- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.501
kızlar dün fena üşütmüşüm güremedim baya kaynatmışsınız valla
gülmekten öldüm muhallebi göbekler, battaniyeler, bamyalar
bende akşam montlarımı çıkardım artık mevsim geliyor diye ama ne göriiiiiiiiiimmmm montlar olmuyor :18::18::18::18::18::18:
dügmeler kapanmıyor
buna bir dur demek lazım !!!!!!!!!!!!!!
şuan 57,5 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım çok değil 5 kilo versem yetecek
ve bugünü milat sayıyorum rejim yapmasam da yediklerime dikkat ederek ve hafif egzersizle kilo vereceğim
var mısınız hep birlikte başlayalım bu yola ????
bi topik falan açsak şuan ki kilomuz, hedeflediğimiz kilomuz falan diye ? belki birbirimize karşı sorumlu hissederiz kendimizi diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar??
ben kararımı verdim valla o montlar benim kırılma noktam oldu
katılım olsa çok daha iyi olur daha azimli oluruz birbirimizi gaza getiririz diye düşünüyorum
Herkese günaydın
Hera'cım bebegın ne zaman oyuncaklara vurmaya ellemeye başladı? Benim oğlum sadece bakıyor henüz oyuncağı eline almayı bırak dokunmaya bile henüz yeltenmiyor
Hanımlar, gece ne kadar sık alt değiştiriyorsunuz?
Benim oğlan geceleri önce kesintisiz 4 saat uyuyo, daha sonra ise 2-3 saat aralıklarla uyanıyo. En son alt değiştirmenin üzerinden 5-6 saat geçmişse emzirmenin ardından altını açıyorum, içim rahat etmiyor diğer türlü. Bu sefer de uykusu dağılıyor ve tekrar uykusunu toplasın diye uğraşıyorum. 45 dakikayı buluyor bazen tekrar uyuması..
Kaka olayını duymadığım sürece değiştirme işini sabaha bıraksam? Gece saat 8 gibi uyuyor, sabah 6-7 gibi tam bir uyanıyor.
CNm hergün 1 kere bazen 2 oluyo genelde ya gece 2 gibi yada 5 -7 aradı yapıyor gün içindede bazen azda olsa yapıyo pumpumlarkensenin bebişin sıkıntısı varmı huzursuzmu hepmiböyle doktoruna sor CNm
hımm daha erken o zaman
selam kedicik :) bende hep duyuyordum otri bebe iyi diye o nasıl şu hortumlu olanlardanmı canım varsa resmini bi atar mısın
Ben valla dayanamadım aldım cucum ama evdeki pantolonlarımla aynı beden aldım. Ben alışveriş yapmıyorum diye eşim benim hakkımı da kullanarak tüm gardrobunu yeniledi. Ben bir atağa geçmeseydim 2. gardrobu da yapacaktı ama duruma el koydum.Yeter sıra bende
CNm hergün 1 kere bazen 2 oluyo genelde ya gece 2 gibi yada 5 -7 aradı yapıyor gün içindede bazen azda olsa yapıyo pumpumlarkensenin bebişin sıkıntısı varmı huzursuzmu hepmiböyle doktoruna sor CNm
Bu veletlere toplu olarak bişey oldu galiba,güneş tutulması mı etkiledi nedir?çünkü bende inanılmaz gerginim,eşime saracak yer arıyorum ama o profesyonelce püskürtüyor saldırılarımı.akşam 9 gibi başlayıp en erken 1 gibi biten ağlama ve huysuzluklarımız bizimde uzun zamandır var,o saatlerde sütümde bitiyor ve ağlaya ağlaya biberon veriyoruz.hatta çoğu kere biz veremeyip babanneyi çağırıyoruz.aç olduğunu bilmesem zorlamıycaz ama hem uyku hem de açlık bir araya gelince kucakta hoplayarak dolaşmaktan benimde sırtım ve belim ağrıyor.memeyi verince alıyor ama biberonu diliyle ittirip öğütüyor.Allahtan o kadar yorulunca gece 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyor.şimdide fosur fosur uyuyor.şu sütüm artıp tek başına yavruma yetse bu kadar huysuzluk yapmayacak gibi geliyor.şu an uğraşmak çok koymuyor,9-10'a kadar uyuyorum bende ama 18 kasım'da işbaşı yapıcam,o zaman tahammülüm azalacak ve kızımla yeterince ilgilenemiycem diye çok üzülüyorum.zaten yavrumu nasıl bırakıp işe gidicem diye kahroluyorum bi de yeterince ilgilenememekten korkuyorum.ne zormuş çalışan anne olmak,heralde ben ilk zamanlar her doktorun yanında,kızımı sorduklarında ya da her bebek gördüğümde ağlarım.başka olaylar yüzünden yapmışlığım var çünkü.