- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.521
Haklısın aslında bize özel bu yılki moda demekki zate şu taytlar iyini var Allah'tan bacaklarım kalın diil bol salaş şeylerle göbişi kapatırım şimdilik ozaman bu h.sonu alışveriş var saol CNm iyi gelicek inş
Aynen ben de... 50,7yim şu anda ama azıcık öğün atlasam hemen 48-47ye inerim çok korkuyorum. Yürüyüşe başladım iştahım açılsın diye ben de. 2 günde 1 tempolu yürüyorum pusetle ve köpekle :)
Canım benim kıyamam kuzuya... Burnunu aspiratörle boşalt canım iyi uyusun ki iyileşsin
Aynen ben de... 50,7yim şu anda ama azıcık öğün atlasam hemen 48-47ye inerim çok korkuyorum. Yürüyüşe başladım iştahım açılsın diye ben de. 2 günde 1 tempolu yürüyorum pusetle ve köpekle :)
Ahh Durucum benım kızımda aynı uyutmak o kadar zor ki kucağımda kıpır kıpır boynumu kollarımı tırmalıyor geriyor kasıyor kendini sırtım kopuyor artık onu uyutucam dıye mesela dün gece 6 kere falan kalktı uyumak bilmediuyanıkkende hep kucağımda dediğin gibi dik tutucam ve dolaştırıcam asla oturtmuyo nasıl anlıyo oturduğumu ana kucağına koyayım azıcık diyorum bir çığlık ev inliyo çok uyanık bunlar ya 2 gün evvel yıne böyle durmadan ağladı ağladı uyumadı bende sinir krizi geçirdim eşim aldı elimden biraz böğüre böğüre anladımda açıldım biraz
Hım iyi ozaman sıkıntısı olmasında sen yinede doktoruna Danış CNm
az önce aradım canm kayısı ve incir kaynatp içirmemi söyledi...
Iyi yapmışsın CNm için rahat etsin
İyi alışverişler cucum :))
Ay kedicik ne güzel yapıyosun özendim valla benim Chester çok özgür ruhlu çekipştirip duruyo bişey görünce nasıl asılıyo o tarafa gitmek için ben ikisiyle çıkarsam İda da ben de düşeriz. Çestırı 2 elle zor zaptediyoruz
Burda bitane daha var arasta gel pisi pisiii
alın bndende o kdr, dün kabanımı denedim kapanmadı2tane kaban almıştım geçen kış eşim kararsız kaldığımı görünce ikisini de al demişti.şimdi nasıl bi kaban daha alim diim kendimden utanırım valla, yepyeni iki tane dururken..yeni topic açıp burdaki arkadaşlığımızı bölmeyelim herkesin bzm gibi kilo sorunu yok bnce..burdan devam edelim.Birbirimizi gaza getirelim..Ben bi kaç gündür canımın çektiği şekerli şeylere dur demeye çalışıyorum. acıkınca yoğurt kuru kayısı yemeye bol su içmeye başladım mesela..Göbeğim var bi beş kilo versem razıyım, şu an 65 kiloyum
günaydın cnm sanada, bnm oğlanda daha el uzatmaya başlamadı. Hera nın ki 3. ayda olduğundan galiba. Bnm paşamın tek gülücükleri var, daha eller harekete geçmedi..
maşallah Kayra ya..
bu soru bnmde merakım. akşam 18de değiştiriyorum sonra genelde uzun uyuyo gece10 bazen 12 de uykusunun arasında değiştiriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyo, ıslak mendil deyince popoya genelde açıyo gözünü.ardından gece emmelerinde kaka yapmadığı için açmıyorum altını, sbh 5-6 kaçta uyanırsa açıyorum. Uyku bnm için de bebek içinde önemli. dediğin gibi uyandılar mı bi iki saat dalmaları zaman alıyo. pişik de olmadık çok şükür..
Eki Görüntüle 850210 Furkan da günaydın diyor sizee..
Ahn da tut kaçmasın.
