim

CNm hergün 1 kere bazen 2 oluyo genelde ya gece 2 gibi yada 5 -7 aradı yapıyor gün içindede bazen azda olsa yapıyo pumpumlarkensenin bebişin sıkıntısı varmı huzursuzmu hepmiböyle doktoruna sor CNm

Bu veletlere toplu olarak bişey oldu galiba,güneş tutulması mı etkiledi nedir?çünkü bende inanılmaz gerginim,eşime saracak yer arıyorum ama o profesyonelce püskürtüyor saldırılarımı.akşam 9 gibi başlayıp en erken 1 gibi biten ağlama ve huysuzluklarımız bizimde uzun zamandır var,o saatlerde sütümde bitiyor ve ağlaya ağlaya biberon veriyoruz.hatta çoğu kere biz veremeyip babanneyi çağırıyoruz.aç olduğunu bilmesem zorlamıycaz ama hem uyku hem de açlık bir araya gelince kucakta hoplayarak dolaşmaktan benimde sırtım ve belim ağrıyor.memeyi verince alıyor ama biberonu diliyle ittirip öğütüyor.Allahtan o kadar yorulunca gece 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyor.şimdide fosur fosur uyuyor.şu sütüm artıp tek başına yavruma yetse bu kadar huysuzluk yapmayacak gibi geliyor.şu an uğraşmak çok koymuyor,9-10'a kadar uyuyorum bende ama 18 kasım'da işbaşı yapıcam,o zaman tahammülüm azalacak ve kızımla yeterince ilgilenemiycem diye çok üzülüyorum.zaten yavrumu nasıl bırakıp işe gidicem diye kahroluyorum bi de yeterince ilgilenememekten korkuyorum.ne zormuş çalışan anne olmak,heralde ben ilk zamanlar her doktorun yanında,kızımı sorduklarında ya da her bebek gördüğümde ağlarım.başka olaylar yüzünden yapmışlığım var çünkü.çalışmaya başlıycak arkadaşlarım,siz gönlünüzü nasıl rahat tutmaya çalışıyorsunuz?bana da iç rahatlatma telkininizi söyleyinde bu kadar üzülmekten kurtulayım.işi bırakmayı bile düşündüm ama 4,5 yıl kaldı primlerimin dolmasına ve 34 yaşından sonra başka iş bulamam.emeklilik için zaten yaşı bekliycem ama en azından sigorta primlerimi doldurmuş olurum.KAYRA'CIM sanada günaydın.benim kızımda uyandı şimdi,ilgilenip geliyorum tekrar öbür konularada değinmek için

Gecmis olsun canım , okyanus suyuyla burnunu sık ac ki geriye akıntı olmasın , o hikir hikir yapiyo bebekleri , boğazlarında akıntı toplanıyor , senin bakamamanla ne ilgisi var canım mikrop bu , bulaşıyor iste , hic kendini suçlama , insallah tez zamanda iyileşir bebisin
Günaydıııın kucuk melek

Canım gelmesinler yaa, ne düşüncesiz insanlar
Yada cok yorma kendini , hazır biseyler al
Allah kolaylık versin

Canım grip filan olmasın , belki ondan huzursuzdur
bazen canım sıkkın olursa bebisde huzursuz oluyor, bazende hicbisey yokken esim nöbetçi oldugunda uyumuyor uyku düzenimiz şaşıyor

Ben valla dayanamadım aldım cucum ama evdeki pantolonlarımla aynı beden aldım. Ben alışveriş yapmıyorum diye eşim benim hakkımı da kullanarak tüm gardrobunu yeniledi. Ben bir atağa geçmeseydim 2. gardrobu da yapacaktı ama duruma el koydum.Yeter sıra bende

Çok emmiştir muhtemelen. Ben de Barış çok ağlıyorsa abartıyorum bazen. Gak dese meme guk dese meme, sonuç; yeşil yeşil kakalarrr kalbimi yaralarrrr

Aynı bizde de bu sonuc , 4-5 bez acıyorum günde , hepsi kakali , bazen yeşil
Uyusa boyle olmayacak , huzursuzlandikca yada uyusun diye emziriyorum sonuc bu

Ama sanki ben kahve içince İda kakasını daha rahat yapıyor. 1-2 denemeden bişey çkmaz kakasını zor yapan bebeklerin annişleri )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…