2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o dediğin tuhaflıktan bende de var sanırım
gerçi bende kv faktörü de var...evin bütün işi benim üstümde, paşam artık uyanıkken dakika durmuyor hep oyun istiyor. bide hayatın stresi, bazen bakıyorum oğlumun ağlamasına tahammülüm azalıyor. sonra da vicdan azabı yapıyorum niye bunaldım diye
bence çalışmamız hem onlara güzel bir gelecek kurmamız için önemli hemde bütün gün özleyeceğimiz için birlikte daha kaliteli zaman geçirmemizi sağlayacak. bende umarım şu iş görüşmelerimi bu hafta neticelendirir de ay başında başlarım. en çok da maddi sıkıntılar bunalttı artık. 3. ayımız dolacak yavrumun ihtiyaçları artıyor ve karşılayamazsam kahrolurum

ben hamileliğimden beri kafeinsiz nescafe içiyorum, çünkü tam bir kahve tiryakisiyim günde 5-6 kupa
geçenlerde benim kahve bitmiş eşiminkinden içtim 3 kupa, hiç aklıma gelmedi süt veriyorum
çocuk bütün gece cin gibi, gülücükler atıp duruyor...kakada etkisini anlayamadım ama nezaman kafeinli kahve içsem paşamın eli ayağı kıpır kıpır gece enerjiden :)

Son düzenleme:

Evettttt Barış bey de yapıyor onu. Eşşek sıpası
Ayırınca da basıyor çığlığı .52:

Son düzenleme:
boyun tasması candır
cesar millan izle canım, şimdi türkçe dublajlıları da var youtube'da. adam köpek sihirbazı resmen tavsiye ederim. biz çok faydalandık.

Ah canım tvde hiç bi bölümünü kaçırmıyorum ama ne denediysek olmadı maalesef. Rahmetli Daddy gibi bişey lazım Chesterı terapi etmeye

Smdi esim aradi..bi arkadasi vardi bosaniyomus..karisini baskasiyla konusurkn yakalams.telinde mesajlar varmis..ustelik bu kiz bendn 1 hfta sonra dogum yapti..bebek belki bendn degildr DNA testi yaptiricam diyomus..kizn babasina gitms anltmus herseyi kizida goturmus..olan minicik bebege oldu.. ayrica bu kizin annesi kocasini terkedip baskasiyla kacmiss zamaninda..bu nasi annelik ya...minicik bi bebek sefil olucak

boyun tasması candır
cesar millan izle canım, şimdi türkçe dublajlıları da var youtube'da. adam köpek sihirbazı resmen tavsiye ederim. biz çok faydalandık.

Ya ben de bayılıyordum cesar millana. Ancak hakkında çıkan söylentileri yalanlamamasi hatta nerdeyse kabul etmedi beni soğuttu .

Elektrikle falan egitim veriyormuş diyorlar çiftliğinde

Son düzenleme:
Jr var şimdi
Olmadı bizim Behlülü yollayalım

Chester onları da bozar Boxerın doğasında özgürlük var ve felaket bi kas gücü varbenim orta parmağımın lifini kopardı çekerken En kötüsü de orta parmak işareti yaparak röntgen filmi çektirmek , o işareti ortopediciye göstermek ve orta parmağımı çubukla sabitleyip 15 gün o işaretle dolaşmaktı.

Ya ben de bayılıyordum cesar millana. Ancak hakkında çıkan söylentileri yalanlamamasi hatta nerdeyse kabul etmedi beni soğuttu .

Ya o elektrik mevzusunu ben de duydum. Bana iftira gibi geldi. O adamın kullandığı tel elektrik kendi elektriğidir. Köpekler acayip elektrik alıyo adamdan programda görüyoruz.

Kadını erkeği yok aslında hayatın, ebeveyn olmak herkes için sorumluluk gerektiriyor. Erkeğin yapması ne kadar üzücüyse kadınınki de o kadar üzücü Ben de bebişi için üzüldüm en çok...

Ciddiye almamıştır bence :)
Bazı boyun tasmalarında titreşim ve uyarıcı dokunuşlar oluyor belki onu kastetmiştir. Yılana yaklaşmasın diye Daddy için kullandığı bir bölümde vardı mesela. Yılan sokması sonucu ölmesindense tasmayla uyarmakta sakınca görmüyorum demişti.

Aldatmann kadini erkegi yoktur..ortada bi bebek var..bde kendnden olup olmadgndan suphelenen bi baba var...off o minicik bebegn sucu ne ...

acaba biz beyefendilere şaka yapsak ne yaparlar...ben bi kere kuşum aydın diye seslendim adam üç gün surat yaptı

:)))))))))) ayy süpersinn canımmm valla :) ama ben hakszlık ediyrmm kocama biraz yaa. 85 kiloyumm o hala beni teselli ediyr. 6. aydan sonra rejime başlarsınn merak etme zayıflarsınn. üzülme falann diyrr :) ama benn çok üzülyrmm vallahii.

Yalova'cım

Düşündük taşındık annem uzakta çocuk haftaiçi onda kalacaktı ama bizim gönlümüz el vermedi diğer tarafda da annem 1-2 gün Kayra'ya baktı ertesi gün iptal oldu. Kısaca hem uzaklık hem annemin sağlığı nedeni ile annem bakmayacak. Çok ufak bakıcıya da bırakmak istemiyoruz. Ve sonunda şöyle bir karar verdik eşim İşden ayrılacak ve kayra' ya babası bakacak.

Allah kolaylık versin. Hersey yavrular için. Umarım işlerin biran önce yoluna girer

chenncim bende eşime söyledim o da rejim yapma ben saana alırım yeni mont dedi ama ben istemedim
daha geçen kış almıştım 2 tane mont s beden olmuyorlar
burdan takip edersek aralarda sohbetin aralarında kaybolur umudumvar vermiş linki ordan takip edelim diyorum ben

umudumvar girdim o sayfaya canım artık ordan haberleşiriz kiloları :))

Radikal bir karar olmuş hayırlı olsun :)

ya kızlar deliricem
yarın barışın sünneti olacak(-tı?)
eşim tutmuş bugün bana sünnet hakkında doktor görüşlerini yollamış. %90ı da sağlıkla bunun alakası olmadığını, tamamen sosyal bir olay olduğunu yazmışlar.
Diğer azınlık da sağlık açısından (enfeksiyon) olur diye deriyi kesmek, apandisti patlar diye bebekken aldırmak gibidir yazmış.

Of deliricem.

Şimdi kendini bilmezken yaptırmazsak ilerde habire kestirme-acı çekme muhabbeti yapılacak. Bundan korkarak yaşayacak hep. Yaptıtırsak kendimi affedemicem.

Eşimle en son kararımız yarın çocuk cerrahına gittiğimizde bilim ve sağlığa dayalı açıklama yapamazsa, olayı sadece dine ve topluma bağlarsa vazgeçmek yönünde oldu.
Çok kızgınım eşime şu an

Kedicik anlamadım eğer sağlığa dayalı açıklaması olursa sünnet ettirecek ama dine bağlı olduğunu söylerse ettirmeyecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…