çalışmaya başlıycak arkadaşlarım,siz gönlünüzü nasıl rahat tutmaya çalışıyorsunuz?bana da iç rahatlatma telkininizi söyleyinde bu kadar üzülmekten kurtulayım.işi bırakmayı bile düşündüm ama 4,5 yıl kaldı primlerimin dolmasına ve 34 yaşından sonra başka iş bulamam.emeklilik için zaten yaşı bekliycem ama en azından sigorta primlerimi doldurmuş olurum.KAYRA'CIM sanada günaydın.benim kızımda uyandı şimdi,ilgilenip geliyorum tekrar öbür konularada değinmek için
Evet canım susalım biz en iyisi :)Sizin fazlaliklari seve seve alirim vala...sulozzzz kac dayak yicezzz :-D
Aynı beden aldıysan sorun yok CNm benim kocişler duruya yarıyo aynen ne zaman çıksak ikisine bakıyoruz kociş sende al bişeyler dedi ama içimden gelmiyor bu göbişle şimdilik idare ediyor yeniyıla böyle girmiyormuş inş sonra nasıl girersem öyle gider
Ahh Durucum benım kızımda aynı uyutmak o kadar zor ki kucağımda kıpır kıpır boynumu kollarımı tırmalıyor geriyor kasıyor kendini sırtım kopuyor artık onu uyutucam dıye mesela dün gece 6 kere falan kalktı uyumak bilmediuyanıkkende hep kucağımda dediğin gibi dik tutucam ve dolaştırıcam asla oturtmuyo nasıl anlıyo oturduğumu ana kucağına koyayım azıcık diyorum bir çığlık ev inliyo çok uyanık bunlar ya 2 gün evvel yıne böyle durmadan ağladı ağladı uyumadı bende sinir krizi geçirdim eşim aldı elimden biraz böğüre böğüre anladımda açıldım biraz
Gecmis olsun canım , okyanus suyuyla burnunu sık ac ki geriye akıntı olmasın , o hikir hikir yapiyo bebekleri , boğazlarında akıntı toplanıyor , senin bakamamanla ne ilgisi var canım mikrop bu , bulaşıyor iste , hic kendini suçlama , insallah tez zamanda iyileşir bebisin
Günaydıııın kucuk melek
Canım gelmesinler yaa, ne düşüncesiz insanlar
Yada cok yorma kendini , hazır biseyler al
Allah kolaylık versin
Canım grip filan olmasın , belki ondan huzursuzdur
bazen canım sıkkın olursa bebisde huzursuz oluyor, bazende hicbisey yokken esim nöbetçi oldugunda uyumuyor uyku düzenimiz şaşıyor
Sizin fazlaliklari seve seve alirim vala...sulozzzz kac dayak yicezzz :-D
aynen cnm dün bi arkadaşımın kızı üstün zekalı o böle bişeler anlattı aynen böleymiş 1 aylıkken falan battanişyeyi yüzüne kapatınca açıomuş sürekli merak etrafı inceleme varmış çok çektik dio korktum valla inşallah öle bişe yoktur bende dün kendimi dövdüm valla gece en son ağlama krizine girdim eşim aldı çocuğu seni üzüo böle ben çocuktan soğuyorum dio o da ayrı bi dert geri çocuktan soğumasın die sustum ayy yazık bi yeri ağrıodur falan die acındırdım çocuğu ama yok ağrı falan yok tepinio resmen ayağa kaldırın die dün oturttum en son yastıklarla valla dayanamadım annemde kızdı söleyince, çocuk küçük oturtma die ama çok mutlu oturunca
Hadi canım ya korktum şimdi bizde şaka olsun diye yüzünü örtüyoruz hemen bi yolunu bulup açıyo cadı çook hareketli karnımdada öyleydi şimdi dahada hareketli meraklı bide bir bakınması var kucakta gezerken aman allahım:))bende ağlama krizine girince eşimde bebeği aldı elimden anneni çok üzüyosun karımı ne hale getirdin demeye başladı aslında çok sever kızımızı ama beni üzgün görünce ona tavır alıyo bende senın gibi hemen ver bi sıkıntısı olmasa ağlarmı diyorum
yok işin ilginç kısmı bebişim gayet rahat şuanda uyuyor mesela dünde 12 saat uyanık kaldı gece 1 e kadar ama ağlamadı doğru düzgün. arada bi ıkınır gibi yapıyo tabi dr a bi sorayım 9 günden öncesi kabız sayılmıyor dediler bende ondan götürmedim.
