- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.541
Yalova'cım sanırım ben de bir tuhaflık var ya da bunalmışlık var bilmiyorum ben de dört gözle işe başlamayı bekliyorum. Surekli evde olmak bazı şeylerin rutine binmesi evde tek olmak beni daralttı. Yavrumun sevgisi çok ayrı ama işe başlayınca sanki nefes alacağımı hissediyorum ki çok yoğun bol mesaisi işim olmasına rağmen. Eşim eleştiriyor çıkmıyorsun dışarı ondanböylesin diye. Ne bilim bakalım işe başladığımda da umarım bu günleri aramam
Canım şu kahve ve kaka olayında haklısın galiba.yazdığını okuyunca farkına vardım bende,dün çok az kahve koyarak 2 kupa nescafe içtim ve ilk defa Melis sabah akşam kakasını yaptı.bencede deneyin derim
evet canım yaa haklısın oyuna çevirmiş, açlıkla ilgili bir derdi yok tosunun...bide yeni alışkanlık dondurma yalar gibi yalıyor ucunu
bu arada ıhlamur içmiyorsan tavsiye ederim...geceden bu sabaha içe içe bitiremedi sütü :)
boyun tasması candır
cesar millan izle canım, şimdi türkçe dublajlıları da var youtube'da. adam köpek sihirbazı resmen tavsiye ederim. biz çok faydalandık.
Ah canım tvde hiç bi bölümünü kaçırmıyorum ama ne denediysek olmadı maalesef. Rahmetli Daddy gibi bişey lazım Chesterı terapi etmeye
boyun tasması candır
cesar millan izle canım, şimdi türkçe dublajlıları da var youtube'da. adam köpek sihirbazı resmen tavsiye ederim. biz çok faydalandık.
Jr var şimdi
Olmadı bizim Behlülü yollayalım
Ya ben de bayılıyordum cesar millana. Ancak hakkında çıkan söylentileri yalanlamamasi hatta nerdeyse kabul etmedi beni soğuttu .
Elektrikle falan egitim veriyormuş diyorlar çiftliğinde
Ya o elektrik mevzusunu ben de duydum. Bana iftira gibi geldi. O adamın kullandığı tel elektrik kendi elektriğidir. Köpekler acayip elektrik alıyo adamdan programda görüyoruz.
Smdi esim aradi..bi arkadasi vardi bosaniyomus..karisini baskasiyla konusurkn yakalams.telinde mesajlar varmis..ustelik bu kiz bendn 1 hfta sonra dogum yapti..bebek belki bendn degildr DNA testi yaptiricam diyomus..kizn babasina gitms anltmus herseyi kizida goturmus..olan minicik bebege oldu.. ayrica bu kizin annesi kocasini terkedip baskasiyla kacmiss zamaninda..bu nasi annelik ya...minicik bi bebek sefil olucak
Ya ben de bayılıyordum cesar millana. Ancak hakkında çıkan söylentileri yalanlamamasi hatta nerdeyse kabul etmedi beni soğuttu .
Elektrikle falan egitim veriyormuş diyorlar çiftliğinde
Kadını erkeği yok aslında hayatın, ebeveyn olmak herkes için sorumluluk gerektiriyor. Erkeğin yapması ne kadar üzücüyse kadınınki de o kadar üzücüBen de bebişi için üzüldüm en çok...
Ciddiye almamıştır bence :)
Bazı boyun tasmalarında titreşim ve uyarıcı dokunuşlar oluyor belki onu kastetmiştir. Yılana yaklaşmasın diye Daddy için kullandığı bir bölümde vardı mesela. Yılan sokması sonucu ölmesindense tasmayla uyarmakta sakınca görmüyorum demişti.
acaba biz beyefendilere şaka yapsak ne yaparlar...ben bi kere kuşum aydın diye seslendim adam üç gün surat yaptı
Çok sağolun canlarım cevaplarınız için,bende pek dışarı çıkmıyorum,evet bunalıyorum evde ama dışarı çıkmak için hazırlarken hiç durmuyor Melis'im.dışarıdada uyuyor.benim derdim benim yokluğumu ararsa diye.çünkü ben hemen her uyandığında herzaman gülerek kıcaman bir günaydın deyip atmasyon şarkılar ve manyakça dans edişimle uyandırıyorum ve kahkahalar atıyor.onu öyle görünce dünyalar benim oluyor.dün uyanınca özellikle bekledim sessizce,gözümün içine baktı baktııııııı dudağını büzüp ağlamaklı oldu.eskisi gibi davranınca yine başladı gülmeye.58 yaşındaki babannesini benim bestelediğim şarkılar ve punk tarzındaki oynayışımla hayal ettim de :)))) kayınpeder boşar valla öyle görürse.alışıcam elbette ama zorlanıcam eminim.inşallah tek ayrılıklarımız böyle olur hepimizin.ücretsiz izin almasına belki alırım ama döndüğümde işsiz olmuş olurum Meltowski'cim.bizim iş hergün performans üretmen gereken interaktif bir iş.zaten satışlar iyice düşmüş.Myhoney,sen bakıcı işini naptın canım???daha doğrusu nerde bakılıp kim bakacak konusuna karar verebildiniz mi?
