2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kararımı verdim valla o montlar benim kırılma noktam oldu
katılım olsa çok daha iyi olur daha azimli oluruz birbirimizi gaza getiririz diye düşünüyorum

alın bndende o kdr, dün kabanımı denedim kapanmadı 2tane kaban almıştım geçen kış eşim kararsız kaldığımı görünce ikisini de al demişti.şimdi nasıl bi kaban daha alim diim kendimden utanırım valla, yepyeni iki tane dururken..yeni topic açıp burdaki arkadaşlığımızı bölmeyelim herkesin bzm gibi kilo sorunu yok bnce..burdan devam edelim.Birbirimizi gaza getirelim..Ben bi kaç gündür canımın çektiği şekerli şeylere dur demeye çalışıyorum. acıkınca yoğurt kuru kayısı yemeye bol su içmeye başladım mesela..Göbeğim var bi beş kilo versem razıyım, şu an 65 kiloyum

Herkese günaydın

Hera'cım bebegın ne zaman oyuncaklara vurmaya ellemeye başladı? Benim oğlum sadece bakıyor henüz oyuncağı eline almayı bırak dokunmaya bile henüz yeltenmiyor

günaydın cnm sanada, bnm oğlanda daha el uzatmaya başlamadı. Hera nın ki 3. ayda olduğundan galiba. Bnm paşamın tek gülücükleri var, daha eller harekete geçmedi..

maşallah Kayra ya..

bu soru bnmde merakım. akşam 18de değiştiriyorum sonra genelde uzun uyuyo gece10 bazen 12 de uykusunun arasında değiştiriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyo, ıslak mendil deyince popoya genelde açıyo gözünü.ardından gece emmelerinde kaka yapmadığı için açmıyorum altını, sbh 5-6 kaçta uyanırsa açıyorum. Uyku bnm için de bebek içinde önemli. dediğin gibi uyandılar mı bi iki saat dalmaları zaman alıyo. pişik de olmadık çok şükür..

Furkan da günaydın diyor sizee..

CNm hergün 1 kere bazen 2 oluyo genelde ya gece 2 gibi yada 5 -7 aradı yapıyor gün içindede bazen azda olsa yapıyo pumpumlarkensenin bebişin sıkıntısı varmı huzursuzmu hepmiböyle doktoruna sor CNm

Biz de 2.5 aylık olduk kızım hala her bezini kakalıyo yani günde 10 kez falan kaka yapıyo
Gün içinde 3-4 kez sağlam yapıyo kalanlara ise gazla birlikte bukaşmış gibi kakalı oluyor
Ben de kakaları düzene girince gazı da düzene girecek diye düşünüyorum

hımm daha erken o zaman

selam kedicik :) bende hep duyuyordum otri bebe iyi diye o nasıl şu hortumlu olanlardanmı canım varsa resmini bi atar mısın

Evet canım hortumlu olan. Ben çok tırsıyodum çekerken ağzıma gelir diye ama korkum boşunaymış, sünger varmış içinde :)
Büyük şişede serum fizyolojik aldım damlalığa çekip onu damlattım ve öyle çektim burnunu. Anında mızıldanması kesildi.

Şöyle birşey:

Aynı beden aldıysan sorun yok CNm benim kocişler duruya yarıyo aynen ne zaman çıksak ikisine bakıyoruz kociş sende al bişeyler dedi ama içimden gelmiyor bu göbişle şimdilik idare ediyor yeniyıla böyle girmiyormuş inş sonra nasıl girersem öyle gider

CNm hergün 1 kere bazen 2 oluyo genelde ya gece 2 gibi yada 5 -7 aradı yapıyor gün içindede bazen azda olsa yapıyo pumpumlarkensenin bebişin sıkıntısı varmı huzursuzmu hepmiböyle doktoruna sor CNm

yok işin ilginç kısmı bebişim gayet rahat şuanda uyuyor mesela dünde 12 saat uyanık kaldı gece 1 e kadar ama ağlamadı doğru düzgün. arada bi ıkınır gibi yapıyo tabi dr a bi sorayım 9 günden öncesi kabız sayılmıyor dediler bende ondan götürmedim.