Gel kedicik hiç acımıycak
Bu veletlere toplu olarak bişey oldu galiba,güneş tutulması mı etkiledi nedir?çünkü bende inanılmaz gerginim,eşime saracak yer arıyorum ama o profesyonelce püskürtüyor saldırılarımı.akşam 9 gibi başlayıp en erken 1 gibi biten ağlama ve huysuzluklarımız bizimde uzun zamandır var,o saatlerde sütümde bitiyor ve ağlaya ağlaya biberon veriyoruz.hatta çoğu kere biz veremeyip babanneyi çağırıyoruz.aç olduğunu bilmesem zorlamıycaz ama hem uyku hem de açlık bir araya gelince kucakta hoplayarak dolaşmaktan benimde sırtım ve belim ağrıyor.memeyi verince alıyor ama biberonu diliyle ittirip öğütüyor.Allahtan o kadar yorulunca gece 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyor.şimdide fosur fosur uyuyor.şu sütüm artıp tek başına yavruma yetse bu kadar huysuzluk yapmayacak gibi geliyor.şu an uğraşmak çok koymuyor,9-10'a kadar uyuyorum bende ama 18 kasım'da işbaşı yapıcam,o zaman tahammülüm azalacak ve kızımla yeterince ilgilenemiycem diye çok üzülüyorum.zaten yavrumu nasıl bırakıp işe gidicem diye kahroluyorum bi de yeterince ilgilenememekten korkuyorum.ne zormuş çalışan anne olmak,heralde ben ilk zamanlar her doktorun yanında,kızımı sorduklarında ya da her bebek gördüğümde ağlarım.başka olaylar yüzünden yapmışlığım var çünkü.çalışmaya başlıycak arkadaşlarım,siz gönlünüzü nasıl rahat tutmaya çalışıyorsunuz?bana da iç rahatlatma telkininizi söyleyinde bu kadar üzülmekten kurtulayım.işi bırakmayı bile düşündüm ama 4,5 yıl kaldı primlerimin dolmasına ve 34 yaşından sonra başka iş bulamam.emeklilik için zaten yaşı bekliycem ama en azından sigorta primlerimi doldurmuş olurum.KAYRA'CIM sanada günaydın.benim kızımda uyandı şimdi,ilgilenip geliyorum tekrar öbür konularada değinmek için
Bu veletlere toplu olarak bişey oldu galiba,güneş tutulması mı etkiledi nedir?çünkü bende inanılmaz gerginim,eşime saracak yer arıyorum ama o profesyonelce püskürtüyor saldırılarımı.akşam 9 gibi başlayıp en erken 1 gibi biten ağlama ve huysuzluklarımız bizimde uzun zamandır var,o saatlerde sütümde bitiyor ve ağlaya ağlaya biberon veriyoruz.hatta çoğu kere biz veremeyip babanneyi çağırıyoruz.aç olduğunu bilmesem zorlamıycaz ama hem uyku hem de açlık bir araya gelince kucakta hoplayarak dolaşmaktan benimde sırtım ve belim ağrıyor.memeyi verince alıyor ama biberonu diliyle ittirip öğütüyor.Allahtan o kadar yorulunca gece 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyor.şimdide fosur fosur uyuyor.şu sütüm artıp tek başına yavruma yetse bu kadar huysuzluk yapmayacak gibi geliyor.şu an uğraşmak çok koymuyor,9-10'a kadar uyuyorum bende ama 18 kasım'da işbaşı yapıcam,o zaman tahammülüm azalacak ve kızımla yeterince ilgilenemiycem diye çok üzülüyorum.zaten yavrumu nasıl bırakıp işe gidicem diye kahroluyorum bi de yeterince ilgilenememekten korkuyorum.ne zormuş çalışan anne olmak,heralde ben ilk zamanlar her doktorun yanında,kızımı sorduklarında ya da her bebek gördüğümde ağlarım.başka olaylar yüzünden yapmışlığım var çünkü.çalışmaya başlıycak arkadaşlarım,siz gönlünüzü nasıl rahat tutmaya çalışıyorsunuz?bana da iç rahatlatma telkininizi söyleyinde bu kadar üzülmekten kurtulayım.işi bırakmayı bile düşündüm ama 4,5 yıl kaldı primlerimin dolmasına ve 34 yaşından sonra başka iş bulamam.emeklilik için zaten yaşı bekliycem ama en azından sigorta primlerimi doldurmuş olurum.KAYRA'CIM sanada günaydın.benim kızımda uyandı şimdi,ilgilenip geliyorum tekrar öbür konularada değinmek için
kızlar ben de kendimle övünüyordum başlangıç kiloma geri döndüm diye ama son 2 haftada 2 kilo almış bulunuyorum :// hepsi kocamın yüzünden ama. yok az yiyosun,yok sen çok zayıfladın falan diye diye gaza getirdi benibir de tatlıya çok düşkün. 2 günde bir tatlı taşıyor eve. biri yer biri bakar olmaz ben de dalıyorum tabi :)) ama artık yeter böyle devam edersem gidişat fenaaaaa
Kuzum benim oğlan oyuna çevirdi, aynen dediğin gibi yapıyor. Hatta gülerek yapıyor bazen sıpa. yeni yeni huylar işte. Belki seninki de oyun yapıyordur...
canımm hiç sormaa bende hastayımm espiri anlayışlarına, benimkide koçum benim falan diyor. aslansınnn diyor göbeğimii sevipp.. ben üzülünce de valla şaka yaptım diyorr.yav ne şakasııı zaten bunalımdayımm iyice depresyona sokuyr farkında değill (((
İyi alışverişler cucum :))
Ay kedicik ne güzel yapıyosun özendim valla benim Chester çok özgür ruhlu çekipştirip duruyo bişey görünce nasıl asılıyo o tarafa gitmek için ben ikisiyle çıkarsam İda da ben de düşeriz. Çestırı 2 elle zor zaptediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?