2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi alışverişler cucum :))

Ay kedicik ne güzel yapıyosun özendim valla benim Chester çok özgür ruhlu çekipştirip duruyo bişey görünce nasıl asılıyo o tarafa gitmek için ben ikisiyle çıkarsam İda da ben de düşeriz. Çestırı 2 elle zor zaptediyoruz

Burda bitane daha var arasta gel pisi pisiii

yahu benimki de öyle son birkaç gündür sırtım belim dayanılmaz durumda artık iflas etti kaslarım kesin bel fıtığı oldum normal yürüyemiyorum ayak ve bacak kaslarım çok ağrıyor çünkü oğlum aynı sizinkiler gibi ayakta kucakta gezecek oturdum mu anlıyor kıpırdanıp tekmeliyor karnını kendi kalkmaya çalışıyor kucağımdan bir de yüzü dışa dönük olacak etrafı seyredecek paşam biz de bugün sabah 4 ten beri uyumadık yeni ayağımda salladım uyudu inş uyur yoksa bugün çok huzursuz bir gün geçiririz.

bir de üst üste uzun süreli misafir almıştım geçen hafta ve hafta sonu artık pilim bitmiş durumdayım misafire ara vermek lazım yoksa kendimi kaybedeceğim

Saol tatlış

Furkan cok tatlısın. Günaydın sana da güzellik

Yalova'cım sanırım ben de bir tuhaflık var ya da bunalmışlık var bilmiyorum ben de dört gözle işe başlamayı bekliyorum. Surekli evde olmak bazı şeylerin rutine binmesi evde tek olmak beni daralttı. Yavrumun sevgisi çok ayrı ama işe başlayınca sanki nefes alacağımı hissediyorum ki çok yoğun bol mesaisi işim olmasına rağmen. Eşim eleştiriyor çıkmıyorsun dışarı ondanböylesin diye. Ne bilim bakalım işe başladığımda da umarım bu günleri aramam

Canim ben de normalde haftaya is basi yapiyordum.is yerinden subata kadar izin talep ettim.en az 6 aylik olsun istedim.sagolsunlar problem cikarmadilar.ben de dusundum cok isi biraksam mi diye. Ama sonucta yine onlar için calisiyoruz canim onlara daha rahat bir gelecek kurmak ve isteklerini karsilayabilmek icin. Hem calisinca merak etme tahamnul sinirin artacak.ozlemis olacaksın onunla gecirdigin az vakit daha verimli olacak.hem bak ne kadar az kalmis emekliligine. Bunca yili heba etme. bundan 2 3 yil sonra krese baslicaklar zaten. Hem sosyallesme acisindan hem de oyun arkadasligi acisindan onlar icin cok güzel olacak ve gün icinde bize olsn bagimliliklari da azalacak. O zaman iyiki calisiyorum diyecegiz. Hem anne olmak hem üretmek gibi güzel bir şey var mi.

kızlar ben de kendimle övünüyordum başlangıç kiloma geri döndüm diye ama son 2 haftada 2 kilo almış bulunuyorum :// hepsi kocamın yüzünden ama. yok az yiyosun,yok sen çok zayıfladın falan diye diye gaza getirdi beni bir de tatlıya çok düşkün. 2 günde bir tatlı taşıyor eve. biri yer biri bakar olmaz ben de dalıyorum tabi :)) ama artık yeter böyle devam edersem gidişat fenaaaaa

Aynen fındığım doğumdan sonra daha iyiydi valla vericeğime yarım kilo yarım kilo alıyombizdede durum aynı kociş ye ye çok iyisini deyip duruyor ama aynalar öle demiyor bizde de tatlı çılgınlığı var dün bile profiterol almıştı gelde yeme

Kuzum benim oğlan oyuna çevirdi, aynen dediğin gibi yapıyor. Hatta gülerek yapıyor bazen sıpa. yeni yeni huylar işte. Belki seninki de oyun yapıyordur...

evet canım yaa haklısın oyuna çevirmiş, açlıkla ilgili bir derdi yok tosunun...bide yeni alışkanlık dondurma yalar gibi yalıyor ucunu
bu arada ıhlamur içmiyorsan tavsiye ederim...geceden bu sabaha içe içe bitiremedi sütü :)

acaba biz beyefendilere şaka yapsak ne yaparlar...ben bi kere kuşum aydın diye seslendim adam üç gün surat yaptı