Çok güldüm arastacım idoşa
Demekki iyi besleniyo kuzucuk
Bir de bağırsaklar genişliyo demekki
Bu iyi haber şu bağırsaklar büyüse de rahat rahat gaz çıkarsalar artık
Kızlar benim minnoşumun kakası kokmaya başladı bi kaç gündür eskiden hiç kokmazdı
Gece emzirmek için kucağıma aldığımda püfür püfür kokuyodu
Sabah açtım doldurmuştu
Hanımlar, gece ne kadar sık alt değiştiriyorsunuz?
Benim oğlan geceleri önce kesintisiz 4 saat uyuyo, daha sonra ise 2-3 saat aralıklarla uyanıyo. En son alt değiştirmenin üzerinden 5-6 saat geçmişse emzirmenin ardından altını açıyorum, içim rahat etmiyor diğer türlü. Bu sefer de uykusu dağılıyor ve tekrar uykusunu toplasın diye uğraşıyorum. 45 dakikayı buluyor bazen tekrar uyuması..
Kaka olayını duymadığım sürece değiştirme işini sabaha bıraksam? Gece saat 8 gibi uyuyor, sabah 6-7 gibi tam bir uyanıyor.
Hım iyi ozaman sıkıntısı olmasında sen yinede doktoruna Danış CNmyok işin ilginç kısmı bebişim gayet rahat şuanda uyuyor mesela dünde 12 saat uyanık kaldı gece 1 e kadar ama ağlamadı doğru düzgün. arada bi ıkınır gibi yapıyo tabi dr a bi sorayım 9 günden öncesi kabız sayılmıyor dediler bende ondan götürmedim.
Sizin fazlaliklari seve seve alirim vala...sulozzzz kac dayak yicezzz :-D
Yakaladım arasta hahahaa hiç bi yere kaçamaSınızEvet canım susalım biz en iyisi :)
Psikoloik açıdan çok iyi geliyo cucum alt almasan bile üst al bu sene bol salaş üstler moda, altına çekersin taytı gizlersin
Haklısın aslında bize özel bu yılki moda demekki zate şu taytlar iyini var Allah'tan bacaklarım kalın diil bol salaş şeylerle göbişi kapatırım şimdilik ozaman bu h.sonu alışveriş var saol CNm iyi gelicek inş
alın bndende o kdr, dün kabanımı denedim kapanmadı2tane kaban almıştım geçen kış eşim kararsız kaldığımı görünce ikisini de al demişti.şimdi nasıl bi kaban daha alim diim kendimden utanırım valla, yepyeni iki tane dururken..yeni topic açıp burdaki arkadaşlığımızı bölmeyelim herkesin bzm gibi kilo sorunu yok bnce..burdan devam edelim.Birbirimizi gaza getirelim..Ben bi kaç gündür canımın çektiği şekerli şeylere dur demeye çalışıyorum. acıkınca yoğurt kuru kayısı yemeye bol su içmeye başladım mesela..Göbeğim var bi beş kilo versem razıyım, şu an 65 kiloyum
bu soru bnmde merakım. akşam 18de değiştiriyorum sonra genelde uzun uyuyo gece10 bazen 12 de uykusunun arasında değiştiriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyo, ıslak mendil deyince popoya genelde açıyo gözünü.ardından gece emmelerinde kaka yapmadığı için açmıyorum altını, sbh 5-6 kaçta uyanırsa açıyorum. Uyku bnm için de bebek içinde önemli. dediğin gibi uyandılar mı bi iki saat dalmaları zaman alıyo. pişik de olmadık çok şükür..
Eki Görüntüle 850210 Furkan da günaydın diyor sizee..
Günaydın kızlar dün tam iki aylık olduk aşıyaggittik ama yapmadi aile hekimi muayene etti bogazlari kızarmış enfeksiyon olmuş dedi burnu zaten tikaliydi kilosu na göre ilaç yazıcam dedi 6.150 gr olmuş antibiyotik surup calpol bide okyanus suyu aldık yavrum hikir hikir yaa dün akşam ağladım bakmıyorum ben galiba diye esimde annem den bulaştı ne alakası var dedi ordaki hemşire de Allah dan kilosu iyi çok daha ağır geçerdi dedi bi öksürmesi var ciğerim parcalaniyo :-(
Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..
günaydın kızlar ölüyorum nolur yardım edin bana kızım gece uyklusuna çok zor yatıo beni çok yoruyor ağlıyor kıpır kıpır durmuyor şuan bel sırt ağrısından haşat durumdayım eminim 1 kilo daha zayıfladım cumaya yine 17-18 kişilik misafirim var çok yıprandım valla( kimsemde yokki 2 dkka çocuğa baksınlarda bende işimi yapayım (((
Hım iyi ozaman sıkıntısı olmasında sen yinede doktoruna Danış CNm
az önce aradım canm kayısı ve incir kaynatp içirmemi söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?