Canım haklisin insan ise başlayınca üzülüyor ama özleyeceğin icin birlikte geçirdiğiniz zamanın kalitesi artar
Tahammülün azalmaz hic merak etme
Hem ağlama , ne guzel akşamları berabersiniz onu dusun , gece nöbetin olup ayrıda kalabilirdin veya baska sehirde ailene bırakmak zorunda kalabilirdin , cok sukur ki melisin hep yanında olacak , saglıklı olsunlarda bugünlerde geçer
Ücretsiz izin alabilme şansın olmaz mı , en azından icin daha rahat ederdi , biraz daha büyümüş olurdu
Hakkımızda hayırlısı , ben ilk bebeğimde 4,5 aylikken ise başlamıştım , ise başlamamı bekliyormuş sanki , gece uykuları filan düzene girdi , sürekli kucakta gezmek isteyen bebek (birakip wc ye bile gidemiyordum) kendi kendine oyalanmaya başladı , hic üzülme belki sizde de daha iyi olur isler :) herseyin hayırlısı :)

Psikoloik açıdan çok iyi geliyo cucum alt almasan bile üst al bu sene bol salaş üstler moda, altına çekersin taytı gizlersin kiloları

aynen cnm dün bi arkadaşımın kızı üstün zekalı o böle bişeler anlattı aynen böleymiş 1 aylıkken falan battanişyeyi yüzüne kapatınca açıomuş sürekli merak etrafı inceleme varmış çok çektik dio korktum valla inşallah öle bişe yoktur bende dün kendimi dövdüm valla gece en son ağlama krizine girdim eşim aldı çocuğu seni üzüo böle ben çocuktan soğuyorum dio o da ayrı bi dert geri çocuktan soğumasın die sustum ayy yazık bi yeri ağrıodur falan die acındırdım çocuğu ama yok ağrı falan yok tepinio resmen ayağa kaldırın die dün oturttum en son yastıklarla valla dayanamadım annemde kızdı söleyince, çocuk küçük oturtma die ama çok mutlu oturunca

bencede gelmesinler artık bıktım ama hazır bişeler alacam valla bide kısır yapacam yanına napım evimi temizlemeye bile dermanım yok

canım benim kızımda da oldu böyle gayet rahat ve mutluydu 7. günde yaptı kakasını.. internette araştırmıştım uzman tvde izledim yalancı kabızlıkmış adı bebeğin keyfi yerinde bi problemi yoksa endişe etmeyin diyor..

kızlar bu arada kızımın karşısına bir ayna koydum kendi kendine odada duruyor.. internette okumuştum karşısına ayna koyun kendini incelesin ve yalnız olmadığını hissetsin diye denedim rahat yarım saat 45 dkdır kendi kendine oyalandı.. deneyin derim..

Bizimki de kokuyorrr Daha süt içerken bu kadar kokuyor bi de ek gıda geçince neler olacak kimbilirrrr

Akşam yatmadan önce tahminen saat 8 gibi değiştiriyorum, sabah da uyanıp emdikten sonra biraz bekliyorum (açarken tam isabet ettirir çünkü ) sonra temizliyorum.

Bu arada ilginçtir ama pişik önleyici kremleri kestikten sonra pişik olmamaya başladık
Bunu da kayınbiraderim önerdi (kendisi doktordur) kremler pişiği besler kullanma dedi. Ben de gülmüştüm olur mu öyle şey diye, tesadüf altını açıp baktım gene pişik vardı. Bak zaten işe yaramıyo bi kes de dene dedi. Bepantholle iyileştirdikten sonra sürmemeye başladım ve hakkaten artık pişiğimiz olmuyor.

Hım iyi ozaman sıkıntısı olmasında sen yinede doktoruna Danış CNm
Sizin fazlaliklari seve seve alirim vala...sulozzzz kac dayak yicezzz :-D

Evet canım susalım biz en iyisi :)
Yakaladım arasta hahahaa hiç bi yere kaçamaSınız

bende 64 kg yum 60 olsam yetecek ama su göbek kısmındaki yastığın gitmesi gerek
Günaydın canım furkis'e , maşallah ne tatlı bakmış

Canım benim kıyamam kuzuya... Burnunu aspiratörle boşalt canım iyi uyusun ki iyileşsin

Bnde kilo almak istiyorum ..50nn altina dusmicem diyodm 48 olmusm..

Aynen ben de... 50,7yim şu anda ama azıcık öğün atlasam hemen 48-47ye inerim çok korkuyorum. Yürüyüşe başladım iştahım açılsın diye ben de. 2 günde 1 tempolu yürüyorum pusetle ve köpekle :)

Pifff düşüncesizlik etmişler o kadar kalabalık gelinir mi ((
Hazır al koy canım, ayıbı olmaz bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…