Çok sağolun canlarım cevaplarınız için,bende pek dışarı çıkmıyorum,evet bunalıyorum evde ama dışarı çıkmak için hazırlarken hiç durmuyor Melis'im.dışarıdada uyuyor.benim derdim benim yokluğumu ararsa diye.çünkü ben hemen her uyandığında herzaman gülerek kıcaman bir günaydın deyip atmasyon şarkılar ve manyakça dans edişimle uyandırıyorum ve kahkahalar atıyor.onu öyle görünce dünyalar benim oluyor.dün uyanınca özellikle bekledim sessizce,gözümün içine baktı baktııııııı dudağını büzüp ağlamaklı oldu.eskisi gibi davranınca yine başladı gülmeye.58 yaşındaki babannesini benim bestelediğim şarkılar ve punk tarzındaki oynayışımla hayal ettim de :)))) kayınpeder boşar valla öyle görürse.alışıcam elbette ama zorlanıcam eminim.inşallah tek ayrılıklarımız böyle olur hepimizin.ücretsiz izin almasına belki alırım ama döndüğümde işsiz olmuş olurum Meltowski'cim.bizim iş hergün performans üretmen gereken interaktif bir iş.zaten satışlar iyice düşmüş.Myhoney,sen bakıcı işini naptın canım???daha doğrusu nerde bakılıp kim bakacak konusuna karar verebildiniz mi?

iyi günler anneler biz ikinci ay aşımızı olduk anaaaaam ne kadar acıdı ya yavrum mahvoldu üçtane birden şok gibi yaw iki büklüm yaptı doktor öyle vurdu iğneyi koluna öyle yapmak gerekiyormuş haftayada sünnetimiz var inşallah

boyun tasması candır
cesar millan izle canım, şimdi türkçe dublajlıları da var youtube'da. adam köpek sihirbazı resmen tavsiye ederim. biz çok faydalandık.

Valla kızlar ben diyet işine Melis'im 6 aylık olana kadar girmiycem.zaten bu kadar yiyipte yetmiyor sütüm bi de yemezsem vay halime.yazmıştım ya birgün misafirler dolayısıyla yiyemedimde sütüm olmadı diye,kızıma bunu yapamam.uyanarak yazıyorum ama günde 2-3 sigarada içiyorum.bu ne perhiz diyeceksiniz belki ama stres yapıp sütüm az geleceğine normal yaşamıma döneyim diye başladım malesef devamıda geldi.ilk başlarda işe yaradı ama tabi 1 tane içiyordum o zaman.hiç başlamayın lütfen benim gibi,arkası geliyor.içmeyince sinir yapıyor bu defa.sizi diyetinizde sonuna kadar desteklemeye hazırım ama.benim biraz göbüş ve 3 kilo fazlam var,eski kıyafetler sıksada biraz oluyor.belkide ona güvenerek başlamıyorum.işe başlayınca kendimden memnun olmayıp katılırım belkide diyetinize

Canım şu kahve ve kaka olayında haklısın galiba.yazdığını okuyunca farkına vardım bende,dün çok az kahve koyarak 2 kupa nescafe içtim ve ilk defa Melis sabah akşam kakasını yaptı.bencede deneyin derim

Honeycim kayra çok tatlı
Kayra ismini çok seviyorum oğluşuna da pek yakışmış ismi

Angy canım ben de hızla 50 nin altına iniyordumki annem yetişti imdadıma 1 aydır annemdeyim 4 kilo almışım
Aralık'ta işe başlıcam 34-36 giyerdim eski eteklerim düğmelenmiyo
38 beden iki tane etek aldım hayatında ilk kez 38 beden giycem üst bedenim normale döndü eski 34 beden giysiler geliyo allahtan
Sen de anneni desteğe çağırsan
Torunumuza süt olsun diye annemle babamın yapmadığı kalmadı sürekli yeni bi şeyler öğrenip ha bire yemek yediriyorlar bana
Babam zafışlzmışsın diye başımın etini yedi torunu aç kalırmış

Yalovacım ben de Aralık'ta işe başlıyorum şimdiden karnıma sancılar giriyo nasıl bırakıcam kuzumu evde
Geçen 2 saatliğine dışarı çıktım aceleyle uçarak gittim geldim arabanın altında kalıyordum aklım hep evde kızımda tabi
Allah'tan annem bakacak kızıma sabah 8 de emzirip hidicem sabah 11 de öğlen 1 de emzirmeye gelicem 3 buçukta da mesai bitecek
Arkadaşlar haklı sonuçta onların gelecekleri için çalışıyoruz ve işteyken özkeyeceğimiz için geldiğimiz de daha güzel ilgileniriz
Senin de kv bakacak sanırım sonuçta kızın emin ellerde olcAk içini ferah tut
Süt iznin de olacak demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…