canım o dediğin tuhaflıktan bende de var sanırım
gerçi bende kv faktörü de var...evin bütün işi benim üstümde, paşam artık uyanıkken dakika durmuyor hep oyun istiyor. bide hayatın stresi, bazen bakıyorum oğlumun ağlamasına tahammülüm azalıyor. sonra da vicdan azabı yapıyorum niye bunaldım diye
bence çalışmamız hem onlara güzel bir gelecek kurmamız için önemli hemde bütün gün özleyeceğimiz için birlikte daha kaliteli zaman geçirmemizi sağlayacak. bende umarım şu iş görüşmelerimi bu hafta neticelendirir de ay başında başlarım. en çok da maddi sıkıntılar bunalttı artık. 3. ayımız dolacak yavrumun ihtiyaçları artıyor ve karşılayamazsam kahrolurum
alın bndende o kdr, dün kabanımı denedim kapanmadı2tane kaban almıştım geçen kış eşim kararsız kaldığımı görünce ikisini de al demişti.şimdi nasıl bi kaban daha alim diim kendimden utanırım valla, yepyeni iki tane dururken..yeni topic açıp burdaki arkadaşlığımızı bölmeyelim herkesin bzm gibi kilo sorunu yok bnce..burdan devam edelim.Birbirimizi gaza getirelim..Ben bi kaç gündür canımın çektiği şekerli şeylere dur demeye çalışıyorum. acıkınca yoğurt kuru kayısı yemeye bol su içmeye başladım mesela..Göbeğim var bi beş kilo versem razıyım, şu an 65 kiloyum
günaydın cnm sanada, bnm oğlanda daha el uzatmaya başlamadı. Hera nın ki 3. ayda olduğundan galiba. Bnm paşamın tek gülücükleri var, daha eller harekete geçmedi..
maşallah Kayra ya..
bu soru bnmde merakım. akşam 18de değiştiriyorum sonra genelde uzun uyuyo gece10 bazen 12 de uykusunun arasında değiştiriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyo, ıslak mendil deyince popoya genelde açıyo gözünü.ardından gece emmelerinde kaka yapmadığı için açmıyorum altını, sbh 5-6 kaçta uyanırsa açıyorum. Uyku bnm için de bebek içinde önemli. dediğin gibi uyandılar mı bi iki saat dalmaları zaman alıyo. pişik de olmadık çok şükür..
Eki Görüntüle 850210 Furkan da günaydın diyor sizee..
çok güzel ya :))
kocanın odunluğunu anlamasına sevindim günaydın minik melek :))
kızlar zaten bir arkadaş bunun için forum açmış bende yazdım oraya ama kimse yok daha isterseniz o sayfaya sizlerde uğrayın destek olalım birbirimize neler yaptık spor yemek vs diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-hadi-beraber-zayiflayalim-ac-kalmadan-2.html
günaydın kayra :)
Yalova'cım
Düşündük taşındık annem uzakta çocuk haftaiçi onda kalacaktı ama bizim gönlümüz el vermedi diğer tarafda da annem 1-2 gün Kayra'ya baktı ertesi gün iptal oldu. Kısaca hem uzaklık hem annemin sağlığı nedeni ile annem bakmayacak. Çok ufak bakıcıya da bırakmak istemiyoruz. Ve sonunda şöyle bir karar verdik eşim İşden ayrılacak ve kayra' ya babası bakacak.
ya kızlar deliricem
yarın barışın sünneti olacak(-tı?)
eşim tutmuş bugün bana sünnet hakkında doktor görüşlerini yollamış. %90ı da sağlıkla bunun alakası olmadığını, tamamen sosyal bir olay olduğunu yazmışlar.
Diğer azınlık da sağlık açısından (enfeksiyon) olur diye deriyi kesmek, apandisti patlar diye bebekken aldırmak gibidir yazmış.
Of deliricem.
Şimdi kendini bilmezken yaptırmazsak ilerde habire kestirme-acı çekme muhabbeti yapılacak. Bundan korkarak yaşayacak hep. Yaptıtırsak kendimi affedemicem.
Eşimle en son kararımız yarın çocuk cerrahına gittiğimizde bilim ve sağlığa dayalı açıklama yapamazsa, olayı sadece dine ve topluma bağlarsa vazgeçmek yönünde oldu.
Çok kızgınım eşime şu an
Radikal bir karar olmuş hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?